Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pogon Szczecin

11.02.06, 13:14
    Powoli zbliza sie nowa edycja pilkarzykow juz mozna sie zastanawiac nad
    skladem. Moim zdaniem najwieksza nie wiadoma bedzie Pogon Szczecin i armia
    brazylijczykow cos mi sie wydaje, ze ten pomysl sie niesprawdzi i bedziemy
    mieli wielkie rozczarowanie sezonu. Budowa druzyny chyba wiekszosc managerow
    kupi Piechne, ale to normalne wedlug mnie to jest obecnie najbardziej
    wartosciowy napastnik jaki pozostal w naszej ekstraklasie.
    Obserwuj wątek
      • pablinho94 Re: Pogon Szczecin 11.02.06, 19:46
        Zgadzam się z tobą...
        Pozdrawiam
        • kubulek2 Re: Pogon Szczecin 13.02.06, 21:10
          Nie zgadzam się z tym Korona będzie słabsza niż jest a brazylijczycy są szalenie mocni i na nich będę stawiał.
      • kamilmaje Re: Pogon Szczecin 20.02.06, 11:21
        Ja jestem kibicem Pogoni i nie będę brał z jej składu chyba nikogo.

tak jak piszesz - pogoń to wielka niewiadoma, a sezon jest teraz pomniejszony o
        dwie kolejki i nie ma czasu na ryzyko w składzie, bo nie będzie czasu na
        odrabianie (ewentualnych) strat.
        To że brazylijczycy potrafią grać w piłkę wiadomo od dawna. Tylko czy potrafią
        grać ci z Pogoni tego nie wiadomo. Znaczy wiadomo, że potrafią, ale pytanie jak
        na tle polskich grajków. Jeśli coś ma zaowocować to dopiero w przyszłym roku -
        jak drużyna się zgra, pozna realia polskiej piłki itd itp.

w tych rozgrywkach lepiej postawić na "pewniaków", czyli takich o których
        cokolwiek wiemy - czy to po sparingach, czy też z poprzednich lat.
        • dennis26 Re: Pogon Szczecin 20.02.06, 15:51
          Zgadzam sie.Mysle ze jeszcze teraz nie ma zbytnich szans zeby Pogoń cos
          zwojowała.Brak zgrania napewno wyjdzie.Co do ich gry to chyba wielka
          niewiadomo,jeżeli by byli na tyle dobrzy napewno nie trafili by na nasze
          podworko,chociaz u nas zbyt duzych wymagań nie ma.Ale też bede stawiał na pewniakow.
          • przemek.22 Re: Pogon Szczecin 20.02.06, 16:21
            dennis26 napisał:

> jeżeli by byli na tyle dobrzy napewno nie trafili by na nasze
            > podworko,chociaz u nas zbyt duzych wymagań nie ma.

A co sadzisz o Edi, albo Batata I (przed kontuzją)? Słabi napewno nie są i
            jeśli kilku z tych nowych będzie grało na takim poziomie jak oni, to Pogoń na
            wiosnę będzie dużo lepsza niż jesienią.
            ]Ja myślę, że Pogoń powalczy o puchary ;), ale czy skorzystam z ich zawodników?
            Nie znam ich prawie wcale, a te nazwiska które słyszałem i recenzje o nich,
            gdzieś mi umknęły podczas kolejnych informacji o nowych nabytkach Ptaka :P.
            Może postawię na Edssona, może na Batatę 2 (zapamiętałem go z dotychczasowych
            sparów), Edi, ale oczywiscie wszystko bedzie zalezalo od ceny, bo w Legii tez
            jest kilku Brazylijczykow, wiec bedzie z czego wybierac :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka