Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jeeeeeeeeeeeeeeeeee

25.10.02, 22:17
    nie napisano o drugiej bramce w relacji na z ywo
    patrze a tu 2:0
    svitlica - mój ukochany kapitan i snaperek
    powinien kosztowac 4.0
    Obserwuj wątek
      • jabbar11 Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeee 25.10.02, 22:24
        dobrze dobrze , ja te mialem go jako kapitana :)) szkoda tylko ze calego meczu nie dogral do konca
        • klimon Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeee 25.10.02, 22:26
          jabbar11 napisał:

> dobrze dobrze , ja te mialem go jako kapitana :)) szkoda tylko ze calego
          meczu
          > nie dogral do konca

SZKODA
          • chechaouen Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeee 25.10.02, 22:35
            U mnie też był kapciem, a poza tym mam też Ziela, Majewskiego, Surmę i
            Kiełbowicza, więc na razie jest całkiem całkiem. Teraz trzymam kciuki za Wisłę
            i KSZO (jak Odra przerżnie to Legia będzie liderem, no chyba, że "Dospel"
            strzeli w Krakowie 3 bramki, ale w to nie wierze) Cieść!
      • Gość: kuti Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.02, 22:43
        Podniecacie się jednym meczem jak dzieci. Ja miałem Szalę, Dudka, Majewskiego,
        Kiełbowicza, Surmę, Świtkę cpt i nie robię z tego powodu sensacji. Teraz do
        boju KSZO i pilnować Niedzielana.
        • Gość: chechaouen Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 23:09
          Gość portalu: kuti napisał(a):

> Podniecacie się jednym meczem jak dzieci. Ja miałem Szalę, Dudka,
          Majewskiego,
          > Kiełbowicza, Surmę, Świtkę cpt i nie robię z tego powodu sensacji. Teraz do
          > boju KSZO i pilnować Niedzielana.
          To chyba Kuti musiałeś wymienić prawie całą drużynę. Ile transferów? A poza tym
          gdzie się podział Twój krakowski, lokalny patriotyzm?
          • okeciak Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeee 26.10.02, 01:28
            o kurna ja mam tylko Svitlice i cala nadzieja w Odrze i czesciowo w kapitanie
            Kuzbie.
            I racja pilnowac Niedzielana i Zurawia.
            Swoja droga co sie dzieje z tym Stankiem????
            Co kopnie to wpada.
            Cos niesamowitego
            • Gość: FOKS Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.nowydwor.k.pl 26.10.02, 13:57
              ...........a ja mialem:Stanewa,Szale,Majewskiego,Kielbowicza,Surme i Svitlice
              (kpt) jeszcze tylko Wiselka pyknie GKS(Baszczynski,Stolarczyk,Uche,Kuzba) a co
              zrobi Odra to jest mi obojetne jak wygra to Ziarkowskiemu wpadnie troszke
              punktow a jak nie wygra to Legia bedzie liderem wiec tez bedzie sporo punktow
              • Gość: FOKS Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.nowydwor.k.pl 26.10.02, 22:22
                no to ...........jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka