olek_widzewiak Re: Oceny Składów 19.07.05, 18:03 W bramce Fabiański Łukasz. W obronie kolejno zagrają od prawej: Kłos Tomasz, Sablik Radim, Pawlak Mariusz, Łukaszewski Marcin. W pomocy od prawego skrzydła: Uche Kalu, Baran Arkadiusz, Burkhard Marcin, Karwan Bartosz. W ataku: Ślusarski Bartosz, Klatt Marcin Dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
pinga41 Re: Oceny Składów 19.07.05, 19:20 Burhard odsunięty został do rezerw Amiki Odpowiedz Link Zgłoś
peczka1990 moj sklad 19.07.05, 18:47 co myślicie o tym : bramka:Majdan obrona:hernani,choto,kiłbowicz pomoc,kwiek,iwański,uche,sedlacek atak:klatt,piechna,frankwoski KOMENTUJCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
wotekg Re: Oceny Składów 19.07.05, 19:36 Ja mam taki sqadzik!!! bramka: Cabaj w rezerwie Załuska obrona:Kłos,głowacki,Rzeżniczak,Żytko w rezerwie:Golanski,Owczarek pomoc: Gołoś,Brożek Piotr,Bąk Arkadiusz,Drumlak w rezerwie :Golinski Mirosław,Bąk Krzysztof napad:Ślusarski,Brożek Paweł w rezerwie :Keska,Drąg no i co ty na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
asadecki Re: Oceny Składów 19.07.05, 20:52 Dobrze, że takie składy też są wystawiane. Miejsca poniżej 10 000 też musi ktoś zajmować ;> Odpowiedz Link Zgłoś
damianpp89 Re: Oceny Składów 19.07.05, 19:40 Jak oceniacie mój skład: BR-Fabiański Łukasz --------------------------------------- BR-Kieszek Paweł (rezerwowy) --------------------------------------- OB-Choto Dickson OB-Dudka Dariusz OB-Lopez Cruz Daniel OB-Głowacki Arkadiusz --------------------------------------- OB-Król Krzysztof (rezerwowy) OB-Bednarek Marcin (rezerwowy) --------------------------------------- P-Burkhart Maarcin P-Giza Piotr P-Gołoś Konrad P-Batata Sergio --------------------------------------- P-Sedlacek Lumir (rezerwowy) P-Tareres Luiz Eduando (rezerwowy) --------------------------------------- N-Włodarczyk Piotr N-Marcin Kuźba --------------------------------------- N-Paweł Brożek (rezerwowy) N-SZczoczasz Łukasz (rezerwowy) Odpowiedz Link Zgłoś
asadecki Re: Oceny Składów 19.07.05, 20:51 CZTERECH OBROŃCÓW - bez sensu a dodatkowo Lopez jest niepewny, a Głowa ma kontuzję podobno POMOC: Burhardt odsunięty do rezerw, Giza Kontuzjowany, Gołoś niepewny miejsca w podstawowej 11 ATAK: Włodar - ok, Kuźba - niepewny miejsca w podstawowej 11 Odpowiedz Link Zgłoś
henry1990 zapraszam 19.07.05, 20:32 Witamy w Piłkarzykach!!! Henry1990, prezes klubu brzeg, zaprasza Cię do ligi prywatnej 2921001049. Jeżeli masz już swój klub w Piłkarzykach i chcesz przyłączyć się do tej ligi, to skopiuj ten kod dostępu 1217001056 i wejdź na tę stronę: gry.gazeta.pl/pilkarzyki/0,63865,2076220.html Uczestnictwo w ligach Odpowiedz Link Zgłoś
rtluk Re: Oceny Składów 19.07.05, 20:54 Hej, Zaczynam dopiero grac. Z gory wiec dzieki za wszystkie komentarze.. B: Fabianski (tani, licze, ze bedzie w podst. skladzie) O: Klos, Szczypkowski, Kielbowicz, (Sablik) P: Karwan, Sedlacek, Szalachowski i ... Uche :) A: Klat, Kuzba, Piechna. Co wy na to?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: Oceny Składów 19.07.05, 20:56 Sklad nawet nawet jak na 1 raz, tylko ze za dużo Legionistów, 5 graczy z 1 klubu to jednak przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
asadecki Re: Oceny Składów 19.07.05, 20:57 rtluk napisał: > Hej, > Zaczynam dopiero grac. Z gory wiec dzieki za wszystkie komentarze.. > B: Fabianski (tani, licze, ze bedzie w podst. skladzie) > O: Klos, Szczypkowski, Kielbowicz, (Sablik) > P: Karwan, Sedlacek, Szalachowski i ... Uche :) > A: Klat, Kuzba, Piechna. Jak zmienisz Kuźbę na kogoś innego, to będzie skład na pierwszą 100 :)) > Co wy na to?? > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado19 Re: Oceny Składów 19.07.05, 21:05 siema ja tez zaczynam dopiero grac,wiekszosc skladow bardzo interesujaca,moja jedenstakaprzedstawia sie tak : 1.Majdan Jakosz/Cichy Kłos/Bednarek Alunderis/Gaudinho Bilski Łobodzinski Sobolewski Błaszczykowski Garguła/Kozubek Klatt/Korzym Frankowski/Szczoczarz Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek45 Re: Oceny Składów 19.07.05, 21:25 Sorki. Ty z tym składem to tak na serio, czy tylko dla jaj? To byłby największy fuks tej imprezy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_15 BARDZO PROSZE O OPINIE CZABIKA I INNYCH 19.07.05, 23:49 Witam Mój skład to Fabiański Kiełbowicz, Kłos, Szczypkowski Zieńczuk, Karwan, Sedlacek, Uche Klatt, Piechna, ... (kogo kupić jako 3 napastnika?? Mam 2 mln. POMÓŻCIE MI WYBRAĆ !! Z GÓRY DZIĘKI :] Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: BARDZO PROSZE O OPINIE CZABIKA I INNYCH 22.07.05, 12:26 zdecydowanie Chałbiński!!! :) chociaż teraz rozstrzelał się Włodarczyk hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
bioly18 BKS Polna 19.07.05, 21:22 Brama Waldemar Piatek Obrona Bieniuk Jaroslaw Kowalczyk Jacek Maciej Stolarczyk Pomoc Zajac Marcin Blaszczykowski Jakub Mauro Cantoro Bartczak Mateusz Napad Dawidowski tomasz Brozek Pawel Kuzba Marcin Lawka Bramka Linka Pawel Obrona Rachwal Patryk Grzegorz Bartczak Berliński Rafał Pomoc Ekwueme Martins Bartoszewicz Radoslaw Napad Zjawinski Dariusz Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_212 Re: Oceny Składów 19.07.05, 22:14 Bramkarz:Przyrowski. Obrońcy:Bieniuk Dudka Sokolowski2 Mynarz. Pomocnicy:Goliński Geworgyan karwan Szałachowski Burkhard. Napastnik:Klatt. Odpowiedz Link Zgłoś
corras Re: Oceny Składów 19.07.05, 22:40 Za bardzo defensywny ! Co najmniej 3 napastników (tu nie ma byc realnego ustawienia jak na boisku. Ale zawodnicy są ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
rk1pilkarzyk Re: Oceny Składów 19.07.05, 22:46 Jedna z podstawowych zasad Piłkarzyków mówi: NIE BRAĆ VAHANA G.! Odpowiedz Link Zgłoś
adriano_2005 Re: Oceny Składów 07.08.05, 16:57 No to teraz ja:) Kotorowski Choto Cios Vranjes Goliński Uche Paulista Szałachowski Frankowski (c) Edi Piechna Co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
boxa88 Re: Oceny Składów 20.07.05, 00:58 czesc bramkarz - Przyrowski obrona - Bieniuk, Mynar, Grzegorz Bartczak pomoc - Uche, Grzelak, Mirosław Goliński,Cantoro napad - Klatt, Sikora, Millar Co wy na to ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wonderpablo Re: Oceny Składów 30.07.05, 15:33 no ależ tu dużo tych wpisów... :) dwie osoby proszące o opinie czabika mnie zastanawiaja... czemu im tak na tym zalezalo... jest przeciez wielu innych znawcow pilki [np JA ;)] a oni akurat czabika wybrali...czabik... w kazdym badz razie wybieramy cie na guru czabikowego oceniania :) pozdro... :) Odpowiedz Link Zgłoś
boxa04 Re: Oceny Składów 20.07.05, 01:46 a tu niektórzy są dobrzy. pisza skład a na moje oko kosztuje on ok. 35 mln przy dobrych zawodnikach masz w podstawowym skladdzie jakis gorszych a na ławie kolesi co kosztują o,3 mln. Odpowiedz Link Zgłoś
rybnik_row Re: Oceny Składów 23.07.05, 12:36 boxa04 napisał: > a tu niektórzy są dobrzy. pisza skład a na moje oko kosztuje on ok. 35 mln przy > dobrych zawodnikach masz w podstawowym skladdzie jakis gorszych a na ławie kol > esi co kosztują o,3 mln. powiedz kto ma takie składy, bo chyba nikt nie szuka w ponad stu odpowiedziach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krasnal110 Re: Oceny Składów 24.07.05, 08:17 Fabiański Głowacki Kiełbowicz Hermani Jose da Rosa Choto Dikson Burkhardt Marcin Magiera Karwan Andrandina Edi Włodarczyk Klatt Co o tym myślicie? To mój pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
pogonolesnica1 Re: Oceny Składów 23.07.05, 15:41 miroslaw golinski na 99,9% nie bedzie gral w podstawowej jedenastce to po co go wsadzasz do skladu?????? Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: Oceny Składów 20.07.05, 10:19 w końcu ktoś zrobił porządek z tymi ocenami składów... ciekawe długo ten pomysł pociągnie, bo ja go na pewno nie przełamię... :) Odpowiedz Link Zgłoś
alwaro7 Re: Oceny Składów 20.07.05, 10:38 Oto mój skład: Bramkarz: Radosław Majdan Obrona: Kłos Tomasz ,Choto Dickson ,Sokołowski (II) Tomasz ,Pawlak Mariusz Pomoc: Sobolewski Radosław ,Karwan Bartosz ,Gorząd Sebastian ,Goliński Mirosław Atak: Frankowski Tomasz (K) ,Janczyk Dawid Odpowiedz Link Zgłoś
managerzone48 Re: Oceny Składów 20.07.05, 11:24 Bramka : Lech Obrona M.Karwan, Skrzypek, Vranies Pomoc: Gesior, Zganiacz, Wos Atak: Kubica, Piechna, Nicinski, Divecki Zero gwiazdeczek i wygrywam :PP Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 proszę o opinię!!! 20.07.05, 13:15 Co sądzicie o tym składzie? Bramkarze: Fabiański - Legia Lech - Górnik Z. obrona: Szala - Legia Mynar - Groclin Skrzypek (czy Wasilewski?) - Amica Hernani - Korona (czy Belada - Wisła P.) Cios - Arka Bednarek - Odra pomoc: Karwan - Legia Świerczewski - Lech Kwiek - Korona Iwański - Zagłębie Batata - Pogoń Kozubek - Korona atak: Chałbiński - Zagłębie Ślusarski - Groclin Kuźba - Wisła K. Korzym - Odra Zgłosiłem już tą drużynę i nie wiem, czy jak zmienię obrońców, to dostanę minus 3 pkt??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio.d Re: proszę o opinię!!! 21.07.05, 00:35 przemek.22: jeśli wystawiłeś 11 i masz kapitata to za każdy trnsfer masz - 3 pkt, nie ważne czy przed czy po kolejce ;-) PS: mastrepablo jak zwykle wprowadza w błąd ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gks71tychy eh 21.07.05, 20:43 Fabianski Kaczorowski Kłos Kiełbowicz Uche Karwan Sobolewski Sedlacek Klatt Ślusar Kuzba:) Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperz90 Mój skład 20.07.05, 15:47 Bledzewski Andrzej, Sokołowski (II) Tomasz, Joao Paulo Heidemann, Kuzera Kamil, Kucharski Dawid, Bąk Arkadiusz, Brożek Piotr, Prasnal Tomasz, Yahaya Moussa, Frankowski Tomasz, Bugaj Artur. Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: Oceny Składów 20.07.05, 16:11 do przemka.22... nie stracisz... dopiero po 1. kolejce zaczniesz tracic i tylko w przypadku sprzedazy i kupna... a sklad ktory masz juz kupiony mozesz zmieniac dowoli bez zadnych kar... punktowych... Odpowiedz Link Zgłoś
mar.sniezko Re: Oceny Składów 20.07.05, 16:15 Bramka: I- Mioduszewki Obrona: Telichowski, Bieniuk, Wasilewski, Strąk Pomoc: Geworgian, Kowalski, Sasin Atak: Gajtkowski, Moskała, Chałbiński Rezerwa: Lech - bramka , Jawny i Łukasiewicz na obronie, Ława, Iwański i Bonin - Pomocnicy a rezerwowy napastnik to Patalan Odpowiedz Link Zgłoś
mar.sniezko Re: Oceny Składów 20.07.05, 16:20 i co wy na ten sklad prosze o opinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: Oceny Składów 20.07.05, 16:29 Masterpablo, nie wproawdzaj ludzi w błąd, skoro przemek wystawil druzynę to będzie tracił juz teraz punkty za transfery, nie pisz więc bzdur ze dopiero po 1 kolejce straci. Odpowiedz Link Zgłoś
henry1990 oceny skladow 20.07.05, 17:13 znacie moze strony z innymi odmianami piłkarzyków np ligi hiszpanskiej albo niemieckiej (oprocz angielskiej bo te mam) prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
mar.sniezko Re: oceny skladow 20.07.05, 17:43 a mozesz podac link do tej angielskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
yogi222 Re: Oceny Składów 20.07.05, 17:40 Radosław Majdan, Mysiak Maciej, Bartczak Grzegorz, Owczarek Tomasz, Dziewicki Piotr, Adrian Mrowiec, Jarosław Bieniuk Ekwueme Martins, Piotr Brożek Kalu Uche, Vukovich Aleksander, Paweł Brożek. Odpowiedz Link Zgłoś
michalbrys14 Moj sklad! 20.07.05, 18:51 Chamera Matlak, Kielbowicz, Popiela Bojarski, Dzikija, Wos, Gorzad Frankowski, Dembinski, Piechna Wiem, ze za dobrze nie wyglada. Ale liczy sie jakosc, a nie nazwiska :) Oceniajcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbig72 Re: Moj sklad! 21.07.05, 11:21 no właśnie, liczy się jakość... z tego składu tylko Kiełbowicz, Frankowski i Piechna (no, może jeszcze Bojarski) coś zapunktują - reszta zarobi dla Ciebie po 1, 2 pkt na kolejkę - w sam raz na miejsce ok 30.000 chyba Ci sporo kasy zostało bo gwiazdy toto nie są? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Moj sklad! 21.07.05, 11:48 michalbrys14 napisał: > Chamera > Matlak, Kielbowicz, Popiela > Bojarski, Dzikija, Wos, Gorzad > Frankowski, Dembinski, Piechna > > Wiem, ze za dobrze nie wyglada. Ale liczy sie jakosc, a nie nazwiska :) > Oceniajcie !!! Popiela, Kiełbowicz OK, Matlak nie wiem czy grywa :-/ dobry i tani jest Belada z Płocka. Pomoc nie najgorzej, ale Gorząd out! Za Dembińskiego lepiej i taniej Ślusarski, albo nawet Chałbiński. Piechna może być, bo ktoś musi strzelać te gole dla Korony ;). Poza tym warto chyba kupić Gargułę, bo tutaj jest pomocnikiem, a w sparingach gra w ataku więc będzie punktował podwójnie za każdy gol, a 1 kolejkę gra u siebie z Górnikiem Zabrze. Odpowiedz Link Zgłoś
yogi222 Re: Oceny Składów 21.07.05, 00:24 Majdan, Adrian Mrowiec, Maciej Mysiak, Dziewicki Piotr, Grzegorz Bartczak, Ekwueme Martins, Piotr Brożek, Kalu Uche, Vukovich Aleksander, Paweł Brożek. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig72 Re: Oceny Składów 21.07.05, 11:22 he he niezły żart... a pozostałą kasę chcesz żeby Ci gazeta w gotówce wypłaciła? Odpowiedz Link Zgłoś
19marcin81 Green Gang Gd. - skład 21.07.05, 09:05 Czekam na opinie:) 1 Bramkarz Bledzewski Andrzej 2 Bramkarz Pilarz Krzysztof 3 Obrońca Bieniuk Jarosław 4 Obrońca Kłos Tomasz 5 Obrońca Szyndrowski Marek 6 Obrońca Smirnovs Maris 7 Obrońca Kowalski Łukasz 8 Obrońca Celeban Piotr 9 Pomocnik Bilski Arkadiusz 10 Pomocnik Ława Bartosz 11 Pomocnik Wachowicz Marcin 12 Pomocnik Piechniak Piotr 13 Pomocnik Ulanowski Dariusz 14 Pomocnik Iwański Maciej 15 Napastnik Frankowski Tomasz 16 Napastnik Piechna Grzegorz 17 Napastnik Korzym Maciej 18 Napastnik Kryszałowicz Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
zbig72 Re: Green Gang Gd. - skład 21.07.05, 11:23 19marcin81 napisał: > Czekam na opinie:) > > 1 Bramkarz Bledzewski Andrzej - Fabiańskiego za 1,0 by dał > 2 Bramkarz Pilarz Krzysztof > > 3 Obrońca Bieniuk Jarosław - ok > 4 Obrońca Kłos Tomasz - ok > 5 Obrońca Szyndrowski Marek - ? > 6 Obrońca Smirnovs Maris - czy zagra??? > 7 Obrońca Kowalski Łukasz > 8 Obrońca Celeban Piotr > > 9 Pomocnik Bilski Arkadiusz > 10 Pomocnik Ława Bartosz > 11 Pomocnik Wachowicz Marcin > 12 Pomocnik Piechniak Piotr > 13 Pomocnik Ulanowski Dariusz > 14 Pomocnik Iwański Maciej > > 15 Napastnik Frankowski Tomasz - ok > 16 Napastnik Piechna Grzegorz - ok > 17 Napastnik Korzym Maciej - ? > 18 Napastnik Kryszałowicz Paweł - strata kasy pomocy nie oceniam bo cała jest do wymiany... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Green Gang Gd. - skład 21.07.05, 11:52 Smirnovs nie pewny, pomoc nie robi dużego wrażenia, w ataku za Kryszałowicza - Chałbiński. Odpowiedz Link Zgłoś
bastilia Re: Oceny Składów 21.07.05, 11:27 Cabaj Świstak Głowacki Stolarczyk Sobolewski Kwiek Kikut Jeleń (c) Kużba Moskała Włodarczyk Co o tym myslicie?? szczegolnie interesują mnie pinie na temat Cabaja, i lini ofensywnej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Oceny Składów 21.07.05, 11:39 Cabaj Świstak Głowacki Stolarczyk Sobolewski Kwiek Kikut Jeleń (c) Kużba Moskała Włodarczyk Cabaj jest dobrym wyborem, ale ja wolę Przyrowskiego. Jest trochę tańszy, a Groclin chyba będzie lepiej grał niż Cracovia więc Przyrowski powinien zebrać wiecej punktów :) Świstak też sie chyba nie zmieści w obronie Craxy(?) powinni grać Skrzyński, Radwański, M.Karwan i Baster według mnie. Pomoc OK, Sobol powinien się łapać do składu, chociaż będzie duża konkurencja. W ataku nie wiadomo co z Włodarczykiem, bo trochę posiedział w Szkocji na testach i nie trenował z Legią, więc chyba pierwszą kolejkę spędzi na ławie. No i podobno dla Jelenia też szukają klubu za granicą. Ale ja bym nie zmieniał tego sładu (chyba tylko Klatt za Włodarczyka) Odpowiedz Link Zgłoś
bastilia Re: Oceny Składów 21.07.05, 11:51 o ile mi wiadomo to Włodarczyk wczoraj czy dzisiaj w sparingu z Zabkami wszedłw 60 minucie z ławy i strzelił trzy gole:] tak wiec mysle ze jest on dobrym wyborem ;) Odpowiedz Link Zgłoś