Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sobota emocji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 00:38
    Jak myslicie jak bedzie?
    Moj scenariusz:
    Angole wioza grajacych "o nic" Austriakow 3-1, Szwedzi remisuja 1-1 na
    wyjezdzie z Chorwacja, czym jeszcze bardziej poglebiaja niechec do
    skandynawskiej nacji wsrod polskich kibicow. Holendrzy natomiast pokazuja
    klase i wygrywaja (badz pechowo remisuja) z Pepikami, w ten sposob zapewniajac
    nam awans.

Mam nadzieje ze nie zapesze :) Bo mowiac serio bardzo chcialbym zeby srodowy
    mecz z Brytolami byl dla nas istotny tylko w kontekscie liderowania w grupie .
    I absolutnie w zadnym innym.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Bonhart Re: Sobota emocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 20:00
        Obserwujac postawe naszej obrony w dzisiejszym meczu jeszcze mocniej bede
        sciskal kciuki za Pomaranczowych.
        • fle_xx Re: Sobota emocji 07.10.05, 20:44
          Ja tam sie nie podniecam Islandia, bez sensu by było dzisiaj grać na 100% i
          złapać kontuzje, chłopaki zagrali tyle ile trzeba żeby wypunktować przeciętną
          drużyne, ale napewno dobrze że Islandczycy obnażyli braki. A co jutro? Austria
          strzeli na 1:0 albo 1:1 ale Angole ostatecznie dowiozą wymęczoną wygraną (a
          może 7:0?;)nie musze mówic chyba do czego nawiązuje:D), Szwecja szkoda gadać,
          Chorwacja poniesiona fanatycznym dopingiem wygra 3:0, licze na Holendrów, myśle
          że bedzie tam 2:2.
          • bazyliszek4 Re: Sobota emocji 07.10.05, 23:55
            będę kibicować Holendrom, ale nie chciałbym, żeby wygrali. wolę by w Pradze był
            remis - wtedy w finałach będziemy tylko my, a Anglicy wciąż nie...
          • Gość: calagan Re: Sobota emocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 00:12

Niewysilanie sie to jedno, ale tak katastrofalne bledy w obronie, to nie jest
            niewysilanie sie, tylko czystej wody kalectwo. To nie pierwszy mecz, w ktorym
            Rzasa nie wie co robi na boisku, a Bak zostawia nieobstawionych rywali.
      • Gość: Porter Re: Sobota emocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 00:25
        Ale jak juz awansują, to strach będzie się bać. Smary gorsze, niż w Korei.
        • Gość: Bonhart Re: Sobota emocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 09:34
          Gość portalu: Porter napisał(a):

> Ale jak juz awansują, to strach będzie się bać. Smary gorsze, niż w Korei.

Mysle ze mocno przesadzasz, a conajmniej niezbyt zasluzenie stawiasz nas na
          straconej pozycji.
          Jak "smarow" nie bedzie to odszczekasz? :)
          • Gość: Bonhart Re: Sobota emocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 23:15
            Perfekcyjnym typerem to moze nie jestem, ale wiem jedno...
            JEDZIEMY, JEDZIEMY!!!
            :)))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka