Gość: zle dobrany doping szkoda ale lepiej to niz odebrany medal IP: *.cec.eu.int 16.02.06, 14:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pssst Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.saint / 195.117.38.* 16.02.06, 14:27 Ile było tych pompowań, bo gdy myślałeś o jednym, to trzeba było napisać "po co to pompowanie". Chyba, że stosujesz polski a la R. Giertych - te referendum, te niebo, itd. Ale wtedy współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KARAS KIBIC Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:27 DZIEWCZYNA BYŁA POD PRESJĄ I POSTAWILA SOBIE WYSOKIE CELE,"RZUCIŁA WSZYSTKO NA JEDNĄ KARTĘ ".ZESZŁA Z TRASY Z WYCZERPANIA ,WALCZYŁA JAK LEW O MEDAL(A NIE 8 MIEJSCE ALBO PIERWSZĄ TRZYDZIESTKĘ)-ZDROWIE NIE POZWOLIŁO.MAM PYTANIE - ZA CO TA KRYTYKA ?? ZA AMBICJE ?? JAK DLA MNIE SUPER.KTOŚ TU NAPISAŁ NA FORUM "MEDAL ALBO ŚMIERC",JA SIĘ DOŁĄCZĘ-DOSYĆ MIEJSC W PIERWSZEJ TRZYDZIESTCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy-c`pala PEWNIE IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.02.06, 14:47 Czemu nie chceta przyjac najbardziej prawdopodobnego wytlumaczenia, dziewucha sie doppowala. Miala pecha bo pewnie z pilnosci przedawkowala. Nie bedzie na doping kontrolowana , no bo NIE WYGRALA. Ale trenerzy i ta cala banda towarzyszaca powinna sie nad tymi SKUTKAMI zastanowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesc Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy-c`pala PEWNI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:54 Ale fajnie ze cie wszyscy zlewaja. Pa. Idz do Onetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy-c`pala PEWNI IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.02.06, 16:22 Jestes w bledzie. Po prostu mam racje i nie maja nic sensownego przeciw temu co pisze. I to mi wystarcza. Nie mam najmniejszej potrzeby sie sprzeczac z cwokami czy innym "polactwem" , TYM BARDZIEJ , ZE JESTEM O MOJEJ RACJI PRZEKONANY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Haha wytapetuje sobie Twoimi postami mieszkanie IP: *.bg.am.poznan.pl 16.02.06, 17:13 Może nawet przygotuję instalację artystyczną pt. "W oparach luksemburskiego absurdu" Odpowiedz Link Zgłoś
wodokot Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy 16.02.06, 14:40 tak mialo byc nie nazekaj... a tak na marginesie, to DLACZEGO szef polskiej misji medycznej nie zna wloskiego gdy olimpiada jakos tak dziwnie zostala zorganizowana we wloszech??? Biorac pod uwage ze ostatnio to mnie po prostu juz nic nie dziwi, stwierdzam ze 99.9% byl po prostu czyims kolega... przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _real_ Za dużo koksu??? IP: *.pp.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:41 i to nieumiejętnie podawanego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.chello.pl 16.02.06, 14:44 Koszmar.Kogo my tam wysyłamy-nieudaczników.Kobieto wracaj do domu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robuś Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.echostar.pl 16.02.06, 14:58 Po jaką cholere jedzie szef misji medycznej do Włoch skoro nie zna włoskiego, jak nie mógł jej zlokalizować to mógł oglądać tv bo tam pokazali moment upadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz BRAWO JUSTYNA! IP: 212.124.236.* 16.02.06, 15:03 Walczyla i bardzo dobrze, jestescie debilami, nie wiecie co to sport. chciala wygrac, i to za wszelka cene, tak sie zajechac - to trzeba miec bardzo zadka nature zwierzecia, ktora maja tylko mistrzowie, i Justyna bedzie mistrzynia. WIELKI SZACUNEK ZA WALKE, JUSTYNA! Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 100 lat! 100 lat! 100 lat za murzynami - ha-ha-ha 16.02.06, 15:20 100 lat! 100 lat! 100 lat za murzynami - ha-ha-ha murzyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Podczaszyńs Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.attu.pl 16.02.06, 16:09 Ludzie, skąd w was tyle złośliwości?. Dziewczyna zrobiła co tylko mogła, jak widać więcej niż pozwalały Jej na to mozliwości i warunki.........Gdyby wszyscy Nasi sportowcy - olimpijczycy - robili tyle, dając z siebie co p. Justyna zapewne dorobek medalowy polski na arenach Turyny byłby lepszy. Wielki szacunek. Pani Justyno wierzę w Panią i wiem, że jeszcze nie jeden raz przyniesie Pani dumę mnie i wszystkim Polakom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 16:18 Nie "dała ciała" tylko dała z siebie wszystko. Nie odpuściła jak Ty z duą na stołku, tylko robiła co mogła. Rusz tyłek i spróbuj w dowolnym czasie pokonać te 10 km na biegówkach to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LULU ESTONIĘ PRZYŁĄCZYĆ DO POLSKI!!! IP: *.emag.pl 16.02.06, 16:18 Nasze dawne Inflanty mają już 2 medale złote pani Smigun, czyli więcej niż nasze zuchy od początku świata!!! OLE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: ESTONIĘ PRZYŁĄCZYĆ DO POLSKI!!! IP: *.dialup.takas.lt 16.02.06, 20:46 Krystyna Szmigun jest rosjanka, nawet nie wiem czy jej ojciec ma estonskie obywatelstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn To nieprawda 16.02.06, 23:48 Kristina urodziła się w Tartu, jej matka to Rutt Rehemaa (Estonka), ojciec - Anatoli Šmigun (Rosjanin); estoński jest jej językiem ojczystym - Kristina jest Estonką. Odpowiedz Link Zgłoś
senny Nasz udział w olimpiadzie 16.02.06, 16:31 Może przestańcie mówic o sportowcach, a zacznijcie pytać, kto jest za ten burdel odpowiedzialny. Szefem wyszkolenia PZN był niejaki Tajner, prezesem Włodarczyk, jest jeszcze minister sportu i paru innych pawianów biorących nasze pieniądze. Podobno na przygotowania do olimpiady wydano 30 mln. Jaki był by wynik, gdyby nie wydano ani złotówki ? Taki sam. Co do Justyny Kowalczyk. Chciałbym, żeby inni sportowcy polscy tak kończyli zawody. Przynajmniej widać, że dała z siebie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
jennie Re: Nasz udział w olimpiadzie 16.02.06, 16:38 >>>"Może przestańcie mówic o sportowcach, a zacznijcie pytać, kto jest za ten burdel odpowiedzialny. Szefem wyszkolenia PZN był niejaki Tajner, prezesem Włodarczyk, jest jeszcze minister sportu i paru innych pawianów biorących nasze pieniądze. Podobno na przygotowania do olimpiady wydano 30 mln. Jaki był by wynik, gdyby nie wydano ani złotówki ? Taki sam. Co do Justyny Kowalczyk. Chciałbym, żeby inni sportowcy polscy tak kończyli zawody. Przynajmniej widać, że dała z siebie wszystko. " >>> w pelni zgadzam sie z przedmowca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ☺ Re: Nasz udział w olimpiadzie IP: *.elsat.net.pl 16.02.06, 17:24 w/g Tajnera wyniki sa bardzo dobre takze nie wiem czego sie czepiacie:D Nabieraja dopiero doswiadczenia moze za 4 lata:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 16.02.06, 17:21 Do wszystkich idiotów, którzy wypisują tu brednie na temat Justyny Kowalczyk, w rodzaju: "dała ciała", "nażarła się koksu" itp. Znajdźcie sobie inne miejsce na uzewnętrznianie swoich frustracji i kompleksów. Tu nie miejsce dla takich bałwanów jak wy. Żaden z was nie potrafiłby dokonać nawet dziesiątej części tego co ta dziewczyna, ale anonimowo opluwać i mieszać z błotem - jakie to przyjemne. Tfu, taka wasza .... Resztę dopiszcie sobie sami. Bez pozdrowień! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.home.cgocable.net 16.02.06, 17:29 Biedna dziewczyna, widocznie byla glodna i z wyczerpania padla na trasie biegnac po zloty medal. Bardzo mi jej szkoda,ale to nie pierwszy raz sie przytrafilo w Polskich ekipach sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ☺ Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.elsat.net.pl 16.02.06, 17:32 Ja mam inna wersje Poprostu wiedziala ze narod wierzy w nią ze moze uda sie jej jakis medal zdobyc na 8 kilometrze wiedziala ze juz nie da rady i mowi jak padne to przynajmniej nie dostane takiego opierdoIu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hewlett Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.chello.pl 16.02.06, 18:13 Na mój gust to było popmowanie ale dopingiem i chyba przesadziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackk3 Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.ptr.terago.ca 16.02.06, 18:26 'To typowe sportowe zaslabniecie'. No niezle jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.bujwida.osiedla.net 16.02.06, 18:31 Jest mi wstyd, że w Polsce nie ma godnych reprezententów. Prawdziwy sportowiec sie nie poddaje. I niech mi nikt nie opowiada że potrzeba akurat na ta dyscypline więcej pieniędzy, w Polsce śa trasy, można trenowac tylko jeszcze trzeba chciec wygrywac a nie jechać "zdobywac doswiadczenie" zeby za x lat cos może wygrać. I jeszcze jedno, 3 była 42-letnia Norweżka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassius clay DAJCIE DZIEWCZYNE SPOKOJ!!! IP: *.7.12.vie.surfer.at 16.02.06, 18:52 hej buraki wiesniackie! zostawcie dziewczyne w spokoju! samiast siedziec przed kompem i nudzic! wescie sie sami do roboty!!! bo pierdziec w stolek nawet malpa potrafi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAJKA UCIEKINIERZY PALJAKI !! IP: *.raytheon.com / *.raytheon.com 16.02.06, 19:13 Sukcesem polskiej ekipy bedzie jesli wszyscy cali wroca do kraju. Ciekawe czy ktos z polskiej ekipy bedzie probowal zbiec (uciec) na zachod??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.net / *.crowley.pl 16.02.06, 19:19 Odpieprzcie sie wszyscy od Justynki!!! Dala z siebie wszystko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario72 TOTALNA AMATORSZCZYZNA!! 16.02.06, 20:11 albo się przewracają panczeniści, albo spadają z sanek,kreczmera bolał brzuch, nastepnym pewnie bobslej sam odjedzie, a matei pewnie narta odfrunie albo zostanie na zeskoku, a zresztą ten to pewnie będzie mistrzem...serii treningowej. szkoda tej JUSTYNY JEŻELI RZECZYWIŚCIE STRACIŁA PRZYTOMNIOŚĆ ale z drugiej strony do takich zawodów należy się odpowiednio przygotować i fizycznie i psychicznie. przypomnijcie sobie Roberta Korzeniowskiego! zawodowstwo w każdym calu - ten facet miał dopracowany każdy szczegół i dzięki temu COŚ osiągnął, a teraz przyjrzyjcie się naszym olimpilczykom - AMATORSZCZYZNA I TYLE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ☺ Re: TOTALNA AMATORSZCZYZNA!! IP: *.elsat.net.pl 16.02.06, 20:36 mario72 napisał: > nastepnym pewnie bobslej sam odjedzie, a matei pewnie narta odfrunie Dobre Rozbawiło mnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty smiecie mario 72 jest tym co wymiatam spod lodowki IP: 217.153.142.* 16.02.06, 21:46 Korzeniowski? jego dyscypline uprawia 5 osob na swiecie, qweic szanujac jego osiagniecia nie mozna go porownywqac do prawdziwych sportow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:02 igrzyskaolimpijskie.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxy KRISTIINA IP: *.avenet.stw.uni / *.avenet.stw.uni-erlangen.de 16.02.06, 20:25 Estonskie imie 'KRISTIINA' pisze sie z podwojnym drugim 'e'!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: KRISTIINA IP: *.dialup.takas.lt 16.02.06, 20:48 Gość portalu: foxy napisał(a): > Estonskie imie 'KRISTIINA' pisze sie z podwojnym drugim 'e'!! Krystyna Szmigun jest rosjanka, po rosyjsku pisze sie "Kristina". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ☺ Re: KRISTIINA IP: *.elsat.net.pl 16.02.06, 21:10 a nie ma moze jakis polskich korzeni bo nasi komentatorzy tak lubia wyszukiwac zawsze to jakis sukces by był Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Re: 16.02.06, 23:51 Kristina urodziła się w Tartu, jej matka to Rutt Rehemaa (Estonka), ojciec - Anatoli Šmigun (Rosjanin); estoński jest jej językiem ojczystym - Kristina jest Estonką. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Widzę,że winy za porażki zrzuca się na innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIGGA Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: 217.153.142.* 16.02.06, 21:42 ACAN TY ZAKOMPLEKSIONY ZAFAJANY OHYDNY BYDLAKU Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Nienawisc i zawisc Was zzera katoliccy Polacy 16.02.06, 21:56 jak dobrze ze nie musze zyc w tym Kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ☺ Re: Nienawisc i zawisc Was zzera katoliccy Polacy IP: *.elsat.net.pl 17.02.06, 00:49 alterpars napisał: > jak dobrze ze nie musze zyc w tym Kraju amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt 72 Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy IP: 217.153.254.* 16.02.06, 21:56 ...bardzo mi żal Justynki... a makaroniarska służba zdrowia , niech się idzie powiesić na niedogotowanym spaghetti..łamagi zdechłe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cuba Ja jestem pod wrazeniem tej dziewczyny IP: *.iweb.pl 16.02.06, 22:11 walczyla do konca ajk rano ogladalem te azwody w necie to okurat pokazywali ja tuz przed upadkiem słaniała się na nartach i szła dalej az z końcu się przewróciła , walczyła do końca i za to należy się jej szacunek , ogladałem równiez ta " gwiazdę " Ligockiego który po przegranym wyścigu byl z siebie bardzo zadowolony , uśmiechnięty gratulawał wszystkim w około istna Idylla i dlatego trzymam kciuki za Justynę a Matysa już więcej oglądac nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
aszerot Re: Justyna Kowalczyk zeszła z trasy 16.02.06, 22:50 koksik wychodzi, po prostu przesadzili... Odpowiedz Link Zgłoś