Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fussen 2006

22.04.06, 14:06
    Czy ktos wybiera sie w tym roku na kursy do Fussen?
    Pozdrawiam
    Marta
    Obserwuj wątek
      • smok.ondri Re: Fussen 2006 22.04.06, 14:39
        Gliwice chciały... ale troche za późno :( tak o 1 dzień za późno... miejsc
        zabrakło niestety :(
        • adagide Re: Fussen 2006 22.04.06, 15:07
          Łódź też chciała i też się trochę spóźniłyśmy... :-(
          • lwilczek Re: Fussen 2006 22.04.06, 15:29
            Z Krakowa jedzie spora ekipa(6 os) ale jeszcze nie załatwalismy zadnych noclegów
            a ni nic... ale pewnie nieługo się za to zabierzemy...

Pozdrawiam
          • smok.ondri Re: Fussen 2006 22.04.06, 18:20
            wciąż jest możliwość zapisania się na listę rezerwową, choć rejestracja na
            stronie od tygodnia była popsuta to pracują nad tym,.
            ... a kto wie może coś się zwolni ;)
            • msfmcc Re: Fussen 2006 22.04.06, 19:40
              A czy ktos kto byl i ma jakies zaufane miejsce noclegowe, moze polecic? Adres
              mailowy pensjonatu mile widziany ;-)))
              • hit_and_roll Re: Fussen 2006 23.04.06, 00:42
                A jakie wymogi wobec pensjonatu?? :)

Z ŚKC jedzie 3 osobowa ekipa na ice-majstra + chyba 1 osoba na trenerski...
            • hopp-schwiiz Re: Fussen 2006 23.04.06, 11:48
              smok.ondri napisał:
              > wciąż jest możliwość zapisania się na listę rezerwową, choć rejestracja na
              > stronie od tygodnia była popsuta to pracują nad tym,.
              > ... a kto wie może coś się zwolni ;)

fajnie by bylo, bo tez bym sobie pojechala
              • elen.w Re: Fussen 2006 23.04.06, 13:35
                A możecie podać adres mejlowy strony, gdzie można sprawdzić kto się
                "zakwalifikował" na kurs?
                • bartoszsit Re: Fussen 2006 29.05.06, 00:12
                  nie traćcie nadzieji..))
                  • mej_c Re: Fussen 2006 01.06.06, 09:23
                    a czy ktos dysponuje wolnym miejscem transportowym w terminie kursu
                    instruktorskiego??
                    • bartoszsit Re: Fussen 2006 10.06.06, 20:09
                      jeżeli są chętne dwie osoby na wyjazd do Fussen na kursy instruktorskie to
                      zapraszam do kontaktu: 0 502 17 30 30; są obecnie dostępne dwa miejsca, moje i
                      Kasi, gdyż niestety nie możemy pojechać do Niemiec w lipcu; możemy zapisać
                      kogoś w zastępstwie albo WCF uaktywni listę rezerwową (ale to pewnie już nikt z
                      Polski)...
                      • matik911 Re: Fussen 2006 17.07.06, 13:01
                        kiedy kończy się lipcowy kurs w Fussen?
                        • hit_and_roll Re: Fussen 2006 17.07.06, 15:53
                          Kursy oraz camp dla juniorów zakończyły się w ostatnią sobotę czyli 15 lipca.
                          Zapisy do przyszłorocznej edycji mają ruszyć w grudniu :)

Pozdrowienia dla wszystkich uczestników tegorocznych kursów :) Polska wystawiła
                          mocna ekipę :)))
                          • ccckb Re: Fussen 2006 17.07.06, 20:18
                            Halo, halo... jakieś wiesci z Fussen???
                            Zdajcie relacje...
      • antraks_kkc Re: Fussen 2006 29.07.06, 19:20
        Było naprawde super! 2 juniorki z Łodzi, 1 młody Warszawiak - Maciek oraz 3
        zawodników juniorskiej drużyny Karkonoskiego KC było w Fussen na Summer Junior
        Curling Camp i myślę, że wszyscy są baardzo zadowoleni. Wymiana doświadczenia z
        najlepszymi juniorami na świecie, treningi i wykłady prowadzone przez
        najlepszych trenerów i doświadczonych zawodników, bardzo ciekawe zajęcia
        prowadzone na świetnym lodzie jak i poza nim. Zachęcam działaczy wszystkich
        polskich klubów, aby wysyłali swoich juniorów na ten obóz, bo daje on naprawdę
        dużo, mogę stwierdzić, że tyle co rok "trenowania" w Polsce. Dzięki Przemku, że
        załatwiłeś nam ten wyjazd, bo działacze naszego klubu olalli nas juz totalnie:(
        Pozdrawiam
        • karolajna-cocktail Re: Fussen 2006 01.08.06, 09:13
          Dawno mnie na forum nie było, ale jak się dowiedziałam, że Moja Ulubiona Drużyna
          się skarży to postanowiłam je jednak odwiedzić i jakoś Was pocieszyć. Bardzo się
          cieszę, że udało się Wam pojechać i moje wsparcie jest zupełnie zbędne.:-) W
          razie jakiś problemów zawsze możecie do mnie zadzwonić/napisać i jeśli będę
          mogła to chętnie pomogę.
          Ściskam serdecznie całą drużynę
          Karolina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka