Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mariano Puerta zdyskwalifikowany na osiem lat

21.12.05, 16:38
    W wyczynowym sporcie biora juz wszyscy.Nieliczni tylko wpadaja.Zawsze
    dyskwalifikacja winna byc dozywotnia,bo branie koksu wypacza sport.Ale i do
    tego dojdziemy.Bo sportem interesuje sie juz znacznie mniej ludzi niz
    kiedys.Ludzie nie chca juz ogladac pacjentow i oszustow...
    Obserwuj wątek
      • Gość: golik Re: Mariano Puerta zdyskwalifikowany na osiem lat IP: 203.177.236.* 21.12.05, 17:00
        racja, ja olimpiady juz dawno przestalem ogladac, bo totalnia nierownosc na
        nich panuje. Jedymym radykalnem sposobem na sprawiedliwosc jest zezwolenie
        wszystkim sportowcom na branie wszelkeigo rodzaju dopingu, wtedy wszyscy beda
        brac koksy az powstana mutanty przebiegajace 100 metrow w 3 sekundy!!!!

Ile niesprawiedliwych zlotych medali wydano?? tego nie dowiemy sie nigdy
      • Gość: Peter_1000 Re: Mariano Puerta zdyskwalifikowany na osiem lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 17:01
        W jego wypadku to jest jakby dożywocie. Za osiem lat to będzie se mógł w ping
        ponga zagrać... na festynie ludowym.
        • karmazynala Re: Mariano Puerta zdyskwalifikowany na osiem lat 21.12.05, 17:09
          Sumienie po zdobyciu oszustwem medalu jest nie ten...
          Może więc mniej będzie oszustów?
      • Gość: jazz tak tak IP: *.pptp.stw-bonn.de 21.12.05, 18:25
        ten Putyra to juz zawsze krecil
        • Gość: carlo Szkoda chłopaka... IP: *.aster.pl 21.12.05, 18:54
          .. proponuję przestudiować Jego sportowy życiorys, a potem dyskutować na Forum.
          • Gość: glomek szkoda nie szkoda IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 21.12.05, 19:42
            moze szkoda w koncu wlasnie zalamalo mu sie zycie, pewnie troche go wkurza ze
            wie dokladnie ze ci obok niego tez biora i mieli wiecej szczescia, ale chlop
            wpadl drugi raz, bezczelnie oszukuje ludzi ktorym po meczu podaje reke przez
            siatke, kibicow ktorzy oklaskuja jego szybkie rajdy wzdluz koncowej linii i do
            siatki - czy to tylko przypadek ze tylu argentynczykow zlapano? mnie ta
            swiadomosc nie pozwala sie cieszyc argentynskim tenisem od paru lat. jak patrze
            na Corie to zawsze mysle ze raz oszukiwal i pewnie teraz robi to samo.
            glupio mi bedzie jak za pare lat pete sampras moj idol przyzna sie ze cos walil
            w zyle:)
            kurde nie wiem jakie jest rozwiazanie tej sprawy - pozwolic na wszystko?
            przeciez ludzie sie pozabijaja. tak jak kaza zapinac pasy w samochodzie tak
            powinni zakazywac robienia sobie krzywdy truciznami....to tyle nie przychodzi
            mi do glowy zadna blyskotliwa puenta...i tak lubie tenisa i od stycznia bede
            sledzil jak Roger bedzie niszczyl kolejnych przeciwnikow:)
      • Gość: Yo man Argentyński ćpun IP: *.cable.mindspring.com 21.12.05, 19:40
        Bardzo dobrze się stało, że ten Argentyński ćpun został zdyskwalifikowany. Mam
        nadzieje, że teraz załamie się psychicznie i popełni samobójstwo. Tenisowym
        ćpunom mówimy nie.
        • hugotk2 Re: Argentyński ćpun 21.12.05, 19:59
          Stary, wyluzuj się, bo jestes spięty
        • Gość: domek Re: Argentyński ćpun IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 21.12.05, 21:22
          Yo men jesteś palantem. Chciałbyś żeby popelnił samobójstwo? Coś nie tak z
          twoja głowa. Poza tym jestes palantem
      • Gość: mojo Re: Mariano Puerta zdyskwalifikowany na osiem lat IP: 217.97.140.* 24.12.05, 08:55
        i tak juz nie bedzie grał więc trzeba bylo dozywotnio,sport ma byc fer a nie
        oszukany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka