Gość: maad IP: 192.168.21.* 11.11.01, 05:26 Pan Schetyna - tak z rozbiegu powinien sam zerwac kontrakt ze slaskiem. Podejrzewam, ze to bylaby jego najbardziej trafna decyzja, od dluzszego juz czasu. Nie sadzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Pan Schetyna. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 12:03 Pan Schetyna nie będzie już posłem to chce sobie gdzieś jeszcze być ważny. Coś w tym jest skoro Stevan Tot zapytany o pracę we Wrocławiu powiedział, że nie chciałby pracować w klubie gdzie skład ustalają działacze. Odpowiedz Link Zgłoś
saper Re: Pan Schetyna. 13.11.01, 15:35 > Pan Schetyna nie będzie już posłem czy ja o czymś nie wiem??? możesz to wytłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e13 Re: Pan Schetyna. IP: *.prawo.uni.wroc.pl 12.11.01, 12:33 robimy zbiorke w rynku i organizujemy "marsz przeciwko prezesikowi"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Pan Schetyna. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 06:39 Mimo tego, że kibicuję Pogoni to dobra gra Śląska w Europie była zawsze dla mnie dużą radochą. Życzę najlepszemu polskiemu klubowi koszykarskiemu aby był wreszcie kierowany przez mądrych ludzi. To co się tam teraz dzieje uwłacza temu klubowi i jego tradycjom. Mam nadzieję, że rychło w Eurolidze wrócą dobre czasy dla Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasionko Re: Pan Schetyna. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 23:24 Nareszcie jakiś rozsądny głos! Jak Śląskowi się odmieni i zacznie wygrywać to znów zaczniemy kochać Schetynę i mówić że on wie co robi(chociaż teraz to b. trudne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maad Pan Schetyna. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 11:27 Teraz jeszcze odchodzi Repesa - mozemy juz w tym sezonie Slask "spisac" na straty w Eurolidze. Czy ten Pan Schetyna nie ma nikogo nad soba???? Odpowiedz Link Zgłoś