Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polscy kibice w Manchesterze

IP: 193.120.103.* 12.10.05, 15:14
    Trzymam kciuki za Was w |Irlandii chlopaki. Pokazcie tym dumnym angolom gdzie
    ich miejsce. POLSKA GOLA!¬!!!
    Obserwuj wątek
      • dante_waw PARALIŻ LONDYNU!!!! 12.10.05, 15:40
        Klienci godzinami oczekujacy na kelnera ktory nagle znikl, nienakarmione
        placzace dzieci wygladajace swoich nian, lotnisko Heatrow tonace w smieciach z
        powodu braku pracowniko f-my Indigo, lecace krany niezreperowanych zlewow,
        niepozmywane naczynia w wiekszosci restauracji, zamkniete agencje podrozy z
        powodu masowych wyjazdow kasjerow. Wszyscy pojechali kibicowac bialo-
        czerwonym :))))
        • Gość: Facio Re: PARALIŻ LONDYNU!!!! Spadaj durniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:14
          To, ze tak pracowales w Anglii nie znaczy, ze wszyscy tak tam pracują. Nie
          przypisuj wszystkim swoich 6 klas podstawówki
          • Gość: ośla łączka ale z facia prymityw IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 12.10.05, 17:16
            Polaku!!! przeczytaj raz jeszcze co napisałeś i pomyśl!!
            rajcuje Cię obrażanie innych??
            nareszcie czujesz się dowartościowany??
          • Gość: kgniu_uk Re: PARALIŻ LONDYNU!!!! Spadaj durniu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 12.10.05, 19:02
            Gość portalu: Facio napisał(a):

> To, ze tak pracowales w Anglii nie znaczy, ze wszyscy tak tam pracują. Nie
            > przypisuj wszystkim swoich 6 klas podstawówki

Skąd Twoja agresja. Jak siedzisz w domu u mamusi to się nie wymądrzaj i nie
            komentuj wypowiedzi ludzi któży wiedzą co mówią bo w tym uczestniczą.

POLSKA GOLA!!!!!
        • Gość: m Re: PARALIŻ LONDYNU!!!! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 18:55
          do dante - dobre, klasyka:)
        • Gość: ;-) Re: PARALIŻ LONDYNU!!!! IP: *.chello.pl 12.10.05, 19:26
          Tylko dlaczego Londynu właśnie?
      • Gość: ola w całej W.Brytanii sprzedają alkohol do 23 - bzdur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:47
        Prawo w Wielkiej Brytanii jest takie: alkohol w sklepach sprzedawany jest do 22
        badz 23 i tak jest w wiekszosci restauracji. W barach i pubach, ktore mają
        koncesję (tzw. licence) alkohol jest sprzadawany do 1 lub 3 w nocy a w
        niektorych miejscach w weekendy nawet do 5. Wiem dobrze, bo pracowalam w barze
        w Szkocji. Polscy kibice w Manchesterze na pewno mogli posiedziec przy piwko co
        najmniej do 3, w koncu Manchester to nie jakas tam dziura. Tylko pewnie
        przyjezdni z Polski nie wiedzą, a Polacy tam mieszkający im nie powiedzieli.
        Polska gola!
        • Gość: sabna Re: w całej W.Brytanii sprzedają alkohol do 23 - IP: *.creativesupport.co.uk 12.10.05, 16:30
          Siedzieli, siedzieli :). Problem w tym ze wiekszosc klubow w ktorych alkohol
          sprzedaje sie do 3 to kluby w ktorych placi sie za wstep i to raczej dyskoteki
          niz puby. Poza tym prawo w angli sie zmienilo i jako pierwszy na calodobowa
          sprzedaz alkoholu koncesje dostal manchesterowski pub The Cresent. Dwie ulice
          ode mnie :).
          Trzymam kciuki za Polske, mam nadzieje ze jutro bede miala sie z czego cieszyc
          w Pracy a nie plakac jak mi zapowiadaja angielscy koledzy.
        • Gość: licencja nie do konca IP: *.internetlounge.co.uk 12.10.05, 16:51
          wiekszosc pubow ma licencje od 11 do jedenastej. jest to tak zwana premises
          licence i musi miec menedzera (LHM-licenced house manager) posiadajacego
          Personal Licence. Wiem bo nim jestem. I tak: zeby przedluzyc licencje o godzine
          pub lub klub musi slono zaplacic. a ze wiekszosc pubow ma srednio obrotu
          niecale 10000 funtow tygodniowo jest to nieoplacalne. rozmawia sie o tym i
          siamtym ze ludzie chca dluzej pubow. ale ich wlasciciele nie chca. firmy jak
          spirit czy mitchells and butlers kupuja inne tak zwane venue. np m$b ma london
          pubs, scream venue(kluby), browns(restauracje i kluby otwarte czasami do 7),
          castle(puby z hotelami otwarte do ostatniego klienta) itd. ale pies to tracal.
          kogo to obchodzi?
        • Gość: fred Re: w całej W.Brytanii sprzedają alkohol do 23 - IP: *.cable.ubr04.dals.blueyonder.co.uk 12.10.05, 17:24
          chodzi ci chyba ciolku o kluby nocne? gdzies ci dzwoni ale nie wiesz w ktorym
          kosciele. dobrze, ze wszystkim wytlumaczyles co znaczy slowo "licence", bo
          polski wyraz faktycznie jest niepodobny, "licencja" u nas oznacza zupelnie cos
          innego. ales blysnal inteligencja...
          tak poza tym, alkohol w sklepie mozna kupic TYLKO I WYLACZNIE do godz 22.00!!!
      • Gość: mariuszekc Re: Polscy kibice w Manchesterze IP: 80.51.250.* 12.10.05, 16:18
        A JA w pracy bede siedzial :((((( i nawet telewizorka nie mam :(((((( ZA jakie
        grzechy???? :(((((((((((((((((((((((((((((((
        • Gość: JuRek Pewnie Onet będzie transmitował na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:41
          Pewnie Onet będzie transmitował na żywo minuta po minucie. Ale masz racje, to
          nie to :-))
        • Gość: X Internet TV live!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POLECAM!!!!!!! IP: *.crowley.pl 12.10.05, 17:36
          members.aon.at/gfluch/free_livesports_preview.htm
          Niezla stronka sport Live. Obecnie leci na zywo Ukraina-Japonia.
          Wczoraj na jakiejs arabskiej ogladalem...na zywo U-21 Anglia-Polska!!!!
      • Gość: bogacz dzieki nim stane sie bogaty!!! IP: *.internetlounge.co.uk 12.10.05, 16:43
        postawilem na 2:1 dla naszych+zurawski 2 bramki i ze 100 funtow jak siadzie
        dostane ponad 6000 hi hi
      • Gość: ziutek Gdzie w sieci mecz? IP: *.247.81.adsl.skynet.be 12.10.05, 16:51
        Czy ktos wie gdzie w sieci bedzie transmisja?
      • jerry.uk w Manchester leje!!! 12.10.05, 17:21
        znajomy z Manchesteru mi wlasnie powiedzial:
        "it's pissing it down here, so they'll need studs on their wellies tonight."

Jak tak dalej pojdzie, to Old Trafford bedzie przypominal basen, a nasi
        pilkarze beda grali w pilke wodna.
        --
        wojtek
        • Gość: sabna Re: w Manchester leje!!! IP: *.creativesupport.co.uk 12.10.05, 17:33
          wlasnie przestalo padac :) Ale nie sadze ze na dlugo
          • Gość: sabna Re: w Manchester leje!!! IP: *.range86-133.btcentralplus.com 12.10.05, 18:25
            znowu leje, i pewnie dzies juz nie przestanie
            • Gość: m Re: w Manchester leje!!! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:00
              super, że leje, nasi są przyzwyczejeni do kiepskich muraw, poza tym zdaje się,
              że mecz będzie wolniejszy i bardzo dobrze.
      • Gość: Hanys Re: Polscy kibice w Manchesterze IP: 194.152.88.* 12.10.05, 17:48
        Wlasnie za 15 minut wyjedzam na mecz trzymac kciuki .
        Musimy wygrac POLSKA GOLA.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka