forumix 10.06.06, 13:12 Stawiam na sasiadow: Ukraine i Czechy. A na mistrza chcialbym Angoli ______________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumix Re: Polsce!!! 10.06.06, 13:40 Tak oczywiście, zawsze jestem za Polską! Chodzi o to, że nasi nie wyjdą z grupy, nie wierze w to, stracili szanse juz w pierwszym meczu! Więc za dwa mecze Naszych powinniśmy znaleźć sobie nową drużynę, której będziemy kibicować! I o to mi chodziło!!!______________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Polsce!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 13:48 Zawsze możemy pokibicować innej polskiej drużynie - Trynidadowi i Tobago, ktore bodaj w XVII wieku bylo kolonia ksiestwa Kurlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
forumix Re: Polsce!!! 10.06.06, 14:00 Ja jednak obstawał bym przy Ukrainie. Byłem kiedyś we Lwowie i najbardziej zaskoczyło mnie to, ilu ludzi mówi tam po polsku. Czułem sie jak u siebie. A z tym Trynidadem to chyba ściema, czytałem o tym kiedyś w CKM-ie i potraktowałem to jako żart :) ______________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś