Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 12:46
    Brawo! Adam wygrał kwalifikacje. I 4 Polaków w konkursie!
    Obserwuj wątek
      • gabriel Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo 04.12.05, 12:52
        Oby tak samo dobrze poszło w konkursie głównym, i może żęby jeszcze z dwóch
        pozostałch wszło do 30 tki. Trzymam kciuki.
        • Gość: Schuja Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.05, 13:22
          W domu wariatów tylko wariaci schczują się jak w domu.
          • Gość: Schuja tak. wczoraj bylo widac ze Ahonen sie skonczyl IP: *.devs.futuro.pl 04.12.05, 14:07
            • Gość: Schuja Janek Mordka KING i KAISER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 14:37
      • Gość: zdegustowany Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 04.12.05, 12:59
        Co z tego że wygrał kwalifikacje jak w konkursie znowu przegrał. Powinien się
        już wycofać tak jak np. Goldi.
        • Gość: miki Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 13:01
          coś Ty. Jeszcze nie. Może po olimpiadzie. Dla wielu skoczków jego obecna forma
          byłaby sczytowym osiągnięciem. Dla Małysza jest "nieco słabsza" i do bardzo duzo
          mówi. Wbrew opiniom z "luksemburga i najwyższego szczytu holandii"
        • Gość: we [...] IP: *.devs.futuro.pl 04.12.05, 14:31
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: dupek Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 13:21
        SPIE.., nie da rady !!!
        • Gość: gosc Re: Forum wariatow IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.05, 13:49
          Schuja , zdegustowany,dupek itd. Banda polamancow!
        • Gość: gosc Re: Forum wariatow IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.05, 13:50
          Schuja , zdegustowany,dupek, miki itd. Banda polamancow!
          • Gość: miki Re: Forum wariatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 13:54
            o co ci chodzi?
          • Gość: zastraszony Re: Forum wariatow IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 04.12.05, 14:14
            To już normalnie jest skandal !
            W końcu mamy tą demokrację czy nie ?
            Każdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi.
            Małysz musi odejść ! (dla własnego dobra - abyśmy go wspominali jako
            niepokonanego mistrza)
      • Gość: zly Robert "Orzeł" Mateja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 13:48
        tragedia :(
      • Gość: Schuja Jakub Janda KING i KAISER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 14:36
        • Gość: Schuja Re: Jakub Janda KING i KAISER IP: *.acn.waw.pl 04.12.05, 14:48
          jest tylko jeden KING i KAISER jakub janda, zawsze tak twierdzilem! malysz i
          ahonen sie skonczyli, no ale zalosne polactwo i finstwo, mam jednak podlegla
          polke i harcerska finke, nie wstydze sie, bo polka z polactwa, ale sexy i
          podlegla, i nie wstyd sie z nia pokazac, bo nie widac polactwa, a mowi perfekt
          po luxembursku, a finka dobrze zaostrzona, wiec tez nie wstyd, ale ahonen sie
          skonczyl, zalosne finstwo, bo king i kaiser janda, ale gram w oldbojach, nasze
          skoczki luxemburskie to kingi i kaisery, sexy podlegla laska mnie nauczyla
          polskiego, wiec moge wam uswiadomic wasze polactwo, pozdrawiajac ze zmywaka na
          najwyzszym szczycie holandii!
          • Gość: Schuja Re: Jakub Janda KING i KAISER IP: 85.198.211.* 04.12.05, 16:18
            Pięknie, nie pozostaje mi nic innego jak pomachać Ci moim pięknym biało-
            czerwono-niebieskim balonikiem.
          • Gość: Schuja Re: Jakub Janda KING i KAISER IP: 85.198.211.* 04.12.05, 16:18
            Pięknie, nie pozostaje mi nic innego jak pomachać Ci moim pięknym biało-
            czerwono-niebieskim balonikiem.
          • Gość: Schuja Re: Jakub Janda KING i KAISER IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.05, 16:36
            Niech żyją Knedliczki i Pepiczki!
            Polactwo uwaga!: Uczę się teraz czeskiego
            Miłość = ta laska nebeska
            Parasol = szmaticzku na paticzku
            Gołąb = dachowy obsraniec

• Gość: Schuja Re: Jakub Janda KING i KAISER IP: *.acn.waw.pl 04.12.05, 16:59
              ten sezon jest dla mnie taki trudny:(( wciaz nie wiem z jakimi balonikami bede
              stal pod wielka krokwia, szydzac z was, o wy, zalosne polactwo! poki co janda
              king i kajzer, moja poddana sexy z polski (nie wstyd sie pokazac, zna jezyki,
              nie to co wy zalosne polactwo) maluje baloniki niebiesko czerwono bialo, janda
              king i kajzer, zarabiam duzo, nie to co wy polactwo, w razie czego przemaluje
              baloniki, do zobaczenia w zakopanem, polactwo. pozdrawiam z popoludniowej
              szychty na zmywaku.
              • Gość: Schuja co za czasy IP: *.cable.mindspring.com 04.12.05, 17:39
                rzeczywiscie trudne czasy dla Schuja, oczekiwalem ze Ahonen bedzie dominowal tak
                jak Malysz kiedys przez 3 sezony, a tu prosze, dzisiaj przegral nawet z
                Malyszem. Chyba sie pochlastam, albo oddam moje niemieckie obywatelstwo. jak tu
                byc prorokiem?
      • sebastianovski Włodek Szaranowicz rulez 04.12.05, 14:43
        Z cyklu słynne cytaty:

"Szukał powietrza, ale go do końca nie znalazł" - W.Szaranowicz o J.Ahonenie

Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć co to jest "tajming" (timing) słoa tego w każdej
        relacji używa Włodek.
        • Gość: we Re: Włodek Szaranowicz rulez IP: *.devs.futuro.pl 04.12.05, 14:45
          i jeszcze: "na dole nie było powietrza" hej Schuja ahonen sie skonczyl, co?
        • Gość: Y_Sam Re: Włodek Szaranowicz rulez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 15:34
          "Tajming" jest to coś, co ma każdy "typowy fajter" ;-)))
        • rytir "brakuje świeżości w nogach naszym zawodnikom" 04.12.05, 20:29
          słyszałem taki text na własne uszy i wyczerpuje to chyba dalszą dyskusj ę na
          temat włodzia szarano
          • Gość: hehe a tajming? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:58
            inni zawodnicy maja wspaniały tajming
      • Gość: Matej Tourist turysta Mateja - po co się wysilać - zwiedza sobie IP: *.chello.pl 04.12.05, 15:05
        świat, a skoki ma w d.u.p.i.e.!
      • waskes29 Latawiec Mateja 04.12.05, 15:28
        Robert znowu mnie nie zawiodles a juz sie balem ze cos z ciebie bedzie
        jeszcze.Bravo 19.8pkt i doskonale 49miejsce -ciekawe czy jakby spuscic worek
        ziemniakow z belki to wynik bylby gorszy?
        Z drugiej strony to klasa ustac taki skok ale to masz juz opanowane.Moze juz
        dosc i daj sobie na luz ze skokami.
        • Gość: Ostatni Mohikanin Re: Latawiec Mateja IP: *.versanet.de 05.12.05, 14:06
          Tak,tak.A ja ciagle slysze,ze chlopak ma warunki,tylko nie umie sie przelamac.O
          reszcie lepiej nie wspominac.nie ma co maja ludzie pecha.A to wiatr za
          mocny,innym razem za slaby,narty za krotkie,itd.itp.
      • Gość: morfeusz Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.05, 16:30

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
      • Gość: majrix Na razie jest nieźle!!! IP: *.bsk.vectranet.pl 04.12.05, 16:58
        Nie chodzi o wygrywanie teraz, wprawdzie na razie skacze średnio, ale za wiele
        nie ustęouje aktualnie wygrywającym jak rok temu. Ważne żeby forma była za
        miesiąc i później.
        • Gość: Schuja Mieliście rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 17:27
          Wy polactwo - mieliście rację - Ahonnen się skonczył. Ale teraz jest Kuettel i
          Janda oto nowi dwaj KINGOWIE I KAJZERZY!! Teraz będę miał dwa baloniki pod
          Wielką Krokwią. Czerwony z białym krzyżem i biało niebiesko czerwony. A wy
          polactwo siedźcie cicho ze swoim orłem, bo Janda i Kuettel to KINGI I KAJZERZY,
          bądź też KAJZEROWIE, ach ten wasz polski i te polactwo. Ja nauczyłem sie
          luksemburskiego w tydzień. Tymczasem idę - zostały jeszcze 3 kible i statki w
          zlewie. Pozdro z najwyższego szczytu Holandii, na granicy z Luksemburgiem.
          Zmywak z Wami polactwo!!
          • Gość: Schuja Re: Mieliście rację IP: *.acn.waw.pl 04.12.05, 17:59
            oczywiscie baloniki pomaluje moja poddana dziewucha, mam bardzo zle
            doswiadczenia z dziewuchami, ktore malowaly baloniki w malo kajzerowskie barwy
            bialo czerwone. moja jest sexy i posluszna, pomaluje w barwy ktore beda w danej
            chwili kajzerowskie i kingowskie.

<a
            href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=644&w=32706103&a=32720724">meine
            Sklavin</a>

raz jeszcze zmywak z wami!
            • Gość: Schuja link noch mal! IP: *.acn.waw.pl 04.12.05, 18:00
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=644&w=32706103&a=32720724

• Gość: schuja claa prawda o mnie IP: *.devs.futuro.pl 04.12.05, 19:06
                .schuja koneser jedzenia-a je w MC Donaldzie
                2.schuja znawca sportu-a pie--y tylko w kolko o Ahonenie
                3.schuja sportowiec - gra w jakichs oldbojach, a przeciez wiemy ze to dzieciuch
                4.schuja luxemburczyk- a mieszka w Bochum
                5.schuja -narodowosc niewiadoma - uciekl z Polski z Gliwic w 80-tych latach.
                Niemcy go nie akceptuja stad udziela sie w polskim internecie
                LUDZIE, ZROZUMCIE GO!!!
                To forum to jedyne miejsce gdzie moze sobie cos popisac,bo po niemiecku nie
                umie.
                Przytakujcie mu!
                • Gość: Schuja Re: claa prawda o mnie IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.05, 19:15
                  Polactwo - lubcie mnie trochę,
                  ja nieszczęśliwy człowiek,
                  zadufany w sobie sobek,
                  nienawidzę ludzi i świata,
                  szukam przyjaciół,
                  czy znajdzie się ktoś,
                  kto mi poda rękę?
                  Ja nieszczęśliwy człowiek,
                  lubcie mnie trochę...

zapłakany Schuja
      • Gość: Robssson Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 19:33
        MATEJA!!!!!! QWA!!! Spie.....z kadry!
        • Gość: dziewucha ja kocham mojego Schuja. IP: *.devs.futuro.pl 04.12.05, 20:12
          • Gość: Schuja Re: ja kocham mojego Schuja. IP: *.acn.waw.pl 04.12.05, 20:40
            niby za co mnie kochasz dziewucho? siedz cicho, to ja jestem kingiem i kajzerem
            w naszym luxemburskim kacie, ty masz byc posluszna!
      • Gość: Marcin Skoki Narciarskie IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 04.12.05, 20:18
        Mój lider jest pierwszy.Mam nadzieje że Jakub Janda wygra Puchar Świata.
        Jestem zachwycony!!! Lubię często i strasznie dobrze jeździć na nartach.
        Pozdrowienia dla Jakuba Jandy

Twój lider
        Marcin
        • Gość: Primoż Re: Skoki Narciarskie IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.05, 20:26
          A mój lider jest dziewiąty i też mam nadzieję, że wygra Puchar. W końcu każdy
          lider wygrywa. Jestem zachwycony!!! Lubię często i strasznie dobrze jeździć na
          łyżwach. Pozdrowienia dla mojej dziewiątki.

Twój lider
          Primoż
          • Gość: Rasiak Re: Skoki Narciarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 21:54
            Natomiast mój lider jest 189. Mam nadzieję, że wygra Puchar Świata. Jestem
            zachwycony !!!!! Lubię często i strasznie dobrze jeździć na sankach.
            Pozdrowienia dla mojego lidera.

Twój lider
            Rasiak.
      • Gość: Zchuja Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.katowice.msk.pl / *.msk.pl 04.12.05, 20:29
        Jam, luksemburgczyk, jest w centrum świata
        naturlich, że ze mnie kawał chwata!
        Niech ino pęknie niemiecka szmata
        zarozki sprzedawca z gayforme.dip.t-dialin.net chłoptasia swata

Jam kajzer und king
        wyzywam polactwo!... na ring
        Wielkim jak luksemburskie landy
        Jezu, jak jak tęskno do Bolandy!
        • Gość: Schuja Oda do polactwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 22:02
          Jam jest kajzer i king !
          Wyzywam was na ring !
          Polactwo zostanie znokautowane,
          A Puchar Świata wygra King i Kajzer Janne !
          Nikt od niego nie będzie lepszy,
          a kto nie wierzy, niechaj stąd spieprzy !
          W Luxemburgu firmę mam,
          na Polactwo zawsze sram.
          Znokautować i dowalić wam chcę,
          ...ups! z ręką w nocniku obudziłem się!!!

• Gość: KALI Pamiętacie kiedyś niejakiego PABLO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:30
          On chyba razem z (s)ch..em kible szorował w Luksemburgu kiedyś, bo rok temu
          razem się udzielali, ale teraz został tylko (s)ch..a ...
      • Gość: tolek Janda będzie medalistą Igrzysk IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 21:10
        To będzie sezon tego sympatycznego Czecha. Taki sam jak kiedyś Małysza.
      • Gość: Schuja Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 22:45
        ten prawdziwy. nie wiem co mam wam napisać. czuje się przegrany
      • Gość: Fan Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.akademiki.uni.torun.pl 04.12.05, 23:13
        Bystoel skoczył w sobotę 137,5 m, a nie 138,5.
        Adam bez psychologa będzie dobry, ale nie najlepszy.
        • waldiwaldi Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo 04.12.05, 23:25
          Adam jest mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: nobo BRAWO DLA ADAMA IP: *.kensgt01.pa.comcast.net 05.12.05, 00:09
        Wielki szacunek dla naszego reprezentanta. Nie ma sie podniecac obecnymi
        rezultatami, trzeba byc zadowolonym z rosnacej formy. Oby ta byla najlepsza na
        olimpiadze i w dalszej czesci sezonu. Szacunek dla Adama. Szmit i Hanawald
        (sorry za pisownie) juz dawno sie spalili, a on skacze dalej i to jak!!!
        • Gość: maz Re: BRAWO DLA ADAMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 08:05
          Oprucz ostatniej opinii, wszystkie pozostałe to kretyństwo o bardzo
          zaawansowanym poziomie. Celuje w tym zwłaszcza niejaki Schuja (Pseudo pasuje do
          jego bredni).
          Co do skoków... Uważam, że Małysz tak wielki, kiedy był 3-4 lata temy, już
          nigdy nie będzie. Owszem, może wygra jakąś ważną imprezę, oby olimpiadę, ale na
          regularne zwycięstwa nie ma co liczyć. Teraz jest czas innych, Jandy, Kuettela,
          Kranjeca.
          Jedno zdanie na temat pozostałych naszych "nielotów": Nędza, dziadostwo,
          wstyd... Mam dość opowiastek, że będzie lepiej, podczas, gdy zawsze jest...
          gorzej.
          • Gość: Schuja Re: BRAWO DLA ADAMA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.12.05, 09:41
            Do Maz i innych niezorietowanych w tej mistyfikacji. W tym C A L Y M temacie ,
            te wszystkie wpisy o Schuji , pisane pod tym nickiem to zwykle ,ordynarne
            POLACKIE podroby. Kretynski belkot polactwa pospolitego , nie potrafiacego
            sobie poradzic z MOJA trafna analiza i argumentacja na ich temat. Jak
            rozpoznac ORGINAL od FALSZYWKI? Ano popatrzec dokladnie na moj IP , i na koncu
            napisane "de ".Reszta to zwykle ordynarne barachlo. Tak ze twojej krytyki nie
            biore do siebie.W niedziele NIGDY nie wchodze na lamy tej gazety ,stad to
            ROBACTWO ( do rymu "polactwo " ) wykorzystuje to. A swoja droga ,ze bada na
            MOJA czesc pisali tutaj wiersze ,tego sie nie spodziewalem.Ale coz ,staje sie
            po prostu slawny .Ja sie tym wcale nie chwale ,ze ja mam talent. No bo ja mam
            talent .Aco do skokow narciarskich ,MOJ Janne Ahonen - KING i KAISER zajmuje w
            KLASYFIKACJI GENERALNEJ II miejsce z MINIMALNA strata do pierwszego i WSZYSTKO
            jest nadal otwarte. Pytam sie teraz polactwa , jakie miejsce osiagal dotychczas
            wasz idol , czyli Mala Mysz i jak nisko lezy w generalce.No to pyski w kubel i
            dalej do roboty.Uczta sie porzadnej roboty,polactwo.
            • Gość: Ostatni Mohikanin Re: BRAWO DLA ADAMA IP: *.versanet.de 05.12.05, 14:16
              Dobra Schuja.Wracaj teraz do zmywaka. Sadzac po twoich tekstach musisz miec
              wspolczynnik inteligencji jeza.
              • Gość: dlugi Re: BRAWO DLA ADAMA IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.05, 14:21
                Daj temu schuji spokój. On taki biedny.Nawet kobite z Polski sobie wymarzył i
                też nic z tego.
                Podejrzewam, że najbardziej wkurza go, jak słyszy polską mowę w knajpie gdzie
                pracuje a potem musi zmywać te talerze:)))))
              • Gość: Schuja Re: Mohik? wg.ameryk.normy- prymityw i pijak IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.12.05, 14:24
                Znowu pewnie ktores z tego debilnego polactwa zmienilo swoje pseudo. Poznac po
                blyskotliwej i obszernej wypowiedzi.
                • Gość: Schuja ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 15:55
                  pisze to z najwyższego szczytu Holandii
                  • Gość: Schuja Zamoczyłem klawiaturę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:25
                    bo zmywak w jednej łapie, a szczotka do kibla w mordzie i kapie :) Ale Janda
                    notabene brat Kryśki Jandy to KING i KAJZER!! Zmywak z wami, polactwo!!
            • Gość: Y_Sam Re: BRAWO DLA ADAMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 13:48
              Z trafnością twoich analiz typu "Małysz się skończył a Ahonen KING i KAISER"
              proponuję się wstrzymać do Igrzysk w Turynie. Póki co to ty sam uprawiasz tu
              bełkot godny przerdzewiałego zlewozmywaka. Swoją drogą chciałbym cię tu
              zobaczyć, kiedy okaże się że ten twój Ahonen to (jak ktoś tu już błyskotliwie
              zauważył) - Kingburger i Kajzerka zjadana przez Małysza oraz innych Jandów i
              Kuetteli na śniadanie ;-)))
          • Gość: Ostatni Mohikanin Re: BRAWO DLA ADAMA IP: *.versanet.de 05.12.05, 14:13
            Stary nie wymagaj od nich zbyt wiele.przeciez regularnie punktuja we wszelakiej
            masci turniejach interkontynentalnych,letnich,uniwersjadach,paraolimpiadach,itp.
      • Gość: Schuja Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:39
        to ja prawdziwy. Czuję się przegrany po tym weekendzie. i przepraszam was za
        wszystko.
      • Gość: morfeusz Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.05, 00:53

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeć!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka