Gość: slawek IP: *.orange.pl 07.09.06, 20:13 dlaczego usuwacie mój wątek ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jazon Re: why? IP: *.tvk.torun.pl 07.09.06, 20:15 Jak by Ci to prosto...? Bo niezbyt mądry jest- chcesz sie kłocic i wywoływac awantury to załóz go sobie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: why? IP: *.tvk.torun.pl 07.09.06, 20:18 A swoim występem przed chwilą utwierdziłes mnie w przekonaniu że słusznie go usunąłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamus Re: why? IP: *.orange.pl 07.09.06, 20:21 do jazon: co się boisz ? daj sie ludziom wypowiadać- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: why? IP: *.orange.pl 07.09.06, 20:19 a ty chłopcze drogi boisz się polemiki i prowokacji? no wypowiedz się mądralo pokaż co potrafisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: why? IP: *.tvk.torun.pl 07.09.06, 20:20 Nie - za to na pieniaczy mam alergie. Jak masz zamiar kogos nazywac bydłem to idź z kolegami z gimnazjum pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: why? IP: *.orange.pl 07.09.06, 20:26 wow, kolego tu cię boli! wiesz prawie 20.30 chyba czas na paciorek, siusiu i spać!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekus 23 Re: why? IP: *.orange.pl 07.09.06, 20:28 jazon to krótki gość - znam go - lebiega... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: why? IP: *.orange.pl 07.09.06, 20:30 proponuję usunąć jazona=proszę nie wprowadzać cenzury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: why? IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.06, 20:34 Ja tam nie powiem co bym lubił jajzonka, w końcu ni mom za co, na łale jak chcesz go zaatakować celnie - a byłoby za co, łoj było! - to psynajmi idź do jaki kawiarenki, bo zaś ci sie jeno orendż wyświetlo i syćkie zaro wiedzom co ta maryśka to tes ty. hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek do baca IP: *.orange.pl 07.09.06, 20:44 widzisz baca - ten cały jazon słaby jest a sam obraża ludzi- ale na straży moralności chłopczyk stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: do baca IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.06, 20:48 Jak rzekłem - ni mom go za co lubić. Co tu wiela gadać hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Re: do jazon IP: *.range86-134.btcentralplus.com 07.09.06, 21:39 Moze i kasuje ale i tez sie tu udziela. Bo szalu z wpisami na tym forum to nie ma:). Chyba ze dbasz Jazon o frekwencje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: do jazon IP: *.tvk.torun.pl 07.09.06, 21:43 W jaki sposób mialbym o nią 'dbac'? Dawno nie musiałem nic usuwac, dzis po raz pierwszy od jakiegos czasu założyciel wątku dostarczył mi zajęcia. Wpisów ostatnio nie ma zbyt wiele, zwłaszcza w środku tygodnia. No i w weekend kolejki nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maver Re: do jazon IP: *.wancom.pl 08.09.06, 10:41 e tam... weszło jakiś dwóch nowych (dla mnie nowych, moooże z raz ich widziałem, ale w typowaniu też nie brali ani razu udziału) i jak to zwykle z nowymi bywa, jest zajęcie dla Jazona (: a też Jazon przez całą swoją tutejszą kariere (jak dla mnie) bardzo dobrze się tutaj sprawuje :) dyskusyjne tematy pozostawia zazwyczaj, chyba że jakiś jest wyjątkowo upośledzony w wyzwiska (: prace Jazona oceniam na bdb, mimo że jest z sąsiedniego miasta :P Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: do jazon 08.09.06, 13:29 nawet nie wiem czy dwóch? Raczej jeden koleś pod kilkoma nickami. W IP wszędzie Orange( więc pewnie kupił sobie blue connecta z Orange i mu się nudzi). A Jazona oceniam na BDB z małym minusem. (sorry za ten ten minus, ale musiałem go dodać, bo jestem z Bydzi:-) ) Najważniejsze, że ciągle mu się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: do jazon 08.09.06, 20:59 mi już leci piąty krzyżyk, choć nick wcale tego nie sugeruje, ale zgadzam się zmaverem i czawezem! Jazon rób swoje , ja nie narzekam! A gó..arzeria niech idzie bluzgać gdzie indziej! No chyba, że minister Romek już im filtry w pracowniach pozakładał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: do jazon IP: *.tvgawex.pl 09.09.06, 13:22 a po kiego grzyba Jazonie polemizujesz z nimi?? wywal ten wątek :)) zaden normalny czlowiek sie nie obrazi, a pieniacze i są, i będą. jestes dobry w tym co tutaj robisz i koniec. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: do jazon IP: *.tvk.torun.pl 09.09.06, 20:06 Nimi? Tylko z nim- jeden uzytkownik z orange wyjątkowo szczeniacko pogrywał ostatnio (do tego ze baca mnie nie lubi przywykłem i akceptuję, zwłaszcza ze sam nie lubie jego:). A wątek zostawiłem własnie po to zeby było widac z kim mamy do czynienia. Po pierwszym skasowaniu posta kolega z orange załozyl wątek pod tytułem 'bydgoskie bydło' i chyba nie był to watek o rolnictwie;-) Dziękuje za slowa poparcia- staram sie nie naduzywac 'władzy' natomiast jestem otwarty na dyskusje gdyby ktos myslał inaczej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maver Re: do jazon IP: *.wancom.pl 10.09.06, 10:25 oo i za to Jazona lubie (: temat gdzie jest dużo dyskusji, gdzie ktoś zawsze na kogoś pobluzga (: a Jazon spokojnie i z humorem podchodzi do tego i wyjaśnia (: a może temat 'bydgoskie bydło' zawierał elementy o ekonomii i przewidywaniach finansowych waluty Kenii? 'bydgoskie bydło' ? no to już mi odrazu mówi że mamy doczynienia z dzieckiem z Torunia (uff... nie Bydgoszcz :D ;-) ) bo jaki bydgoszczanin by założył post besztający samego siebie (-: i też nie żebym krakał ale nasz mały prowokator chyba poszedł do szkoły i zapomniał o forum bo już się nie odzywa (uff...) jestem po Twojej stronie Jazon, będe Cie wspierał moją mocą abyś trwał jak najdłużej, a ciemna strona niech wie że nas nie pokona [-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: kiepsko z zuzlem IP: *.u.pppool.de 10.09.06, 11:24 patrze na ta dyskusje a moze nawet troche szerzej, bo na forum "zuzel". I co z tego wszystkiego wynika? KIEPSKO Z WAMI FANI ZUZLA! Malo watkow,malo tresci,w wiekszosci postow tylko ahy lub ehy na temat jakiejs kolejki ligowej lub zmiany barw. A swego czasu tyle bylo halasu, ze zuzel zasluguje na odrebne forum i to z tych glownych. A teraz powiem wam dlaczego. Zuzel to nudny sport, nie ma czego opisywac. Nie ma tez mozliwosci wymiany uwag, tak jak to sie dzieje na innych forach. No bo ilu z was jezdzi na motorze naokolo stadionu??? Jakie tresci mozecie sobie przekazac? Nie pisze tu zeby komu dokuczyc, lub jak kto mysli, ze jestem trollem. Po prostu wezcie sie za cos pozyteczniejszego. Aha, swego czasu wielu atakowalo mnie tutaj za moje uwagi.Dzis nie ma nawet polowy z nich na tym forum, co przewidywalem juz wowczas. Pomyslcie dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maver Re: kiepsko z zuzlem IP: *.wancom.pl 10.09.06, 11:59 nie mów mi żeby zostawił coś co lubie. każdu lubi to co lubi, a ja żużel lubie. Dla mnie nudne jest np hokej na trawie - nie krytykuje (biegasz z kijem po trawie uderzajac piłke?) niektóre z dyscyplin lekkoaltetycznych - też nie krytykuje, a nie ma tutaj bezpośredniej walki (rzucasz młotem? dyskiem? oszczepem? skaczesz o tyczce?) kazdy lubi to co lubi, a gustu się nie kwestionuje kiepsko z nami? ale i tak o wiele lepiej niż z innymi sportami, bo my mamy chociaż to forum, inne sporty to już wogole musza byc dla ciebie nudne. My możemy sobie tutaj spokojnie pogadać o sprawach dotyczacych żużla, a nie wchodzić na jakieś inne fora i tam "zaśmiecać" ze ty nie widzisz nic ciekawego w zuzlu to juz twoja sprawwa, ale nie krytykuj nas za to co lubimy - to swiadczy wyłącznie o braku tolerancji z twojej strony. pochwal sie czym ty sie interesujesz to na pewno znajdzie sie na to ciekawe okreslenia za coś pozyteczniejszego? czy dla ciebie sport/hobby musi wiązać sie koniecznie z zyskiem jakims? gdybym miał lubic tylko to z czego mam zysk to już bym mógł skończyć ze swoim życiem - dla mnie sport/zuzel to hobby, zabawa założmy że ja lubie czekolade z orzechami, a ty nie nie krytykuj mnie za coś co lubie! to nie swiadczy o tobie dobrze - totalny brak tolerancji czemu tamtych teraz nie ma? pierwszy raz zajrzałem na to forum z 3-4 lata temu (moooze 5) a przez ostatnio rok żadko tu zagladałęm i wróciłem. i za swoje uwagi tego typu dalej bedziesz atakowany powód? 1. brak tolerancji 2. bronimy to co lubimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: kiepsko z zuzlem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 12:10 O co ja widzę powrócił dlugi wielbiciel Małysza heheh. I jak tam się Małysz sprawuje co ? heheh. Mam dla Ciebie radę może byś wziął narty i sobie poskakał skoro tak lubisz ten jakże niezwykle emocjonującą dyscyplinę sportu, a nie pisał na "nudnym" i "głupim” forum żużlowym szkoda Twojego cennego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: kiepsko z zuzlem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 12:53 Łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje Jazon z naszego klubu! To byłem ja, Szrek z forum żużlowego. Przy okazji pozdrowienia dla Bacy i innych normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THC ?????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 13:57 A po co ciągniecie ten wątek ????? Jazon ok. A teraz przestancie sie lizac po korzonkach i skonczcie ten debilny, nikomu niepotrzebny watek. Po co to?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: ?????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:00 "Po co to" Jak sie wom coś gazdo poci to idźta pod prysznic. Lżyj bendzie a i nie tak przykro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: ?????????????????????????????? IP: 83.238.147.* 10.09.06, 14:29 Pozdrowiom wos Śreku, a jakze. A Jazonkowi musza łodpedzieć jakem baca - to wyście zaceli gazdo z tym nielubieniem, nie jo. A jak byście mieli trochę toruńskiego łobiektywizmu to byście zauwazyli, co sie wypowiedziołech w tym wuntku nie ze wzglyndu na wos, jeno tygo gazdy z orendż co to sie podpisuje paroma nikami i nawot jo widza co taki atak na wos jest jakby ponizej krytyki. No łale jak wy widzicie "baca", to jus musicie swoje, no ni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: ?????????????????????????????? IP: *.tvk.torun.pl 10.09.06, 21:45 Nie mam zamiaru zastanawiac sie co było pierwsze- jajko czy kura, czyli kto kogo pierwszy znielubił. Fakt jest taki że nie przepadam z twoimi postami, gwara dawno przestała mnie bawic i ogólnie wkurza mnie zasmiecanie watków komentarzami z wplecionym na siłę 'jockiem'. Niemniej nie opowiadam o tym na każdym kroku, nie odpowiadam na twoje posty i nie usuwam ich- uwazam ze to dośc sporo, biorąc pod uwage okoliczności. Natomiast jeśli chodzi o moj komentarz w tym wątku to nie zrozumielismy sie- nie wiedziałem kogo miał na mysli maver mówiąc o 'dwóch osobach' z którymi polemizuje (w wątku oprócz mnie były tylko dwie). Taki skrót myslowy, że tak niechlubnie zacytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: ?????????????????????????????? IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.06, 15:06 Widzicie jajzonku, jo wos wcale nie zamierzom bawić, a jak wom cego brakuje to se idźta do łapteki. Co do Jocka, to nic nie poradze co jestem jego fanem tak samo jako wy wyzywania syćkich polemistów łod gimnazjalistów lub coś w tym stylu (musi jesteście jasnowidzem, skoro łod razu wicie wiela kto mo lot). Pisza jak pisza, bo inaczy nie umim, a co przystoi starymu bacy (mom dziewindziesiont lot, ale to tys pewnie wicie) to wom jako moderatorowi niekoniecnie. A moich postów nie usuwocie bo regulaminu nie łamia, a nie dlatego co tacy tolerancyjni jesteście. Samiście kiedyś napisoli, co na mnie ni mo paragrafu. Pozdrowiom wos - baca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: ?????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 08:31 No z tym, że nie ma na was Baco paragrafu tobym się nie zgodził. Łamiecie ustawę o wychowaniu w trzeźwości odsyłając nam Jazona do "łapteki". Nie godom co mu źleżyczyta ale paragraf jest paragraf, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: ?????????????????????????????? IP: *.tvk.torun.pl 12.09.06, 10:08 No jezeli to sa wszystkie zarzuty wobec mnie to śpie spokojnie. Co do 'wyzywania' kogos od gimnazjalistów to wydaje mi sie ze jest to dość kulturalny sposób pokazania komus ze w danym momencie szczeniacko pogrywa. Nawiasem mowiac nie wklejam tych 'wyzwisk' w kazdy watek tak jak niektórzy fani 'jocka'. Z całego tego górolskiego słowotoku wnioskuje równiez ze chciałbys abym jako moderator najlepiej w ogole sie nie odzywał, bo 'nie przystoi', albo przynajmniej z wszystkimi sie zgadzał. Nie da rady- zostałem moderatorem społecznym jako jeden z forumowiczów i nie mam zamiaru przestać nim być. Co za tym idzie, mam prawo kogoś nie lubic i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: ?????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:19 Zgadzam sie w 100% Ja na przyklad nie lubie zoladkowej gorzkiej i tesciowej. I nikt ani nic tego nie zmieni chocby nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: ?????????????????????????????? IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.06, 15:50 I zaś wmawiocie mi dziecko w brzuch i tego w wos właśnie nie lubia. Wymyślocie co kto myśli, ile mo lot i jesce chcecie co by sie syćkie z womi zgadzali. Wyciongocie wnioski które majom sie do rzeczywistości jak wy do porzundnygo moderatora. I to jest syćko co mom wom do pedzenia hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: ?????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 16:52 Wicie Baco rozumiecie co muszem wam pedzieć co byśta spróbowali pszynajmni na jakiego końpromisa z Jazonkiem polecieć. To ze mu ni zawse się syćko udawa nie znacy ze je chłop zły jakiś. Jakby nam syćkie w żywocie stosunki powychodzili toby qrna walduś wyż demograficny był jak cholera jakaś albo i winksy jesce. Mnie tes wyciachał /choć godo ze ni łon/ za wirsyk maluśki na temat drobiu tego co to wicie ze godoć za bardzo nie mozno teroz alebo tez za coś niewinnego w kierunku excelencji imperatora co za miedzom sie rozpsestsenił, ale łobiektywnie zec ujmując dziarski z niego juhas i na stadko bacenie mo! Dlategojsik na sacunecek choćby maluśki zasługiwać moze i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: ?????????????????????????????? IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.06, 19:00 No jak mo BACENIE, to jakiem baca, szacunek siem należy. Czy jo rzek co łon zły? A kaj tam, dobry toruniok z niego jest, choc wiadomo, co na torunioków mom ciupaska a łon sie cepio niewiada ło co nawet jak akurat ktoś mu psyzno racje. A z tom ustawom to wy tak na powaznie? Bo jak by tak jajzonek lekomanem nie daj Boze zostoł, to bynda go mioł na sumieniu. Cos bych jesce musioł dodać wiadomo ło kim, co by jajzonek mioł pożywka, ale jakoś jocek mnie sie z zadnymi lekami nie kojarzy hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: ?????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:03 Ja wam Baco powiem co podobo mi się wasz wontek literacki. Jakby wicie komu miało psedawkować tych leków to zawse dobrze widziane jest pocytać jakom dobrom literaturę. A s tymi renkopisami toście mi zaimponowali qrna że as hej! Ino tu tys trza uważać coby nie czytać przy dzieciakach bo wrócimy do punkta wynścia - ustawy o wychowaniu w trzeźwości. Choć z 2giej strony jak casem somsiod s pseciwka firanki nie zamknie, jak łokno łotwozy i TVPa łoglonajom tose tak myśla, co ta ustawa jus nie łobowionzywa. No bo jak taki jeden wielki albo drugi łopalony nawijać zacynajom to se myśola co łony cholernie dużo cytajom, może nawet za duzo bo ani w tym ładu ani skład hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: ?????????????????????????????? IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.06, 19:53 Moze łoni nie umiom cytać tak dobze jak my i im starcy byle wiersyk co by gupoty wygadywoć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: ?????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 09:07 Musi Baco nu wej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: ?????????????????????????????? IP: *.u.pppool.de 10.09.06, 14:25 i tu dobrze trafiles.Pastwia sie nad tym watkem rozni desperaci, bo NIC INNEGO CIKAWEGO W ZUZLU NIE MA. Zobacz ile jest na tym forum wypowiedzi odnoszacych sie wylacznie do wydarzen w sferze zuzla.PACHNIE MALIZNA.A wiesz dlaczego?Przeczytaj moj poprzedni post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: ?????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 15:13 Jaki by nie był "dłuuugi" ten razgawor na 1 nie będziesz miał wpływu: na wartość, jaką dla miłośników żużla ma ta dyscyplina. Nie ważne czy ją polubisz czy nie, nie ważne dla nas co o żużlu myślą wyznawcy innych dyscyplin. Na meczu żużlowym jeszcze nigdy nie przysypiałem. Poszedłem ostatnio na mecz kadry, parę dni później na mecz 2ligowej kopanej i o mało nie zasnałem. Czy to powód abym zaczął wyszydzać fanów kopanej? Jeśli my, bywalcy forum żużlowego jesteśmy dla ciebie "desperatami" to kim jestes ty - facet, który przebywa na forum dla desperatów? Masochista, a może jeszcze ktoś inny? Jak szukasz przyjaciół to chyba adresy pomyliłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: why? IP: *.orange.pl 10.09.06, 15:49 no i o to chodziło!!! piszcie o żużlu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek do jazon IP: *.orange.pl 10.09.06, 15:53 sorry.to nie było nic osob.chodziło o rozruszanie forum. ludzie piszcie o speedwayu-jeśli go kochacie-komisje śledcze[kto , skąd ,itd] zostawcie giertychom.pozdrawiam SŁAWEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: do jazon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 16:02 Masz qmplu rację: żużel to sprawa poważna a nie jakieś tam duperele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maver Re: do jazon IP: *.wancom.pl 10.09.06, 17:39 baco! pomocy! oscypka mi doj! :D ;-) bo dzisiaj zjadłem ostatnią porcje (smażony oscypek) jaką przywiozłem z zakopanego a co do żużla już kiedyś była o tym dyskusja na 4 meczach e-ligi jest wiecej widzów niż na prawie wszystkich meczach piłki nożnej włącznie w ekstralkasie (-: no ale też można nazwać to inaczej (: jeśli ktoś idzie gdzieś tylko po to aby się pobić z kimś (mówie teraz ogólnie, nie tylko o piłce nożnej) to faktycznie na żużlu wieje nudą i szkoda czasu, bo baaardzo żadko są jakieś nawet mniejsze zadymy. No czasem dwóch kibiców sie posprzecza o piwo. aż mnie dziw bierze że ktoś zagląda i ba! wypowiada sie na forum sportu którego nie lubi (-: ja nawet nie czytam co piszą w gazetach o ekstraklasie i Zawiszy, a już tymbardziej nie chce mi sie wchodzić na fora o rzeczach które mnie nie interesują. Nie lubie piłki nożnej - czasem obejrze lige mistrzów albo mecz reprezentacji - a jak ktoś lubi to prosze bardzo (: życze wielu pozytywnych emocji. Wolna wola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: do maver i nie tylko IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.06, 20:54 Nie mocie łoscypka, zjedzta se bryndze. Jeno nie zaczynojcie zaś ty dyskusji z długim, bo zaś będziem mleć na okrągło to samo hej. Niech łon se tam pisze co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
amra Re: why? 11.09.06, 10:06 Wątki w całości oraz posty są usuwane w sytuacji gdy łamią regulamin i/lub netykietę. Jeśli zauważacie taki post/wątek klikajcie na kosz. Można też wysyłać zgłoszenia na adres forum.abuse@gazeta.pl -- a Odpowiedz Link Zgłoś
amra Re: do amra 15.09.06, 10:30 To że wpisy zgodne z regulaminem i netykietą zostają;) O ile nie służą podbijaniu wątków. Wynika z tego to, że są określone reguły gry. Dla Was i dla mnie. -- a Odpowiedz Link Zgłoś