Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Konspiracja kadry Janasa

IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 13:55
    HAJTO DO DOOOOOOOOOMUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: teznieHajto Temu Panu już dziękujemy!!!!!!!! IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 14:01
        Wracaj do Gelserkirchen!!!!!!!!!
      • Gość: Hajto_nie Hajto żegnaaaj!!!!!! IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 14:04
      • Gość: Nie_Hajto Nie chcemy cię!!!!!!! IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 14:06
      • Gość: Hajto_NIE Re: Konspiracja kadry Janasa IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 14:08
        Znowu zawali! Do widzenia Tomeczku!
      • Gość: Hajto-nie Zmykaj stąd! IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 14:10
      • Gość: tassmo@gazeta.pl Hajto jest the best!!!!!!!!!! IP: *.jedynaczek.ds.polsl.gliwice.pl 27.03.03, 14:56
        hajto dzieki ze wrociles...nie przejmuj sie tymi burakami!!!!
        • Gość: X-Ray Re: Hajto jest the best!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.03.03, 23:07
          Gość portalu: tassmo@gazeta.pl napisał(a):

> hajto dzieki ze wrociles...nie przejmuj sie tymi burakami!!!!

A wlasciwie tym jednym burakiem, bo wszystkie powyzsze posty
          na "nie" napisano z tego samego komputera...
      • Gość: mahoney Re: Konspiracja kadry Janasa IP: *.man.polbox.pl 28.03.03, 14:25
        na wstepie chcialbym napisac :
        HAJTO DO DOMU , JUZ CIE MAMY DOSC , NIE MOZNA NA CIE LICZYC JAK JESTES POTRZEBNY
        TY JUZ SWOJE POPSULES , ZE WYMIENIE TYLKO KOREE

przechodzac dalej , niestety panowie konspiracja Janasa nic nie dala , do
        druzyny Piasta Gliwice na sparing potajemnie dostali sie dwaj wegrzy , trener
        Piasta mowil potem ze jakos nie moze uwierzyc ze ci nowi zawodnicy pochodza z
        Azji , i juz wiedza ze gra bedzie polegala na ja do ciebie ty do mnie , ja do
        Olisadebe ( ewentualnie w aut )
        • Gość: mahoney Re: Konspiracja Nie-Hajty IP: *.man.polbox.pl 28.03.03, 14:29
          Ps. Łącze wyrazy uznania dla Nie-Hajty , ktory w tak potajemny i zakonspirowany
          sposob przemycil swe zdanie niecheci do zawodnika szalki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka