Gość: ekwaddorka IP: 82.160.111.* 20.06.06, 11:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Rozsądna gra w obronie 20.06.06, 11:26 świetny Ward w bramce-dziś Oilers nie poszaleli. Brawo Canes, byliście jednym z moich faworytów przed sezonem i nie zawiedliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Rozsądna gra w obronie IP: *.tvn.pl 20.06.06, 11:30 szkoda mi Ottawy, ale w finale kibicowałem Canes :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Kulik Re: Rozsądna gra w obronie IP: 137.122.49.* 20.06.06, 19:18 Ja tez kibicowalem Ottawie, ale ci spisali sie slabo. Potem kibicowalem Edmonton. Grali swietnie, ale Carolina byla o ten jeden mecz lepsza. Carolina jesr bez watpienia najwieksza niepsodzianka sezonu. "No-name defence" (to okreslene z gazet kanadyjskich) - poza F. Kaberle, czy ktos znal wczesniej Hedicana, Wesleya, A. Warda czy Mike'a Commodore? Nie zdziwie sie, gdy ten ostatni zostanie wybrany do All-stars. Z przodu mieli za to swietnych ludzi: Brind'Amour (na pocieszenie kibicow Ottawa - urodzl sie w tym miescie), Stillman, Williams, no i ten mlodziutki Staal. Notabene, mlodzi zaprezentowali sie swietnie: C. Ward, A. Ladd to "rookies", Staal gral dopiero drugi sezon. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smiglo Gretzki IP: *.abhsia.telus.net 20.06.06, 18:50 The Greatest (Gretzki)nie gral juz w Edmonton kiedy Oilersi zdobyly ostatni raz puchar S. Byl juz zawodnikiem Los A. Kings Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Kulik Re: Gretzki IP: 137.122.49.* 20.06.06, 19:11 Dla baranow piszacych w dziale sportowym Wyborczej to wszystko jedno. W 1990 nie gral ani Gretzky (odszedl w 88 do LA Kings), ani Coffey (odszedl do Pittsburgha, chyba w 1988 lub 87) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Gretzki 20.06.06, 19:21 Gość portalu: Smiglo napisał(a): > The Greatest (Gretzki)nie gral juz w Edmonton kiedy Oilersi zdobyly ostatni > raz puchar S. > Byl juz zawodnikiem Los A. Kings > Powodzenia nie lepszy był komentator w Polsacie Sport, ktory pare razy stwierdził, że mecz odbywa się w Rexall Place... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new_york_ranger Glen Wesley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:20 no, niezle niezle. staal i ward... gratulacje canes, szacuneczek. ciesze sie ze Rod wreszcie zdobyl puchar, no i wesley. dziwe sie ze kolega wesley'a nie zna, bo to weteran i juz od 18 lat gra, 1300 meczow wsezonach zasadniczych zaliczyl i gral dlugo w boston bruins u boku samego raya bourque'a... ja kibicowalem the broadway blues, ale niestety 9 lat play-offowej suszy dalo o sobie znac juz na poczatku i klops. moze w przyszlym roku troche dalej zajdziecie, chlopaki. Odpowiedz Link Zgłoś