Gość: czyzunia IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.01.03, 18:30 w wieku 60 lat zmarł walery brumel. legenda lekkoatletyki. dla młodzieży informacja. mistrz i v-ce mistrz olimp. 6-krotny r.św. w skoku wzwyż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: zmarł walery brumel IP: *.acn.waw.pl 26.01.03, 21:29 Gość portalu: czyzunia napisał(a): > w wieku 60 lat zmarł walery brumel. legenda lekkoatletyki. > dla młodzieży informacja. mistrz i v-ce mistrz olimp. 6-krotny r.św. w skoku > wzwyż. na zywo nie widziałem ale w mlodosci duzo w Sportowcu o tym panu czytałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Re: zmarł walery brumel IP: 63.95.26.* 27.01.03, 16:20 Gość portalu: :) napisał(a): > Gość portalu: czyzunia napisał(a): > > > w wieku 60 lat zmarł walery brumel. legenda lekkoatletyki. > > dla młodzieży informacja. mistrz i v-ce mistrz olimp. 6-krotny r.św. w sko > ku > > wzwyż. > na zywo nie widziałem ale w mlodosci duzo w Sportowcu o tym panu czytałem A ja go widzialem kilka razy - w czarno-bialym telewizorze. Z kolegami narzekalism, ze facet dobrze skacze, jest skadinad sympatyczny, tylko, ze ruski. Odpowiedz Link Zgłoś