Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tour de Pologne - Kirsipuu wygrał 3. etap

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:04
    Taaaaaak????? Biedny Kirsipuu!!! po przejechaniu linii mety walnął sobie
    jeszcze dwa 7 kilometrowe okrążenia po ulicach Bydgoszczy, aby dobić do
    wymienianych przez autora artykułu 212 km 3-go etapu TdP
    Obserwuj wątek
      • Gość: dżordż klunej Korzeniowski ??? IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 14.09.05, 18:33
        Korzen ogladales??? pewnie tak:)) ,opylało sie kupić ,co nie?? emocje jak nigdy
        ,pedałuja chłopaki w koło rynku ,ktory wiecej wytrzyma :) lepsze to niz jakies
        głupie mecze polskich druzyn w jakims p.uefa ,ale co ty o tym wiesz ,chcialbym
        widziec jak siedzisz po nocach i ogladasz te mityngi sportowe :))hehehe,zaloze
        sie ze od razu przelaczasz na jakis film:)),fajnie ze wisle chociaz kupiłes
        ,jestes git chłopak ,widzisz a jednak sie dało ,a tak bardzo sie upierales ,ze
        nie wszystko da sie przeskoczyc :)))
      • Gość: Y_Sam Re: Tour de Pologne - Kirsipuu wygrał 3. etap IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:35
        Ten wyścig tak naprawdę zaczyna się w piątek. Na razie to flaki z olejem.
        • Gość: bazyliszek Re: Tour de Pologne - Kirsipuu wygrał 3. etap IP: *.chello.pl 14.09.05, 19:24
          ale przyznasz chyba, że walka na finiszach jest bardzo ciekawa?

ja się tylko boję, że TVP spieprzy transmisję w górach i nie będzie można się
          zorientować w przebiegu etapu...
      • Gość: mk ciekawe jaka jest ogladalnosc TEGO 3%? IP: *.devs.futuro.pl 14.09.05, 18:54
        moge sie zalozyc ze 10 razy mniejsza niz meczu Groclinu w Uefa. niestety
        CHodziarz załatwil ze sie o tym nigdy nie przekonamy
        • Gość: krytyn Re: ciekawe jaka jest ogladalnosc TEGO 3%? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:39
          ja bym wolał oglądać chód niż mecze!!!!
          dlaczego?
          Bo jestem kretynem:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka