destinationpk Re: Oceny Składów 21.07.05, 11:52 To teraz ja pochwalę się moim składem;) Mielcarz Maciej Kiełbowicz Tomasz Vranjes Mico Golański Paweł Karwan Bartosz Zieńczuk Marek Sedlaćek Lumir Piechna Grzegorz Ślusarski Bartosz Sikora Adrian Klatt Marcin Macie jakieś uwagi??? Odpowiedz Link Zgłoś
zszywaczem Re: Oceny Składów 21.07.05, 12:19 ja mam 3 uwagi :) te uwagi to Mielcarz, Golański i Sikora - sprzedaj wszystkich a za tę kasę kupisz trzech równie dobrych zmienników Odpowiedz Link Zgłoś
szubertg DO OCENY 21.07.05, 12:03 I co sądzicie o takim zestawieniu. Podstawowa 11: B Fabiański - Legia - powinien grać; O Stolarczyk - Wisła O Wasilewski - Amica O Owczarek - Korona - brak kasy na droższego i pewnego, wiec żeby nie tracić punktów, P Uche - powinien grać, czasami coś strzela P Piechniak - Groclin P Szałachowski - Legia, nie wiem czy bedzie grać, ale bramkostrzelny, wiec... N - Franek - Wisła - sila ataku Wisły i pewniak w skladzie, N - Slusarski - Groclin N - Bania - Cracowia N - Wlodarczyk - Legia - brak doswiadczonych napastnikow w Legi, moim zdaniem bedzie grac, a w sparingach troch bramek zdobyl (czy w Szkocji czy dla Legi - ostatnio 3) Odpowiedz Link Zgłoś
zszywaczem Re: DO OCENY 21.07.05, 12:17 szubertg napisał: > I co sądzicie o takim zestawieniu. > Podstawowa 11: > B Fabiański - Legia - powinien grać; > O Stolarczyk - Wisła > O Wasilewski - Amica > O Owczarek - Korona - brak kasy na droższego i pewnego, wiec żeby nie tracić > punktów, > P Uche - powinien grać, czasami coś strzela > P Piechniak - Groclin > P Szałachowski - Legia, nie wiem czy bedzie grać, ale bramkostrzelny, wiec... > N - Franek - Wisła - sila ataku Wisły i pewniak w skladzie, > N - Slusarski - Groclin > N - Bania - Cracowia > N - Wlodarczyk - Legia - brak doswiadczonych napastnikow w Legi, moim zdaniem > bedzie grac, a w sparingach troch bramek zdobyl (czy w Szkocji czy dla Legi - > ostatnio 3) Nieźle, tylko szkoda punktów straconych na jednym obrońcy. Ja bym coś pokombinował np. zrezygnował ze Ślusarskiego i zagrał 3 napastnikami a za zaoszczedzoną kasę kupił obrońcę z pierwszego składu (tak za 1,5 mln coś znajdziesz) i 4 pomocnika np. Sedlacka z Groclinu (1,0 mln). A jako 4 napastnika kupił Piszczka za 0,3 bo ma szansę na grę w podstawowym. Reszta ok Odpowiedz Link Zgłoś
szubertg Re: DO OCENY 21.07.05, 13:43 Dzieki za opinie. Oki, zgadzam sie ze szkoda pkt na obroncy, ale ma 4 obroncow za 0,3 i wybieralem ich tak ze jest szansa ze chociaz jeden z nich bedzie grac i wpadnie po 2-5 pkt czyli jak na taniego obronce bardzo bardzo przyzwoicie, tylko to sie okaze po 1 kolejce. Co do zmiany pomocnik za napastnika, to wychodze z zalozenia ze lepszy jest pewny napastnik z dobrej druzyny, majacy pewne miejsce w skladzie, a druzyna gra ofencywnie czyli Slusarski i Groclin niz pomocnik. Chyba, ze jest to pilkarz na boisku wystepujacy jako napastnik, a w Pilkarzykach sklasyfikowany jako pomocnik to wtedy taka zamiana ma sens, bo pomocnikowi liczy sie wiecej pkt za bramki niz napastnikowi. Pozdrawiam Podaj namiary na swoj Team, zobacze jak Ci bedzie szlo. Powodzenia w grze! Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: DO OCENY 21.07.05, 18:13 Trzeba bylo wziąć może Kaliszana za 0,5 bo on powinien grać :) a wielką niewiadomą będzie Włodarczyk, bo on ma podobno walczyć o miejsce z Szałachowskim. Na pomocnika warto chyba brać Gargułę (1,0) :) bo w sparingach gra w ataku. Poza tym Bania może zdobywać dużo punktów, bo Craxa zmieniła ustawienie na 1-4-2-3-1 i on będzie wysuniętym napastnikiem. Dla mnie Twój skład jest dużą niewiadomą :) może ładnie punktować, ale wszystko zależy od Bani i Włodarczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
legia8787 Re: Oceny Składów 21.07.05, 12:19 bramka Fabiański obrona Gołaszewski Djokovic i Głowacki pomoc Łobodziński Zieńczuk (k) Zganiacz Karwan atak Ślusarski Sikora Plizga co myslicie o takim skladzie ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek-19 Re: Oceny Składów 21.07.05, 13:00 Kotorowski Kuś Telichowski Julcimar Sedlacek Grzelak Iwan Świerczewski Chałbiński Milar Klatt Pesković Magdoń Żytko Łabędzki Kaczmarek Edi Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: Oceny Składów 21.07.05, 13:19 jendrek-19 napisał: > Kotorowski > > Kuś > Telichowski > Julcimar > > Sedlacek > Grzelak > Iwan > Świerczewski > > Chałbiński > Milar > Klatt > > > Pesković > Magdoń > Żytko > Łabędzki > Kaczmarek > Edi Sedlacek, Klatt i Chałbiński... zostają, reszta do wymiany Odpowiedz Link Zgłoś
dasaw Moje druzyny 21.07.05, 13:12 Drużyna I Przyrowski* Mielcarz Frolich* Jawny* Hernani, Fonfara, Aluderis, Godlewski* Golinski* Kuranty, Chifon, Pach, Sedlacek* Iwan* Jelen* Korzym* Yahaya Moussa* Bania* Drużyna II ( na innym nicku oczywiscie) Mioduszewski* Lech Bieniuk* Wasilewski* Strak* Telichowski* Jawny, Łukasiewicz Geworgian* Kowalski* Ława, Iwański, Bonin, Sasin* *Gajtkowski, *Moskała, Patalan, *Chałbiński *- pierwszy skład Komentujcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dasaw Re: Moje druzyny 21.07.05, 13:40 sorry w pierwszej druzynie w obronie w 11 gra Hernani a nie godlewski Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek.sniezko1 Ghost 21.07.05, 13:52 Doradcie mi w dwoch sprawach oto moj sklad Bramka - Peskovic Fabiański Obrona Lasocki, Jarczyk, Karwan, Grzyb, Kuzera, Gaudinho Pomoc- Batata Burkhardt (starszy) Rozmuga Kowalski Garguła Gorząd Napastnicy - Ślusarski, Dawidowski, Moussa, Sikora Doradzcie mi odnosnie czy lepiej doświadczony Peskovic czy młody utalentowany Fabiański. Druga sprawa to Burkhardt. Lepiej dać 4 napastnika (gram ustawienie 1-3-4-3) czy zostawic go i po pierwszej kolejce sprzedac go i kupic innego pomocnika?????? Prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Ghost 21.07.05, 18:40 Lepiej Fabiański, bo ma w Legii dobrą obronę i chyba nie powinien stracić gola w Gdyni :) a z Burkhardem radziłbym poczekać, może przejdzie do Wisły :) ew. przed 2 kolejką go sprzedaj, jak się nic nie wyjaśni. Sprzedać mógłbyś też Dawidowskiego, który jeśli będzie grał, to raczej tylko z ławki rezerwowych (może kup Klatta na jego miejsce?) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Moje druzyny 21.07.05, 18:28 dasaw napisał: > Drużyna I > Przyrowski* Mielcarz > Frolich* Jawny* Hernani, Fonfara, Aluderis, Godlewski* > Golinski* Kuranty, Chifon, Pach, Sedlacek* Iwan* > Jelen* Korzym* Yahaya Moussa* Bania* > > Drużyna II ( na innym nicku oczywiscie) > Mioduszewski* Lech > Bieniuk* Wasilewski* Strak* Telichowski* Jawny, Łukasiewicz > Geworgian* Kowalski* Ława, Iwański, Bonin, Sasin* > *Gajtkowski, *Moskała, Patalan, *Chałbiński > > *- pierwszy skład > Komentujcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 drużyna: zamiast Jawnego lepiej było kupić Beladę (Płock) chyba będzie więcej punktów zdobywał. Poza tym w pierwszym składzie dałbym Hernani'ego zamiast Godlewskiego (Korona będzie lepsza od Arki). Pomoc OK, chociaż nie wiadomo czy będzie grał Sedlacek. Chifon jest pomocnikiem? bo nie widzę go na liście :-/ Atak pół na pół. Bania i Jeleń pewniaki, Yahaya i Korzym (może być objawieniem ligi) niewiadome. 2 drużyna: wydaje mi się, że Mioduszewski będzie rezerwowym w Łęcznej (będzie bronił Bledzewski). Kowalski małe szanse na grę w 1 składzie, wstaw za niego Iwańskiego. Atak dobry, chociaż brakuje w nim Klatta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malysz16 moje druzyny 21.07.05, 18:35 1 druzyna fabianski-kowalczyk klos choto stolarczy -paulista brozek golos bronowicki- frankowski włodarczyk 2 druzyna majdan-choto baszczynski cambev dudka-jarzebowski paulista sedlacek golos-kuzba klatt Odpowiedz Link Zgłoś
matrix1980 Re: Oceny Składów 21.07.05, 19:01 Co sądzicie o moim składzie: Fabiański Vranjes, Stolarczyk, Grzyb Uche, Gęsior, Sedlaćek, Karwan Frankowski, Ślusarski, Klatt Proszę o ocenę, moim zdaniem skład przynajmniej na papierze wygląda dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
catenatus Re: Oceny Składów 21.07.05, 19:11 moze jest dobry ale ten grzyb z odry troche niepewny Odpowiedz Link Zgłoś
vicek4 FC Ślichowice 21.07.05, 19:56 Fabiański Łukasz Kowalczyk Jacek Vranjes Mico Telichowski Błażej Karwan Bartosz Sedlacek Lumir Uche Kalu Ślusarski Bartosz Jeleń Ireneusz Frankowski Tomasz Piechna Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
konrad141 Oceńcie to 21.07.05, 20:31 Przyrowski CHoto Hernani Jurkowski Sobolewski Gołoś Iwański Uche Garguła Kuźba Piechna w składzie mam jeszcze kilku perspektywicznych graczy z dużą szansą na wskoczenie do pierwszej 11, lub graczy pierwszej 11. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Oceńcie to 22.07.05, 12:30 ten skład też jest perspektywiczny :P powinni punktować :) Odpowiedz Link Zgłoś
tayo16 Moj sklad 22.07.05, 10:16 Wierzchowski - Kuś Sokołowski2 Dudka - Grzelak Łobodziński M.Burkhardt A.Bąk - Frankowski Brozek Klatt co o tym myslicie Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Moj sklad 22.07.05, 12:33 Dudka ławka, albo Wisła K., M.Burkhardt rezerwy, albo też Wisła K., Brożek ławka, Klatt(?) może też być na ławce, bo Włodarczyk strzela. Dużo nie wiadomych masz w tym składzie. Odpowiedz Link Zgłoś
samoth1 Re: Moj sklad 22.07.05, 12:33 fabianski\bledzewski vranjes choto skrzypek karwan szalachowski gargula sokolowski 1 czereszewski frankowski klatt co o tym sadzcie?? Odpowiedz Link Zgłoś
hnatkowski DREAM TEAM BY HANTKO 22.07.05, 21:04 BRAMKARZ Załuska Łukasz OBROŃCA Owczarek Tomasz, Bednarek Marcin, Cios Jan. POMOCNIK Szałachowski Sebastian, Goliński Michał, Zieńczuk Marek NAPAD Ślusarski Bartosz, Piechna Grzegorz, Jeleń Ireneusz, Frankowski T. Heee źle??.... czekam odpiszcie Odpowiedz Link Zgłoś
bob.88 Re: Oceny Składów 22.07.05, 22:26 Szmatuła Cios Wasilewski Świstak Uche Karwan Piechniak Franek Jeleń Dembiński Szewczuk co wy na to Odpowiedz Link Zgłoś
ryba67 Re: Oceny Składów 23.07.05, 11:36 Prosze o ocene mojego składu: 1.Fabiański łukasz 2.Vranjes mico 3.Stolarczyk Maciej 4.Wacek Tomasz 5.Uche Kalu 6.Szałachowski Sebastian 7.Piechniak Piotr 8.Baran Arkadiusz 9.Klatt Marcin 10.Frankowski Tomasz 11.Ślusarski Bartosz Odpowiedz Link Zgłoś
mino260 Re: Oceny Składów 23.07.05, 12:33 moj sklad. Fabianski, Vranjes, Matlak , Kielbowicz, Uche, Karwan, Siklic, Iwanski, Piechna, Sikora, Slusarski.Oceniajcie Odpowiedz Link Zgłoś
kyko_san Re: Oceny Składów 23.07.05, 12:54 Przyrowski Kielbowicz, Belada, Colakovic Uche, Karwan, Sedlacek Frankowski (k), Piechna, Slusarski, Korzym oceni ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Oceny Składów 23.07.05, 13:59 Bardzo dobry skład. Kiełbowicz może strzelić kilka goli, a obrona Wisły Płock była opisana w "Przeglądzie Sportowym" jako jedna z najlepszych w lidze, więc powinni zebrać sporo punktów. W pomocy niewiadomą jest Sedlaczek, ale dobrze gra w sparingach, więc powinien się łapać do składu. Korzym chyba będzie objawieniem ligi, tak jak Plizga w zeszłym sezonie, który na początku też kosztował 0,6 albo 0,5. Jak Piechna będzie strzelał gole, to możesz daleko zajść z tym składem. Ale czy masz dobrych rezerwowych gdyby ktoś wypadł ze składu? Odpowiedz Link Zgłoś
alek.kobylka moj zespol 23.07.05, 13:50 Bledzewski Kielbowicz Glowacki Rzezniczak Radwanski Karwan Burkhardt Piechniak Golos Wlodarczyk Jelen Odpowiedz Link Zgłoś
gajowy1995 Re: Oceny Składów 23.07.05, 14:05 1 Bramkarz Cabaj Marcin 2654 2.5 2.5 -/- -/- 2 Bramkarz Sarnat Artur 614 0.9 0.9 -/- -/- 3 Obrońca Choto Dickson 2311 2.0 2.0 -/- -/- 4 Obrońca Bartczak Grzegorz 2587 1.0 1.0 -/- -/- 5 Obrońca Dymkowski Marcin 2677 0.9 0.9 -/- -/- 6 Obrońca Gaudinho Luiz Mendez 2612 0.5 0.5 -/- -/- 7 Obrońca Kaliszan Arkadiusz 608 0.5 0.5 -/- -/- 8 Obrońca Kuzera Kamil 2440 1.0 1.0 -/- -/- 9 Pomocnik Šiklić Ronald 3111 1.0 1.0 -/- -/- 10 Pomocnik Andruszczak Artur 2237 1.0 1.0 -/- -/- 11 Pomocnik Andraszak Rafał 2616 1.0 1.0 -/- -/- 12 Pomocnik Bartczak Mateusz 1457 1.4 1.4 -/- -/- 13 Pomocnik Juszkiewicz Łukasz 3347 1.0 1.0 -/- -/- 14 Pomocnik Strugarek Krzysztof 2619 0.4 0.4 -/- -/- 15 Napastnik Frankowski Tomasz 792 4.5 4.5 -/- -/- C 16 Napastnik Gajtkowski Krzysztof 2285 1.4 1.4 -/- -/- 17 Napastnik Bania Piotr 2665 2.0 2.0 -/- -/- 18 Napastnik Yahaya Moussa 2290 1.0 1.0 -/- -/- Odpowiedz Link Zgłoś
marcin38 Re: Oceny Składów 23.07.05, 14:17 Oto mój skład: Bledzewski Mynar Karwan (Michał) Swisher Cichon Radzewicz Rafał Murawski Gołos Ślusarski Klatt Arifović Co sądzicie? Na rezerwie mam jeszcze: Kieszek Fonfara Szymiczek Łukasiewicz K.Bak Kwiek Kosmalski Odpowiedz Link Zgłoś
jacekd10 Re: Oceny Składów 23.07.05, 15:13 JESTEM DEBIUTANTEM A OTO MÓJ SKŁAD B:FABIAŃSKI Łukasz / PIEKUTOWSKI Adam O:KOWALSKI Łukasz,STOLARCZYK Maciej,KŁOS Tomasz,SKRZYPEK Paweł /RUTKA Sławomir,GOLAŃSKI Paweł P:DŻIKIJA Mamia,DRUMLAK Paweł,ŁAWA Bartosz / ULANOWSKI Dariusz,GOLIŃSKI Mirosław,BISKUP JakubN:FRANKOWSKI Tomasz,DEMBIŃSKI Jacek,NICIŃSKI Grzegorz/PILICH Grzegorz kapitan "FRANEK", SYS 4-3-3 PROSZE O SZCZERE RADY POZDRAWIAM WSZYSTKICH JACEK Odpowiedz Link Zgłoś
rad_21 TeamraD 24.07.05, 02:41 .Cabaj-Wacek,Rachwał,Kuś-Uche,Gołoś,Kwiek,Sobieraj-Sikora,Jeleń,Korzym. Mam nadzieje, że wszyscy zagrają w podstawowych jedenastkach swoich klubów :] Odpowiedz Link Zgłoś
tmcek NA MISTRZA 24.07.05, 02:57 Chamera Michał Owczarek Tomasz Dudka Dariusz Radulović Milan Zieńczuk Marek Uche Kalu Szałachowski Sebastian Włodarczyk Piotr Frankowski Tomasz Bania Piotr Ślusarski Bartosz Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: NA MISTRZA 24.07.05, 12:25 atak i pomoc bardzo mocne, ale obrona i bramka nie najlepsza, ciekawe co Ci z tego wyjdzie :) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jacooch Re: Oceny Składów 24.07.05, 09:39 bramka-Majdan obrona-Matlak,Mynar,Vranjes pomoc-Sedlacek,Błaszczykowski,Grzelak,Graguła atak-Sikora (K), Ślusarski,Klatt Czekam na opinie innych Odpowiedz Link Zgłoś
klimek82 Re: Oceny Składów 24.07.05, 12:49 Bramkarz: Łukasz Fabiański Obrona: Tomasz SokołowskiII, Radek Mynar, Michał Karwan. Pomocnicy: Michał Bojarski, Kalu Uche, Wojciech Łobodzinski, Bartosz Ława, Sergio Batata. Atak: Marcin Klatt, Paweł Kryszałowicz lub Bartosz Ślusarski. co o tym myślicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
lasic666 Re: Oceny Składów 24.07.05, 18:45 za malo napastnikow. czytajac te posty podbudowalem sie bo 90% skladow jest zalosnych... oto sklad mojego (najgorszego) zespolu: Bramkarze: Fabianski Ptak (r) Obroncy: Kielbowicz Gorski Rachwal Golanski (r) Kaliszan (r) Godlewski (r) Pomocnicy: Uche Lobodzinski Sedlacek Gizia (r) Klepczarek (r) Hinc (r) Napastnicy: Frankowski (k) Moskala Klatt Patalan Odpowiedz Link Zgłoś
nowyteam Re: Oceny Składów 24.07.05, 20:32 mam z 18 mozliwych zawodnikow 14 z legii i 4 z innych klubów. co dało mi 28 lub 30 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Oceny Składów 27.07.05, 11:45 nowyteam napisał: > mam z 18 mozliwych zawodnikow 14 z legii i 4 z innych klubów. co dało mi 28 lub > > 30 punktów. hehe, to nie jest dobry pomysł, żeby skład budować na zawodnikach jednej drużyny :) chociaż we wszystkich moich 11 teamach korzystałem z 7 zawodników Legii (Kiełbowicz, Fabiański, Szala, Karwan, Szałachowski, Klatt, Włodarczyk). Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Oceny Składów 27.07.05, 11:40 Nie wiem jak na innych uczestnikach, ale na mnie Twój skład nie robi dużego wrażenia :] Punkty mogą zdobywać Kiełbowicz, Uche, Frankowski. Może trochę dorzucą Giza i Łobodziński. Reszta to mizeria :P. Niestety Klatt mnie zawiódł zupełnie w 1 kolejce :-/ nie dosyć, że fatalnie pudłował, to nie dograł meczu do końca i jeszcze "żółtko" zarobił :[. Podaj jeszcze swój najlepszy skład ;). Odpowiedz Link Zgłoś
stefek891 Re: Oceny Składów 27.07.05, 13:26 B Cabaj O kiełbowicz wasilewski choto rzezniczak P Uche Radzewicz gołoś giza N Piechna Plizga troche ryzykowny skład ale ocencie go i napiszcie co musiałbym zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
chrobry_legia Re: Oceny Składów 27.07.05, 13:34 OTO Mój skład: FABIANSKI - SOKOLOWSKI II, KIELBOWICZ, CHOTO, super serb BELADA - KARWAN, SZALACHOWSKI, GARGULA, KIKUT - SLUSARSKI, KLATT. CO WY NA TO? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Oceny Składów 29.07.05, 13:23 chrobry_legia napisał: > OTO Mój skład: > FABIANSKI - SOKOLOWSKI II, KIELBOWICZ, CHOTO, super serb BELADA - KARWAN, > SZALACHOWSKI, GARGULA, KIKUT - SLUSARSKI, KLATT. CO WY NA TO? Mnie się podoba :-) tylko nie wiem, czy nie lepiej Sedlaczek za Gargułę. Albo jak Ci została kasa, tp kup Sedlaczka na rezerwe :P Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Oceny Składów 29.07.05, 13:20 stefek891 napisał: > B Cabaj > O kiełbowicz wasilewski choto rzezniczak > P Uche Radzewicz gołoś giza > N Piechna Plizga > troche ryzykowny skład ale ocencie go i napiszcie co musiałbym zmienic Cabaj jest za drobi jak dla mnie, wolałbym oszczędzić 1,5 i wziąć Fabiańskiego, który nie straci dużo goli, bo Legia ma dobrą obronę. Rzeźniczakowi, to chyba ciężko będzie się załapać do składu więc skoro tak kofasz Legie, to kup za niego Szale :). Z Radzewiczem też jest problem, bo wrócił Sedlaczek i dobrze zagrał 1 mecz. Sedlaczek jest zresztą tańszy, więc kup go na miejsce Radzewicza ;). Reszta pomocy nie jest zła. Plizga nie będzie narazie grał, bo trener mówił że widać i niego braki kondycyjne więc może Chałbiński(?). Tak mi się udało doradzić, że nie stracisz za wiele, bo za każdego zawodnika (oprócz Cabaja) wejdzie jego kolega klubowy. A poza tym za zaoszczędzoną kasę kup jakiegoś napastnika, bo opłaca się grać w ustawieniu z trzema, a nawet czterema w ataku :). Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
kubas1z Re: Oceny Składów 28.07.05, 13:51 Jesteści nienormalni. Tylko psychole mają po 11 składów. Ja mam 2 i to mi wystarcza. Myślicie że znacie się na piłce. I co wam z tego. Ludzie zajmijcie się nomalną robotą, a nie twórzcie po 10 składów. Tak każdy może ale robić nie ma komu. Odpowiedz Link Zgłoś
swiecagracz Re: Oceny Składów 06.08.05, 19:31 To moja 11: Fabiański,Alunderis,Cios,Choto,Goliński Michał,Uche,Dźwigała, Frnkowski(c),Jeleń,Korzym,Brożek Paweł Odpowiedz Link Zgłoś