Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Justyna Kowalczyk zeszła z trasy

• Gość: zle dobrany doping szkoda ale lepiej to niz odebrany medal IP: *.cec.eu.int 16.02.06, 14:22
      • Gość: pssst Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.saint / 195.117.38.* 16.02.06, 14:27
        Ile było tych pompowań, bo gdy myślałeś o jednym, to trzeba było napisać "po co
        to pompowanie". Chyba, że stosujesz polski a la R. Giertych - te referendum, te
        niebo, itd. Ale wtedy współczuję
      • Gość: KARAS KIBIC Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:27
        DZIEWCZYNA BYŁA POD PRESJĄ I POSTAWILA SOBIE WYSOKIE CELE,"RZUCIŁA WSZYSTKO NA
        JEDNĄ KARTĘ ".ZESZŁA Z TRASY Z WYCZERPANIA ,WALCZYŁA JAK LEW O MEDAL(A NIE 8
        MIEJSCE ALBO PIERWSZĄ TRZYDZIESTKĘ)-ZDROWIE NIE POZWOLIŁO.MAM PYTANIE - ZA CO
        TA KRYTYKA ?? ZA AMBICJE ?? JAK DLA MNIE SUPER.KTOŚ TU NAPISAŁ NA FORUM "MEDAL
        ALBO ŚMIERC",JA SIĘ DOŁĄCZĘ-DOSYĆ MIEJSC W PIERWSZEJ TRZYDZIESTCE.
        • Gość: Schuja Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy-c`pala PEWNIE IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.02.06, 14:47
          Czemu nie chceta przyjac najbardziej prawdopodobnego wytlumaczenia, dziewucha
          sie doppowala. Miala pecha bo pewnie z pilnosci przedawkowala. Nie bedzie na
          doping kontrolowana , no bo NIE WYGRALA. Ale trenerzy i ta cala banda
          towarzyszaca powinna sie nad tymi SKUTKAMI zastanowic.
          • Gość: czesc Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy-c`pala PEWNI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:54
            Ale fajnie ze cie wszyscy zlewaja. Pa. Idz do Onetu.
            • Gość: Schuja Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy-c`pala PEWNI IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.02.06, 16:22
              Jestes w bledzie. Po prostu mam racje i nie maja nic sensownego przeciw temu co
              pisze. I to mi wystarcza. Nie mam najmniejszej potrzeby sie sprzeczac z cwokami
              czy innym "polactwem" , TYM BARDZIEJ , ZE JESTEM O MOJEJ RACJI PRZEKONANY.
              • Gość: pacal Haha wytapetuje sobie Twoimi postami mieszkanie IP: *.bg.am.poznan.pl 16.02.06, 17:13
                Może nawet przygotuję instalację artystyczną pt. "W oparach luksemburskiego absurdu"
      • wodokot Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy 16.02.06, 14:40
        tak mialo byc nie nazekaj... a tak na marginesie, to DLACZEGO szef polskiej
        misji medycznej nie zna wloskiego gdy olimpiada jakos tak dziwnie zostala
        zorganizowana we wloszech??? Biorac pod uwage ze ostatnio to mnie po prostu juz
        nic nie dziwi, stwierdzam ze 99.9% byl po prostu czyims kolega... przykre
      • Gość: _real_ Za dużo koksu??? IP: *.pp.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:41
        i to nieumiejętnie podawanego?
      • Gość: Meg Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.chello.pl 16.02.06, 14:44
        Koszmar.Kogo my tam wysyłamy-nieudaczników.Kobieto wracaj do domu!!!!!!
      • Gość: Robuś Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.echostar.pl 16.02.06, 14:58
        Po jaką cholere jedzie szef misji medycznej do Włoch skoro nie zna włoskiego,
        jak nie mógł jej zlokalizować to mógł oglądać tv bo tam pokazali moment upadku.
        • Gość: lukasz BRAWO JUSTYNA! IP: 212.124.236.* 16.02.06, 15:03
          Walczyla i bardzo dobrze, jestescie debilami, nie wiecie co to sport. chciala
          wygrac, i to za wszelka cene, tak sie zajechac - to trzeba miec bardzo zadka
          nature zwierzecia, ktora maja tylko mistrzowie, i Justyna bedzie mistrzynia.
          WIELKI SZACUNEK ZA WALKE, JUSTYNA!
          • Gość: morze czerwone obstawiam okres IP: 208.51.23.* 16.02.06, 15:05
            n/t
      • galan12 100 lat! 100 lat! 100 lat za murzynami - ha-ha-ha 16.02.06, 15:20
        100 lat! 100 lat! 100 lat za murzynami - ha-ha-ha
        murzyn
      • Gość: Tomasz Podczaszyńs Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.attu.pl 16.02.06, 16:09
        Ludzie, skąd w was tyle złośliwości?. Dziewczyna zrobiła co tylko mogła, jak
        widać więcej niż pozwalały Jej na to mozliwości i warunki.........Gdyby wszyscy
        Nasi sportowcy - olimpijczycy - robili tyle, dając z siebie co p. Justyna
        zapewne dorobek medalowy polski na arenach Turyny byłby lepszy. Wielki
        szacunek. Pani Justyno wierzę w Panią i wiem, że jeszcze nie jeden raz
        przyniesie Pani dumę mnie i wszystkim Polakom
      • Gość: Grzesiek Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 16:18
        Nie "dała ciała" tylko dała z siebie wszystko. Nie odpuściła jak Ty z duą na
        stołku, tylko robiła co mogła. Rusz tyłek i spróbuj w dowolnym czasie pokonać te
        10 km na biegówkach to pogadamy.
      • Gość: LULU ESTONIĘ PRZYŁĄCZYĆ DO POLSKI!!! IP: *.emag.pl 16.02.06, 16:18
        Nasze dawne Inflanty mają już 2 medale złote pani Smigun, czyli więcej niż
        nasze zuchy od początku świata!!!
        OLE!!!
        • Gość: Gosc Re: ESTONIĘ PRZYŁĄCZYĆ DO POLSKI!!! IP: *.dialup.takas.lt 16.02.06, 20:46
          Krystyna Szmigun jest rosjanka, nawet nie wiem czy jej ojciec ma estonskie
          obywatelstwo.
          • tallinn To nieprawda 16.02.06, 23:48
            Kristina urodziła się w Tartu, jej matka to Rutt Rehemaa (Estonka), ojciec -
            Anatoli Šmigun (Rosjanin); estoński jest jej językiem ojczystym - Kristina jest
            Estonką.
      • senny Nasz udział w olimpiadzie 16.02.06, 16:31
        Może przestańcie mówic o sportowcach, a zacznijcie pytać, kto jest za ten burdel odpowiedzialny. Szefem wyszkolenia PZN był niejaki Tajner, prezesem Włodarczyk, jest jeszcze minister sportu i paru innych pawianów biorących nasze pieniądze.
        Podobno na przygotowania do olimpiady wydano 30 mln. Jaki był by wynik, gdyby nie wydano ani złotówki ? Taki sam.
        Co do Justyny Kowalczyk. Chciałbym, żeby inni sportowcy polscy tak kończyli zawody. Przynajmniej widać, że dała z siebie wszystko.
        • jennie Re: Nasz udział w olimpiadzie 16.02.06, 16:38
          >>>"Może przestańcie mówic o sportowcach, a zacznijcie pytać, kto jest za ten
          burdel odpowiedzialny. Szefem wyszkolenia PZN był
          niejaki Tajner, prezesem Włodarczyk, jest jeszcze minister sportu i paru innych
          pawianów biorących nasze pieniądze.
          Podobno na przygotowania do olimpiady wydano 30 mln. Jaki był by wynik, gdyby
          nie wydano ani złotówki ? Taki sam.
          Co do Justyny Kowalczyk. Chciałbym, żeby inni sportowcy polscy tak kończyli
          zawody. Przynajmniej widać, że dała z siebie
          wszystko. "
          >>>

w pelni zgadzam sie z przedmowca...
          • Gość: ☺ Re: Nasz udział w olimpiadzie IP: *.elsat.net.pl 16.02.06, 17:24
            w/g Tajnera wyniki sa bardzo dobre takze nie wiem czego sie czepiacie:D
            Nabieraja dopiero doswiadczenia moze za 4 lata:D
      • Gość: George Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 16.02.06, 17:21
        Do wszystkich idiotów, którzy wypisują tu brednie na temat Justyny Kowalczyk, w
        rodzaju: "dała ciała", "nażarła się koksu" itp. Znajdźcie sobie inne miejsce na
        uzewnętrznianie swoich frustracji i kompleksów. Tu nie miejsce dla takich
        bałwanów jak wy. Żaden z was nie potrafiłby dokonać nawet dziesiątej części tego
        co ta dziewczyna, ale anonimowo opluwać i mieszać z błotem - jakie to przyjemne.
        Tfu, taka wasza .... Resztę dopiszcie sobie sami. Bez pozdrowień!
      • Gość: Gosc Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.home.cgocable.net 16.02.06, 17:29
        Biedna dziewczyna, widocznie byla glodna i z wyczerpania padla na trasie
        biegnac po zloty medal. Bardzo mi jej szkoda,ale to nie pierwszy raz sie
        przytrafilo w Polskich ekipach sportowych.
        • Gość: ☺ Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.elsat.net.pl 16.02.06, 17:32
          Ja mam inna wersje Poprostu wiedziala ze narod wierzy w nią ze moze uda sie jej
          jakis medal zdobyc na 8 kilometrze wiedziala ze juz nie da rady i mowi jak padne
          to przynajmniej nie dostane takiego opierdoIu
      • Gość: hewlett Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.chello.pl 16.02.06, 18:13
        Na mój gust to było popmowanie ale dopingiem i chyba przesadziła.
        • Gość: jackk3 Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.ptr.terago.ca 16.02.06, 18:26
          'To typowe sportowe zaslabniecie'. No niezle jaja.
        • Gość: anika Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.bujwida.osiedla.net 16.02.06, 18:31
          Jest mi wstyd, że w Polsce nie ma godnych reprezententów. Prawdziwy sportowiec
          sie nie poddaje. I niech mi nikt nie opowiada że potrzeba akurat na ta
          dyscypline więcej pieniędzy, w Polsce śa trasy, można trenowac tylko jeszcze
          trzeba chciec wygrywac a nie jechać "zdobywac doswiadczenie" zeby za x lat cos
          może wygrać. I jeszcze jedno, 3 była 42-letnia Norweżka....
      • Gość: cassius clay DAJCIE DZIEWCZYNE SPOKOJ!!! IP: *.7.12.vie.surfer.at 16.02.06, 18:52
        hej buraki wiesniackie! zostawcie dziewczyne w spokoju! samiast siedziec przed
        kompem i nudzic! wescie sie sami do roboty!!! bo pierdziec w stolek nawet malpa
        potrafi!
      • Gość: FAJKA UCIEKINIERZY PALJAKI !! IP: *.raytheon.com / *.raytheon.com 16.02.06, 19:13
        Sukcesem polskiej ekipy bedzie jesli wszyscy cali wroca do kraju.
        Ciekawe czy ktos z polskiej ekipy bedzie probowal zbiec (uciec) na zachod???
      • Gość: lucky Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.net / *.crowley.pl 16.02.06, 19:19
        Odpieprzcie sie wszyscy od Justynki!!!
        Dala z siebie wszystko!!!
        • mario72 TOTALNA AMATORSZCZYZNA!! 16.02.06, 20:11
          albo się przewracają panczeniści, albo spadają z sanek,kreczmera bolał brzuch,
          nastepnym pewnie bobslej sam odjedzie, a matei pewnie narta odfrunie albo
          zostanie na zeskoku, a zresztą ten to pewnie będzie mistrzem...serii
          treningowej. szkoda tej JUSTYNY JEŻELI RZECZYWIŚCIE STRACIŁA PRZYTOMNIOŚĆ ale z
          drugiej strony do takich zawodów należy się odpowiednio przygotować i fizycznie
          i psychicznie. przypomnijcie sobie Roberta Korzeniowskiego! zawodowstwo w
          każdym calu - ten facet miał dopracowany każdy szczegół i dzięki temu COŚ
          osiągnął, a teraz przyjrzyjcie się naszym olimpilczykom - AMATORSZCZYZNA I
          TYLE!
          • Gość: ☺ Re: TOTALNA AMATORSZCZYZNA!! IP: *.elsat.net.pl 16.02.06, 20:36
            mario72 napisał:
            > nastepnym pewnie bobslej sam odjedzie, a matei pewnie narta odfrunie

Dobre Rozbawiło mnie:D
          • Gość: anty smiecie mario 72 jest tym co wymiatam spod lodowki IP: 217.153.142.* 16.02.06, 21:46
            Korzeniowski? jego dyscypline uprawia 5 osob na swiecie, qweic szanujac jego
            osiagniecia nie mozna go porownywqac do prawdziwych sportow!
            • ciagciulaciag Kolejny sukces polskiego narciarstwa ! 17.02.06, 06:29
      • Gość: z Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:02
        igrzyskaolimpijskie.blox.pl
      • Gość: foxy KRISTIINA IP: *.avenet.stw.uni / *.avenet.stw.uni-erlangen.de 16.02.06, 20:25
        Estonskie imie 'KRISTIINA' pisze sie z podwojnym drugim 'e'!!
        • Gość: gosc Re: KRISTIINA IP: *.dialup.takas.lt 16.02.06, 20:48
          Gość portalu: foxy napisał(a):

> Estonskie imie 'KRISTIINA' pisze sie z podwojnym drugim 'e'!!

Krystyna Szmigun jest rosjanka, po rosyjsku pisze sie "Kristina".
          • Gość: ☺ Re: KRISTIINA IP: *.elsat.net.pl 16.02.06, 21:10
            a nie ma moze jakis polskich korzeni bo nasi komentatorzy tak lubia wyszukiwac
            zawsze to jakis sukces by był
          • tallinn Re: 16.02.06, 23:51
            Kristina urodziła się w Tartu, jej matka to Rutt Rehemaa (Estonka), ojciec -
            Anatoli Šmigun (Rosjanin); estoński jest jej językiem ojczystym - Kristina jest
            Estonką.

-
      • Gość: aaa Widzę,że winy za porażki zrzuca się na innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:40
      • Gość: NIGGA Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: 217.153.142.* 16.02.06, 21:42
        ACAN TY ZAKOMPLEKSIONY ZAFAJANY OHYDNY BYDLAKU
        • alterpars Nienawisc i zawisc Was zzera katoliccy Polacy 16.02.06, 21:56
          jak dobrze ze nie musze zyc w tym Kraju
          • Gość: ☺ Re: Nienawisc i zawisc Was zzera katoliccy Polacy IP: *.elsat.net.pl 17.02.06, 00:49
            alterpars napisał:

> jak dobrze ze nie musze zyc w tym Kraju

amen
            • ciagciulaciag Kowalczyk mdleje na trasie na widok biskupa! 17.02.06, 06:28
      • Gość: emeryt 72 Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: 217.153.254.* 16.02.06, 21:56
        ...bardzo mi żal Justynki... a makaroniarska służba zdrowia , niech się idzie
        powiesić na niedogotowanym spaghetti..łamagi zdechłe..
      • Gość: Cuba Ja jestem pod wrazeniem tej dziewczyny IP: *.iweb.pl 16.02.06, 22:11
        walczyla do konca ajk rano ogladalem te azwody w necie to okurat pokazywali ja
        tuz przed upadkiem słaniała się na nartach i szła dalej az z końcu się
        przewróciła , walczyła do końca i za to należy się jej szacunek , ogladałem
        równiez ta " gwiazdę " Ligockiego który po przegranym wyścigu byl z siebie
        bardzo zadowolony , uśmiechnięty gratulawał wszystkim w około istna Idylla i
        dlatego trzymam kciuki za Justynę a Matysa już więcej oglądac nie będę
        • Gość: we ligocki? kto to jest?kutasi leb? IP: *.devs.futuro.pl 16.02.06, 22:20
      • aszerot Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy 16.02.06, 22:50
        koksik wychodzi, po prostu przesadzili...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka