Gość: Zuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:18 Jak sądzicie od jakiego wieku najlepiej jest zacząć wspinaczke ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard do wieku... 09.05.06, 19:34 od trumny! Wyczynowcem nie będziesz, ale zaczynaj, to za duży fun, żeby sobie odpuszczać, dopóki możesz chodzić! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaba Re: Wspinaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:09 Wiesz sądzę,że wszystko zależy od Ciebie i jak bardzo lubisz wspinaczkę.Ja osobiście wspinać na skałkach zaczęłam jak miałam ok.4 lat.Najważniejsze jest,żebys miała się z kim wspinać.Ja wspinałam się z ojcem.To całkiem niezła zabawa.Mi osobiście najbardziej podoba się zjazd na linie(po wejściu na górę)na ósemse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wspinaczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:38 Hej Zuza. Jeśli chcesz to możesz zacząć się wspinać :O), wiek jest mało istotny. Pozdrawiam i do zobaczenia na ściance :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wspinaczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:39 p.s. masz piękne imię Odpowiedz Link Zgłoś