Gość: Porter IP: *.orion.pl 18.07.06, 22:28 :-))) To będzie pasjonujący sezon! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:16 No i git!!! A Superpuchar jeszcze wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 10 IP: *.orion.pl 18.07.06, 23:31 Dzisiaj Legia zmoczyła z Sęetię 2-5, ale według relacji, osiągnęła w drugiej połowie przygniatającą przewagę, kiedy Wdowczyk wstawił pierwszy skład oprócz Janczyka, którego szanowny pan trener Globisz, reprezentant PMS (polskiej myśli szkoleniowej) własnie oducza gry w piłkę. No po prostu flaki mi się przewracały, jak oglądałem grę naszych juniorów. Dziewięciu ludzi blisko siebie i po przejęciu piłki - srrruuuu do przodu na afere w strone tego jedynego desantowca i tak przez całe 90 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:36 Na szczescie ominęła mnie ta przyjemność (U-19). Co do Legii to fajny skład grał do 63 minuty - stąd pewnie 5 bramek w plecy. Jednego z bordowych ponoć Wdowczyk jednak weźmie. CZUJĘ CHOLERA TĘ LIGĘ MISTRZÓW!! Ostatnimi czasy mam trafne typy i przeczucia (Włochy).. Ups tzn. puk puk co by nie zapeszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 10 IP: *.orion.pl 18.07.06, 23:49 ODMAWIAM PRZEPROWADZANIA ANALIZ, z których wyniknie, że LM nasza. Raz, że zapeszę, dwa, że się Sardo będzie z mnie nabijał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 10 IP: *.orion.pl 18.07.06, 23:51 A - i Włochy ja tez wytypowałem i to po ich drugim meczu grupowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: 10 IP: *.eranet.pl 19.07.06, 13:24 Jak się tak chwalicie, to ja się też pochwalę. Już przed mundialem typowałem Włochy. Niektórzy koledzy patrzyli z politowaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 10 IP: *.orion.pl 19.07.06, 14:03 Ja przed Mundialem typowałem Brazylię. Zmieniłem zdanie po meczu Brazylia - Australia. Nie stawiałem na Argentynę, bo za wcześnie wpadała na Niemców i wiadomo było, że sędzia stanie na głowie, żeby dalej poszli Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:55 Ja nie analizuję! Ja to w kościach czuję tzn. mnie łupie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 10 IP: *.orion.pl 19.07.06, 00:05 Dzisiaj ogladałem Janczyka i wyglądał beznadziejnie (ale w tej drużynie tylko Maradona wypadłby nieźle). No i Szaken traci formę. Dzisiaj jakiś Francuz (!) znokautował go, uderzeniem... łokciem w splot słoneczny. To nie do pomyslenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cubaxx Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:27 Oj bedzie, bedzie groć Legia w LM, będzie mo mnie w krzyżu jebie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 00:59 He he, Islandczycy okażą się za mocni by myśleć o 3 rundzie eliminacji :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 10:57 Bo to jest ulubiony system gry PMS 9-0-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: 10 IP: *.bizrate.com 19.07.06, 21:19 Ach jak przyjemnie... Trzeba bedzie chyba typowanie zaczac ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:00 Właśnie Legia wygrała z PSG 1-0. A grała bez Edsona i Janczyka (którego własnie genialny przedstwiciel PMS, p. Globisz oskarżył, że przez niego przegralismy z Austriakami). Ciekawe, co będzie dalej, oj ciekawe. Przypuszczam, że Wdowczyk przygotował szczyt formy na sierpień i pootem może byc ciężko, chyba, ze potrafi jakos podnieść forme w czasie sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:20 W zeszlym roku to mu sie udalo. W trakcie jakiegos zgrupowania kadry zabral ekipe na Mazury i tam ich nieco pogonil. Potem biegali zwawiej ;-). Mysle, ze jesli jest dobrym trenerem, to wie co zrobic, zeby forma nie spadla za bardzo. Badz co badz zesplly klasowe - te zachodnie grajace w pucharach - jakos utrzymuja przez wiekszosc sezonu forme (oczywiscie maja kryzysy, ale nie jesienia, tylko zazwyczaj pozniej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:27 Dla mnie ta metamorfoza Legii po zgrupowaniu w ciągu sezonu jest najlepszym dowodem, że Janas płacząc, że w trzy tygodnie nie da się doprowadzic drużyny do stanu używalności, po prostu mijał sie z prawdą. Ale z doswiadczenia wiem, że bardzo trudno jest utrzymać forme przez sezon, jeśli szczyt zaplanowany jest na początek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:20 Nie mam zludzen, co do utrzymywania formy przez sezon. Ale moze runde ...? Grajac rezerwami w PP i PEkstraklasy. Wtedy sie moze uda. Slaboscia tej Legii jest niestety stosunkowo waska lawka. W ataku i na bramce jeszcze jakos to wyglada, ale obrona jest przerazliwie cienka (5 defensorow). W pomocy lewa strona jest slaba, a i srodek wymaga uzupelnien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:53 Lewa strona słaba? Znaczy Roger i zmieniający go Kiełbik? Nie podzielam tej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: 9 IP: *.zoliborz.org.pl / 213.17.180.* 20.07.06, 16:01 Mialem na mysli zmiennika. Roger jest OK, ale jak jego nie ma, to mamy klops. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 9 IP: *.orion.pl 20.07.06, 16:02 Kiełbik nie jest zły, a na lewej stronie może grać i prawonożny Szałachowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 19:53 Tak szukajac, to i Bronka mozna tam wystawic - uniwersalny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 9 IP: *.orion.pl 21.07.06, 10:47 Bronek mnie pozytywnie zaskoczył na lewej obronie z Celticem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 00:17 No a gdzie typer rundy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 08:54 Taki co się w nim typuje misrza, rozczarowanie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: 10 IP: *.w.pppool.de 20.07.06, 13:39 etam Sardo,po tych sparingach to nielktorzy wierza ze Legia LM wygra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 10 IP: *.orion.pl 20.07.06, 14:21 Nie wydaje mi się. Sparing, to sparing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 00:00 Jutro Superpuchar. Będzie więcej można powiedzieć o formie Mistrzów Polski. Tylko, że Legia zagra w bardzo osłabionym składzie, bez Władeczka, Hugo, Edsona i Janczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 00:10 I bez Bronka i Szalacha. Kiepskawo. Dobrze, ze chociaz Roger jeszcze zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:19 No i beznadziejna gra Legii w Superpucharze. Aż strach, co będzie na Islandii. Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 5 24.07.06, 11:03 Gość portalu: Porter napisał(a): > No i beznadziejna gra Legii w Superpucharze. Aż strach, co będzie na Islandii. W d...ch im się poprzewracało! Bo w głowach to chyba maja pusto:) Musi ich Wdowczyk "zmotywowac" bo nikt sie nie położy i nie będzie czekał na łagodny wymiar kary. Taka wpadka może byc "przydatna" vide PP w Kielcach. Wdowczyk z Legia lubi przegrywac pierwsze i ostatnie mecze w sezonie :)) Lęczna, Korona, obydwie Wisły...Szkoda pucharu ale z taką grą nie zasługiwaliśmy. Zastanawiam się czy Wisła P. po odejsciu Jelenia odżyła czy to był jednorazowy "wybuch" dzięki beznadziejnej Legii. Może ten Csaplar to dobry trener? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 5 IP: *.orion.pl 24.07.06, 11:46 1. Ja sie też pocieszam, ale mecz w Kielcach wypadł tak, jak wypadł z powodu zamarzniętej płyty. A z Płockiem legioniści zagrali, jak cioty. Taka gra godzi w wizerunek Wdowczyka, więc on na pewno coś będzie starał sie z tym zrobić. W każdym razie, Bury gra, jak Karwan z początku rundy wiosennej i jak będzie tak grał dalej, to tyle będzie jego gry w Legii. 2. Płock zagrał z tak mało wymagającym przeciwnikiem, że nie ma o czym gadać. Nawiasem mówiąc, co to za pomysł, żeby w polu karnym Legii Gottwald pilnował Sobczaka? Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: 5 24.07.06, 12:11 Gość portalu: Porter napisał(a): > 1. Ja sie też pocieszam, ale mecz w Kielcach wypadł tak, jak wypadł z powodu > zamarzniętej płyty. A z Płockiem legioniści zagrali, jak cioty. Taka gra godzi > w wizerunek Wdowczyka, więc on na pewno coś będzie starał sie z tym zrobić. W > każdym razie, Bury gra, jak Karwan z początku rundy wiosennej i jak będzie tak > grał dalej, to tyle będzie jego gry w Legii. Burkhardt wyglada na zmanierowanego. A'la Karwan:)) Nie lubie takiej gry... Może nim Wdowczyk wstrząsnie. Vuko przynajmniej powalczył. > 2. Płock zagrał z tak mało wymagającym przeciwnikiem, że nie ma o czym gadać. > Nawiasem mówiąc, co to za pomysł, żeby w polu karnym Legii Gottwald pilnował > Sobczaka? Ech, akcja identyczna jak Francuzów z meczu z Brazylią. I niestety gra Legii tez podobna do postawy Brazylii. Dzis juz sie nie wygrywa na stojąco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter 0 IP: *.orion.pl 28.07.06, 10:46 Seksuolog oceniał potencję poborowych. Najpierw poprosił, żeby wystąpili ci, którzy mogą kochać się częściej, niż raz dziennie. Wystąpil. Potem poprosił o wystąpienie tych, którzy mogą się kochać od 2 do 5 razy w tygodniu. Wystąpili. Następnie tych, którzy mogą częsiej, niż raz w miesiącu. Wystąpili. Został jeden, promiennie uśmiechnięty. Seksuolog pyta, jak często może się kochać. A poborowy: "tak się cieszę, raz do roku". Na co seksuolog: "z czego się cieszysz, to trzeba leczyć!". A poborowy: "Bo to juz dziś". No i dzis rusza liga. I ja też się cieszę. Ale jednocześnie czytam, że pierwszoligowy sedzia przesłuchiwany przez prokuraturę, która pokazała mu zapis z 12 meczów pierwszoligowych, na pytanie, które z nich zostały ustawione, odpowiedział: "wszystkie!". Na liście ludzi Fryzjera jest dziesięciu sędziów, którzy BĘDĄ prowadzić mecze pierwszoligowe. Nie mają jeszcze postawionych zarzutów, to beda prowadzić mecze. Czy jest sie z czego cieszyć, że liga znowu ruszza? Że znowu będą z nas robić frajerów? Odpowiedz Link Zgłoś
ap63 Re: 0 28.07.06, 10:59 Mimo wszystko jest, bo nigdy nie było takiego natarcia na panów z gwizdkiem, i takiego sypania jak teraz. Poza tym zawszeć to nasza OE, choćby nie wiem jak biedna i skorumpowana. Jest jakiś promyczek nadziei , że przynajmniej ze strachu będzie mniej ustawek. Odpowiedz Link Zgłoś