Gość: zikii IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 23:08 nie boimy się was Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: echo Re: Remis piłkarzy Szwecji IP: *.psm.gda.pl / 192.168.1.* 21.08.02, 23:49 ja bym sie bal.orly bonka nie lataja i jesli szwecja bedzie w formie z finalow to bedzie tak jak dzisiaj z belgia tylko ze wpadnie duzo bramek duzzzzooooooo bramek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picer Re: Remis piłkarzy Szwecji IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 22.08.02, 00:02 Widzialem ten mecz w szweckiej TV 5, nudy jeszcze gorsze od meczu Polska - Beligia. Szwedzi wymenczyli tego gola pozatym nic specjalnego nie pokazali, udalo im sie jak zwykle. Mam nadzieje ze polacy zgniota ich tak samo jak zgnietli norwegow a moze i lepiej bo jak ktos sie moze bac 8 miljonowej szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki Re: Remis piłkarzy Szwecji IP: *.proxy.aol.com 22.08.02, 06:17 Gość portalu: zikii napisał(a): > nie boimy się was Ale powinniscie!!! haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: Remis piłkarzy Szwecji IP: *.telia.com 22.08.02, 13:19 Ja tez widzialem ten mecz.Szwedzi jak zwykle grali fatalnie i tylko niesamowite szczescie urastowalo ich przed przegraniem meczu.W trzeciej minucie dogrywki, gdy rosjanie czekali na gwizdek koncowy sedziego,imigrant jugolski strzelil wyrownujaca bramke.Jeszcze raz udowodnili ze maja strasznego farta,a maja go prawie w kazdym meczu,chocby ostatnie wygrane z Polska w Chorzowie,z Turcja,z Argentyna w Korei bardzo szczesliwy remis dajacy awans z grupy.Tego farta szwedzkiego bardzo sie obawiam w spotkaniach z Polska. Odpowiedz Link Zgłoś