Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Typy na podium. Sezon 2006

14.02.06, 20:49
    Podawajcie Wasze typy
    Obserwuj wątek
      • Gość: BIIM Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.02.06, 23:24
        WTS WTS WTS
        • pioobo1 Re: Typy na podium. Sezon 2006 15.02.06, 11:14
          Myślę, że nie można lekceważyć żadnej drużyny, no może poza Rybnikiem. Składy
          są na tuyle wyrównane, że walka będzie o każdy metr na torze. Sezon jak nigdy
          dotąd. Z racji, że jestem z Torunia to stawiam na KS, choć będzie choler...
          trudno, ale to jest mój typ.
          • Gość: Juby Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.telsten.com / *.telsten.com 15.02.06, 11:52
            1.BTZ Polonia Bydgoszcz
            2.Włókniarz Częstochowa
            3.WTS Wrocław
            • podspodem Re: Typy na podium. Sezon 2006 15.02.06, 13:37
              1. Tarnów
              2. Bydgoszcz
              3. Rzeszów
              4. Częstochowa
              5. Wrocław
              6. Leszno
              7. Toruń (w barażach się utrzyma, wygra z Zieloną Górą)
              8. Rybnik (spadnie a na jego miejsce na kolejny sezon awansuje Ostrów Wlkp.)
              • Gość: STOOD25 podium. Sezon 2006 IP: 212.137.33.* 27.02.06, 12:17
                1 - POLONIA BYDGOSZCZ

2 - UNIA TARNOW

3 - STAL RZESZOW
            • Gość: Madrigal Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.aster.pl 20.02.06, 00:19
              Hehe
      • Gość: cienias Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.tvk.torun.pl 15.02.06, 21:57
        Toruń, Bydgoszcz Tarnów
        a mam nosa musze powiedziec
        • exces Re: Typy na podium. Sezon 2006 17.02.06, 12:30
          Ty Cienias..., ty nie masz nosa... ! To "KS" ma Karwana, aaaaa i Kaczmarka ! I
          chyba to jest powodem Twojego optymizmu, bo chyba nie skład... . A Kaczmarek
          dobrze się na ten sezon zabezpieczył, żeby na niego publicznie nie nalatywały
          różne ludki, więc łatwiej mu będzie wysterować Toruń ku ligowej pomyślności ! he he

Na podium będzie Gollob'oil, tworzywa sztuczne z podkarpacia no i oczywiście
          obecny druzynowy v-ce Mistrz Polski !!!
          • Gość: też cienias Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 17.02.06, 16:03
            > Ty Cienias..., ty nie masz nosa... ! To "KS" ma Karwana, aaaaa i Kaczmarka ! I
            > chyba to jest powodem Twojego optymizmu, bo chyba nie skład... . A Kaczmarek
            > dobrze się na ten sezon zabezpieczył, żeby na niego publicznie nie nalatywały
            > różne ludki, więc łatwiej mu będzie wysterować Toruń ku ligowej pomyślności !
            h
            > e he

Jeszcze sie sezon 2006 nie rozpoczął a ty już snujesz swoje populistyczne
            demagogie,powinieneś zostać prawą reką w bydgoskim klubie,klękając pod stołem
            jakkolwiek to rozumujesz:)Zejdz z KS Toruń i przerzuć te dyrdymały na swoje
            niewidoczne ego,bo widać że mierny z Ciebie kibic, albo w Twoim zyciu prócz
            kompleksów i masturbacji dominuje zazwyczaj codzienna korupcja. Pytanie
            dotyczyło kolejnosci na podium wiec po co się wysilasz. Tarnów,Toruń,Bydgoszcz
            • Gość: Trojan1 Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.06, 21:04
              Mistrzem bedzie Pogon Szczecin.W skladzie ma samych "Brazylijczykow".Drugie
              miejsce dla Legii a potem Wisla
              • m0nk Re: Typy na podium. Sezon 2006 18.02.06, 21:01
                tak na spokojnie rzecz ujmujac... zostanie po staremu. Druzyna, ktora ma golloba (gollobow?) ma DMP. na drugim miejscu tez powtorka z rozrywki czyli BTZ. 3 miejsce to rywalizacja miedzy apatorem a wlokniarzem. wiekszych zmian nie ma ale roznice miedzy ta czworka powinny byc mniejsze. Licze na pewne przetasowania w tych prognoazach.
                • Gość: Mario Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:58
                  Nie ma takiej drużyny jak Apator :))
      • markusgronholm [...] 18.02.06, 21:33
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: PeQ- Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 01:09
          Ja to widze tak. W pierwszej 3ce. Tarnow, Bydgoszcz i Czestochowa - kolejnosc
          przypadkowa. Spadek - no nikt nie spadnie bo nastepny sezon jedziemy w 10
          zespolow ;) No ale ostatnie miejsce jest zarezerwowane dla ROWu. Miejsca 4-5 WTS
          i Leszno, 6-7 Rzeszow, Torun. To pierwsza opcja

2ga jest prawie taka sama. Z malymi wyjatkami. Pierwsza 3ka to nadal CKM, UT i
          BKS. Ale jesli

Wlokniarz zajmie pierwsze miejsce to:
          1. Wlokniarz
          2. Apator
          3. ????

Wlokniarz zajmie 2gie miejsce:
          1. ????
          2. Wlokniarz
          3. Apator

Wlokniarz zajmie 3miejsce:
          1. ????
          2. ????
          3. Wlokniarz
          4. Apator

A dlaczego akurat tak? No bo Apator jakos cierpi na kompleks Wlokniarza i zawsze
          plasuje sie za nim. Np. 1996, 2003, 2004, 2005... No i zapowiada sie tak samo w
          sezonie 2006. Bo niby dlaczego Wlokniarz mial by spasc z podium po trzech latach? ;)
          • Gość: byzydura Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.tvgawex.pl 19.02.06, 13:57
            nazwiska nie jeżdżą. wszystko okaże sie dopiero w praniu. na papierze 2lata
            temu Bydgoszcz spadała, rok temu Torun spadal. papier to tylko papier, a w
            sporcie rozne rzeczy sie dzieją i na tym polega jego magia :) jestem z Bydzi i
            chce zeby Bydzia została mistrzem, albo przynajmniej zdobyła medal, i tyle :)
            • Gość: maver Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.lan.wancom.pl / *.wancom.pl 19.02.06, 16:40
              Ja też z Bydg - niektórzy pewnie w szoku :P
              Ja sobie zazwyczaj myśle, najważniejsze aby nie spaść z ligi [to w tym roku
              chyba nikomu nie grozi bo tak jak ktoś powyzej wspomniał ma być 10 drużyn od
              sezonu 2007]
              a jeśli nie spadniemy to im wyższe miejsce tym lepiej. Oczywiści z medalu będe
              się bardzo cieszył, i chyba jak każdy najbardziej ze złota. Owszem wyniki są
              ważne, ale chciałbym zobaczyć w tym sezonie dużo emocjonujących meczów na
              ul.Sportowej przy liczbie widzów średnio nie mniej niż 15000 (-:
              Bo czy jest coś wspanialszego od ciepłego niedzielnego popołudnia na stadionie
              pełnym kibiców, zapachu spalonego metanolu i ryku motorów.
              Ja się już po prostu nie moge doczekać tych 15min akcji na torze (-;

ps. a w tym roku dmuchane bandy - obowiązek

typy na koniec sezonu:
              kolejności nie podam, ale obstawiam że w pierwszej trójce będzie Bydgoszcz,
              Leszno i Tarnów. (-:

chociaż chyba ludzie z regionu [Torunia i Bydgoszczy] życzyli by sobie derbów w
              finale, no i wiadomo że zwycięstwa Bydgoszczy w dwómeczu ;) z ostatnim meczem w
              Bydg. ;-)
              • Gość: UR Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:10
                jeden Bóg raczy wiedzieć kto wygra Ekstralige

Ale chyba cze-wa
                • Gość: rodrigo Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.giewont.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:02
                  A ja to widzę tak :
                  1. Tarnów (niestety znowu)
                  2. Bydgoszcz
                  3. Czestochowa
                  4-5. Wrocław
                  Rzeszów
                  6-7 Toruń (choć wcale się nie zdziwię jak Toruń bedzie w czwórce)
                  Leszno
                  8. Rybnik
                  • Gość: Jazon Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 21.02.06, 13:25
                    Póki co jest to wróżenie z fusów, ale myslę że DMP znów zdobedzie Unia, choc
                    bardzo bym tego nie chciał. Na podium typowałbym równiez Wrocław i kogoś z
                    trójki Czestochowa, Bydgoszcz... i Toruń. Ciekawie może byc.
      • allrajt Re: Typy na podium. Sezon 2006 22.02.06, 10:51
        Polonia, Unia, Folie.
        • ser.86 Re: Typy na podium. Sezon 2006 27.02.06, 13:13
          Niewyobrazalna liczba obcokrajowcow sprawia ze np. Polonia, Wlokniarz, Unia T.
          mogą byc rownie dobrze na 1. miejscu jak i na 6.

Kazdy prawdziwy Polak powinien kibicowac Polonii:) Bo nazwa klubu adekwatna do
          stanu na sezon 2006- najbardziej polski klub :) Z obcokrajowcow tylko Jonsson i
          jakis podrzędny junior ktory i tak nie bedzie jezdzil.

Wiec rozgrywki to bedzie cos w rodzaju Polska (BTZ)- kontra Reszta Swiata
          (pozostale kluby)

Mam nadzieje ze wyjdzie tak jak zawodu Strongman pod tą samą nazwą w bydgoskiej
          Łuczniczce :)
          • kolabor86 Re: Typy na podium. Sezon 2006 19.03.06, 11:19
            1. Tarnów
            A dalej o medale powalczą:
            -Bydzia
            -Toruń (w juniorach siła :))
            -Rzeszów

• muvon200 Re: Typy na podium. Sezon 2006 20.03.06, 16:10
        moje marzenia:
        Polonia
        Unia Tarnów
        KS Toruń