Gość: Pan Tygrys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 19:25 Ja odpowiem kim jest Landis! Jest godnym "koksiarskim" następcą Kokstronga! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LA Re: Kim jest Floyd Landis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 19:33 widzialem ze na ciebie moszna liczyc :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Stany to republika a nie monarchia IP: *.hsd1.nj.comcast.net 23.07.06, 20:34 County powinno sie przekladac jako powiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: Stany to republika a nie monarchia IP: *.49.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.07.06, 21:04 count - hrabia county - hrabstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: screwston Re: Stany to republika a nie monarchia IP: 128.249.70.* 24.07.06, 07:28 a cunt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubertus Re: Kim jest Floyd Landis? IP: *.wirtualny.dzierzoniow.pl 23.07.06, 21:00 o jej nareszcie odezwał sie mr. Tygrys i jak zawsze w tym samym stylu aż dziw ze nie odzywał sie od poczatku touru a jego ulubieniec mr urlich czy jak tam to sie pisze wogóle nie pojechał - podobno tez za koks ale coż .... wystarczy ze nie jest amerykancem i mr tygrys juz go lubi Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Kim jest Floyd Landis? 23.07.06, 22:06 Floyd kolejne cudowne dziecko z ameryki, dziwne że nie zdarzają się takie historie holendrom, hiszpanom, innym.. Poprzednie cudowne dziecko po 7 latach przynzało się że cud to tylko nauka. Floyd na jednym etapie prawie stanął na drugim genialnie odzyskał moc. Jak się nazywa ten cudowny środek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popeye Jak się nazywa ten cudowny środek ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.07.06, 13:37 Spinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Kim jest Floyd Landis? IP: *.nwrk.east.verizon.net 23.07.06, 22:19 a ty jestes synem macierewicza i jednego z kaczencow kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warhol Re: Kim jest Floyd Landis? IP: *.1-85.cust.bluewin.ch 23.07.06, 22:42 I znowu nastepny zwyciezca z dluga lista medykamentow na dolegliwosci. Wszystko legalnie zatwierdzone przez zwiazek jak u porzednika. Jak sie jest chory to sie sportu zawodowo nie uprawia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MzR Re: Kim jest Floyd Landis? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.07.06, 00:16 Ja naprawde niekotrych osob nie rozumie! Warhol jak Ty mozesz pisac takie brednie?! Wg. Ciebie Landis powinien lezec w betach i w nich juz gnic? Nie dziwie sie ze Polska to jeden wielki burdel skoro ludzie pisza takie bzdruy! Czlowiek dokonal wielkiego czynu mimo, ze juz za mlodu rzucano mu klody pod nogi...a u nas tradycyjnie juz wiekszosc bo zrobila totalna inwigilacje! KPINA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warhol Re: Kim jest Floyd Landis? IP: *.180.62.81.cust.bluewin.ch 24.07.06, 12:57 Czlowieku jestes taki naiwny i wierzysz w te medialne opowiesci. Przetrzyj oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Kim jest Floyd Landis? IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.06, 05:53 Będzie to samo co z Armstrongiem. Po paru latach wykryją nieznany dziś laboratoriom specyfik dopingowy, zabiorą puchar i zdyskwalifikują. Dlatego regułą się stało przetrzymywanie latami próbek krwi i moczu. Po globalizacji przemysłu, handlu i mediów sport też się zglobalizował i służy tylko robieniu kasy. Za sportem stoją za duże pieniądze i za wielu którzy na tym robią fortuny. Szybkie kariery i ogromna kasa z jednej strony a szlachetne słowa, hymny narodowe i trzymanie za serce - z drugiej to pływanie na śliskiej krze aby tylko do ekranów tv i na stadiony przyciągnąć miliony naiwnych. Od dwóch lat sam uprawiam sport i sam sobie mierzę stoperem czas - bez naszywek reklam dziesiątków sponsorów; nie oglądam sportu w telewizji ani na stadionach. Na MW 2006 nie obejrzałem nawet pół meczu. Taki sport się skiepścił i mam go w doopie... Odpowiedz Link Zgłoś
maal Re: Kim jest Floyd Landis? 24.07.06, 09:16 Panie Tygrysie, coverze_wielki, Warholu przyznajcie się - niedostaliście wizy do Stanów dlatego teraz tak psioczycie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Kim jest Floyd Landis? IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.06, 10:19 A skądrze panie Maalu; narodowość tu nie ma znaczenia. Przed wyścigiem TdF zdyskwalifikowali też inną "gwiazdę" - tym razem Niemca Ulricha; też miał niby być czysty jak łza. Nie jestem przesadnie antyamerykański. Odpowiedz Link Zgłoś
maal Re: Kim jest Floyd Landis? 24.07.06, 11:49 Tak tylko sobie żartowałem :-) wiem, że narodowość nie ma znaczenia, ale na poważnie to czasem odzywają się takie głosy kiedy ktoś nagle wybuchne z formą. Pamiętacie jak Hannawald wygrał 50 Turniej 4 skoczni (wszyskie konkursy wygrane). Pan Miklas też coś wtedy gadał, że to musi byc wspomaganie itp. posypały się na niego gromy, o Hannawaldzie nic nie było słychać, żeby się koksował. Takie sytuacje sie zdarzają i ja tam podziwiam Floyda. Zresztą komentatorzy eurosporu podkreślali, iż Landis specjalnie się przygotowywał do tego touru, więc jak dla mnie nie ma w tym nic dziwnego, że miał formę. A że w kolarstwie jest sporo afer dopingowych, to inna sprawa. Nie jestem tylko zwolennikiem wyrokowania bez dowodów i plecenia bzdur. Jak złapią Landisa na dopingo odszczekam to co napisałem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warhol Re: Kim jest Floyd Landis? IP: *.180.62.81.cust.bluewin.ch 24.07.06, 12:56 Jak czuja sie kolarzy ktorzy przez lata przegrywali z tymi nafaszerowanymi?! Zostali oszukani, zabrano im mozliowsci zarabiania duzych pieniedzy z reklam i co "chyba najwazniejsze" w sporcie zwyciezania. Co maja po latach z tego, ze dzisiejszych bohaterow sie dyskwalifikuje. Jestem za calkowita swoboda uzywania preparatow niech glupcy umieraja na drodze w wieku 25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaquin Stasiu biedny Stasiu IP: *.interecho.com / *.interecho.com 24.07.06, 13:26 Z tego co sie orientuę to Armstrongowi nigdy niczego nie udowodniono, ani nieczego nie zabrano. Dlatego zastanów się najpierw zanim napiszesz kolejne bzdury o tyn wiek=lkim sportowcu. Jakoś wielu innych kolarzy wpadało na dopingu a ON nie. A i tak co chwila obrzuca się go błotem. Bij Mistrza???? Owszem, ale nie w ten sposób Koleżko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhol Re: Stasiu biedny Stasiu IP: *.180.62.81.cust.bluewin.ch 24.07.06, 13:45 Spojrz na liste lekow ktore mogl brac legalnie twoj idol ze wzgledu na przebyta chorobe! To cala apteka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30lat na obczyznie Re: Stasiu biedny Stasiu IP: *.hsd1.md.comcast.net 24.07.06, 14:25 Widac jak bardzxo jestes nielogisczny..jezeli Lance i Landis mieli pozwolenie na branie LEGALNYCH w koncu lekarstw, ktore (ponoc) pozwolaly im poprawic swe wyniki, dlaczego pozostali kolarze ich nie brali? NONSENS.Wierz mi, po piatkowej jezdzie Landisa, Francuzi, Niemcy oraz Hiszpanie na glowach stawali aby cos na niego znalezc.Zaraz po zakonczi=onym etapie pobiera sie mocz na wstepne badania. Marudzicie, nie majac zadnych dowow, bo po prostu ZAL DOOPE SCISKA.Typowa ludzka zazdrosc i zawisc. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Kim jest Floyd Landis? 24.07.06, 18:17 Stanisławie, jesteś wprost niesamowity. daj koniecznie znać, gdy FIFA, UEFA, MKOL i sto innych federacji przyzna ci nagrodę fair play wszechczasów. możesz mi trochę rozjasnić, kiedy to Armstrongowi zabrano trofea? bo jakoś sobie nie przypominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stonka Re: Kim jest Floyd Landis? IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 24.07.06, 09:25 Panie Tygrys a potrafi pan podać chociaż jeden czysty sport? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal szachy :D IP: *.bg.am.poznan.pl 24.07.06, 12:06 a tak poważnie: większość sportów opartych głównie na zręczności a nie sile, żeglarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhol Re: szachy :D IP: *.180.62.81.cust.bluewin.ch 24.07.06, 12:59 Masz racje, rozum to jedyna stala wartosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasparow Re: Kim jest Floyd Landis? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 24.07.06, 13:47 szachy sa czystym sportem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic_podobnego szachy nie IP: *.devs.futuro.pl 24.07.06, 14:01 bierze sie jakies srodki na koncentracje w szachach - niedozwolone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiedzacy Re: Kim jest Floyd Landis? IP: *.com / *.gls-germany.com 24.07.06, 14:55 "za 21. miejsce, dostał reprymendę" co to znaczy , jak w kolarstwie wygląda praca zespołu na lidera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Odszczekuję i przepraszam. IP: *.pools.arcor-ip.net 25.07.06, 07:54 Właśnie sprawdziłem na różnych portalach sprawę domniemanego dopingu u Lance'a Armstronga i wiem, że niczego mu nie udowodniono. Obrzuciłem więc jak wygląda tego wybitnego kolarza błotem i wszystkich, włącznie z zainteresowanym, przepraszam. Obiło mi się coś o uszy i naklepałem głupot. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Odszczekuję i przepraszam. IP: *.pools.arcor-ip.net 27.07.06, 19:03 Moi oponenci może się odezwą? Odpowiedz Link Zgłoś
maal Re: Odszczekuję i przepraszam. 28.07.06, 08:48 Ja na razie przygotowuje się do odszczekania. Poczekam jeszcze na potwierdzenie tych rewelacji, ale wszystko niestety wskazuje, że się dopingował. A szkoda, taki ciekawy był wyścig. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś