Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ODRO WODZISŁAW KOCHAM CIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 17:34
    Ale teraz się posypie punktów.Miałem 4 zawodników z Odry : MARCINA BĘBNA ,
    ROCKIEGO , CHAŁBIŃSKIEGO I RADIMA SABLIKA i dodatkowo kapitanem był
    zgadnijcie kto? ROCKI OCZYWIŚCIE JESTEM TAK SZCZĘŚLIWY ŻE NIE
    WIEM.

Pozdrowiam !!!
    Obserwuj wątek
      • soccerfan Re: ODRO WODZISŁAW KOCHAM CIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.09.02, 19:49
        Ten to ma farta!
        Ja mam tylko dwóch z Odry: Sablika i Bębna. Mogę tylko pogratulować!
      • Gość: Roberto Re: ODRO WODZISŁAW KOCHAM CIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 20:06
        Ja miałem 5 zawodników Odry i nie wpadam w taki zachwyt. Dali sobie strzelić
        gola. Gdyby było 3:0 to też bym się cieszył. Mój wynik byłby wtedy o 18 pkt.
        lepszy.
        • gwiazdor1 Re: ODRO WODZISŁAW KOCHAM CIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.09.02, 23:05
          dobrze wam!ja mam 3 zawodnikow zaglebia i dupa!
      • bachus69 Re: ODRO WODZISŁAW KOCHAM CIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.09.02, 23:46
        Ja też miałem Rockiego jako kapitana. I co z tego??? Skoro Lech i Zagłębie dały
        dupy. A tak wierzyłem w te drużyny... całą obronę miałem opartą na nich!!!
        Teraz z trudem uzbierałem 40 pkt, ale wierzę że w następnej kolejce będzie
        lepiej, bo gorzej nie może być!!!
      • jarek55 Re: ODRO WODZISŁAW KOCHAM CIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.09.02, 11:31
        Ja tez mialem Rockiego jako kapitana, a poza tym jeszcze Sablika i Madeja
        (asysta), gdyby Odra nie stracila bramki to byloby elegancko ale i tak nie jest
        zle. Narazie mam cos kolo 50 pkt. ale jeszcze musze poczekac na dzisiejszy mecz
        Widzewa z Ruchem.
        Pzdr
      • raq2 Re: ODRO WODZISŁAW KOCHAM CIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.09.02, 13:51
        Witam wszystkich prezesów, ja miałem 5 zawodników Odry: Madeja, Siblika,
        Rockiego, Górskiego Roberta, Ziarkowskiego (kpt.). Jeszcze nieliczyłem
        mniejwięcej ile moge zdobyć pkt., ale zawiódł mnie występ wislaków (1:1 z
        Amiką). Niestety miałem 4 z Wisły Kraków :-(. W 9 kolejce proponuje stawiać na
        Warszawsą Legie która podejmuje Polonię na Łazienkowskiej. Jednak po meczu
        pucharowym legioniści mogą być zmęczeni. Pozdrawiam z Konina :-)
      • Gość: Chechaouen Re: ODRO WODZISŁAW KOCHAM CIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 21:19
        Ja z Odry miałem Bębna, Madeja, Sablika i Rockiego jako kapitana. A poza tym
        Svitlicę i jeszcze 3 innych legionistów. Zawiodła mnie Wisła(pozostałych 3
        graczy), ale w sumie dobrze że ich mam w składzie, bo coś mi się wydaję, że
        zaczyna się( i będzie trwał już do końca) dominacja Wisły i Legii. Wygląda więc
        na to że odkuje się za poprzednią kolejkę (obrona Groclina) i wrócę do
        pierwszej 50-ki. W tej zdobyłem 69 pkt (73-4 za transf.) Pozdrawiam i życzę
        wszystkim ze ścisłej czołówki żeby dogonili jakoniego. Spróbuję do Was
        dołączyć, ale chyba mama już za dużą stratę.Nara

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka