Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

P jak ...i....

IP: proxy / *.cvx3-a.ltn.dial.ntli.net 13.10.02, 01:11
    Niech to bedzie nasze prywatne forum gdzie sobie porozmawiamy Pizdz....
    Zmieniam Nicki bo to jest mu prywatny escapizm. Nie wiem czy stac cie na
    intelektualna replikeczy tylko na na prymitywny wulgaryzm
    Obserwuj wątek
      • Gość: piździoch Re: P jak ...i.... IP: *.pl 13.10.02, 01:16
        Gość portalu: Zolty napisał(a):

> Niech to bedzie nasze prywatne forum gdzie sobie porozmawiamy Pizdz....
        > Zmieniam Nicki bo to jest mu prywatny escapizm. Nie wiem czy stac cie na
        > intelektualna replikeczy tylko na na prymitywny wulgaryzm

No gratuluję. Tylko 5 błędów interpunkcyjnych...
        PS. do czego odnosi się to "mu" w drugim zdaniu? Bo jeśli miało być mój, to
        raczej ó, a nie u, jełopie jeden.
        • Gość: adam Re: P jak ...i.... IP: 3.5.* / *.cvx2-a.nth.dial.ntli.net 13.10.02, 01:20
          Pardon troche mi podcinasz skrzydla bardzo chetnie poznam cie prywatnie, bo
          chyba taki glupi nie jestes. Mieszkasz w Polsce?
          • Gość: piździoch Re: P jak ...i.... IP: *.pl 13.10.02, 01:25
            Właściwie to sam się nad tym zastanawiam, w domenie mam *.pl, ale coś mi się
            wydaje, że pomylili l z r i mieszkam w Peru, baranie niedouczony.
            • Gość: Adam Re: P jak ...i.... IP: 3.5.* / *.cvx2-a.nth.dial.ntli.net 13.10.02, 01:28
              To w takim razie panie filozofie moze zgadniesz skad ja pisze. Swietnie sie z
              toba bawie. Moze wymienimy sie adresami. zaprosze cie na wakacje
              • Gość: piździoch Re: P jak ...i.... IP: *.pl 13.10.02, 01:31
                Niestety wakacje zarówno zimowe jak i letnie mam już załatwione w śmietniku na
                Kanarach, a teraz spadam, bo mi Mietek zajmie pojemnik koło budki Wietnamca, a
                tam zawsze najlepsze żarło wyrzucają.
                PS. Jak chcesz z chłopcami ten tego, to zaproś Jurka z Tomkiem04.
                • Gość: Adam Re: P jak ...i.... IP: 3.5.* / *.cvx2-a.nth.dial.ntli.net 13.10.02, 01:33
                  Stary mieszkam w Anglii i caly ten cyrk z wypowiedziami traktuje jako dobra
                  zabawe. Szkoda ze ty podchodzisz do tego tak powaznie. Prosze nie przerywaj
                  dialogu
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka