Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk

IP: *.os1.kn.pl 17.03.06, 10:52
    Nie ma lepszego od Waldka Siemińskiego!!!!
    Mam nadzieje, że chłop da rade wyprowadzic Śląsk na prostą i zdobędziemy z nim choć tyle mistrzostw co z Grzesiem Schetyną!
    Cała Polska w cieniu Śląska!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: wiere najpierw niech mi zaplaci za 2 dni pracy!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.03.06, 10:58
        • Gość: mimo Daj spokój. Facet ma poważniejsze sprawy na głowie IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 17.03.06, 14:46
          niz dwie jakies dniówki.
          • a_k7 Wyborcza na usługach Schetyny manipuluje czyteln.. 17.03.06, 20:42
            Wyborcza na usługach Schetyny manipuluje czytelnikami

Wczoraj w Wyborczej pojawił się artykuł o tym że Schetyna sprzedał klub. Pod
            artykułem ukazały się komentarze wrocławian które mówiły o faktach i mówiły
            całkiem coś przeciwnego niż cukrzący redaktorzy Gazety. Artykuł po 24 h
            usunięto i zastąpiono innym z INNYMI JUŻ KOMENTARZAMI !!!!!!!!!!! Na szczęście
            komentarze z poprzedniego artykułu pozostały ale już nie jako komentarze do
            artykułu tylko jako wolny wątek.

Gazeto zeszłaś na psy !!!

Komentarze do usuniętego tekstu z Gazety
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=269&w=38637310

• Gość: JasnePełne Re: Wyborcza na usługach Schetyny manipuluje czyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:38
              Droga Redakcjo Wyborczej, czy Wy też boicie się Grzegorza?
              • Gość: kaj Re: Wyborcza na usługach Schetyny manipuluje czyt IP: *.e-wro.net.pl 17.03.06, 22:49
                Manipulują jak się tylko da i myślą że ludzie są ślepi
                • a_k7 Nie chcemy Białorusi w Polsce !!!! 18.03.06, 11:43
                  gazeta_wybiorcza.fm.interia.pl/
                  Trzeba o tym mówić i pisać. Nie chcemy Białorusi w Polsce !!!!!
        • Gość: werh Re: najpierw niech mi zaplaci za 2 dni pracy!!! IP: *.e-wro.net.pl 17.03.06, 16:18
          Daj spokój wałbrzyski prowokatorze!!!
      • Gość: Borja Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: 80.51.194.* 17.03.06, 12:16
        Coś mi się wydaje, że pan Jaworski tak się poświęcił łajaniu Śląska, że zapomniał o historii wrocławskiej koszykówki. A może wcale jej nie zna? O ile mnie mój stary łeb nie zawodzi, to Pan Siemiński był sponsorem Asco Wrocław, które powszechnie znane jako Gwardia zdobyło w tym czasie Mistrza Polski. I coś mi się wydaje, że grał pan Siemiński wtedy w Gwardii (Asco) pierwsze skrzypce. Tak, to zdecydowanie inwestor, który nigdy nic nie miał wspólnego ze sportem.
        • Gość: maro Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 12:24
          po pierwsze Gawrdia i Śląsk to dwa różne kluby, więc śląska właścicielem nie
          był.

a po drugie, to ważne że w końcu coś się dzieje.
          Bo już chyba gorzej nie może być (skoro nasz wynik jest obecnie najgorszym w
          historii klubu). No chyba że druga liga się nie wymiga! OBY NIE!!!

Ale po trochu widać, dlacego Schetyna przestał się klubem w ogóle zajmować.
          Czy Śląsk ma szanse na powrót na czoło ligii? Zobaczymy. Na pewno taka zmiana
          może wnieść sporo korzyści, byle tylko komuś zależało. no i sponsorzy, żeby się
          jacyś ciekawi znaleźli. Teraz się Siemens powiększył, Catburry czy LG na
          Dolnym Śląsku są. A im kaski nie brakuje.

• Gość: Borja do maro IP: 80.51.194.* 17.03.06, 12:38
            Sorki ale wydaje mi się, że masz problemy z rozumieniem tekstu. Ja napisałem tylko o tym, że nowy inwestor zajmował się już w swoim życiu koszykówką (sportem), o czym autor najwyraźniej zapomniał albo nie widział, cyt: „Do tej pory niewiele miał jednak wspólnego ze sportem, choć pojawiał się na meczach koszykarzy Śląska. Asco tylko przez rok ochraniało mecze, raz w biurowcu Asco przy pl. Legionów była zorganizowana konferencja prasowa. I to raczej wszystko.”
          • Gość: momo Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:18
            Nie ASCO a ASPRO było sponsorem koszykarzy Gwardii. Tak więc wyjątkowo red.
            Jaworski niczego nie pomylił ;P
        • Gość: WKS Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 12:34
          Ja tam fanem Pana Jaworskiego nie jestem, ale w tym wypadku nie mozna
          przemilczeć uwagi Borji, który pisze: "O ile mnie mój stary łeb nie zawodzi, to
          Pan Siemiński był sponsorem Asco Wrocław które powszechnie znane jako Gwardia
          zdobyło w tym czasie Mistrza Polski....". Chyba jednak "stary łeb zawodzi".
          Dawno się tak nie ubawiłem! Mistrzem Polski to było ASPRO Wrocław a nie Asco.
          Taka drobna róznica :-)))
          • Gość: Borja Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: 80.51.194.* 17.03.06, 12:40
            :)))) Dobre, czyli zawodzi. Ale czy owe ASPRO nie miało nic wspólnego z panem Siemińskim.
            • Gość: koko Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:26
              ty masz chyba bardzo stary łeb!!!
              Aspro to niejaki pan Marcinkowski!!!
        • Gość: disintegration Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.e-net.pl 17.03.06, 14:26
          aspro nie asco cymbale.
        • Gość: hehehe Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:31
          No ty Borja to dopiero jestes znawca kosza jak juz Asco i Aspro to to samo...
        • Gość: rozbawiony Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.06, 18:26
          Tamten klub nazywał się ASPRO a nie ASCO Wrocław i Siemiński i ASCO nie mieli z
          Gwardią nic wspólnego!
      • Gość: pepe Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.magma-net.pl 17.03.06, 13:45
        Nasz Sląsk może uratować tylko p.Czarnecki
        • Gość: disintegration Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.e-net.pl 17.03.06, 14:29
          tez mi sie tak wydaje. ale grzes sie nie zgodzil gdyz pan czarnecki nie
          zostawilby waldka luczaka, a on przeciez jest autorem ostatmich sukcesow slaska.
          cala polska w cieniu slaska
        • papek.wroc Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk 17.03.06, 18:45
          Czemu nie Leszek C.????????????????????
      • Gość: krzyś Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.wroclaw.mm.pl 17.03.06, 13:46
        taka dropbna jeszcze uwaga - Gwardia NIGDY nie była mistrzem Polski
        a już pomylenie Aspro z Asco i stwierdzenie,ze siemiński grał w tym zespole to już smiech na sali
        • Gość: 78 Asco, Aspro... IP: *.wroclaw.mm.pl 17.03.06, 14:03
          jeden chus! Tu chyba pomoze tylko Hasco-Lek
      • vratislaviak cała Polska w cieniu Śląska.....może za rok ? 17.03.06, 14:41
        Ostatnio slask osiągnął dno jak ni9e zakwalifikuje sie do play offów to bedzie
        dno dna nowy właścieciel ugiente kolanka i mocne odbicie sie od dna na
        powierzchnie , tylko żeby dno nie było zamulone bo utknie
      • Gość: siorb Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:50
        ech, te czasy, kiedy meczyki Śląska z Pruszkowem to było coś....

s4.bitefight.pl/c.php?uid=66930
      • Gość: Misiek M Ale plotki !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:45
        Ale ploty tu niektórzy rozsiewają. UWAGA: Gwardia nie była nigdy mistrzem Polski w koszykówce.Jeśli mnie pamięć nie myli to trzykrotnie była wicemistrzem....
      • Gość: king Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.06, 19:45
        schetyna precz lapy od sportu ty pseudo - czlowieczku!
      • Gość: chuck norris Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.03.06, 12:57
        Lepiej żeby wyprowadził śląsk na prosta bo inaczej chuck norris da mu z
        półobrotu :)
      • Gość: nastromo1 Re: Waldemar Siemiński kupił koszykarski Śląsk IP: *.range86-138.btcentralplus.com 20.03.06, 12:36
        Mielismy kiedys policyjna koszykowke pod szyldem gwardii wroclaw a teraz byly
        esbek przejmuje slask.super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka