patapi 27.04.07, 17:59 witam. może będziemy pisać gdzie można tanio nocować . mnie udało się znaleźć nocleg w okol. Zakopanego w cenie 15 zł i obiad 12! pozd. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: tanie nocowanie 27.04.07, 21:58 moze napisz jakie warunki bo niska cena to nie wszystko... Odpowiedz Link
patapi Re: tanie nocowanie 28.04.07, 08:08 witam .ja dopiero tam jadę .ale byli tam znajomi i polecali.pozd Odpowiedz Link
bogna303 Re: tanie nocowanie 28.04.07, 21:53 napisz proszę do jakiej miejscowaości i jakie warunki.czy wcześniej trzeba zaklepać miejsca? Odpowiedz Link
zajkit Re: tanie nocowanie 01.05.07, 12:10 witam. sygnał ,że można zaklepać w takiej kwocie ncleg też z jest dobrą wiadomością - wiadomo jakie sąceny! ponieważ pojawiają sie powątpiewania opiszę wszystko po powrocie gdy sama to sprawdzę .na pewno nie ma sali zabaw i opiekunki dla dzieci .pozd. Odpowiedz Link
bogna303 Re: tanie nocowanie 07.05.07, 17:27 ja juz po długim weekendzie.Płaciliśmy po 30 zł na Hramcówki -niedaleko dworca.Łazienka na pokoje-pani niezbyt miła, ale się przemęczyliśmy.obiady drogie i niesmaczne.Wogóle więcej się chyba nie wybierzemy.Tłum ogromny i drogo przerażliwie.Odradzam Zakopane w dni wolne Odpowiedz Link
patapi Re: tanie nocowanie 09.05.07, 08:16 znalazłam jeszcze wiele ofert z cenami w tej i mniejszej kwocie . naprawdę można tanio odpocząć! pozd. Odpowiedz Link
nowika12 Re: tanie nocowanie 11.05.07, 09:37 W długi majowy weekend byłam w Krakowie. Do dyspozycji mieliśmy mieszkanko (3 os.)z aneksem kuchennym,w tym naczynia, garnki itp., łazienką i tv za 120 zł doba. Naprawdę się opłaca i polecam, choć mieszkanko ciasne. Przystanek tranwajowy pod domem, pieszo na rynek ok 20 minut. Z dojazdem na miejsce też nie było problemu, bo mieszkanie mieści się prawie przy drodze wjazdowej. Odpowiedz Link
mamikuby Re: tanie nocowanie 11.05.07, 19:32 Ja na długim weekendzie byłam w sromowcach niżnych-15 zł za nocleg, czyściutko, Pani bardzo miła.Polecam Odpowiedz Link
okruszek100 Re: tanie nocowanie 18.05.07, 13:46 Puszcza Kampinoska- jak się skrzyknie jakaś grupka, da się zrobić wszstko za 50 zł od os.Czyli nocleg, 3 posiłki. Okolica przepiękna- Park Kampinoski.Są rowery w ośrodku, można połazić po lesie itd.Niedaleko stadnina Odpowiedz Link
okruszek100 Re: tanie nocowanie 18.05.07, 13:47 jakby ktoś chciał namiary proszę o injf. na mail gazetowy znbam jeszcze ni9edrogie pobyty w Borach Tucholskich, nad jeziorem Gwiazda oraz schronisko w Beskidach- Chrobacza Łąka Odpowiedz Link
najeeli Re: tanie nocowanie 24.05.07, 17:30 Ja mam wspaniałe miejsce na Mazurach, 25 nocleg os dorosła i dzeci od 7 lat., do 7 lat nie płacą. Obiad 10 zł,, dla dziecka można wziąc połowkę. Leszczewo pod Suwałkami Odpowiedz Link
kika2411 Re: tanie nocowanie 24.05.07, 20:39 a czy moglabys cos wiecej napisac ,czy maja stronke w internecie?jakie jedzenie? czy jest co tam robi?i jak warunki sanitarne i nie tylko?napisz jak mozesz cos wiecej,moze jakies namiary?pozdrawiam. Odpowiedz Link
mygdula Re: tanie nocowanie 26.05.07, 08:19 www.allegro.pl/item199054364_kolobrzeg_wczasy_kwatery_mieszkanie_.html Nad morzem też można tanio się zakwaterować, więcej info i zdjęcia w linku powyżej Odpowiedz Link