bramofon 01.03.05, 09:52 i znow nasi wszechwiedzacy forumowicze beda sie mieli po kim przejechac i w to im graj, nie ma to jak wylac frustracje i wlasna nieudolnosc na innych. Dawac czadu panowie i panie, nie marnujcie czasu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirellla Re: nowi radni 01.03.05, 12:44 bramofon napisał: > i znow nasi wszechwiedzacy forumowicze beda sie mieli po kim przejechac i w > to im graj, nie ma to jak wylac frustracje i wlasna nieudolnosc na innych. > Dawac czadu panowie i panie, nie marnujcie czasu. A Ty skąd się wziąłeś?? Nie znam Cię. Ledwo co się pojawiłeś namawiasz do bójki. Odpuść sobie. Chcesz dołaczyć do nawiedzonych z tego forum??. Już i tak jest ich pod dostatkiem. A może sam jesteś nowym radnym??. Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: nowi radni 01.03.05, 13:15 bramofon napisał: > i znow nasi wszechwiedzacy forumowicze beda sie mieli po kim przejechac Bramofonie szanowny. Nie wiem kto naciska na Twój przycisk, ale zostawmy to na razie ;). Chciałbym Ci tylko przypomnieć rzecz oczywistą, że na stanowisko radnego nie urządza się łapanek, czy innego przymusu. Wszyscy Ci ludzie (również dotyczy to innych stanowisk samorządowych) wykazali ogromną aktywność by dostać tą funkcję i zobowiązali się przed prawem i mieszkańcami Rudy do wypełniania nałożonych obowiązków (nie mówiąc już o takiej drobnej sprawie jak zwykłe poczucie uczciwości i odpowiedzialności). Prosto mówiąc, to zabawa za nasze pieniądze (duże). Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek39 Re: nowi radni 01.03.05, 20:10 chlopie ja cie prosze skad tys sie urwal? a moze nazywasz sie szostok? Odpowiedz Link Zgłoś
bramofon Re: nowi radni 02.03.05, 10:23 jak najbardziej nie nazywam sie szastok:) Chyba dzieki Bogu:) Radnym tez zdecydowanie nie jestem! Smieszy mnie tylko w naszym kraju ta zawisc i wysmiewanie itd (nawet nie chodzi o politykow, ale np. sportowcow-malysz, michalczewski i inni-zawsze jest ktos kto powie on to jest zerem, co on/ona osiagnal-dla mnie to sa frustraci, ktorym sie w zyciu nie udalo i jedyna rzecz jaka potrafia to szydzic), stwierdzenia typu, tak to tylko w naszym kraju mozliwe. Ludzie pojezdzie po swiecie, albo popytajcie znajomych, ktorzy tam byli i wtedy sie dowiecie, ze nie tylko u nas sa kretyni, zlodzieje, lapowkarze i nielogiczne przepisy. Troche wiecej dzialania a mniej gadania! A radnych mamy takich jak wybralismy, jeden lepszy drugi gorszy-jak nasze spoleczenstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: nowi radni 02.03.05, 10:51 bramofon napisał: > Troche wiecej dzialania a mniej gadania! Doskonale Cię rozumiem.Gdybym ja był bramofon,też bym miał dosyć gadania;) Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: nowi radni 29.04.05, 10:51 Na ostatniej sesji RM w dniu 27.04.05 zaprzysiężony został pan Leon Latka.W br doszła jeszcze pani Helena Błąkała a więc "ruch w interesie" jakiego nigdy jeszcze nie było ale zgodny z prawem. W 1991 roku po śmierci jednego z radnych podjęto uchwałę by na pozostałe TRZY LATA obradować w 44 osobowym składzie.Nie było się czemu dziwić bo tą 45 osobą ( w kolejce) byłem ja! Czyli szczypałem "ich" już wtedy i tak pozostało po dziś dzień.Ale podoba mi się takie powiedzenie,które czasami mamy możliwość usłyszeć oglądając jakiś "film ze szpaną". Brzmi ono: "SPOTKAMY SIĘ W PIEKLE"! I czyż to nie jest w tym momencie chichot historii? Odpowiedz Link Zgłoś