Gość: nieHajto IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 13:55 HAJTO DO DOOOOOOOOOMUUUUUUUUU!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teznieHajto Temu Panu już dziękujemy!!!!!!!! IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 14:01 Wracaj do Gelserkirchen!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hajto_NIE Re: Konspiracja kadry Janasa IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 14:08 Znowu zawali! Do widzenia Tomeczku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tassmo@gazeta.pl Hajto jest the best!!!!!!!!!! IP: *.jedynaczek.ds.polsl.gliwice.pl 27.03.03, 14:56 hajto dzieki ze wrociles...nie przejmuj sie tymi burakami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-Ray Re: Hajto jest the best!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.03.03, 23:07 Gość portalu: tassmo@gazeta.pl napisał(a): > hajto dzieki ze wrociles...nie przejmuj sie tymi burakami!!!! A wlasciwie tym jednym burakiem, bo wszystkie powyzsze posty na "nie" napisano z tego samego komputera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Konspiracja kadry Janasa IP: *.man.polbox.pl 28.03.03, 14:25 na wstepie chcialbym napisac : HAJTO DO DOMU , JUZ CIE MAMY DOSC , NIE MOZNA NA CIE LICZYC JAK JESTES POTRZEBNY TY JUZ SWOJE POPSULES , ZE WYMIENIE TYLKO KOREE przechodzac dalej , niestety panowie konspiracja Janasa nic nie dala , do druzyny Piasta Gliwice na sparing potajemnie dostali sie dwaj wegrzy , trener Piasta mowil potem ze jakos nie moze uwierzyc ze ci nowi zawodnicy pochodza z Azji , i juz wiedza ze gra bedzie polegala na ja do ciebie ty do mnie , ja do Olisadebe ( ewentualnie w aut ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Konspiracja Nie-Hajty IP: *.man.polbox.pl 28.03.03, 14:29 Ps. Łącze wyrazy uznania dla Nie-Hajty , ktory w tak potajemny i zakonspirowany sposob przemycil swe zdanie niecheci do zawodnika szalki Odpowiedz Link Zgłoś