Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

A może Basałaj?

23.08.02, 11:15
    We wszystkich dysusjach o komentatorach z publicznej tv pomija się niesłusznie
    jeden wątek. Wszyscy mówią, że Basałaj powinien wywalić Szpaqa i Zydora, ale
    nie będzie ich komu zastąpić, bo reszta to dno. A przecież sam Basałaj jest
    całkiem niezłym komentatorem. Z tego co wiem w kontrakcie z tvp zastrzegł
    sobie prawo do osobistego komentowania niektórych wydarzeń. Mam nadzieję, że
    szybko skorzysta z tej furtki i będzie komentował już od meczu z San Marino.
    Jeśli weźmie sobie do pary jakiegoś bystrego byłego piłkarza (np. Bednarz,
    Szczęsny, Ziober) to myślę, że byłoby całkiem nieźle.

.. ..
    Obserwuj wątek
      • faniwan Re: A może Basałaj? 23.08.02, 14:20
        Jeszcze z innej beczki, też telewizyjnej. Co za debil przygotowuje materiały
        sportowe do wiadomości w tvp (wszystkich poza głównym wydaniem). W Wiadomościach
        o 8. rano codziennie jest o żeglarstwie. Dziś były 3 newsy: właśnie o jakichś
        debilnych regatach, o turnieju brydżowym i konnej gonitwie w Anglii. To mają być
        wiadomości sportowe? Kogo to interesuje. Na pewno nie kibiców.
        • Gość: cedur Re: Nadal dno,z Basałajem czy bez. IP: *.pik / 213.186.84.* 23.08.02, 14:36
          A oglądaliście sport po "Wiadomościach" w ostatnią sobotę? Zapomniano(?)o
          podaniu wyników naszej ligi piłkarskiej.
          • faniwan Re: Nadal dno,z Basałajem czy bez. 23.08.02, 14:40
            w którychś wiadomościach w czasie finałów ligi światowej miła panienka
            poinformowała, że najwięcej punktów dla nszej drużyny zdobyli Brygiel i
            Szczeraniuk ... Rozumiem, że nie każdy dobrze czyta w obcych językach, ale żeby
            nie umieć po polsku ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka