Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Matkowski: Walczymy o finał na luzie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 23:22
    Może by tak panie Korzeniowski pokazać chłopaków?
    No tak, kiepski pomysł, ile to osób by to oglądało o 2 w nocy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: 3xm Re: Matkowski: Walczymy o finał na luzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 07:05
        Pokazywanie turnieju byloby niezgodne z misja TVP. Polacy maja w nocy spac a w dzien trzymac kciuki za Malysza. Nawet jak nie skacze.
      • Gość: Ivan Lendl wstyd dla TVP za brak transmisji IP: 80.50.26.* 25.01.06, 07:46
        Panie Korzeniowski,pokazujecie jakies mierne transmisje z mało interesujących
        dla co niektórych dyscyplin sportu, wiec moze kiedy mamy juz taki sukces to
        moze warto by bylo pokazac chłopaków? wszakze w tenisie nie codziennie mozna
        mowic o polskich sukcesach..propagujmy ten sport.
      • Gość: Jacek Piotrowski Re: Matkowski: Champions IP: *.bayarea.dialup.o1.com 25.01.06, 08:34
        Polska,
        Dwadziesicia lat na emigracji i doczekalem sie Polskiej druzyny!
        To dobrze byc polakiem.
        Powodzenia chlopcy! jak pokonacie Brayan_ brci obiad na moje konto w Kalifornii.

USA
        Jacek Piotrowski
        Santa rosa
        Ca,95-403
        Moj adress imelowy;
        jjpsunnyca@yahoo.com
      • Gość: Jacek Piotrowski Re: Bryans IP: *.bayarea.dialup.o1.com 25.01.06, 08:45
        Wiem jak pokonac Bryans.Ogladam ich w telewizji od poczatku i jestem
        assystentem trenera w colegu tutaj w Stanach.Oferuje darmowa podpowiedz zeby
        pomoc w zwyciestwie-jestem Polakiem.
        jp
        PS.W odpowiedzi przyjedzicie do szkoly w <ktorej pracuje i zaprezentujecie sie
        jak zwuciezcy duzego szlamu.
      • Gość: Penisista podpis pod zdjęciem IP: *.zchpolice.com 25.01.06, 09:20
        Nie Mariusz tylko Marcin Matkowski debile!
      • Gość: Chuck Re: Matkowski: Walczymy o finał na luzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:41
        z Chuckiem Norrisem nie wygraliby nawet w kwartecie albo oktecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka