Gość: bzyko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:28 Hehehe. Woodinho znalazł się na trybunach po udanym występie przeciw Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filo_de_putino A kto liczył, że zagrają? 22.10.05, 17:51 Chyba tylko naiwniacy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łubudubu Jakiś wynik meczu te sprawy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 18:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasiak grzesiu ugh ugh buga buga ugh ugh to ja rasiak IP: *.gl.digi.pl 23.10.05, 11:57 mozecie mi faje skoczyc kase i tak tżepie, w reprezentacji i tak bede gral wiec siorbajcie lahe heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drewienko Re: A kto liczył, że zagrają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 01:00 Pinokio zapewne liczyl Odpowiedz Link Zgłoś
filo_de_putino Re: A kto liczył, że zagrają? 24.10.05, 11:36 no to się przeliczył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.alban Rasiak nie zagrał i już nie zagra IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.10.05, 16:56 Prędzej wyrzucą menadżera za to że kupił faxem drewniaka po pijaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ jak widac trener tottenhamu zna sie na pilce... IP: *.trentn01.nj.comcast.net 22.10.05, 18:23 a tu niektorzy juz bajki opowiadali i pytali , czy bedziemy przepraszali, jak rasialdo brame zalozy manchensterowi hahaha :) trener tottenhamu zna sie na pilce i jak widac tam nie ma ukladow w przeciwienstwie do reprezentacji(janas!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmmm Re: jak widac trener tottenhamu zna sie na pilce. IP: *.tvsat364.lodz.pl 22.10.05, 18:47 Jak się zna to po cholerę wydawał na niego pieniądze. Mógł przepić, wydać na dziwki, kupić dłuto i wystrugać za friko lepszego, ale nie. Kupił Rasiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: jak widac trener tottenhamu zna sie na pilce. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.10.05, 19:45 Po prostu w odroznieniu od janasa, potrafi zobaczyc ze popelnil blad i go naprawic. ALe janas mimo ze ma lepsza sytuacje (bo nie posadza go ze na darmo wydal kase kupujac Rasiaka) tkwi uparcie w bledzie. Dla mnie to calkowicie nie zrozumiale - to jakis fenomen, jakim cudem Rasiak jest tak na sile wstawiany do zespolu, a Frankowski dzieki ktoremu awansowalismy (tak dzieki niemu) siedzi na lawce. To sie nazywa wdziecznosc i dobra ocena umiejetnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poieram, Re: jak widac trener tottenhamu zna sie na pilce. IP: *.olsztyn.mm.pl 22.10.05, 21:40 trafna opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jak widac trener tottenhamu zna sie na pilce. IP: 213.199.198.* 23.10.05, 00:40 Bo trener ma kompleks Franka.Widzialem jak w czasei meczu gdy padla bramka w ogole sie nie cieszyl. Wpuscil Franka bo musial...moze myslal, ze anglikom nie strzeli bo to trudny rywal a tu nagle gol. No i chlopina byl ju zmyslalmi na konferencji prasowej i myslal co ja powiem teraz dziennikarzom. Znowu on. A gdybysmy zremisowali ten mecz to musiallby zrezygnowac z pana z Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jak widac trener tottenhamu zna sie na pilce. IP: 213.199.198.* 23.10.05, 00:37 Dzis kupuje sie by inni ni emieli. A kto poda pilke tniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: jak widac trener tottenhamu zna sie na pilce. IP: *.chello.pl 22.10.05, 21:52 > a tu niektorzy juz bajki opowiadali i pytali , czy bedziemy przepraszali, jak > rasialdo brame zalozy manchensterowi hahaha :) trener tottenhamu zna sie na > pilce i jak widac tam nie ma ukladow w przeciwienstwie do reprezentacji (janas!) > A co. Nie założył?? Przecież zakładał siatki przed meczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista CZY DUDEK ZAGRAL JAKIS DOBRY MECZ O PKTY??? IP: *.gl.digi.pl 23.10.05, 12:00 w reprezentacji??? bo ja tylko wpadki pamietam. owszem kilka towarzyskich mu wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM GRZESIU NIE ZAGRAŁ???NIEMOŻLIWE :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 18:48 TAKI SUPER ZAWODNIK :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek mogło być gorzej... IP: *.chello.pl 22.10.05, 18:52 Napastnik Tottenhamu Grzegorz Rasiak pojechał ze swoim zespołem na ligowy mecz z Manchesterem United. Niestety mecz oglądał z trybun. ----------------------------------------------------------------------------- mogli go zostawić na parkingu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfdd biedny rasiak IP: 203.177.238.* 22.10.05, 19:06 wszyscy go krytykuja za bledy popelnione przez Janasa, ktory go niepotrzebnie powolywal do reprezentacji. Sam Rasiak to w porzadku facet, ktory poprostu slabo gra w pilke albo nie gra wogole ostatnio!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser rasiak=dudek=0=porazka pilki=polska repre IP: *.his.uni.torun.pl 22.10.05, 19:17 to normalnie, trenerzy tych zespolow wiedza co robia, to sa ludzie ktorzy moga zagrac gdy jakas plaga kontuzji jest w zespole, bardzo zaluje jednak ze rasiak nie gral bo kibicuje manu, gdyby rasiak zagral byc moze bysmy wygrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobh Re: rasiak=dudek=0=porazka pilki=polska repre IP: *.as1.chf.cork.eircom.net 22.10.05, 21:22 zaiste koneser Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumiace_poslady Re: biedny rasiak IP: *.range86-132.btcentralplus.com 23.10.05, 20:11 to fakt.to przeciez nie jego wina ze trener go trzyma na boisku.a ze kocha pilke (szkoda ze ona jego nie)to nie powie trenerowi ze chce zejsc z boiska.a poza tym to mily i dobry chlopiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: mogło być gorzej... IP: *.chello.pl 22.10.05, 21:55 E tam, jeszcze by jakieś autko ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janas Re: Rasiak i Dudek na trybunach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 19:21 Moja wymarzona jedenstka : Cabaj( Nalepa)-Hajto Jop Kaluzny Rzasa - Radomski Lewandowski Mila Giza Kukielka -Rasiak Gdyby mi kibice nie wciskali jakis Frankowskich i innych dziadow to mielbysmy 1 miejsce w grupie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Janas Re: Rasiak i Dudek na trybunach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 19:45 Grzesiu Rasiak to i tak w tej chwili najlepszy napastnik , zadne tam łamagi typu Frankowski czy Zurawski . A zreszta tylko on przywozi mi fajeczki na zgrupowania ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo!!! Re: Rasiak i Dudek na trybunach IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 20:21 a kto nie chciałby znaleźć się na trybunach w takim meczu! Moim zdaniem to, że oglądał mecz za darmo, dzięki uprzejmości klubu, już o czymś świadczy - jest tasm szanowany, R.Steck powinien napisać jakiś felieton panegiryczny na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Franek lowca bramek IP: *.telia.com 22.10.05, 21:02 Druzyna Franka, Elche CF wygrala dzis mecz 1-0.Moze ktos wie kto strzelil bramke ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Re: Franek lowca bramek IP: *.zambrow.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 14:14 Bramkę strzelił w końcówce pierwszej połowy ALBERTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Janas Re: Rasiak i Dudek na trybunach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 02:52 dzięki grześkowi mam stałą dostawę drewnianych fajek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Rasiak i Dudek na trybunach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 21:28 Obejrzyjmecz Korony z Wisłą na telebimie w klubie Focus Kielce Warszawska 151 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miruszka szkoda Dudka, wiadomo ze Reina ma byc nr 1, ale IP: *.olsztyn.mm.pl 22.10.05, 21:38 takie dolowanie zasluzonego dla klubu dudka to nie OK. Z bohatera Ligi mistrzów na ławe to przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: szkoda Dudka, wiadomo ze Reina ma byc nr 1, a IP: *.sympatico.ca 22.10.05, 21:41 I tu sie mylisz. Co maja zaslugi do tego zeby kogos wysawic w podstawowej jedynastce. Zazaslugi to mozna medal dostac i tyle. A w pilce juz tak jest ze trener ma zdanie decydujace i wystawuia kogo chce. Dudek powinien sobie poszukac innego klubu. Co do Rasiaka to juz lepiej zeby gral w drugiej lidze niz siedzial na trybunach w pierwszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: Rasiak i Dudek na trybunach IP: *.aster.pl 22.10.05, 21:39 jak się podniosą to będzie o czym pisać w Sporcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: Rasiak i Dudek na trybunach IP: *.aster.pl 22.10.05, 21:40 "liczył że posadzi go na łwace rezerwowych, ale niestety..." - ale kabaretowe teksty piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Janas jest drodze do Londynu.... 22.10.05, 21:58 Chce interweniowac w sprawie Grzesia.Pewnie opieprzy po polsku tego trenera , tego chama z Tottenhama. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Janas grzesiowi szkodzi 22.10.05, 22:57 i po co go wystawia w kadrze? przez to chlopina biedna stracił definitywnie miejsce w klubie ,trenerom klubowym nie ma sie co dziwić to nie takie dupki jak janas widząc grę takiego muła z anglikami powinni go natychmiast przesunąc do głebokich rezerw albo jak najszybciej sprzedać do drugiej ligi bo tam moze sobie jeszcze jako tako poradzić ze swoim mułowatym stylem gry. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Dudek na trybunach 23.10.05, 00:28 gw: Polaka zabrakło w meczowym składzie, a zmiennikiem Jose Reiny był Scott Carson. Liverpool z Londynu punktów nie przywiezie, ponieważ przegrał 0:2. a wyżej było: takie dołowanie zasłużonego dla klubu Dudka to nie OK. Z bohatera Ligi Mistrzów na ławę to przesada’ Gdy Live przegra Premiership, a wcześniej Lmistrzów, później Puchar Ligi i Puchar Angli, to nawet Durni Angole poczują smród we własnych stringach. Szkoda, ale przegrana jest bankowa. A Dudek? zapomniał się podzielić sukcesem ze swym 1-szym kibicem kha, kha to ma teraz fotel a Live mniej kibiców w Poland. Kto nie zJurkiem tego burkiem Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: Rasiak i Dudek na trybunach 23.10.05, 02:36 i to ma być ten triumfalny powrót Dudka, który nie tak dawno obwieściła GW? ogrania mnie pusty śmiech... Dudek z kolei powinien się wreszcie otrząsnąć ze złudzeń - Benitez prowadzi go jak na smyczy: sugeruje nadzieje na grę, by potem nawet nie sadzać go na ławce; a z drugiej strony chyba jednak chce go w zespole, ale tylko po to, żeby mieć w zapasie rezerwowego (drugiego) albo dać mu rolę quasi-trenera Reiny, który ma poważne problemy z crossami, a w tym akurat Dudek go przewyższa. w obu wypadkach Benitez skazuje Dudka na sportową emeryturę, a to przecież nasz reprezentacyjny bramkarz. no i pojawił się rywal Boruc, którego uwielbiają na Wyspach, a poczynił tam niesamowite postępy. wystraczy poczytać brytyjską prasę i wejść na kilka boardów, żeby sie przekonać jak tam cenią Boruca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Rasiak i Dudek na trybunach IP: *.aster.pl 23.10.05, 03:10 Dudek niech lepiej zmieni otoczenie, bo dopóki gra Reina, dopóty Dudek będzie na ławce, albo co gorsza na trybunach. Chyba że za ewentualny brak wyników ( jeżeli do tego dojdzie ) poleci Benitez. A Rasiak nie ma co mieć pretensji o to, że trener Jol wywalił go na trybuny, bo delikatnie mówiąc jest kiepski. Okazuje się, ze przeskok z drugiej ligi angielskiej do Premiership może być ciężki dla Rasiaka. Choć wierzę w to, że Rasiak jeszcze pokaże, jak się gra w piłkę. Tak jak to robił w Groclinie w duecie z Niedzielanem w ataku, czy później w Derby County. Kibic Legii pozdrawia kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not Re: Rasiak i Dudek na trybunach IP: *.aster.pl 23.10.05, 17:28 w drugoligowym Derby County to 100 napastników może pokazać "jak się gra w piłkę", w trzecioligowym klubie 1000, a na podwórku 1,000,000 czego chyba do dziś nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: getro GRZESIEK KROLEM SZCZELCOW NA MS 2006!!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 23.10.05, 03:11 JESZCZE SIE ZDZIWICIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Jak bedzie on TAKIM SZCZELCEM to... 23.10.05, 09:55 JANAS bedzie szczesliwy, a mi kaktus wyrosnie na dloni i bede musial poddac sie operacji wyciecia tej rosliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xbox ty tez masz playstation 2???:))) IP: *.gl.digi.pl 23.10.05, 12:03 ja tez mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack cale szczescie, ze Dudek juz nie gra IP: *.eds.net 23.10.05, 03:44 jako nr 1 w reprezentacji, no i Rasiaka czeka to samo. Jak ktos kto nie gra w klubowej druzynie moze byc nawet brany pod uwage przy wyjezdzie na MS nie miesci mi sie w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Rasiak i Dudek na trybunach IP: *.lodz.mm.pl 23.10.05, 06:45 Koniec marzeń sennych o Palakach w lidze angielskiej. Jeśli odzruca się Dudka to co powiedzieć o Rasiaku. Hajto - szkoda, że nie gra bo II liga angielska byłby w sam raz dla niego. Kosowski - w sumie gra, ale końcówki. Ten ostatni ma niestety wizerunku atlety. Poza tym po staremu: Austria, Grecja, Cypr, Rosja, Ukraina ,Holandia, Belgia. Cud,że mamy kogoś w Portugalii. Żewłakow tylko na ławce rezerwowych Metz. Hiszpania, Italia i Anglia poza naszym zasiegiem i wina to systemu szkolenia w Polsce, słabej bazy sportowej. Trzeba było siedzieć Rasiakowi w Derby County a Kosowskiemu w Kaiserslautern. Oby też Frankowski ostał się w Drugiej hiszpańskiej bo w primera d. przepadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: futro my się rezerw nie boimy! IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.05, 12:13 i tak zagramy w reprezentacji he he. głupio wam co ? he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak a Kosowski? IP: *.nyc.res.rr.com 23.10.05, 22:37 on sie nawet w 2 lidze nie miesci w podstawowym skladzie, trudno go bedzie zabrac na mistrzostwa w takim ukladzie, swoja droga to bylby ewenement - zawodnik za slaby na 2 lige robi furore na MS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubububu Atak klonów IP: *.acn.waw.pl 24.10.05, 00:32 dzięki sklonowaniu talentów genialnego Rasialdo na deskach Europy pojawił się nowy klub - FC Drevengen. Udało mi się wydębić skład: van der Grab, van der Belka /podpora drużyny/ van der Buk, van der Wionz, van der Klon, van der Wierzbaa Klod Wam Dam, van der Drong, van der Klepka, van der Drwal van der Wiur, van der Deeska rezerwa: van der Sklejka, van der Dykta, van der Kufer, van der Grat manager /dobiera, przycina, odrzuca/: van der Tartak opracowanie taktyki: van der Senk szlifowanie techniki: van der Cykliniaar nad przyrostem masy czuwa: van der Słooj cementowanie zespołu: van Szaluneek masazysta: van der Kornik psychologia: van der Klontwa trener bramkarzy: Bruce Grabelaar trenerzy napastników: Clarence Senkdorf oraz Jurgen Klonsmann public relations: slynny Fin - Niewinien rosną już nowe ostępy zawodników: van der Bur, van der Las, van der Puszcza proponowane zakupy: George David Bukham, Didier Drongba, słynny już conarinho Boazerio oraz: Desecka, Drzazgovic, Futrino, Paleta, Troccini, Szczapajew, Osinescu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal70an Re: Atak klonów IP: *.chello.pl 24.10.05, 09:31 Tak widzę skład: Boruc (Kowalewski),obrona:Jop,Żewłakow,Baszczyńki,Hajto,pomoc:Krzynówek,Żurawski,Mila, Smolarek;atak:Frankowski,Niedzielan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: Atak klonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:57 przeciez hajto nawet nie gra, co ty bredzisz. zewlakow i mila to porazka, ten drugi nie dosc ze jest fizycznie slaby to jeszcze beznadziejnie slaby, biega jak bledna owca po boisku,kompletnie bezproduktywnie. chyba zapomniales o szymkowiaku!?!! a zamiast zewlakowa trener janas moglby sprobowac dudke. myslicie ze powinien sprobowac piechne na napadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Atak klonów 24.10.05, 11:37 Brakuje mi w składzie Szymkowiaka. Bez niego Trabzon zaledwie w środku tabeli. Odpowiedz Link Zgłoś