Gość: Morciasz IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 00:54 az strach sie bac ile beda kosztowac bilety na mecze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: + Re: Rickardsson, Protasiewicz, Crump, Bajerski, J IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 19:22 Gość portalu: Morciasz napisał(a): > az strach sie bac ile beda kosztowac bilety na mecze... aż strach się bac co bedzie jak w/w dadzą dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajax Re: Rickardsson, Protasiewicz, Crump, Bajerski, J IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 22:47 Kupiłem karnet na trybunę w takiej samej cenie jak rok temu. Nie ma więc obaw o ceny biletów . Odpowiedz Link Zgłoś
niussia82 Re: Rickardsson, Protasiewicz, Crump, Bajerski, J 20.12.02, 00:30 Gość portalu: Ajax napisał(a): > Kupiłem karnet na trybunę w takiej samej cenie jak rok temu. Nie ma więc obaw o ceny biletów . A ile kosztuje karnet na Trybunę Apatora, jesli mozna wiedzieć? Kurcze... nie sądziłam, że kiedykolwiek o to zapytam!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Rickardsson, Protasiewicz, Crump, Bajerski, J 20.12.02, 01:54 Parafrazując maksymę ludową, "za pentelem panny(?) sznurem". Odpowiedz Link Zgłoś
niussia82 Re: Rickardsson, Protasiewicz, Crump, Bajerski, J 20.12.02, 03:54 reggie napisał: > Parafrazując maksymę ludową, "za pentelem panny(?) sznurem". :)) No mniej więcej! Ale ja zawsze mówiłam, że kibicuję Polonii bo jeździ w niej Piotr, a nie na odwrót. Jeśli PePe za rok odejdzie do Wandy Kraków to będę kibicować Wandzie... ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś