simera 16.01.06, 21:32 Chcę kupić rakietę do tenisa ziemnego. Czy ktoś mógłby mi podać parę wskazówek jakimi powinnam się kierować przy zakupie? Na co zwracać uwagę? Z góry dziękuję za wszelkie rady:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: Jaką rakietę do tenisa kupić? 16.01.06, 22:24 Zeby byla nie za ciezka. pan w sklepie podpowie:) Milego ciupania:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: Jaką rakietę do tenisa kupić? 18.01.06, 00:39 Kupilam genialną rakietę Head'a - flexpoint. Jestem zachwycona. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Jaką rakietę do tenisa kupić? IP: *.acn.waw.pl 18.01.06, 11:34 Rakieta powinna być dopasowana, dostosowana do wymogow osoby grajacej, dla poczatkujacych rakieta lekka,prosta, główka do 690cm2, polecam rakiety dla poczatkujacych firmy yonex, choc sama gram headem;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Jaką rakietę do tenisa kupić? 19.01.06, 11:06 na dobry początek wystarczy deska od mięsa. ew.polsport. no rakieta to też szpan. jak krupówki i różne salomony,heady i atomiki. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Jaką rakietę do tenisa kupić? 23.01.06, 12:01 Wiesz Bill, postrzelaj sobie najpierw z 10 kg rewolwera, a potem się wypowiadaj jeśli przeżyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borg Re: Jaką rakietę do tenisa kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 23:05 Drewnianą, bo jak nie idzie to dobra jest do podpałki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Super Rada olej to - kup sobie 0.5l żytka to ci przejdzie IP: *.chello.pl 22.01.06, 23:29 Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: olej to - kup sobie 0.5l żytka to ci przejdzi 23.01.06, 17:05 wujeczku-pomysł-pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagarin Re: Jaką rakietę do tenisa kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 19:34 najlepiej kosmiczna z dopalaczem i celownikiem Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Co wpis to lepszy... 24.01.06, 18:39 nas niezbyt mądre pytanie-takież odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re:Od razu rakieta? IP: *.acn.waw.pl 24.01.06, 18:54 Za nim kupisz rakietę, proponuję odpowiedź na dwa inne pytania. Czy stać Cię na grę? W W-wie np. godzina gry kosztuje ok. 50zł. Druga sprawa bywa jeszcze trudniejsza, czy masz z kim grać? Ja np. mam wiele piłek, wiele rakiet i nie gram, bo nie mam z kim. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
grzechru Re:Od razu rakieta? 18.04.17, 10:50 A co sądzicie o takiej rakiecie dla początkującego/średnio zaawansowanego amazing.pl/babolat-evoke-105-wimbledon/pid5321-cid51.html ? Planuję grać tak 2-3 razy w tygodniu po dwie godziny i zastanawiam się czy to dobra rakieta do takiej gry czy lepiej odrazu kupić coś lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś