bnsk 11.10.02, 09:43 WARSZAWA, KRAKÓW czy POZNAŃ??? potem podliczymy głosy!!! JA GŁOSUJE NA WARSZAWE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: GDZIE MA POWSTAĆ STADION NARODOWY??? IP: 157.25.125.* 11.10.02, 09:55 Moim zdaniem nigdzie. Reprezentacja powinna grać na kilku stadionach w róznych miejscach Polski. A co do stadionów to niech powstają nowoczesne na miarę potrzeb naszych klubów (a raczej kibiców) i niekoniecznie muszą się nazywać narodowymi. Liczę, że powstanie takowe i w Warszawie (Legia) i w Krakowie (Wisła). Byc może dołaczy Łódź. W Poznaniu też przydałaby się modernizacja. Tak na prawdę to jedyne rozsądne obecnie projekty. Reszta to marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: GDZIE MA POWSTAĆ STADION NARODOWY??? IP: *.pardolowka.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 16:45 w KRAKOWIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TYLKOOOOOOOOOOOO TAAAAAMMMMMMMMMM PIEKNEEEEEE MIASTOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: GDZIE MA POWSTAĆ STADION NARODOWY??? 12.10.02, 16:51 Stolica jest jednak najodpowiedniejszym miejscem na stadion narodowy. Popieram propozycje Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
jackos Re: GDZIE MA POWSTAĆ STADION NARODOWY??? 12.10.02, 16:56 popieram propozycję aby rozgrywać mecze wszędzie gdzie są do tego warunki ale jeśli wybrać jedno miasto to proponuję: WARSZAWA i Estadio WP :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Re: GDZIE MA POWSTAĆ STADION NARODOWY??? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 18:10 Według mnie stadion narodowy powinien być się w stolicy kraju, ale ponieważ jest to Warszawa w Polsce tak więc NIE!!! Mecze reprezentacji według mnie powinny odbywać się tam gdzie jest najwięcej kibiców czyli w Poznaniu a jak nie to w różnych miejscach w kraju!!! OCENA: W RÓZNYCH MIEJSCACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Krakowa Re: GDZIE MA POWSTAĆ STADION NARODOWY??? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 14.10.02, 21:55 balzer napisał: > Stolica jest jednak najodpowiedniejszym miejscem na stadion narodowy. > Popieram propozycje Warszawy. ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
wm4034 Głupie pytanie 12.10.02, 18:27 Stadion narodowy Polska już ma. Jest to Stadion Śląski w Chorzowie. I nie potrzebuje następnego. Odpowiedz Link Zgłoś