xbiegacz 26.04.06, 23:08 :) Fajny pomysł! Pozdro dla kibiców z Torunia ale nie cieszcie się tak bo dostaniecie baty 3cio majowe ;) Obstawiam 54:36 dla Bydzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janas_bydgoszcz Re: Plakaty Apatora w Bydgoszczy 26.04.06, 23:28 Zupelnie nie znam tego zespolu, to jakis nowy twor? Pewnie sa slabiakami skoro szukaja kibicow w innych miastach... Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Plakaty Apatora w Bydgoszczy 26.04.06, 23:33 Calkiem wesole, natomiast trzeba powiedziec, ze najwiekszy sukces akcja odniosla w mediach;) gdyby nie naglosnienie przez GW czy inne portale internetowe, to nikt by tego nawet nie zauwazyl. Swoja droga zauwazam pewna niescislosc :p Apator? Chyba Adrian(n)-a :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
janas_bydgoszcz Re: Plakaty Apatora w Bydgoszczy 26.04.06, 23:33 O miejscowosci (miescie?) "Torun" ostatnio czytalem... tylko... nie wiem gdzie... A! Juz wiem: na wokandzie w sadzie ws. Tadeusza Rydzyka - bylo podane miejsce zamieszkania... Odpowiedz Link Zgłoś
seba1978 proponuje taki rewanz:Polonia 7 tytulow 27.04.06, 10:54 proponuje taki rewanz:POLONIA 7 tytulow Mistrza POlski a nieistniejacy juz apator 3 tytuly... nigdy nam nie dorownacie. ps tak apropo niezly przyklad zakompleksienia rydzykowian....:) Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka Re: proponuje taki rewanz:Polonia 7 tytulow 27.04.06, 10:56 torun, torun. kojarze. to tam gdzie tramwaje nie maja zajezdni i spia na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mynda Re: proponuje taki rewanz:Polonia 7 tytulow 27.04.06, 11:21 zepsuta.lodowka napisał: > torun, torun. kojarze. to tam gdzie tramwaje nie maja zajezdni i spia na ulicy. nieprawda. na ulicz spiom tylko te niegrzeczne. reszta ma domek. Odpowiedz Link Zgłoś
taunus77 Re: proponuje taki rewanz:Polonia 7 tytulow 27.04.06, 11:24 o boszz.....czego znow sie toego torunia czepiacie? wyskoczyli z fajnym pomyslem a wy juz tu zaraz do obrazania :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka Re: proponuje taki rewanz:Polonia 7 tytulow 27.04.06, 12:33 taunus77 napisał: > o boszz.....czego znow sie toego torunia czepiacie? > > wyskoczyli z fajnym pomyslem a wy juz tu zaraz do obrazania :/ jakiego obrazania? to fakt niezaprzeczalny ze spia na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorn kompleksy? IP: *.tvk.torun.pl 28.04.06, 20:54 Proponuję: BTŻ Bydgoszcz - 0 tytułów, KS Adriana Toruń - 3 tytuły. Gwoli wyjaśnienia powiedzieć trzeba, że klub zawsze nazywał się KS Apator Toruń, zniknęła więc tylko nazwa firmy i pozostał sam KS, klub jest jednak ten sam, nie ma nowego klubu jak to się stało w przypadku Polonii. Była BKS Polonia, jest nowe BTŻ Polonia. Nie szukaj zwady na siłę. Wiadomo, że w sercach kibiców zawsze będzie i Apator, i Polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
rypcumpypcum Re: Plakaty Apatora w Bydgoszczy 27.04.06, 10:57 xbiegacz napisał: > Obstawiam 54:36 dla Bydzi Toruńczycy zawsze dobrze się czuli na bydgoskim torze. Ja obstawiam owszem i wygraną, ale w stosunku 48:42. Odpowiedz Link Zgłoś
agness1989 Re: Plakaty Apatora w Bydgoszczy 27.04.06, 14:13 Nie no pmysł nawet nawet jak na głowy torunskich kibicow :D ale to baaardzo duza prowokacja dla nas...nie dajmy sie ....jestesmy madrzejsi :) .Toruniacy mysla ze jak nasi zuzlowcy maja problemy to ze od razu wygraja tu :| mała pomylka ale cos :D czlowiek błądzi :D Pozdro dla Fanów z BYDZI :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GTŻ Re: Plakaty Apatora w Bydgoszczy IP: 80.51.54.* 27.04.06, 18:43 Prawda jest taka że najlepszym klubem w naszym województwie jest GTŻ GRUDZIĄDZ!!! "Mistrzem ligi jest kunter kunter najlepszy jest kunter to jest potęga..." taki kawał...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henks Re: Plakaty Apatora w Bydgoszczy IP: 212.122.215.* 27.04.06, 19:41 Derby to są derby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorn Głupi dziennikarze IP: *.tvk.torun.pl 28.04.06, 19:18 Jaki etap noewgo sporu? Nikt z nikim nie chce się za sprawą tej reklamy spierać. Nawet nie chodzi o prowokację. Ale dziennikarzom widać brakuje zadym jak na stadionach piłkarskich, więc dążą do podkręcania atmosfery. Na szczęście KIBICE żużlowi to nie idioci i mam nadzięję, że nie dadzą się nabrać na te zaczepki. Czekam też na kontrakcję bydgoskich sympatyków przed derbami w Toruniu, nie mam nic przeciwko. A kto jest lepszy to okaże się na torze. Jadę kibicować Apatorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnTonio Re: Plakaty Apatora w Bydgoszczy IP: *.x.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 29.04.06, 21:57 Apator??? nic mi to nie mowi !!! Odpowiedz Link Zgłoś