Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KASA DO ZAROBIENIA

IP: 80.48.118.* 21.03.03, 19:21
    Cześć prezesi, nie dawno napotkałem się w internecie na stronę netprofit,
    która płaci tobie kase. Oni wysyłają tobie na poczte emaile z reklamami i
    ankiety. A ty za przeczytanie emaila lub za wypełnienie ankiety dostajesz
    kasę. Za emaila od 4 do 50 gr ( zależy od długości reklamy ) a za wypełnienie
    ankiety od 1 do 10 zł ( zależy od długości ankiety ). Dostajesz też pieniądze
    za polecenie komuś tej strony, czyli jeśli powiecie np. koledze o tej stronie
    a on się zapisze i potwierdzi że wy mu tą stronę poleciliście to wy będziecie
    dodatkowo zarabiać 20% tego co on zarobi. To znaczy jeśli zarobi 10 zł to on
    dostanie oczywiście 10 zł a wy 2 zł. Jeśli chcecie jeszcze coś wiedzieć no to
    napiszcie mi emaila na socker1@gazeta.pl a jeśli chcecie się zapisać no to
    niżej podaję wam nazwę strony.
    Pozdrawiam socker
    netprofit.pl/zapis.php?referent=socker13
    Obserwuj wątek
      • Gość: ?????? Re: KASA DO ZAROBIENIA IP: *.rcb.vectranet.pl / 10.4.1.* 22.03.03, 08:19
        socker sprawdż pocztę
        • Gość: socker Do gościa portalu IP: 80.48.118.* 22.03.03, 15:40
          Sprawdziłem pocztę i odpowiedziałem na twoje pytania
          Pozdrawiam socker
          • Gość: ???????? Re: Do gościa portalu IP: *.rcb.vectranet.pl / 10.4.1.* 22.03.03, 17:02
            thx
          • Gość: ???????? Re: Do gościa portalu IP: *.rcb.vectranet.pl / 10.4.1.* 22.03.03, 17:05
            nie dostałem żadnych odpowiedzi przed chwilą sprawdzałem może jest jakiś błąd
            jeśli możesz to napisz na joker444@wp.pl
            • Gość: TAREAL Re: Do gościa portalu IP: 80.85.225.* 22.11.03, 08:02
              Cha cha cha ilu głupków chcesz jeszcze nabrać?! Ludzie! Weźcie się lepiej za
              zbieranie flaszek bo wtedy choć na piwo będzie, a to jest poprostu lipa...
      • hermanowy Re: KASA DO ZAROBIENIA 22.11.03, 19:29
        hehehe ja tam jestem od roku i nic nie dostalem lipa jak cholera, chyba po
        prostu zbieraja tak dane osobowe, :)) a kolega ma nadzieje na zarobek na innych
        bo to dziala na zasadzie piramidy, tzn dzialaloby gdyby oni cokolwiek
        wysylali :)
        • lordyodri Re: KASA DO ZAROBIENIA 22.11.03, 23:15
          Dodajmy jeszcze, ze w przypadku takich stronek zwykle opcja wypisz sie i tak
          nie powoduje przerwania naplywu chlamu z reklamami. Wbrew pozorom zwykle
          uczciwe sa tylko te stronki internet cash (internet profit), ktore daja
          naprawde niskie wynagrodzenia za klikanie na bannerki, etc. Jak gdzies pisze 50
          groszy za mail (nawet gdyby mial 10 milionow znakow :) ), to jest to na 80%
          sciema
      • bnsk Re: KASA DO ZAROBIENIA 24.11.03, 15:55
        to jest straszna lipa i nie działa jak zresztą inne polskie firmy jak ktoś
        chce cos o prawdziwych amerykańskich firmach sie dowiedziec to niech pisze
        bnsk@wp.pl lub wchodzi <a href="http://kasioreczka.glt.pl">

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka