Gość: jimi z turka ;) IP: 193.120.103.* 12.10.05, 15:14 Trzymam kciuki za Was w |Irlandii chlopaki. Pokazcie tym dumnym angolom gdzie ich miejsce. POLSKA GOLA!¬!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dante_waw PARALIŻ LONDYNU!!!! 12.10.05, 15:40 Klienci godzinami oczekujacy na kelnera ktory nagle znikl, nienakarmione placzace dzieci wygladajace swoich nian, lotnisko Heatrow tonace w smieciach z powodu braku pracowniko f-my Indigo, lecace krany niezreperowanych zlewow, niepozmywane naczynia w wiekszosci restauracji, zamkniete agencje podrozy z powodu masowych wyjazdow kasjerow. Wszyscy pojechali kibicowac bialo- czerwonym :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facio Re: PARALIŻ LONDYNU!!!! Spadaj durniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:14 To, ze tak pracowales w Anglii nie znaczy, ze wszyscy tak tam pracują. Nie przypisuj wszystkim swoich 6 klas podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ośla łączka ale z facia prymityw IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 12.10.05, 17:16 Polaku!!! przeczytaj raz jeszcze co napisałeś i pomyśl!! rajcuje Cię obrażanie innych?? nareszcie czujesz się dowartościowany?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgniu_uk Re: PARALIŻ LONDYNU!!!! Spadaj durniu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 12.10.05, 19:02 Gość portalu: Facio napisał(a): > To, ze tak pracowales w Anglii nie znaczy, ze wszyscy tak tam pracują. Nie > przypisuj wszystkim swoich 6 klas podstawówki Skąd Twoja agresja. Jak siedzisz w domu u mamusi to się nie wymądrzaj i nie komentuj wypowiedzi ludzi któży wiedzą co mówią bo w tym uczestniczą. POLSKA GOLA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: PARALIŻ LONDYNU!!!! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 18:55 do dante - dobre, klasyka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: PARALIŻ LONDYNU!!!! IP: *.chello.pl 12.10.05, 19:26 Tylko dlaczego Londynu właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola w całej W.Brytanii sprzedają alkohol do 23 - bzdur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:47 Prawo w Wielkiej Brytanii jest takie: alkohol w sklepach sprzedawany jest do 22 badz 23 i tak jest w wiekszosci restauracji. W barach i pubach, ktore mają koncesję (tzw. licence) alkohol jest sprzadawany do 1 lub 3 w nocy a w niektorych miejscach w weekendy nawet do 5. Wiem dobrze, bo pracowalam w barze w Szkocji. Polscy kibice w Manchesterze na pewno mogli posiedziec przy piwko co najmniej do 3, w koncu Manchester to nie jakas tam dziura. Tylko pewnie przyjezdni z Polski nie wiedzą, a Polacy tam mieszkający im nie powiedzieli. Polska gola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: w całej W.Brytanii sprzedają alkohol do 23 - IP: *.creativesupport.co.uk 12.10.05, 16:30 Siedzieli, siedzieli :). Problem w tym ze wiekszosc klubow w ktorych alkohol sprzedaje sie do 3 to kluby w ktorych placi sie za wstep i to raczej dyskoteki niz puby. Poza tym prawo w angli sie zmienilo i jako pierwszy na calodobowa sprzedaz alkoholu koncesje dostal manchesterowski pub The Cresent. Dwie ulice ode mnie :). Trzymam kciuki za Polske, mam nadzieje ze jutro bede miala sie z czego cieszyc w Pracy a nie plakac jak mi zapowiadaja angielscy koledzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licencja nie do konca IP: *.internetlounge.co.uk 12.10.05, 16:51 wiekszosc pubow ma licencje od 11 do jedenastej. jest to tak zwana premises licence i musi miec menedzera (LHM-licenced house manager) posiadajacego Personal Licence. Wiem bo nim jestem. I tak: zeby przedluzyc licencje o godzine pub lub klub musi slono zaplacic. a ze wiekszosc pubow ma srednio obrotu niecale 10000 funtow tygodniowo jest to nieoplacalne. rozmawia sie o tym i siamtym ze ludzie chca dluzej pubow. ale ich wlasciciele nie chca. firmy jak spirit czy mitchells and butlers kupuja inne tak zwane venue. np m$b ma london pubs, scream venue(kluby), browns(restauracje i kluby otwarte czasami do 7), castle(puby z hotelami otwarte do ostatniego klienta) itd. ale pies to tracal. kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: w całej W.Brytanii sprzedają alkohol do 23 - IP: *.cable.ubr04.dals.blueyonder.co.uk 12.10.05, 17:24 chodzi ci chyba ciolku o kluby nocne? gdzies ci dzwoni ale nie wiesz w ktorym kosciele. dobrze, ze wszystkim wytlumaczyles co znaczy slowo "licence", bo polski wyraz faktycznie jest niepodobny, "licencja" u nas oznacza zupelnie cos innego. ales blysnal inteligencja... tak poza tym, alkohol w sklepie mozna kupic TYLKO I WYLACZNIE do godz 22.00!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszekc Re: Polscy kibice w Manchesterze IP: 80.51.250.* 12.10.05, 16:18 A JA w pracy bede siedzial :((((( i nawet telewizorka nie mam :(((((( ZA jakie grzechy???? :((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JuRek Pewnie Onet będzie transmitował na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:41 Pewnie Onet będzie transmitował na żywo minuta po minucie. Ale masz racje, to nie to :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Internet TV live!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POLECAM!!!!!!! IP: *.crowley.pl 12.10.05, 17:36 members.aon.at/gfluch/free_livesports_preview.htm Niezla stronka sport Live. Obecnie leci na zywo Ukraina-Japonia. Wczoraj na jakiejs arabskiej ogladalem...na zywo U-21 Anglia-Polska!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogacz dzieki nim stane sie bogaty!!! IP: *.internetlounge.co.uk 12.10.05, 16:43 postawilem na 2:1 dla naszych+zurawski 2 bramki i ze 100 funtow jak siadzie dostane ponad 6000 hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Gdzie w sieci mecz? IP: *.247.81.adsl.skynet.be 12.10.05, 16:51 Czy ktos wie gdzie w sieci bedzie transmisja? Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk w Manchester leje!!! 12.10.05, 17:21 znajomy z Manchesteru mi wlasnie powiedzial: "it's pissing it down here, so they'll need studs on their wellies tonight." Jak tak dalej pojdzie, to Old Trafford bedzie przypominal basen, a nasi pilkarze beda grali w pilke wodna. -- wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: w Manchester leje!!! IP: *.creativesupport.co.uk 12.10.05, 17:33 wlasnie przestalo padac :) Ale nie sadze ze na dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: w Manchester leje!!! IP: *.range86-133.btcentralplus.com 12.10.05, 18:25 znowu leje, i pewnie dzies juz nie przestanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: w Manchester leje!!! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:00 super, że leje, nasi są przyzwyczejeni do kiepskich muraw, poza tym zdaje się, że mecz będzie wolniejszy i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Polscy kibice w Manchesterze IP: 194.152.88.* 12.10.05, 17:48 Wlasnie za 15 minut wyjedzam na mecz trzymac kciuki . Musimy wygrac POLSKA GOLA. Odpowiedz Link Zgłoś