grzegorz411 21.01.06, 10:03 slynna dziennikarka chce zdobyc mount everest. przed tym planuje wyprawe na najwyzszy szczyt ameryki poludniowej aconcague jako "rozgrzewke"...co o tym sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wujekmarek55 Re: MARTYNA WOJCIECHOWSKA I MOUNT EVEREST IP: 217.153.6.* 21.01.06, 14:54 a z czego jest słynna wojciechowska? ze zdjęć w playboyu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: MARTYNA WOJCIECHOWSKA I MOUNT EVEREST IP: *.acn.waw.pl 22.01.06, 13:26 Odradzam! To bardzo niezdrowe miejsce. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: MARTYNA WOJCIECHOWSKA I MOUNT EVEREST 22.01.06, 16:09 Tam jej jeszcze kuźwa nie było. Niech weźmie ze sobą na wyprawę Waltera i Zygo. Aaaaaaaaaaaaaaaaa przed wyjazdem niech se po skałkach pochodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nizinnik Re: MARTYNA WOJCIECHOWSKA I MOUNT EVEREST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:19 Nie takie ciężary Szerpowie na szczyt szczytów wnosili. Martynkę też dadzą radę razem z pierzyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: MARTYNA WOJCIECHOWSKA I MOUNT EVEREST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 09:55 jak przeczytałem o stanie jej zdrowia to pomyślałem że dziweucha zwariowała. najwyraźniej nie wie że po himalajach moża chodzić bez reki albo i bez nogi. nie da sie chodzić z astmą, z kamieniami, popsutymi zębami nawet a przede wszystkim z chrym żołądkiem. kiedyś Wielicki zapytany "co powinien mieć w sobie dobry himalaista " powiedział: mocny żoładek który nie odmówi posłuszeństwa. reszta to kwestia szczęścia. Jeśłi sie nie myle to everest jest najednym z lepszych miejsc pod wzgl. stosunku tych co weszli i tych co nie zeszli. Właśnie przez takich ludzi jak nasza chalengerka. Po prostu ludiom wydaje sie że skoro Wielicki mówi "łatwa górka" to wejdzie na nią każdy. Na evereście nie ma wielkich klopotów technicznych (przynajmniej droga klasyczna) ale to jest tortura dla organizmu. Pierwsze słysze żeby astmatyk rwał się w himalaje. Hillary mił problem z plucami których nabawił się na everesie właśnie i później nic już właściwie nie osiągnął. No ja z chęcią bedę obserwował relację z tego "wejścia". Myśłę że w połowie wyprawy nastąpi nieoczekiwany odwrót bo pogoda będzie nie taka a 8000m. to martyna zobaczy co najwyżej z 2 obozu. Moze po drodze zobaczy kilka zmarźnietych trupów które tam zalegują od 40 lat. Liczę tylko na jedno - żaden z polskich himalaistów nie bedzie w tym badziewiu uczestniczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aut Re: MARTYNA WOJCIECHOWSKA I MOUNT EVEREST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:10 A na ksiezyc nie chce poleciec.moze tubylce ja rajcuja..... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz411 Re: MARTYNA WOJCIECHOWSKA I MOUNT EVEREST 23.01.06, 10:38 a jak sadzicie czy tym razem przezyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyn Re: MARTYNA WOJCIECHOWSKA I MOUNT EVEREST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 19:30 A kto ta impreze bedzie finansowac???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulus Re: MARTYNA WOJCIECHOWSKA I MOUNT EVEREST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 10:55 Banda zazdrosnych chłopczyków.Wiem,że to boli,no ale cóż ONA JEST LEPSZA OD WAS i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz411 Re: MARTYNA WOJCIECHOWSKA I MOUNT EVEREST 24.01.06, 15:03 wedlug mnie wreszcie dupnie.sorry ale ona pcha sie beznadziejnie w niebezpieczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewerest Re: MARTYNA WOJCIECHOWSKA I MOUNT EVEREST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 18:54 stary w czym lepsza, i co i komu chce udowodnic,za czja kase-znasz odpowiedz onanisto, i czym cie tak podnieca ze ci slina cieknie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: MARTYNA WOJCIECHOWSKA I MOUNT EVEREST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:04 OJ OJ Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: MARTYNA WOJCIECHOWSKA I MOUNT EVEREST 26.01.06, 10:47 niech idzie; ale najpierw niech przeczyta to i owo - np. ksiazke niejakiego J. Krakaurea o komercyjnej wyprawie z 1996 roku. O tym, jak ten dziennikarz przygotowywal sie do wyjscia i jak mu rewelacyjnie poszlo. Przezyl, w przeciwienstwie do kilku innych amatorow i dwoch szefow - profesjonalistow odpowiedzialnych za tamten bajzel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mount Re: MARTYNA WOJCIECHOWSKA I MOUNT EVEREST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 01:14 niech najpierw w domu poszczytuje na jakims poludniowcu.....ole..ał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssnake ma bogatych kolegów-sponsorów.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.06, 12:33 bycie sponsorowaną to jej sposób na życie Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ma bogatych kolegów-sponsorów.... 11.02.06, 12:32 jednego sponsora ale za to z pierwszej trójki naj... Odpowiedz Link Zgłoś