Gość: yah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:16 Możesz strzelić nawe 100 goli Franiu, a u Janas i tak siądziesz na ławce, a grać będzie .. wiadomo kto... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cross Frankowski znów z golem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:17 A Rasiak pewnie ze cztery huknal, bo to jego standard. W kazdym meczu koles daje z siebie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłek „ Weltmaisterschaft 2006 , czyli Rasiak na mund IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:17 „ Weltmaisterschaft 2006 , czyli Rasiak na mundialu” Mistrzostwa świata już za moment wiemy ze polska znalazła się w grupie z Francją, japonią i Angolą. Trener Janas podał kadrę na mistrzostwa. W kadrze zabrakło t. Frankowskiego jego nieobecność tłumaczył trener: „ Tomek obiecał przed ostatnim meczem elche ze strzeli hat-tricka, nie udało mu się ,strzelił 2 bramki i dlatego nie pojedzie ponieważ nie jest słowny a to znaczy ze nie mogę mu ufać, a to ze strzelił 25bramek dla elche, no cóż gratuluje mu ale moja decyzja jest nieodwołalna, to ze w eliminacjach do ms strzelił tyle bramek to zasługa Grzesia który męczył obrońców rywali a Tomasz wchodził i strzelał przypadkowe bramki wynikające ze zmęczenia przeciwnika ” W kadrze znalazł się Grzegorz rasiak który ostatnie 8miesiecy przesiedział na trybunach stadionów drużyn premierschip. Rasiak: „ trener po każdym treningu bardzo mnie chwali mówi ze na mnie liczy ale jak zbliża się mecz odsyła mnie na trybuny, jestem w bardzo dobrej formie a to ze nie strzelam bramek to nie moja wina, słynę z gry głowa a koledzy z totenhamu podają mi piłkę za daleko od mojej głowy zazwyczaj jest to nawet 5cm , wszyscy wiedza ze jestem sztywny i trudno mi aż tak odchylić głowę” . Powołanie dla Grzegorza wywołało oburzenie w kraju. Trener janas musiał się gęsto tłumaczyć ze swojej decyzji: „ Grzesiu jest obecnie w znakomitej formie, na treningach po jego uderzeniach wszyscy uciekają ponieważ nigdy nie wiadomo gdzie piłka trafi, jest nieprzewidywalny tak dla nas jak i dla przeciwnika. Byłem z Grzesiem cały czas w kontakcie telefonicznym i opowiadał mi jak go w tym tottenhamie źle traktują dlatego jestem przekonany ze w kadrze odżyje i wróci do takiej wysokiej formy jak choćby z meczów z Islandia i Anglia” W kadrze znalazł się t.hajto który jak nieoficjalnie się mówi załatwił sobie powołanie za sztangę fajek ofiarowanej Pawłowi janasowi... Zamieszanie wokół rasiaka natychmiast wykorzystała firma produkująca płyn do czyszczenia mebli i od zaraz Grzesiu został znakiem firmowym Niedługo w kadrze tuz przed 1 meczem z Angola wybuchł wielki skandal. T. Hajto namawiał do palenia Grzesia który natychmiast wyjawił wszystko trenerowi i Tomek H. W świadku przemytniczym znany jako „Gianni” został wyrzucony z kadry. Tak trener tłumaczył swoja decyzje „ Tomek dobrze wie ze drewno jest łatwopalne a mimo to chciał namówić Grzesia do palenia, mogliśmy strącić najlepszego zawodnika a to byłaby tragedia dla zespołu dlatego Tomek musi odejść”. pojawily się glosy ze grzegorz padl ofiara spisku kory uknuła „grupa trzymajaca władze” w kadrze chcieli pozbyc się jedynej przeszkody przed zdobyciem mistrzostwa swiata . Przyszedl mecz z angola..jak się okazalo zwycięski . wygraliśmy 10:0 gola strzelili wszyscy od dudka kończąc na zurawskim oprocz..Grzesia. trener janas po meczu powiedział: „zagraliśmy dobry mecz nikt mnie nie zawiodl..slucham?? ze Grzesiu jako jedyny gola nie zdobył?? No to co?? Gola każdy może strzelić ale praca jaka Grzesiu włożył w to spotkanie była wielka,zosstawil na boisku mnóstwo liści..” Następnie spotkanie z Francja niestety przegrane 1:0.. o meczu Zidane: „ czuliśmy się jakbyśmy grali w 12 dzięki wspanialej grze waszego napastnika jak mu tam yyy... no tego dużego.. o drewniak w Internecie na niego mówią... o rasiak no właśnie.. znakomicie rozbijał ataki waszej drużyny” janas „takie były założenia taktyczne by Grzesiu skumplował się z Francuzami a kiedy oni nabiorą do niego zaufania podadzą mu ten jeden jedyny raz piłkę on strzeli dla nas zwycięska bramkę dlatego wybrałem system gry 1-9-0-1 Grzesiu był osamotniony wiec musiał kombinować no cóż tym razem się nie udało” Mecz z Japonia decydował o naszym awansie niestety porażka 2:0 wykluczyła nas z dalszej walki o medal.. o meczu- takira tokiokajam : „przed meczem obawialiśmy się tego wysokiego raszka ale jak się okazalo nie takie drzewo wielkie jak je malują.. Rasiak: „ dziś zagrałem słabiej niż zwykle ale to przez to ze nie widziałem zawodników japoni i dlatego nic nie strzeliłem bo myślałem ze trening mamy...” Po mistrzostwach trener janas podął się do dymisji w ogniu krytyki znalazł się rasiak który powiedział „znów jestem kozłem ofiarnym” i podążając śladami trenera odszedł z kadry powiesił buty na kółku... (zawiesił je na szyi) i zamieszkał z janasem w lesie podobno oprowadza go po znajomych i rodzinie ... Koniec Autor: Miłek 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: „ Weltmaisterschaft 2006 , czyli Ras IP: *.chello.pl 15.10.05, 22:13 Miłek, brawo. Ryłem aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: „ Weltmaisterschaft 2006 , czyli Ras IP: 209.82.80.* 15.10.05, 22:13 Dobre haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wb5puchacz Re: „ Weltmaisterschaft 2006 , czyli Ras IP: *.pl / *.zeork.com.pl 15.10.05, 23:06 A co na to wszystko powie Jacek Gmoch ?? "hahaha. Serdecznie pozdrawiam pana panie Kazimierzu !!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkaj Re: „ Weltmaisterschaft 2006 , czyli Ras IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.10.05, 00:35 ej ej. Wy sobie jaja robicie a tu o poważną sprawę chodzi, Rasiak Rasiakiem ale na Mundial trzeba jechać i nie dać tyłka, ja mam nadzieję, że GR kontuzję złapie i po problemie.MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paui jeanas W JAKI SPOSOB Rasiak MOZE ZLAPAC KONTUZJE ? IP: *.49.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 16.10.05, 09:49 1.Spadnie z lozka 2.Poslizgnie sie na mydle biorac prysznic 3.Dostanie pilka w glowe w czasie treningu 4. Zona spowoduje wypadek drogowy wiozac go na trening 5.Usiadzie na uszkodzonej lawce dla rezerwowych...INNYCH MOZLIWOSCI NIE WIDZE,JEST WIEC MALE PRAWDOPODOBIENSTWO,ZE NIE BEDZIE 'GRAL' W KADRZE JANASA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprostowanie prasa klamie - rasiak strzelil i to nawet 3 bramki IP: *.range217-42.btcentralplus.com 15.10.05, 22:20 ..... w meczu z Angola a mecz zakonczyl sie wygrana Angolii 3:0!!!! Kazda z bramek byla prawdziwa perelka i Boruc nie mial najmniejszych szans na ich obrone! Odpowiedz Link Zgłoś
lord_qulag Rasiak i tak jest lepszy... 15.10.05, 21:17 Brawo Franiu! Coś czuję że w przyszłym roku będziesz grał w Primera Division :D Ale w reprze i tak Janas bedzie stawiał na "swojego" Grzesia R. szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacwisle Brawo Franek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:18 Wisła to mój ulubiony klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ML TO NIE TEN UCHE IP: *.crowley.pl 15.10.05, 21:47 Kalu Uche gra w Almerii 2 bramki dla Recreativo zdobył Ukechukwu Uche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McKracken Re: TO NIE TEN UCHE IP: *.chello.pl 15.10.05, 22:17 bueheheh, jak widac dla GW Uche jest Uche, niewazne gdzie gra :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK JAJA JAK BERETY!! :-D IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 15.10.05, 23:29 No nie mogę po prostu :) Brawa dla autora tekstu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupel biathlon.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:06 www.biathlon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janas Re: Frankowski znów z golem IP: *.chello.pl 15.10.05, 22:09 Druga liga hiszpanska jest taka latwa, ze gdybym ja gral w Elche, strzelalbym w kazdym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animal Re: Frankowski znów z golem IP: 80.48.21.* 15.10.05, 22:20 Franek jestes najlepszy !! A tak poza tematem to Grzegorz R. chyba zasluzyl na Zlota Pilke, czyz nie Panie selekcjonerze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsor Franek do podstawowego składu reprezentacji!!! IP: *.icpnet.pl 15.10.05, 23:17 Frankowski i Smolarek mają grać non stop! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarmach Re: Kto za Rasiaka ? IP: *.telia.com 15.10.05, 23:30 No dobrze, ale kto za Rasiaka ? Tylko nie mowcie ze Saganowski albo Brozek. Chodzi mi o zawodnika wieze, ktory moze zgrywac pilki no i sam strzelac. Jest taki w polskiej lidze ? Mogly byc Klose gdyby nie jego rodzice. Szukamy Szarmacha !!! MAcie jakies typy, jesli nie to Rasiak jest pewniak na MS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun_rasiaka Re: Kto za Rasiaka ? IP: *.crowley.pl 16.10.05, 09:33 Niedawno zgłosił się Niemiec polskiego pochodzenia napastnik 194 cm ma 2 PASZPORTY i c hce grać dla Polski. Trzeba wyjaśnić tylko jedną sprawę. Zagrał w jednym meczu Niemców nawet nie towarzyskim.(chyba jakimś dobroczynnym) PZPN jak zwykle ma to w dupie a trzeba zapytać FIFA czy koleś może grać dla Polski. I to jest alternatywa dla drewniaka Rasiaka, tylko Janas go i tak nie wstawi bo Grześ daje Janasowi coś czego nikt inny mu nie da. Ciepłe kakao. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas To cieple kakao, ktore Rasiak oferuje Janasowi ... IP: *.49.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 16.10.05, 10:02 jest pewnie ze szmalcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosty czlowiek Prosto z Old Trafford! IP: 195.136.7.* 15.10.05, 23:30 Tylko posluchajcie co dzieki niemu dzialo sie na trybunach www.dawid.xip.pl/WchodziFranekNaOldTrafford.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeh Re: Prosto z Old Trafford! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:38 Nieźle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek To nie ten Uche, to nie ten klub, gamonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 00:56 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: To nie ten Uche, to nie ten klub, gamonie IP: *.pl / *.smsnet.pl 16.10.05, 10:45 przesada szkoda ze mnie tam niebylo ale z drugiej strony poa golem franka to repra dala dupy na calej lini zenujacy wystep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre RASIAK SUPERSTAR ;-) IP: *.reynet.pl 16.10.05, 16:00 CALA PRAWDA O NAJLEPSZYM SNAJPERZE NASZEJ REPREZENTACJI - !!!! GRZEGORZ "DREWNIAK" RASIAK!!!! Jak się nazywa ulubiona wokalistka Rasiaka? - Kora. Ulubieni aktorzy Rasiaka? - Woody Allen, - Clint Eastwood, - Elijah Wood, - Telly Savalas. Ulubiona aktorka? - Drew Barrymore. Co gryzie Grzegorza Rasiaka? - Korniki. Ulubiony polityk Rasiaka? - Belka a znienawidzony? - Bush. Ulubiona prezenterka telewizyjna Grzegorza? - Pieńkowska. Czy żona Rasiaka ma duże piersi? - Nie ma, przecież to deska! Kto jest sportowym idolem Rasiaka? - Tiger Woods. Najwygodniejsze buty Rasiaka? - Drewniaki. Ulubiony zagraniczny klub Rasiaka? - Nottingham Forest, a polski? - Stolarka Wołomin. Najlepsze obcojęzyczne filmy Rasiaka? - Forest Gump i Listwa Schindlera. a polskojęzyczny? - Siekierezada, czasem obejrzy też Brzezinę Wajdy. W jakim mieście chciałby mieszkać Rasiak? - W Las Vegas albo Hollywood, a dlaczego tam? - bo to niedaleko do Las Angeles. Jakie polskie miasta trzymają kciuki za Rasiaka? - Dąbrowa Górnicza, - Brzózki. Czy to prawda, że Grzegorz Rasiak nie czyta książek? - Nieprawda, czyta i to od deski do deski. Ulubiony zagraniczny zespół Rasiaka? - Las Ketchup, a polski? - 52 Dębiec. Dlaczego Rasiakowi nie wyszedł ostatni mecz? - ...no jak się odstawia lipę na boisku! Dlaczego Rasiak ma długie włosy? - Bo niedawno wrócił z Woodstock. Czemu Rasiak strzela dużo bramek głową? - Bo to chłop jak dąb. Co myślą o Rasiaku koledzy z boiska? - Że jest w dechę! Jak się nazywa ulubiony kabareciarz Rasiaka? - Laskowik Dlaczego Rasiak nie zagra w przyszłym meczu? - Bo go kulasy bolą. Bohater najmilszy sercu Grzegorza Rasiaka? - Legolas. Ile może kosztować Rasiak? - Hm...drewno ostatnio podrożało..., więc może jakieś 10 tys. zeszytów. Kto robi na Rasiaku największe wrażenie? - Violetta Villas. Drużyna - postrach Rasiaka? - Bobry Bytom. Co się dzieje gdy Grzesiek kłamie? - Oczywiście nos mu się wydłuża. Czy Rasiak ma powodzenie u kobiet? - I to jakie, w końcu to lowelas (chociaż niektóre kobiety uważają, że jest obleśny). Czy są dowcipy o Rasiaku? - Nie ma, są tylko drwiny. Ulubione piwo Rasiaka? - Dębowe Mocne Miesiąc, w którym Grzesiu czuje się najlepiej? - Lipiec. Czy Rasiak wróci kiedyś do Polski? - Będzie ciężko, w Anglii już zapuścił korzenie. Dlaczego Rasiak nie może zaistnieć w reprezentacji? - Bo ktoś mu stale rzuca kłody pod nogi. Czemu Rasiak ciągle gra w reprezentacji? - Bo Janas jest tak samo porąbany jak on. Dlaczego Rasiak w ostatnim meczu nie dobił piłki z 2 metrów? - Bo mu palma odbiła. Ulubione miejsce wypoczynku Rasiaka? - Las Palmas. Kto powinien komentować mecze z udziałem Rasiaka? - Krzysztof Miklas lub Mateusz Borek. Czy Grześ ostatnio nie występował w telewizji? - Chyba tak... w "Klanie" jest jakiś Rasiak. Napis przy wejściu do Puszczy Kampinoskiej: Polskim Lasom Państwowym gratulujemy Rasiaka. Ulubiony mit grecki Rasiaka? - Wyprawa po Złote Runo. Co robił Rasiak w toalecie? - Puszczał kasztana albo rąbał kloca. Dlaczego Rasiak nie oglądał II edycji Big Brother? - Bo w I wygrał Janusz Dzięcioł. Co robi Rasiak w reprezentacji? - Struga wariata. Obrońca nie do przejscia dla Rasiaka? - Lubos Kubik. Podobno Rasialdo dostał propozycję gry w Brazylii? - Tak, ma występować w Belo Horizonte. Co zrobił Grzesiu, kiedy zobaczył przed sobą bramkarza? - Zdębiał. Dlaczego Rasiak jako jedyny w reprezentacji przyjmuje zakłady? - Bawi się w bukmachera. Czemu Rasiak nie wykonuje zaleceń trenera na meczu? - Przecież nie słyszy, w końcu jest głuchy jak pień. To niestety nie ja wymyslilem, ale jest wybitnie dobreeeeee.... no i az tak bardzo na niego nie najezdzam :D Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Frankowski znów z golem 17.10.05, 09:53 moze ten janas nie jest do konca taki głupi napoczatku wpuszcza cwoka takiego jak rasiak(hokejowy oliwa) a jak podmeczy obroncow to wpuszcza swiezego Franka:) czasem cwioki tez sie przydaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Frankowski znów z golem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 10:55 Franek jest po prostu The Best!!!!!!Nie rozumiem Janasa.Franek powinien grać w podstawowym składzie.Pokazał to na meczu Polska-Anglia Odpowiedz Link Zgłoś