anieatak 03.11.04, 23:55 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24338 -- nie chce zbytnio reklamowac ale ..naprawdę warto..hehe.. szczerze dopinguję Panią informatyk:podkwa1... ps tam jej lepiej nie płoszyc..tu komentujcie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: trafiłem perełkę 04.11.04, 08:21 Nieno, boska sprawa! Sczególnie podoba mi się wątek załozycielski "Witajcie na forum naszej szkoły" :-D Co za pilny pedagog, pochyla się z uwagą nad każdym uczniem i dokonuje konstruktywnej krytyki. A wątek "Komputery i oprogramowanie" aż kusi by spytać się o poprawne klucze instalacyjne do XP żeby działał SP2, albo o działającego cracka do nortona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: trafiłem perełkę 04.11.04, 09:21 cześć Ignatz.hehehe.wątek założycielski jest faktycznie najlepszy `Kolejny, ktory nie ma za duzo do powiedzenia, wstyd, III klasa ...` heehee..no i mnie jeszcze na łopatki kładzie to:`Krzysiu, oboje z Bartkiem macie o tyle "pecha", ze jestescie w klasie, ktorej poziom zasadniczo odbiega od podstawowego, nie wspominajac o poszerzonym `. pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: trafiłem perełkę 04.11.04, 09:22 E. A mi to wygląda na grubymi nićmi szytą prowokację tych wstrętnych uczniów, ktorych jak do tej pory nie udało się niestety wyeliminować ze szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: trafiłem perełkę IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 08.11.04, 08:01 i ja tez kiedys trafilem perelke. w ostrydze. (nie w Ostrodzie) Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: trafiłem perełkę 08.11.04, 11:17 a tak, wiem że trafiłeś, splagiatowałem że tak powiem niechcący..dość popularny zwrot.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: trafiłem perełkę 08.11.04, 17:25 Słuchajcie to coś wyciągnęło mrecka z bagna!!! Odpowiedz Link Zgłoś