klimon 25.10.02, 22:17 nie napisano o drugiej bramce w relacji na z ywo patrze a tu 2:0 svitlica - mój ukochany kapitan i snaperek powinien kosztowac 4.0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jabbar11 Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeee 25.10.02, 22:24 dobrze dobrze , ja te mialem go jako kapitana :)) szkoda tylko ze calego meczu nie dogral do konca Odpowiedz Link Zgłoś
klimon Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeee 25.10.02, 22:26 jabbar11 napisał: > dobrze dobrze , ja te mialem go jako kapitana :)) szkoda tylko ze calego meczu > nie dogral do konca SZKODA Odpowiedz Link Zgłoś
chechaouen Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeee 25.10.02, 22:35 U mnie też był kapciem, a poza tym mam też Ziela, Majewskiego, Surmę i Kiełbowicza, więc na razie jest całkiem całkiem. Teraz trzymam kciuki za Wisłę i KSZO (jak Odra przerżnie to Legia będzie liderem, no chyba, że "Dospel" strzeli w Krakowie 3 bramki, ale w to nie wierze) Cieść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuti Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.02, 22:43 Podniecacie się jednym meczem jak dzieci. Ja miałem Szalę, Dudka, Majewskiego, Kiełbowicza, Surmę, Świtkę cpt i nie robię z tego powodu sensacji. Teraz do boju KSZO i pilnować Niedzielana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 23:09 Gość portalu: kuti napisał(a): > Podniecacie się jednym meczem jak dzieci. Ja miałem Szalę, Dudka, Majewskiego, > Kiełbowicza, Surmę, Świtkę cpt i nie robię z tego powodu sensacji. Teraz do > boju KSZO i pilnować Niedzielana. To chyba Kuti musiałeś wymienić prawie całą drużynę. Ile transferów? A poza tym gdzie się podział Twój krakowski, lokalny patriotyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
okeciak Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeee 26.10.02, 01:28 o kurna ja mam tylko Svitlice i cala nadzieja w Odrze i czesciowo w kapitanie Kuzbie. I racja pilnowac Niedzielana i Zurawia. Swoja droga co sie dzieje z tym Stankiem???? Co kopnie to wpada. Cos niesamowitego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOKS Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.nowydwor.k.pl 26.10.02, 13:57 ...........a ja mialem:Stanewa,Szale,Majewskiego,Kielbowicza,Surme i Svitlice (kpt) jeszcze tylko Wiselka pyknie GKS(Baszczynski,Stolarczyk,Uche,Kuzba) a co zrobi Odra to jest mi obojetne jak wygra to Ziarkowskiemu wpadnie troszke punktow a jak nie wygra to Legia bedzie liderem wiec tez bedzie sporo punktow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOKS Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.nowydwor.k.pl 26.10.02, 22:22 no to ...........jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś