Gość: Schuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 12:46 Brawo! Adam wygrał kwalifikacje. I 4 Polaków w konkursie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabriel Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo 04.12.05, 12:52 Oby tak samo dobrze poszło w konkursie głównym, i może żęby jeszcze z dwóch pozostałch wszło do 30 tki. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.05, 13:22 W domu wariatów tylko wariaci schczują się jak w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja tak. wczoraj bylo widac ze Ahonen sie skonczyl IP: *.devs.futuro.pl 04.12.05, 14:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Janek Mordka KING i KAISER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 14:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 04.12.05, 12:59 Co z tego że wygrał kwalifikacje jak w konkursie znowu przegrał. Powinien się już wycofać tak jak np. Goldi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 13:01 coś Ty. Jeszcze nie. Może po olimpiadzie. Dla wielu skoczków jego obecna forma byłaby sczytowym osiągnięciem. Dla Małysza jest "nieco słabsza" i do bardzo duzo mówi. Wbrew opiniom z "luksemburga i najwyższego szczytu holandii" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we [...] IP: *.devs.futuro.pl 04.12.05, 14:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 13:21 SPIE.., nie da rady !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Forum wariatow IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.05, 13:49 Schuja , zdegustowany,dupek itd. Banda polamancow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Forum wariatow IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.05, 13:50 Schuja , zdegustowany,dupek, miki itd. Banda polamancow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Forum wariatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 13:54 o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zastraszony Re: Forum wariatow IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 04.12.05, 14:14 To już normalnie jest skandal ! W końcu mamy tą demokrację czy nie ? Każdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi. Małysz musi odejść ! (dla własnego dobra - abyśmy go wspominali jako niepokonanego mistrza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly Robert "Orzeł" Mateja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 13:48 tragedia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Jakub Janda KING i KAISER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 14:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Jakub Janda KING i KAISER IP: *.acn.waw.pl 04.12.05, 14:48 jest tylko jeden KING i KAISER jakub janda, zawsze tak twierdzilem! malysz i ahonen sie skonczyli, no ale zalosne polactwo i finstwo, mam jednak podlegla polke i harcerska finke, nie wstydze sie, bo polka z polactwa, ale sexy i podlegla, i nie wstyd sie z nia pokazac, bo nie widac polactwa, a mowi perfekt po luxembursku, a finka dobrze zaostrzona, wiec tez nie wstyd, ale ahonen sie skonczyl, zalosne finstwo, bo king i kaiser janda, ale gram w oldbojach, nasze skoczki luxemburskie to kingi i kaisery, sexy podlegla laska mnie nauczyla polskiego, wiec moge wam uswiadomic wasze polactwo, pozdrawiajac ze zmywaka na najwyzszym szczycie holandii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Jakub Janda KING i KAISER IP: 85.198.211.* 04.12.05, 16:18 Pięknie, nie pozostaje mi nic innego jak pomachać Ci moim pięknym biało- czerwono-niebieskim balonikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Jakub Janda KING i KAISER IP: 85.198.211.* 04.12.05, 16:18 Pięknie, nie pozostaje mi nic innego jak pomachać Ci moim pięknym biało- czerwono-niebieskim balonikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Jakub Janda KING i KAISER IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.05, 16:36 Niech żyją Knedliczki i Pepiczki! Polactwo uwaga!: Uczę się teraz czeskiego Miłość = ta laska nebeska Parasol = szmaticzku na paticzku Gołąb = dachowy obsraniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Jakub Janda KING i KAISER IP: *.acn.waw.pl 04.12.05, 16:59 ten sezon jest dla mnie taki trudny:(( wciaz nie wiem z jakimi balonikami bede stal pod wielka krokwia, szydzac z was, o wy, zalosne polactwo! poki co janda king i kajzer, moja poddana sexy z polski (nie wstyd sie pokazac, zna jezyki, nie to co wy zalosne polactwo) maluje baloniki niebiesko czerwono bialo, janda king i kajzer, zarabiam duzo, nie to co wy polactwo, w razie czego przemaluje baloniki, do zobaczenia w zakopanem, polactwo. pozdrawiam z popoludniowej szychty na zmywaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja co za czasy IP: *.cable.mindspring.com 04.12.05, 17:39 rzeczywiscie trudne czasy dla Schuja, oczekiwalem ze Ahonen bedzie dominowal tak jak Malysz kiedys przez 3 sezony, a tu prosze, dzisiaj przegral nawet z Malyszem. Chyba sie pochlastam, albo oddam moje niemieckie obywatelstwo. jak tu byc prorokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
sebastianovski Włodek Szaranowicz rulez 04.12.05, 14:43 Z cyklu słynne cytaty: "Szukał powietrza, ale go do końca nie znalazł" - W.Szaranowicz o J.Ahonenie Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć co to jest "tajming" (timing) słoa tego w każdej relacji używa Włodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we Re: Włodek Szaranowicz rulez IP: *.devs.futuro.pl 04.12.05, 14:45 i jeszcze: "na dole nie było powietrza" hej Schuja ahonen sie skonczyl, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Włodek Szaranowicz rulez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 15:34 "Tajming" jest to coś, co ma każdy "typowy fajter" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rytir "brakuje świeżości w nogach naszym zawodnikom" 04.12.05, 20:29 słyszałem taki text na własne uszy i wyczerpuje to chyba dalszą dyskusj ę na temat włodzia szarano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe a tajming? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:58 inni zawodnicy maja wspaniały tajming Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matej Tourist turysta Mateja - po co się wysilać - zwiedza sobie IP: *.chello.pl 04.12.05, 15:05 świat, a skoki ma w d.u.p.i.e.! Odpowiedz Link Zgłoś
waskes29 Latawiec Mateja 04.12.05, 15:28 Robert znowu mnie nie zawiodles a juz sie balem ze cos z ciebie bedzie jeszcze.Bravo 19.8pkt i doskonale 49miejsce -ciekawe czy jakby spuscic worek ziemniakow z belki to wynik bylby gorszy? Z drugiej strony to klasa ustac taki skok ale to masz juz opanowane.Moze juz dosc i daj sobie na luz ze skokami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostatni Mohikanin Re: Latawiec Mateja IP: *.versanet.de 05.12.05, 14:06 Tak,tak.A ja ciagle slysze,ze chlopak ma warunki,tylko nie umie sie przelamac.O reszcie lepiej nie wspominac.nie ma co maja ludzie pecha.A to wiatr za mocny,innym razem za slaby,narty za krotkie,itd.itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.05, 16:30 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Na razie jest nieźle!!! IP: *.bsk.vectranet.pl 04.12.05, 16:58 Nie chodzi o wygrywanie teraz, wprawdzie na razie skacze średnio, ale za wiele nie ustęouje aktualnie wygrywającym jak rok temu. Ważne żeby forma była za miesiąc i później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Mieliście rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 17:27 Wy polactwo - mieliście rację - Ahonnen się skonczył. Ale teraz jest Kuettel i Janda oto nowi dwaj KINGOWIE I KAJZERZY!! Teraz będę miał dwa baloniki pod Wielką Krokwią. Czerwony z białym krzyżem i biało niebiesko czerwony. A wy polactwo siedźcie cicho ze swoim orłem, bo Janda i Kuettel to KINGI I KAJZERZY, bądź też KAJZEROWIE, ach ten wasz polski i te polactwo. Ja nauczyłem sie luksemburskiego w tydzień. Tymczasem idę - zostały jeszcze 3 kible i statki w zlewie. Pozdro z najwyższego szczytu Holandii, na granicy z Luksemburgiem. Zmywak z Wami polactwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Mieliście rację IP: *.acn.waw.pl 04.12.05, 17:59 oczywiscie baloniki pomaluje moja poddana dziewucha, mam bardzo zle doswiadczenia z dziewuchami, ktore malowaly baloniki w malo kajzerowskie barwy bialo czerwone. moja jest sexy i posluszna, pomaluje w barwy ktore beda w danej chwili kajzerowskie i kingowskie. <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=644&w=32706103&a=32720724">meine Sklavin</a> raz jeszcze zmywak z wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja link noch mal! IP: *.acn.waw.pl 04.12.05, 18:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=644&w=32706103&a=32720724 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schuja claa prawda o mnie IP: *.devs.futuro.pl 04.12.05, 19:06 .schuja koneser jedzenia-a je w MC Donaldzie 2.schuja znawca sportu-a pie--y tylko w kolko o Ahonenie 3.schuja sportowiec - gra w jakichs oldbojach, a przeciez wiemy ze to dzieciuch 4.schuja luxemburczyk- a mieszka w Bochum 5.schuja -narodowosc niewiadoma - uciekl z Polski z Gliwic w 80-tych latach. Niemcy go nie akceptuja stad udziela sie w polskim internecie LUDZIE, ZROZUMCIE GO!!! To forum to jedyne miejsce gdzie moze sobie cos popisac,bo po niemiecku nie umie. Przytakujcie mu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: claa prawda o mnie IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.05, 19:15 Polactwo - lubcie mnie trochę, ja nieszczęśliwy człowiek, zadufany w sobie sobek, nienawidzę ludzi i świata, szukam przyjaciół, czy znajdzie się ktoś, kto mi poda rękę? Ja nieszczęśliwy człowiek, lubcie mnie trochę... zapłakany Schuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robssson Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 19:33 MATEJA!!!!!! QWA!!! Spie.....z kadry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: ja kocham mojego Schuja. IP: *.acn.waw.pl 04.12.05, 20:40 niby za co mnie kochasz dziewucho? siedz cicho, to ja jestem kingiem i kajzerem w naszym luxemburskim kacie, ty masz byc posluszna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Skoki Narciarskie IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 04.12.05, 20:18 Mój lider jest pierwszy.Mam nadzieje że Jakub Janda wygra Puchar Świata. Jestem zachwycony!!! Lubię często i strasznie dobrze jeździć na nartach. Pozdrowienia dla Jakuba Jandy Twój lider Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Primoż Re: Skoki Narciarskie IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.05, 20:26 A mój lider jest dziewiąty i też mam nadzieję, że wygra Puchar. W końcu każdy lider wygrywa. Jestem zachwycony!!! Lubię często i strasznie dobrze jeździć na łyżwach. Pozdrowienia dla mojej dziewiątki. Twój lider Primoż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rasiak Re: Skoki Narciarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 21:54 Natomiast mój lider jest 189. Mam nadzieję, że wygra Puchar Świata. Jestem zachwycony !!!!! Lubię często i strasznie dobrze jeździć na sankach. Pozdrowienia dla mojego lidera. Twój lider Rasiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zchuja Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.katowice.msk.pl / *.msk.pl 04.12.05, 20:29 Jam, luksemburgczyk, jest w centrum świata naturlich, że ze mnie kawał chwata! Niech ino pęknie niemiecka szmata zarozki sprzedawca z gayforme.dip.t-dialin.net chłoptasia swata Jam kajzer und king wyzywam polactwo!... na ring Wielkim jak luksemburskie landy Jezu, jak jak tęskno do Bolandy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Oda do polactwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 22:02 Jam jest kajzer i king ! Wyzywam was na ring ! Polactwo zostanie znokautowane, A Puchar Świata wygra King i Kajzer Janne ! Nikt od niego nie będzie lepszy, a kto nie wierzy, niechaj stąd spieprzy ! W Luxemburgu firmę mam, na Polactwo zawsze sram. Znokautować i dowalić wam chcę, ...ups! z ręką w nocniku obudziłem się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KALI Pamiętacie kiedyś niejakiego PABLO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:30 On chyba razem z (s)ch..em kible szorował w Luksemburgu kiedyś, bo rok temu razem się udzielali, ale teraz został tylko (s)ch..a ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Janda będzie medalistą Igrzysk IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 21:10 To będzie sezon tego sympatycznego Czecha. Taki sam jak kiedyś Małysza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 22:45 ten prawdziwy. nie wiem co mam wam napisać. czuje się przegrany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.akademiki.uni.torun.pl 04.12.05, 23:13 Bystoel skoczył w sobotę 137,5 m, a nie 138,5. Adam bez psychologa będzie dobry, ale nie najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
waldiwaldi Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo 04.12.05, 23:25 Adam jest mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo BRAWO DLA ADAMA IP: *.kensgt01.pa.comcast.net 05.12.05, 00:09 Wielki szacunek dla naszego reprezentanta. Nie ma sie podniecac obecnymi rezultatami, trzeba byc zadowolonym z rosnacej formy. Oby ta byla najlepsza na olimpiadze i w dalszej czesci sezonu. Szacunek dla Adama. Szmit i Hanawald (sorry za pisownie) juz dawno sie spalili, a on skacze dalej i to jak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: BRAWO DLA ADAMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 08:05 Oprucz ostatniej opinii, wszystkie pozostałe to kretyństwo o bardzo zaawansowanym poziomie. Celuje w tym zwłaszcza niejaki Schuja (Pseudo pasuje do jego bredni). Co do skoków... Uważam, że Małysz tak wielki, kiedy był 3-4 lata temy, już nigdy nie będzie. Owszem, może wygra jakąś ważną imprezę, oby olimpiadę, ale na regularne zwycięstwa nie ma co liczyć. Teraz jest czas innych, Jandy, Kuettela, Kranjeca. Jedno zdanie na temat pozostałych naszych "nielotów": Nędza, dziadostwo, wstyd... Mam dość opowiastek, że będzie lepiej, podczas, gdy zawsze jest... gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: BRAWO DLA ADAMA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.12.05, 09:41 Do Maz i innych niezorietowanych w tej mistyfikacji. W tym C A L Y M temacie , te wszystkie wpisy o Schuji , pisane pod tym nickiem to zwykle ,ordynarne POLACKIE podroby. Kretynski belkot polactwa pospolitego , nie potrafiacego sobie poradzic z MOJA trafna analiza i argumentacja na ich temat. Jak rozpoznac ORGINAL od FALSZYWKI? Ano popatrzec dokladnie na moj IP , i na koncu napisane "de ".Reszta to zwykle ordynarne barachlo. Tak ze twojej krytyki nie biore do siebie.W niedziele NIGDY nie wchodze na lamy tej gazety ,stad to ROBACTWO ( do rymu "polactwo " ) wykorzystuje to. A swoja droga ,ze bada na MOJA czesc pisali tutaj wiersze ,tego sie nie spodziewalem.Ale coz ,staje sie po prostu slawny .Ja sie tym wcale nie chwale ,ze ja mam talent. No bo ja mam talent .Aco do skokow narciarskich ,MOJ Janne Ahonen - KING i KAISER zajmuje w KLASYFIKACJI GENERALNEJ II miejsce z MINIMALNA strata do pierwszego i WSZYSTKO jest nadal otwarte. Pytam sie teraz polactwa , jakie miejsce osiagal dotychczas wasz idol , czyli Mala Mysz i jak nisko lezy w generalce.No to pyski w kubel i dalej do roboty.Uczta sie porzadnej roboty,polactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostatni Mohikanin Re: BRAWO DLA ADAMA IP: *.versanet.de 05.12.05, 14:16 Dobra Schuja.Wracaj teraz do zmywaka. Sadzac po twoich tekstach musisz miec wspolczynnik inteligencji jeza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: BRAWO DLA ADAMA IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.05, 14:21 Daj temu schuji spokój. On taki biedny.Nawet kobite z Polski sobie wymarzył i też nic z tego. Podejrzewam, że najbardziej wkurza go, jak słyszy polską mowę w knajpie gdzie pracuje a potem musi zmywać te talerze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Mohik? wg.ameryk.normy- prymityw i pijak IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.12.05, 14:24 Znowu pewnie ktores z tego debilnego polactwa zmienilo swoje pseudo. Poznac po blyskotliwej i obszernej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 15:55 pisze to z najwyższego szczytu Holandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Zamoczyłem klawiaturę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:25 bo zmywak w jednej łapie, a szczotka do kibla w mordzie i kapie :) Ale Janda notabene brat Kryśki Jandy to KING i KAJZER!! Zmywak z wami, polactwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: BRAWO DLA ADAMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 13:48 Z trafnością twoich analiz typu "Małysz się skończył a Ahonen KING i KAISER" proponuję się wstrzymać do Igrzysk w Turynie. Póki co to ty sam uprawiasz tu bełkot godny przerdzewiałego zlewozmywaka. Swoją drogą chciałbym cię tu zobaczyć, kiedy okaże się że ten twój Ahonen to (jak ktoś tu już błyskotliwie zauważył) - Kingburger i Kajzerka zjadana przez Małysza oraz innych Jandów i Kuetteli na śniadanie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostatni Mohikanin Re: BRAWO DLA ADAMA IP: *.versanet.de 05.12.05, 14:13 Stary nie wymagaj od nich zbyt wiele.przeciez regularnie punktuja we wszelakiej masci turniejach interkontynentalnych,letnich,uniwersjadach,paraolimpiadach,itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:39 to ja prawdziwy. Czuję się przegrany po tym weekendzie. i przepraszam was za wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Skoki: 2. konkurs w Lillehammer ma żywo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.05, 00:53 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś