Gość: krzrek IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 28.02.03, 02:06 Peter mam pytanie-jak się znajdziesz to odpowiedz-czy czy pracujesz nad nową wersją Ligowca.Jeśli tak,to czy udostępnisz ją szerszemu gronu i gdzie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazet Re: Poszukiwany peter 78 !!! IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 08:12 Gość portalu: krzrek napisał(a): ... a jeżeli juz to bądź konsekwentny do końca > Peter mam pytanie-jak się znajdziesz to odpowiedz-czy czy pracujesz nad nową > wersją Ligowca.Jeśli tak,to czy udostępnisz ją szerszemu gronu i gdzie. > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Re: Poszukiwany peter 78 !!! IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 28.02.03, 17:29 Gość portalu: krzrek napisał(a): > Peter mam pytanie-jak się znajdziesz to odpowiedz-czy czy pracujesz nad nową > wersją Ligowca.Jeśli tak,to czy udostępnisz ją szerszemu gronu i gdzie. > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
peter78 Re: Poszukiwany peter 78 !!! 04.03.03, 22:12 Witam. Niestety, natłok spraw (włącznie z pracą magisterską) nie pozwolił mi na opracowanie Ligowca na tą edycję WL. Bardzo mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Re: Poszukiwany peter 78 !!! IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 04.03.03, 22:33 Peter,dzięki że się odezwałeś. Będziemy musieli radzić sobie sami(z wyszukiwarką gazety). Trochę więcej pracy przy zestawieniach zaprzyjaźnionych drużyn, ale rozumiem twoją sytuację. Pozdrowienia i powodzenia w obronie. Odpowiedz Link Zgłoś