Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.orion.pl 18.07.06, 22:28
    :-)))
    To będzie pasjonujący sezon!
    Obserwuj wątek
      • Gość: www Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:16
        No i git!!!
        A Superpuchar jeszcze wczesniej
        • Gość: Porter Re: 10 IP: *.orion.pl 18.07.06, 23:31
          Dzisiaj Legia zmoczyła z Sęetię 2-5, ale według relacji, osiągnęła w drugiej
          połowie przygniatającą przewagę, kiedy Wdowczyk wstawił pierwszy skład oprócz
          Janczyka, którego szanowny pan trener Globisz, reprezentant PMS (polskiej myśli
          szkoleniowej) własnie oducza gry w piłkę.
          No po prostu flaki mi się przewracały, jak oglądałem grę naszych juniorów.
          Dziewięciu ludzi blisko siebie i po przejęciu piłki - srrruuuu do przodu na
          afere w strone tego jedynego desantowca i tak przez całe 90 minut.
          • Gość: www Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:36
            Na szczescie ominęła mnie ta przyjemność (U-19).

Co do Legii to fajny skład grał do 63 minuty - stąd pewnie 5 bramek w plecy.
            Jednego z bordowych ponoć Wdowczyk jednak weźmie.
            CZUJĘ CHOLERA TĘ LIGĘ MISTRZÓW!!
            Ostatnimi czasy mam trafne typy i przeczucia (Włochy)..
            Ups tzn. puk puk co by nie zapeszyć...
            • Gość: Porter Re: 10 IP: *.orion.pl 18.07.06, 23:49
              ODMAWIAM PRZEPROWADZANIA ANALIZ, z których wyniknie, że LM nasza. Raz, że
              zapeszę, dwa, że się Sardo będzie z mnie nabijał.
              • Gość: Porter Re: 10 IP: *.orion.pl 18.07.06, 23:51
                A - i Włochy ja tez wytypowałem i to po ich drugim meczu grupowym.
                • Gość: obii Re: 10 IP: *.eranet.pl 19.07.06, 13:24
                  Jak się tak chwalicie, to ja się też pochwalę. Już przed mundialem typowałem
                  Włochy. Niektórzy koledzy patrzyli z politowaniem :)
                  • Gość: Porter Re: 10 IP: *.orion.pl 19.07.06, 14:03
                    Ja przed Mundialem typowałem Brazylię. Zmieniłem zdanie po meczu Brazylia -
                    Australia. Nie stawiałem na Argentynę, bo za wcześnie wpadała na Niemców i
                    wiadomo było, że sędzia stanie na głowie, żeby dalej poszli Niemcy.
              • Gość: www Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:55
                Ja nie analizuję! Ja to w kościach czuję tzn. mnie łupie..
                • Gość: Porter Re: 10 IP: *.orion.pl 19.07.06, 00:05
                  Dzisiaj ogladałem Janczyka i wyglądał beznadziejnie (ale w tej drużynie tylko
                  Maradona wypadłby nieźle).
                  No i Szaken traci formę. Dzisiaj jakiś Francuz (!) znokautował go,
                  uderzeniem... łokciem w splot słoneczny. To nie do pomyslenia!
                • Gość: Cubaxx Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:27
                  Oj bedzie, bedzie groć Legia w LM, będzie mo mnie w krzyżu jebie :)))))
              • Gość: Y_Sam Re: 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 00:59
                He he, Islandczycy okażą się za mocni by myśleć o 3 rundzie eliminacji :-)))
          • Gość: AP Re: 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 10:57
            Bo to jest ulubiony system gry PMS 9-0-1
      • Gość: mmm Re: 10 IP: *.bizrate.com 19.07.06, 21:19
        Ach jak przyjemnie...

Trzeba bedzie chyba typowanie zaczac ;))))
      • Gość: Porter 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:00
        Właśnie Legia wygrała z PSG 1-0. A grała bez Edsona i Janczyka (którego własnie
        genialny przedstwiciel PMS, p. Globisz oskarżył, że przez niego przegralismy z
        Austriakami). Ciekawe, co będzie dalej, oj ciekawe.
        Przypuszczam, że Wdowczyk przygotował szczyt formy na sierpień i pootem może
        byc ciężko, chyba, ze potrafi jakos podnieść forme w czasie sezonu.
        • Gość: calagan Re: 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:20
          W zeszlym roku to mu sie udalo. W trakcie jakiegos zgrupowania kadry zabral
          ekipe na Mazury i tam ich nieco pogonil. Potem biegali zwawiej ;-). Mysle, ze
          jesli jest dobrym trenerem, to wie co zrobic, zeby forma nie spadla za bardzo.
          Badz co badz zesplly klasowe - te zachodnie grajace w pucharach - jakos
          utrzymuja przez wiekszosc sezonu forme (oczywiscie maja kryzysy, ale nie
          jesienia, tylko zazwyczaj pozniej).
          • Gość: Porter Re: 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:27
            Dla mnie ta metamorfoza Legii po zgrupowaniu w ciągu sezonu jest najlepszym
            dowodem, że Janas płacząc, że w trzy tygodnie nie da się doprowadzic drużyny do
            stanu używalności, po prostu mijał sie z prawdą.
            Ale z doswiadczenia wiem, że bardzo trudno jest utrzymać forme przez sezon,
            jeśli szczyt zaplanowany jest na początek.
            • Gość: calagan Re: 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:20

Nie mam zludzen, co do utrzymywania formy przez sezon. Ale moze runde ...?
              Grajac rezerwami w PP i PEkstraklasy. Wtedy sie moze uda. Slaboscia tej Legii
              jest niestety stosunkowo waska lawka. W ataku i na bramce jeszcze jakos to
              wyglada, ale obrona jest przerazliwie cienka (5 defensorow). W pomocy lewa
              strona jest slaba, a i srodek wymaga uzupelnien.
              • Gość: Porter Re: 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:53
                Lewa strona słaba? Znaczy Roger i zmieniający go Kiełbik? Nie podzielam tej
                opinii.
                • Gość: calagan Re: 9 IP: *.zoliborz.org.pl / 213.17.180.* 20.07.06, 16:01

Mialem na mysli zmiennika. Roger jest OK, ale jak jego nie ma, to mamy klops.
                  • Gość: Porter Re: 9 IP: *.orion.pl 20.07.06, 16:02
                    Kiełbik nie jest zły, a na lewej stronie może grać i prawonożny Szałachowski.
                    • Gość: calagan Re: 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 19:53

Tak szukajac, to i Bronka mozna tam wystawic - uniwersalny jest.
                      • Gość: Porter Re: 9 IP: *.orion.pl 21.07.06, 10:47
                        Bronek mnie pozytywnie zaskoczył na lewej obronie z Celticem.
      • Gość: sardo Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 00:17
        No a gdzie typer rundy??
        • Gość: Porter Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 00:24
          Jaki typer?
          • Gość: sardo Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 08:54
            Taki co się w nim typuje misrza, rozczarowanie itp.
            • Gość: Cyfra Re: 10 IP: *.w.pppool.de 20.07.06, 13:39
              etam Sardo,po tych sparingach to nielktorzy wierza ze Legia LM wygra...
              • Gość: Porter Re: 10 IP: *.orion.pl 20.07.06, 14:21
                Nie wydaje mi się. Sparing, to sparing.
      • Gość: Porter 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 00:00
        Jutro Superpuchar. Będzie więcej można powiedzieć o formie Mistrzów Polski.
        Tylko, że Legia zagra w bardzo osłabionym składzie, bez Władeczka, Hugo, Edsona
        i Janczyka.
        • Gość: calagan Re: 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 00:10

I bez Bronka i Szalacha. Kiepskawo. Dobrze, ze chociaz Roger jeszcze zdrowy.
      • Gość: Porter 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:19
        No i beznadziejna gra Legii w Superpucharze. Aż strach, co będzie na Islandii.
        • ww1916 5 24.07.06, 11:03
          Gość portalu: Porter napisał(a):

> No i beznadziejna gra Legii w Superpucharze. Aż strach, co będzie na Islandii.

W d...ch im się poprzewracało! Bo w głowach to chyba maja pusto:)
          Musi ich Wdowczyk "zmotywowac" bo nikt sie nie położy i nie będzie czekał na
          łagodny wymiar kary.
          Taka wpadka może byc "przydatna" vide PP w Kielcach.
          Wdowczyk z Legia lubi przegrywac pierwsze i ostatnie mecze w sezonie :))
          Lęczna, Korona, obydwie Wisły...Szkoda pucharu ale z taką grą nie
          zasługiwaliśmy. Zastanawiam się czy Wisła P. po odejsciu Jelenia odżyła czy to
          był jednorazowy "wybuch" dzięki beznadziejnej Legii. Może ten Csaplar to dobry
          trener?
          • Gość: Porter Re: 5 IP: *.orion.pl 24.07.06, 11:46
            1. Ja sie też pocieszam, ale mecz w Kielcach wypadł tak, jak wypadł z powodu
            zamarzniętej płyty. A z Płockiem legioniści zagrali, jak cioty. Taka gra godzi
            w wizerunek Wdowczyka, więc on na pewno coś będzie starał sie z tym zrobić. W
            każdym razie, Bury gra, jak Karwan z początku rundy wiosennej i jak będzie tak
            grał dalej, to tyle będzie jego gry w Legii.
            2. Płock zagrał z tak mało wymagającym przeciwnikiem, że nie ma o czym gadać.
            Nawiasem mówiąc, co to za pomysł, żeby w polu karnym Legii Gottwald pilnował
            Sobczaka?
            • ww1916 Re: 5 24.07.06, 12:11
              Gość portalu: Porter napisał(a):

> 1. Ja sie też pocieszam, ale mecz w Kielcach wypadł tak, jak wypadł z powodu
              > zamarzniętej płyty. A z Płockiem legioniści zagrali, jak cioty. Taka gra
              godzi
              > w wizerunek Wdowczyka, więc on na pewno coś będzie starał sie z tym zrobić. W
              > każdym razie, Bury gra, jak Karwan z początku rundy wiosennej i jak będzie
              tak
              > grał dalej, to tyle będzie jego gry w Legii.

Burkhardt wyglada na zmanierowanego. A'la Karwan:)) Nie lubie takiej gry...
              Może nim Wdowczyk wstrząsnie. Vuko przynajmniej powalczył.

> 2. Płock zagrał z tak mało wymagającym przeciwnikiem, że nie ma o czym gadać.
              > Nawiasem mówiąc, co to za pomysł, żeby w polu karnym Legii Gottwald pilnował
              > Sobczaka?

Ech, akcja identyczna jak Francuzów z meczu z Brazylią. I niestety gra Legii
              tez podobna do postawy Brazylii. Dzis juz sie nie wygrywa na stojąco...
      • Gość: Porter 0 IP: *.orion.pl 28.07.06, 10:46
        Seksuolog oceniał potencję poborowych. Najpierw poprosił, żeby wystąpili ci,
        którzy mogą kochać się częściej, niż raz dziennie. Wystąpil. Potem poprosił o
        wystąpienie tych, którzy mogą się kochać od 2 do 5 razy w tygodniu. Wystąpili.
        Następnie tych, którzy mogą częsiej, niż raz w miesiącu. Wystąpili. Został
        jeden, promiennie uśmiechnięty. Seksuolog pyta, jak często może się kochać. A
        poborowy: "tak się cieszę, raz do roku". Na co seksuolog: "z czego się
        cieszysz, to trzeba leczyć!". A poborowy: "Bo to juz dziś".

No i dzis rusza liga. I ja też się cieszę. Ale jednocześnie czytam, że
        pierwszoligowy sedzia przesłuchiwany przez prokuraturę, która pokazała mu zapis
        z 12 meczów pierwszoligowych, na pytanie, które z nich zostały ustawione,
        odpowiedział: "wszystkie!". Na liście ludzi Fryzjera jest dziesięciu sędziów,
        którzy BĘDĄ prowadzić mecze pierwszoligowe. Nie mają jeszcze postawionych
        zarzutów, to beda prowadzić mecze. Czy jest sie z czego cieszyć, że liga znowu
        ruszza? Że znowu będą z nas robić frajerów?
        • ap63 Re: 0 28.07.06, 10:59
          Mimo wszystko jest, bo nigdy nie było takiego natarcia na panów z gwizdkiem, i
          takiego sypania jak teraz. Poza tym zawszeć to nasza OE, choćby nie wiem jak
          biedna i skorumpowana. Jest jakiś promyczek nadziei , że przynajmniej ze
          strachu będzie mniej ustawek.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka