Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    13.05.06, 21:24
    przez ponad 8 lat ćwiczyłem karate i po 10 letniej przerwie znowu mnie do
    sportu ciągnie ale boję się zacząć bo już nie ten wiek i nie chciałbym
    przesadzić
    Obserwuj wątek
      • dziennikarz12 Re: karate 18.05.06, 21:32
        kodii1 napisał:

> przez ponad 8 lat ćwiczyłem karate i po 10 letniej przerwie znowu mnie do
        > sportu ciągnie ale boję się zacząć bo już nie ten wiek i nie chciałbym
        > przesadzić
        w jakim stylu karate???to mozna trenowac mimo przerwy!! gringo100@bredband.net
        napisz
        • kodii1 Re: karate 19.05.06, 22:16
          kyoku
          • uhu_an Re: karate 30.06.06, 14:32
            oj nie przesadzaj. ja mialam 8 letnia przerwe i dalam rade ;o). co prawda
            kondycyjnie nie najgorzej-myslalam, ze jednak bedzie klapa, gorzej z technikami
            recznymi i .........nazewnictwem.
            dasz rade.
      • k_jurek Re: karate 04.08.06, 19:53
        nie ma co się obawiac bo na ćwiczenia jest każdy wiek dobry, oczywiście pod
        warunkiem, że zdrowie i przede wszystkim chęci pozwalają. Jeśli już trenowałeś
        karate to nie ma na co czekac tylko od wrzesnia zapisac się do klubu i zacząc
        trenować, na poczatku to bedzie czarna magia ale z czasem ruchy, nazwy i
        wszystko zacznie ci się przypominac, a kondycja z czasem sama przyjdzie. Karate
        można uprawiac w każdym wieku i zacząć w dowolnym momencie zycia tu nie ma
        ograniczeń wiekowych. Może nie usiądziesz w pełnym szpagacie ale po jakimś
        czasie zaskoczysz małolaty powalająca technika z obrotu... i to jest własnie
        piękne.
        • albin30 Re: karate 14.12.06, 16:11
          ja wracam po 12 latach rzucilem palenie i az sie pale by wrocic na mate
          zaczolem od kondycji ale dojdo i techniki stwierdzilem ze kyokushin to zycie
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka