kodii1 13.05.06, 21:24 przez ponad 8 lat ćwiczyłem karate i po 10 letniej przerwie znowu mnie do sportu ciągnie ale boję się zacząć bo już nie ten wiek i nie chciałbym przesadzić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziennikarz12 Re: karate 18.05.06, 21:32 kodii1 napisał: > przez ponad 8 lat ćwiczyłem karate i po 10 letniej przerwie znowu mnie do > sportu ciągnie ale boję się zacząć bo już nie ten wiek i nie chciałbym > przesadzić w jakim stylu karate???to mozna trenowac mimo przerwy!! gringo100@bredband.net napisz Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: karate 30.06.06, 14:32 oj nie przesadzaj. ja mialam 8 letnia przerwe i dalam rade ;o). co prawda kondycyjnie nie najgorzej-myslalam, ze jednak bedzie klapa, gorzej z technikami recznymi i .........nazewnictwem. dasz rade. Odpowiedz Link Zgłoś
k_jurek Re: karate 04.08.06, 19:53 nie ma co się obawiac bo na ćwiczenia jest każdy wiek dobry, oczywiście pod warunkiem, że zdrowie i przede wszystkim chęci pozwalają. Jeśli już trenowałeś karate to nie ma na co czekac tylko od wrzesnia zapisac się do klubu i zacząc trenować, na poczatku to bedzie czarna magia ale z czasem ruchy, nazwy i wszystko zacznie ci się przypominac, a kondycja z czasem sama przyjdzie. Karate można uprawiac w każdym wieku i zacząć w dowolnym momencie zycia tu nie ma ograniczeń wiekowych. Może nie usiądziesz w pełnym szpagacie ale po jakimś czasie zaskoczysz małolaty powalająca technika z obrotu... i to jest własnie piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
albin30 Re: karate 14.12.06, 16:11 ja wracam po 12 latach rzucilem palenie i az sie pale by wrocic na mate zaczolem od kondycji ale dojdo i techniki stwierdzilem ze kyokushin to zycie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś