Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do PannyA !

07.11.01, 14:09
    Dlaczego po raz drugi dajesz temat: "Engel o Schweczenko : EGOISTA!!!!"
    Przecież już raz napisałaś o tym i wystarczy.

A może szukasz taniej sensacji?:-)

Pozdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pannaa Re: Do PannyA ! IP: 62.153.128.* 07.11.01, 14:58
        nie mam pojecia !!!! TO NIE JA!!!!
        • lhp Re: Do PannyA ! 07.11.01, 14:59
          a F5 naciskalas?

pzdr
          • Gość: Kan Re: Do PannyA ! IP: 157.25.84.* 07.11.01, 15:03
            Jak nie Ty, ten sam adres, ten sam nick.
            Klikaj na "wyślij" raz a nie kilka razy.
            • Gość: PannaA Re: Do PannyA ! IP: 62.153.128.* 07.11.01, 15:07
              kan madrasiu .. pisze na forum od dlugiego czasu i nie jestem poczatkujacym
              debilem... ale moze cos z moim browserem nie jest ok ...
              • Gość: Kan Re: Do PannyA ! IP: 157.25.84.* 07.11.01, 15:16
                Bez urazy.
                Próbuj dalej.
                • Gość: fanp Re: Do PannyA ! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 07.11.01, 15:42
                  czy to gej???????????? co on tu robi???????
                  • Gość: PannaA Re: Do FANP IP: 62.153.128.* 07.11.01, 15:51
                    sam jestes mozesz gejem, moze zröbcie glosowanie czy mam tu gadac czy nie..
                    rozumie ze sie wkurzacie ( glupia baba nie ma pojecia), ale niemam ochoty
                    podawac sie za faceta , tylko zeby möc w spokoju dyskutowac o sporcie ...
                  • Gość: PannaA Re: Do FANP IP: 62.153.128.* 07.11.01, 15:54
                    sam jestes mozesz gejem, moze zröbcie glosowanie czy mam tu gadac czy nie..
                    rozumie ze sie wkurzacie ( glupia baba nie ma pojecia), ale niemam ochoty
                    podawac sie za faceta , tylko zeby möc w spokoju dyskutowac o sporcie ...
                    • Gość: Kan I znowu !!! Zlituj się panienko. IP: 157.25.84.* 07.11.01, 15:59
                      • Gość: PannaA Re: I znowu !!! Zlituj się panienko. IP: 62.153.128.* 08.11.01, 09:20
                        boah, wiecie co : ugryzcie sie w .... . Dziwne tylko ze jak jestem pod innym
                        Nickiem nikt mnie sie nie czepia.. to jest typowe dla was facetöw --albo dla
                        polskich facetöw ....
                        • lhp do PannyA 08.11.01, 09:24
                          Gość portalu: PannaA napisał(a):

> boah, wiecie co : ugryzcie sie w .... . Dziwne tylko ze jak jestem pod innym
                          > Nickiem nikt mnie sie nie czepia.. to jest typowe dla was facetöw --albo dla
                          > polskich facetöw ....

Czemu uogolniasz - sama tego nie lubisz, to jest miejsce do wymiany pogladow
                          sportowych, a nie do walki plci

pzdr
                          • campo Re: do PannyA 08.11.01, 09:35
                            Jak tam się wiedzie FC Barcelonie w Pucharze Króla ?:-)

P.S.
                            Dlaczego piszesz pod różnymi nickami?

Pozdr.
                            • Gość: kuba Re: do campo IP: *.pik.gliwice.pl 08.11.01, 09:42
                              niespodzianki pucharu

Figueres (3.liga) - Barcelona 1:0 po dogrywce
                              Atletico Madrid (2.) - Rayo Vallecano (1.) 1:3
                              Ceuta (3.) - Real Betis (1.) 4:1 po dogrywce
                              Ciudad de Murcia (3.) - Sevilla (1.) 2:1
                              Hospitalet (3.) - Real Sociedad (1.) 2:1
                              Lanzarote (3.) - Tenerife (1.) 5:1
                              Lleida (3.) - Espanyol (1.) 1:0
                              Logrones (3.) - Real Saragossa (1.) 0:0, karne 5:4
                              • campo Re: do kuby 08.11.01, 09:47
                                To wiem:-))

Pozdr.
                            • Gość: PannaA Re: do Campo IP: 62.153.128.* 08.11.01, 09:58
                              wkurzam sie bo jak sie podaje jako dziewczyna , musza sie jakies dupki
                              czepiac... piszac wieczorami domu ( poludniami z pracy) pod neutralnym
                              nickiem jakos mam spoköj... od malego intersuje sie sportem , F1 , Pilka
                              itd. , czy to az takie dziwne ?
                              • Gość: Kan Re: PannyA IP: 157.25.84.* 08.11.01, 10:17
                                Powiedz żesz otwarcie ktoś Ty: chłop czy baba ?
                                • Gość: PannaA Re: do Ken IP: 62.153.128.* 08.11.01, 10:25
                                  • Gość: Kan Re: Do PannyA ! IP: 157.25.84.* 08.11.01, 10:41
                                    W Twoim poscie brak tekstu.
                                    Czyż bym zadał kłopotliwe pytanie ?
                                  • Gość: PannaA Re: do Ken IP: 62.153.128.* 08.11.01, 10:41
                                    sorry, a wiec jeszcze raz : po pierwsze to wy sie zaczeliscie czepiac , po
                                    drugie : nie jestem ani gayem ani chlopem tylko jedna z trzech cörek mojego
                                    ojca, ktöry zawsze marzyl o synie.Od malego wiec ogladalam sport i uwielbiam
                                    pilke nozna ( nie tylko z aspektu sportowego
                                    • Gość: Kan Re: Do PannyA ! IP: 157.25.84.* 08.11.01, 10:49
                                      No nareszcie.
                                      Ja się nie czepiam bo jesteś kobietą tylko dlatego, że mnożysz te same posty
                                      co jest denerwujące, tak jak otwieranie kilkunastu wątków o jednym temacie.
                                      Pozdr.
                                      • Gość: PannaA Re: Do PannyA ! IP: 62.153.128.* 08.11.01, 10:54
                                        to nie jest moja wina, möj browser z jakiejs glupiej przyczyny, ciagle chce
                                        aktualizowac strony...
                                        • lhp Re: Do PannyA ! 08.11.01, 11:01
                                          Ta jak sie zapyta czy wyslac informacje ponownie - odpowiedz NIE lub Anuluj -
                                          powinno pomóc /browser zapyta/

Pzdr
                            • Gość: Przemas Re: do Campo IP: *.pde.philips.com 08.11.01, 10:08
                              campo napisał(a):

> Jak tam się wiedzie FC Barcelonie w Pucharze Króla ?:-)

Tak jak Realowi w zeszłym sezonie. W dodatku Real wygrał z Barcą 2-0, a jak było
                              rok temu? To co, odwrócenie ról? Nie mam nic przeciwko temu.
                              Pozdr
                              >
                              >
                              • campo Re: do Przemasa 08.11.01, 10:42
                                Przemas napisał:
                                To co, odwrócenie ról?

Hihi,może jednak nie:-))

Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka