Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kijewski będzie trenerem reprezentacji Polski k...

IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 01.04.06, 09:14
    osobiście wolałbym zeby o Griszczuk byl pierwszym a Kijewski ewentualnie
    drugim trenerem, nie jestem pewien czy osiagnie ona jakies sukcesy bez
    poteznego sponsora spelniajace kazde jego zyczenie, ale z drugiej strony moze
    wplynie na np. Wojcika by do kadry wrocil. boli mnie tylko ze trzeba bylo
    tylu lat by działacze PZKosz zrozumieli ze trenerzy z nikad, lub z miernymi
    wynikami trenerskimi gwarantuja tylko permanentna kompromitacje...
    Obserwuj wątek
      • Gość: air prima aprilis IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.04.06, 09:26
        oby :)
      • Gość: kajet prima aprilis - mam nadzieję!!! IP: *.chello.pl 01.04.06, 09:46
        • Gość: Czajosi Oby nie Kijewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 14:18
          Przeciez nie od dzis wiadomo, że Prokom jest maszynka do gry w koszykówke i ich zawodnicy spokojnie by sie mogli obyc bez trenera. Sam Wojcik wie o koszykowce wiecej niz Kijewski z Winniczkiem razem wzieci. :) A dlaczego nic nie mowi sie o Urlepie, albo samym Griszczuku. Mam nadzieje ze ta informacja to zart.
      • Gość: Szczepanek Re: Kijewski będzie trenerem reprezentacji Polski IP: *.ARMnet.Torun.PL 01.04.06, 10:03
        Kijewski powinien sobie sam dobrać asystenta , najlepiej jak jego asystentem
        zostanie Pan Jacek Kalinowski -jego asystent , gdy razem zdobywali 7 miejsce w
        ME. On nie prowadzi żadnego klubu więc może dużo czarnej roboty wykonać za
        Kijewskiego, gdy ten bedzie zajęty czsami PROKOMEM.
      • Gość: Ktoś Re: Kijewski będzie trenerem reprezentacji Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 10:03
        Ale co no tych polskich koszykarzy będzie.... kopał, czy co??
      • Gość: suzi Re: Kijewski będzie trenerem reprezentacji Polski IP: *.altec.pl / *.altec.pl 01.04.06, 10:07
        mierni trenerzy jak mierni dziennikarze ,co to za tytul ;Kijewski bedzie
        polskich koszykarzy ,pytam co ,golil, strzygl, co za durny naglowek
      • Gość: reuy w tytule chyba cos brakuje?! bedzie ale kim>?!!!! IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 10:08
        wiem ze trenerem ;p
      • Gość: b_lebowski Genialny tytuł IP: *.net.pl 01.04.06, 10:09
        • neolith Tytul jest wlasciwy 01.04.06, 11:10
          W pelni sie zgadzam, ale w tym tytule moze byc sporo prawdy ;) (o dziwo). Kijewski bedzie "nalezal" do polskich koszykarzy bo trenowac ich powinien ktos kto absolutnie nie ma nic wspolnego z polskimi klubami (wzajemna adoracja do niczego nie jest naszej slabiutkiej reprezentajci potrzebna). Potrzeba prawdziwego fachowca, z doswiadczeniem, glodnego sukcesow ktoremu wisi czy ktos sobie wyobraza kadre bez dajmy na to Ignerskiego, Lampe czy kogokolwiek innego (nie zebym nie docenial ich umiejetnosci ;)

s9.bitefight.pl/c.php?uid=70271

• Gość: gosc "Kijewski będzie polskich koszykarzy" IP: *.aster.pl 01.04.06, 10:46
        bedzie CO polskich koszykarzy?
        gdzie w tej cholernej gazecie jest korekta?
      • Gość: Martinez A gdzie orzeczenie??? IP: 217.17.45.* 01.04.06, 11:05
        "Kijewski będzie trenerem reprezentacji Polski"?????
        W jakim to języku? Sprzątaczki piszą w tej gaz, czy jak (nie mam nic do
        sprzątaczek, rzecz jasna).

A poza tym takie piękne informacje:
        "Wymienia się jeszcze nazwisko Muliego Katzurina, który pracował w Polsce ze
        Śląskiem Wrocław, ale wiadomo, że zdecydowanym faworytem jest Kijewski."

A akapit niżej taki kwiatek:
        "Kontrkandydatem Kijewskiego był Izraelczyk Muliego Katzurin, który pracował w
        Polsce ze Śląskiem Wrocław."

Brawo, brawo - świetnych macie redaktorów. Pogratulować i tak trzymać! Mać...
      • Gość: kubok Padam przed tytulem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 11:11
        "Kijewski będzie polskich koszykarzy". Ciekawe czy Kijewski bedzie własnością
        naszych koszykarzy czy co? Czy będzie ich np goniłbatem:).

Swoja drogą myślę, że to żart.
      • Gość: asd Re: Kijewski będzie trenerem reprezentacji Polski IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 01.04.06, 11:27
        Kijewski niestety to jeen z gorszych wyborów. Wielokrotnie pokazał juz że jest
        cienki. Gdyby nie stoicka cierpliwość Krauzego który trzymal kijka przez tyle
        lat w prokomie tez za wiele by nie osiągnął. Wyobraźcie sobie co to by było
        gdyby np. Griszczuk prowadził prokom. Ta druzyna byłaby nie do wyj####a w polsce
        i w euro
      • Gość: Gall Anonim tytul piekny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 11:40
        "Kijewski będzie polskich koszykarzy". Co poeta chcial przez to powiedziec?
        • Gość: olin Re: nie najlepszy pomysł! IP: 81.170.29.* 01.04.06, 11:44
          Jak w temacie s9.bitefight.pl/c.php?uid=29683
      • Gość: jay Re: Kijewski będzie trenerem reprezentacji Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:02
        Bardzo dobry tytuł artykułu moim zdaniem
      • Gość: eltani Re: Kijewski będzie trenerem reprezentacji Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:22
        jestem za niski i za stary żeby dyskutować om koszykówce. hej
      • Gość: MAC Tylko nie Eugeniusz!!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.04.06, 13:44
        PRIMA APRILLIS mam nadzieje...
      • Gość: tomke Re: Kijewski będzie trenerem reprezentacji Polski IP: *.os1.kn.pl 01.04.06, 13:58
        mam nadzieje ze to prima-aprilisowy zracik.. kijek juz nie raz udowodnil jakim
        jest "fachowcem" .. ale niektorzy maja rotka pamiec
        • tomyg oby żart... 01.04.06, 15:01
          ...również mam nadzieje że to żart...jeśli nie, to wszystkiego dobrego kadrze
          życze i wielu sukcesów Kijkowi tj. kilku zwycięstw z Maltą, Islandią czy kim tam
          kolwiek..z cały szacunkiem dla tych ekip:))i dla kija i jego talentu...peace

oby ANWIL MISTRZ!!
          • Gość: low_fan Re: oby żart... IP: *.matrixnet.pl 02.04.06, 00:08
            Jasne to że żart. Kijek się jeszczenie zgodził, a już wyborcze sępy zarabiają
            na marnych artykułach. Pozdrawiam zarówno zwolenników, jak i przeciwników Kija
      • Gość: smieszne Re: Kijewski będzie trenerem reprezentacji Polski IP: 82.160.248.* 01.04.06, 15:03
        groteska- polską oszykówką rządzą ludzie ktorze sie na niej nie znają, no
        skandal. przeciez to jest gó.. nie trener, jakos nie mógł zdobyc mistrza nie
        majac absolutnie najlepszych zawodników. no groteska. tak, polska na
        mistrzostwach europy, to po prostu jakas abstrakcja, buahahahhahahahhahahhaa to
        musi byc zart prima aprilisowy, buahahahhahahhaahahahha
      • Gość: syn Re: Kijewski będzie trenerem reprezentacji Polski IP: 82.160.248.* 01.04.06, 15:05
        moj ato jest bez pracy, moze sie na cos przyda?
      • Gość: Jerzy Kijewski będzie trenerem reprezentacji Polski IP: *.net.autocom.pl 02.04.06, 11:03
        No,jeśli to nie żart pirmaaprilisowy, to niezła kicha. Sypnie nam teraz
        obywatelstwami: Polakami zostaną Jagodnik, Pacesas...No bo jak zabraknie
        Tomasa, kto Kijkowi przetłumaczy, którzy są jego zawodnicy i na który kosz
        grają?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka