Gość: Peet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 23:22 Może by tak panie Korzeniowski pokazać chłopaków? No tak, kiepski pomysł, ile to osób by to oglądało o 2 w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 3xm Re: Matkowski: Walczymy o finał na luzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 07:05 Pokazywanie turnieju byloby niezgodne z misja TVP. Polacy maja w nocy spac a w dzien trzymac kciuki za Malysza. Nawet jak nie skacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivan Lendl wstyd dla TVP za brak transmisji IP: 80.50.26.* 25.01.06, 07:46 Panie Korzeniowski,pokazujecie jakies mierne transmisje z mało interesujących dla co niektórych dyscyplin sportu, wiec moze kiedy mamy juz taki sukces to moze warto by bylo pokazac chłopaków? wszakze w tenisie nie codziennie mozna mowic o polskich sukcesach..propagujmy ten sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Piotrowski Re: Matkowski: Champions IP: *.bayarea.dialup.o1.com 25.01.06, 08:34 Polska, Dwadziesicia lat na emigracji i doczekalem sie Polskiej druzyny! To dobrze byc polakiem. Powodzenia chlopcy! jak pokonacie Brayan_ brci obiad na moje konto w Kalifornii. USA Jacek Piotrowski Santa rosa Ca,95-403 Moj adress imelowy; jjpsunnyca@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Piotrowski Re: Bryans IP: *.bayarea.dialup.o1.com 25.01.06, 08:45 Wiem jak pokonac Bryans.Ogladam ich w telewizji od poczatku i jestem assystentem trenera w colegu tutaj w Stanach.Oferuje darmowa podpowiedz zeby pomoc w zwyciestwie-jestem Polakiem. jp PS.W odpowiedzi przyjedzicie do szkoly w <ktorej pracuje i zaprezentujecie sie jak zwuciezcy duzego szlamu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Penisista podpis pod zdjęciem IP: *.zchpolice.com 25.01.06, 09:20 Nie Mariusz tylko Marcin Matkowski debile! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chuck Re: Matkowski: Walczymy o finał na luzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:41 z Chuckiem Norrisem nie wygraliby nawet w kwartecie albo oktecie Odpowiedz Link Zgłoś