Gość: BIIM Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.02.06, 23:24 WTS WTS WTS Odpowiedz Link Zgłoś
pioobo1 Re: Typy na podium. Sezon 2006 15.02.06, 11:14 Myślę, że nie można lekceważyć żadnej drużyny, no może poza Rybnikiem. Składy są na tuyle wyrównane, że walka będzie o każdy metr na torze. Sezon jak nigdy dotąd. Z racji, że jestem z Torunia to stawiam na KS, choć będzie choler... trudno, ale to jest mój typ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juby Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.telsten.com / *.telsten.com 15.02.06, 11:52 1.BTZ Polonia Bydgoszcz 2.Włókniarz Częstochowa 3.WTS Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
podspodem Re: Typy na podium. Sezon 2006 15.02.06, 13:37 1. Tarnów 2. Bydgoszcz 3. Rzeszów 4. Częstochowa 5. Wrocław 6. Leszno 7. Toruń (w barażach się utrzyma, wygra z Zieloną Górą) 8. Rybnik (spadnie a na jego miejsce na kolejny sezon awansuje Ostrów Wlkp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOOD25 podium. Sezon 2006 IP: 212.137.33.* 27.02.06, 12:17 1 - POLONIA BYDGOSZCZ 2 - UNIA TARNOW 3 - STAL RZESZOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madrigal Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.aster.pl 20.02.06, 00:19 Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cienias Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.tvk.torun.pl 15.02.06, 21:57 Toruń, Bydgoszcz Tarnów a mam nosa musze powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: Typy na podium. Sezon 2006 17.02.06, 12:30 Ty Cienias..., ty nie masz nosa... ! To "KS" ma Karwana, aaaaa i Kaczmarka ! I chyba to jest powodem Twojego optymizmu, bo chyba nie skład... . A Kaczmarek dobrze się na ten sezon zabezpieczył, żeby na niego publicznie nie nalatywały różne ludki, więc łatwiej mu będzie wysterować Toruń ku ligowej pomyślności ! he he Na podium będzie Gollob'oil, tworzywa sztuczne z podkarpacia no i oczywiście obecny druzynowy v-ce Mistrz Polski !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też cienias Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 17.02.06, 16:03 > Ty Cienias..., ty nie masz nosa... ! To "KS" ma Karwana, aaaaa i Kaczmarka ! I > chyba to jest powodem Twojego optymizmu, bo chyba nie skład... . A Kaczmarek > dobrze się na ten sezon zabezpieczył, żeby na niego publicznie nie nalatywały > różne ludki, więc łatwiej mu będzie wysterować Toruń ku ligowej pomyślności ! h > e he Jeszcze sie sezon 2006 nie rozpoczął a ty już snujesz swoje populistyczne demagogie,powinieneś zostać prawą reką w bydgoskim klubie,klękając pod stołem jakkolwiek to rozumujesz:)Zejdz z KS Toruń i przerzuć te dyrdymały na swoje niewidoczne ego,bo widać że mierny z Ciebie kibic, albo w Twoim zyciu prócz kompleksów i masturbacji dominuje zazwyczaj codzienna korupcja. Pytanie dotyczyło kolejnosci na podium wiec po co się wysilasz. Tarnów,Toruń,Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trojan1 Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.06, 21:04 Mistrzem bedzie Pogon Szczecin.W skladzie ma samych "Brazylijczykow".Drugie miejsce dla Legii a potem Wisla Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Typy na podium. Sezon 2006 18.02.06, 21:01 tak na spokojnie rzecz ujmujac... zostanie po staremu. Druzyna, ktora ma golloba (gollobow?) ma DMP. na drugim miejscu tez powtorka z rozrywki czyli BTZ. 3 miejsce to rywalizacja miedzy apatorem a wlokniarzem. wiekszych zmian nie ma ale roznice miedzy ta czworka powinny byc mniejsze. Licze na pewne przetasowania w tych prognoazach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:58 Nie ma takiej drużyny jak Apator :)) Odpowiedz Link Zgłoś
markusgronholm [...] 18.02.06, 21:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeQ- Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 01:09 Ja to widze tak. W pierwszej 3ce. Tarnow, Bydgoszcz i Czestochowa - kolejnosc przypadkowa. Spadek - no nikt nie spadnie bo nastepny sezon jedziemy w 10 zespolow ;) No ale ostatnie miejsce jest zarezerwowane dla ROWu. Miejsca 4-5 WTS i Leszno, 6-7 Rzeszow, Torun. To pierwsza opcja 2ga jest prawie taka sama. Z malymi wyjatkami. Pierwsza 3ka to nadal CKM, UT i BKS. Ale jesli Wlokniarz zajmie pierwsze miejsce to: 1. Wlokniarz 2. Apator 3. ???? Wlokniarz zajmie 2gie miejsce: 1. ???? 2. Wlokniarz 3. Apator Wlokniarz zajmie 3miejsce: 1. ???? 2. ???? 3. Wlokniarz 4. Apator A dlaczego akurat tak? No bo Apator jakos cierpi na kompleks Wlokniarza i zawsze plasuje sie za nim. Np. 1996, 2003, 2004, 2005... No i zapowiada sie tak samo w sezonie 2006. Bo niby dlaczego Wlokniarz mial by spasc z podium po trzech latach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.tvgawex.pl 19.02.06, 13:57 nazwiska nie jeżdżą. wszystko okaże sie dopiero w praniu. na papierze 2lata temu Bydgoszcz spadała, rok temu Torun spadal. papier to tylko papier, a w sporcie rozne rzeczy sie dzieją i na tym polega jego magia :) jestem z Bydzi i chce zeby Bydzia została mistrzem, albo przynajmniej zdobyła medal, i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maver Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.lan.wancom.pl / *.wancom.pl 19.02.06, 16:40 Ja też z Bydg - niektórzy pewnie w szoku :P Ja sobie zazwyczaj myśle, najważniejsze aby nie spaść z ligi [to w tym roku chyba nikomu nie grozi bo tak jak ktoś powyzej wspomniał ma być 10 drużyn od sezonu 2007] a jeśli nie spadniemy to im wyższe miejsce tym lepiej. Oczywiści z medalu będe się bardzo cieszył, i chyba jak każdy najbardziej ze złota. Owszem wyniki są ważne, ale chciałbym zobaczyć w tym sezonie dużo emocjonujących meczów na ul.Sportowej przy liczbie widzów średnio nie mniej niż 15000 (-: Bo czy jest coś wspanialszego od ciepłego niedzielnego popołudnia na stadionie pełnym kibiców, zapachu spalonego metanolu i ryku motorów. Ja się już po prostu nie moge doczekać tych 15min akcji na torze (-; ps. a w tym roku dmuchane bandy - obowiązek typy na koniec sezonu: kolejności nie podam, ale obstawiam że w pierwszej trójce będzie Bydgoszcz, Leszno i Tarnów. (-: chociaż chyba ludzie z regionu [Torunia i Bydgoszczy] życzyli by sobie derbów w finale, no i wiadomo że zwycięstwa Bydgoszczy w dwómeczu ;) z ostatnim meczem w Bydg. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UR Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:10 jeden Bóg raczy wiedzieć kto wygra Ekstralige Ale chyba cze-wa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodrigo Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.giewont.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:02 A ja to widzę tak : 1. Tarnów (niestety znowu) 2. Bydgoszcz 3. Czestochowa 4-5. Wrocław Rzeszów 6-7 Toruń (choć wcale się nie zdziwię jak Toruń bedzie w czwórce) Leszno 8. Rybnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Typy na podium. Sezon 2006 IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 21.02.06, 13:25 Póki co jest to wróżenie z fusów, ale myslę że DMP znów zdobedzie Unia, choc bardzo bym tego nie chciał. Na podium typowałbym równiez Wrocław i kogoś z trójki Czestochowa, Bydgoszcz... i Toruń. Ciekawie może byc. Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Typy na podium. Sezon 2006 27.02.06, 13:13 Niewyobrazalna liczba obcokrajowcow sprawia ze np. Polonia, Wlokniarz, Unia T. mogą byc rownie dobrze na 1. miejscu jak i na 6. Kazdy prawdziwy Polak powinien kibicowac Polonii:) Bo nazwa klubu adekwatna do stanu na sezon 2006- najbardziej polski klub :) Z obcokrajowcow tylko Jonsson i jakis podrzędny junior ktory i tak nie bedzie jezdzil. Wiec rozgrywki to bedzie cos w rodzaju Polska (BTZ)- kontra Reszta Swiata (pozostale kluby) Mam nadzieje ze wyjdzie tak jak zawodu Strongman pod tą samą nazwą w bydgoskiej Łuczniczce :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolabor86 Re: Typy na podium. Sezon 2006 19.03.06, 11:19 1. Tarnów A dalej o medale powalczą: -Bydzia -Toruń (w juniorach siła :)) -Rzeszów Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Typy na podium. Sezon 2006 20.03.06, 16:10 moje marzenia: Polonia Unia Tarnów KS Toruń Częstochowa Realia :) Tarnów Częstochowa Bydgoszcz Toruń Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Re: Typy na podium. Sezon 2006 20.03.06, 22:25 1.Wrocław 2.Częstochowa 3.Tarnów Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Typy na podium. Sezon 2006 22.03.06, 16:13 Tarnów Bydgoszcz Częstrochowa Wrocław Rzeszów Leszno Toruń Rybnik Odpowiedz Link Zgłoś