Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Koniec 1/16 a nie ma wyników 3 rundy

26.06.06, 09:15
    jutro trzeba wymienić 2 zawodników a nie ma wyników po 3 rundzie. ja liczę
    sam, ale przecież Redakcja " wie najlepiej " Im nie potrzebne są oficjalne
    dokumenty, Im niepotrzebne są oficjalne stanowisko FIFA, Oni sami najlepiej
    wiedzą.
    TO JEST KOLEJNE NAIGRYWANIE SIĘ Z LUDZI, ZA ICH WŁASNE PIENIADZE. TO
    SKU..SYŃSTWO, TO DRAŃSTO, TO HAŃBA DLA GW, TO KOMPROMITACJA, TO ŁOBUZERSTWO,
    TO DZIECINADA, TO SĄ SKOMPROMITOWANI LUDZIE, KTÓRZY WYKORZYSTUJĄ MIŁOŚĆ DO
    PIŁKI NOŻNEJ WIELU KIBICÓW.
    JAK MÓWIŁ .... " SPIEPRZAJ DZIADU " JA DODAM, ŻE TO TRZEBA POWIEDZIEĆ W
    LICZBIE MNOGIEJ.
    Obserwuj wątek
      • olboy Re: Koniec 1/16 a nie ma wyników 3 rundy 26.06.06, 09:28
        Masz racje to sa zwykle pajace.ja, jak wielu innych juz sobie odpuscilismy bo z
        kretynami nic nie poradzisz.w tej edycji jest tak malo uczestnikow ze wstyd
        podawac dane.gdyby nie ich rodziny to by nawet nie mogli wpisac 50 uczestnikow
        a co dopiero 100 ,oktorych byla mowa !!!!
        pozdrawiam i miej gdzies gleboko w ..... tych dziadow.
      • marwi75 Re: Koniec 1/16 a nie ma wyników 3 rundy 26.06.06, 09:29
        Po co Ty się tak ekscytujesz ??? przecież na zmianę będziesz miał jeszcze dużo
        czasu (przerwa pomiędzy 1/8 a 1/4). po drugie jak dla mnie to ile punktów kto
        zdobył w 3 kolejce nie ma większego znaczenia przy zmianach (raczej to czy dany
        zawodnik zagra w 1/4 czy też został wyeliminowany).
        Też czekam z niecierpliwością na wyniki bo myślę że udało mi się osiągnąć niezły
        wynik ale po co się niepotrzebnie denerwować i "rzucać mięsem" ?? to i tak nic
        nie zmieni...
        • ryku1 Re: Koniec 1/16 a nie ma wyników 3 rundy 26.06.06, 09:45
          Czyli wg ciebie 'marwi' jest wszystko OK?
          Trzeba czekać cierpliwie aż te niemoty łaskawie opublikują w najpierw w
          papierowcu wyniki, bo to przecież o to naprawdę chodzi, a potem pokażą się one w
          sieci?
          Wyniki będą dzisiaj wieczorem, gdy jutrzejsza gazeta bedzie gotowa do druku (lub
          jutro rano jeśli gość od serwisu będzie dziś zbyt zmęczony, w końcu nikt mu nie
          siedzi na karku).
          Rzeczywiście rzucanie mięsem niczego nie zmieni, zmieni to jedynie gdy wszyscy
          olejemy ten śmieszny konkursik (ja zrezygnowałem z kolejnych modyfikacji składów
          i nie wydam już na to złotówki). Gdy inni postąpią tak samo, to wtedy do nich
          coś dotrze.
          • matiz02 Re: Koniec 1/16 a nie ma wyników 3 rundy 26.06.06, 09:59
            We wczesniejszych przeliczeniach punktow bylem wk....y na GW za takie olewanie
            ale dzisiaj ich rozumiem bo byla nidziela a w niedziele malo kto pracuje

CO do wynikow to dlamnie moga one byc nawet jutro bo pomiedzy 1/8 a 1/4 sa 3
            dni wolnego o lie sie nie myle wiec to znaczenia dlamnie nie ma
          • marwi75 Re: Koniec 1/16 a nie ma wyników 3 rundy 26.06.06, 10:00
            oczywiście że nie wszystko jest OK !!! Co więcej jak zwykle jest bardzo wiele
            niedociągnięć. Brak wyszukiwarki zespołów, brak zapowiadanych pojedynków
            "zwykłych" graczy z Vipami, punkty poszczególnych zawodników mogłyby być
            podawane po kazdym meczu (bo to przecież nic trudnego) itd.
            Tylko że wszyscy to wiedzą a i tak nic się nie zmienia od kilku lat. W takim
            razie - przynajmniej ja - stwierdziłem że nie ma sensu się wciąż o coś czepiać
            bo i tak się nic nie zmieni. Tak naprawdę jest to konkurs "Gazety Wyborczej" i
            podejrzewam że to ludzie z papierowej wersji decydują kiedy ma się i co ukazać
            również w sieci. Wolę poczekać dzień czy dwa niż np. narazić się na błędy w
            liczeniu które moga pozbawić kogos nagrody.
        • utniak Do marviego 26.06.06, 10:27
          Proponujesz: wg chrześcijańskiej zasady - po uderzeniu w policzek nastaw drugi.
          Jak wiesz R. nie zasługuje na to, a milczeć to zaniechanie i pośrednio
          popieranie. Ja tak nie mogę.
          • marwi75 Re: Do marviego 26.06.06, 10:38
            odpowiedz sobie na pytanie czy kiedykolwiek Twoje pełne złości, nienawiści,
            ironii i sarkazmu posty cokolwiek dały ??? czy udało Ci się kiedykolwiek zmusić
            nimi redakcję do działania i jakielkolwiek zmiany swojego postępowania ??? Ja
            się "pienisz" co chwilę to nikt Ci nie chce już wogóle słuchać. Walcz tam gdzie
            rzeczywiście można cos zmienić (mi kilka razy się udało zmusić redakcję do
            działania) a odpuść sobie tam gdzie na pewno nic nie wskórasz.
            Nawet gdyby ktokolwiek (np. austria) przeczytał to co napisałeś to i tak nie ma
            on mocy by zdecydować o tym że ma umieścić wyniki w necie (nawet jeśli są one
            już przeliczone). W każdej intytucji jest pewna "drabinka decyzyjna". A w tym
            konkursie jest jasna zasada - najpier papier później net.
            • utniak Znowu do marviego 26.06.06, 10:45
              Proszę zauważ to Redakcja jest celem a nie ja. Dlaczego robisz osobiste
              wycieczki ? Myślałem że razem coś wskuramy, a Ty przeciwko mnie a Redakcja
              cieszy się ( jak ma czas czytać ). Wiesz, jest takie powiedzenie: " razem
              stanowimy siłę ".
              • marwi75 Re: Znowu do marviego 26.06.06, 11:07
                ależ ani Ty ani redakcja nie jest dla mnie ani celem ani wrogiem...
        • olboy Re: Koniec 1/16 a nie ma wyników 3 rundy 26.06.06, 11:07
          O jakim ty czasie mowisz.jesli nie podali punktow za 3 kol. to jak znam ich
          grubianstwo to nastepne punkty beda na rozpoczecie roku szkolnego.powinlismy
          byc traktowani z szcunkiem a nie ignorowani.organizatorzy sa beznadziejni i
          musimy im o tym mowic bo inacze wpadna w samouwielbienie.moze i nic nie zmieni
          ale niech wiedza co o nich myslimy, jakie z nich pajace !!!!!!!!!!!
      • viking-03 cóż za erudycja 26.06.06, 10:22
        TO JEST ......
        SKU..SYŃSTWO, TO DRAŃSTO, TO HAŃBA DLA GW, TO KOMPROMITACJA, TO ŁOBUZERSTWO,
        TO DZIECINADA, TO SĄ SKOMPROMITOWANI LUDZIE, KTÓRZY WYKORZYSTUJĄ MIŁOŚĆ DO
        PIŁKI NOŻNEJ WIELU KIBICÓW.
        • utniak Do Vikinga 26.06.06, 10:31
          jestem bardzo wzruszony, że wreszcie ktos mnie docenił. Bardzo, bardzo Ci
          dziękuję. I życzę 5-ro dzieci, bo one są radością, solą tej ziemi.
          • cracy hm.... 26.06.06, 12:26
            I życzę 5-ro dzieci, bo one są radością, solą tej ziemi.

a czym Ty jesteś?
      • macgol Utniak ma racje - choć przesadza 26.06.06, 12:58
        To skandal że nie ma jeszcze wyników, niestety tak jest zawsze - jak nie
        będziemy protestować to ludzie z redakcji uznają że nikomu ta amatorszczyzna
        nie przeszkadza. Co do Marwiego do dziś pamiętam jak w "słusznej" sprawie w
        interesie "wszystkich" wywalczył odebranie punktów Quattarze w I kolejce rundy
        wiosennej, a jego "logiczne" argumenty w stylu cała Polska w TVN widziała, śnią
        mi się po nosie (niestety są to koszmary - zastanawiam jak można być takim
        bezinteresowanym ignorantem). Ciekawe jak teraz redakcja zareaguje naliczając
        punkty za bramkę Crespo, jestem ciekaw co Marwi widział w kontekście decyzji
        FIFA. Swoją drogą miły marwi redakcja podała wyniki drugiej rundy w necie we
        czwartek około godz. 15, w wydaniu papierowym punktacja ukazała się w piątek -
        jaki inteligentny, wyszukany i logiczny argument będziesz miał teraz. Tak się
        czasem zastanwiam czy utniak to nie ta sama osoba co marwi (jeżeli kogoś
        uraziłem zgóry przepraszam).
        • marwi75 Re: Utniak ma racje - choć przesadza 26.06.06, 13:19
          marwi to marwi a utniak to utniak i ani ja z nim ani on ze mną nie ma nic wspólnego.
          nie wiem czemu nazywasz mnie "bezinteresownym ignorantem" ???
          pisałem już w innym poscie że sprawa MŚ to zupełnie coś innego niż polska liga.
          Na MŚ organizator wydaje oficjalny komunikat w sprawie strzelców bramek i
          prowadzi oficjalną klasyfikację strzelców i nie wyobrażam sobie by ktokolwiek
          mógł ją zmienić (nawet jeśli miałby rację). W Polsce nie ma czegoś takiego i
          stąd było takie zamieszanie z bramką legionisty. I dopóki nie będzie takie
          sytuację będą mogły się zdarzać.

"Swoją drogą miły marwi redakcja podała wyniki drugiej rundy w necie we czwartek
          około godz. 15, w wydaniu papierowym punktacja ukazała się w piątek"
          Jeśli tak to sorki za wprowadzenie w bład - moja niewiedza w temacie.

Ja nie twierdzę że nie należy się oburzać i ganić rekadcji tylko pytanie po co
          te wszystkie dodatkowe epitety ??? Można to zrobić w normalny sposób. Z
          "pieniaczami" nikt nie rozmawia i nikt nie słucha. Działa info linia
          telefoniczna - dlaczego nikt z niezadowolonych nie zadzwoni ??? Krzykami na
          pewno nie przyśpieszycie ogłoszenia wyników (zresztą wątpie by cokolwiek tu
          napisanego miało na to wpływ).
          • czabik Re: Utniak ma racje - choć przesadza 26.06.06, 15:07
            Otóz to, jest infolinia. Posty na forum pełne takich słów jak dranie i kretyni
            nic nie dadzą, wątpie aby komuś z redakcji chciało się dyskutować w taki
            sposób. Jeżeli aż tak bardzo wam się gra nie podoba - czemu dalej gracie?
            Nie przeczę, że wyniki są za późno, ale jednocześnie nie jestem za
            takimi "protestami" jak te z tego wątku.
            Nie rozumiem po co ci, którym tak się ta gra nie podoba tu jeszcze siedzą.
            Macie piłkarzyki zagraniczne, ci którzy nie znają angielskiego mają ruletkę na
            interii, wybór jest spory.
            A protesty można składać w inny sposób - jak wspomniał Marwi jest infolinia
            konkursu, można napisać mail/list i to być może coś by dało i ulepszyło grę.
            • olboy Re: Utniak ma racje - choć przesadza 26.06.06, 16:18
              Pytasz sie dlaczego gramy - bo mamy nadzieje ze cos sie zmieni na dobre,ze
              zatrudnia osobe ktora bedzie czula ducha tej gry a nie nieudacznika!infolinia
              nic nie da, bedzie anonimowa a tak wszyscy wiedza ze organizator nie dorasta do
              tej gry i bedzie to przestroga dla innych w co sie pakuja.....
              w ruletke to ty sam pograj jak cie to bawi a nie pouczj innych......poz....
              • bartek.rad Re: Utniak ma racje - choć przesadza 26.06.06, 16:53
                TO może jakaś wspólna akcja, aby następny konkurs był lepszy !!!
            • utniak Re: Utniak ma racje - choć przesadza 28.06.06, 10:56
              mam pytanie do czabika - czy kiedykolwiek dostałeś odpowiedz na swój mail, poza
              automatycznym zarejestrowaniu otrzymania maila ? ja nie !!!!
        • utniak Do macgola 28.06.06, 10:54
          Utniak to Utniak ( po 50-tce ) a marvi to ktoś inny. Ja nieraz z nim się
          spierałem ( popatrz na historyczne posty ).
      • olboy Re: Koniec 1/16 a nie ma wyników 3 rundy 27.06.06, 10:19
        masz racje - razem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka