Gość: prorok IP: *.ds.uni.wroc.pl 30.03.03, 01:17 wow!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan I nawet gadał do rzeczy IP: *.hispeed.ch 30.03.03, 01:34 I nawet po walce gadał do rzeczy z lekkim polskim akcentem. Ładnie było widzieć białoczerwoną i słuchać Mazurka (cokolwiek z wariacjami) w kontekście zwycięstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TigerFan Re: Michalczewski pokonał Harmona IP: *.trentn01.nj.comcast.net 30.03.03, 03:08 Michalczewski jest debesciak faken - zycze mu nie 2 wygrane pojedynki tylko i z 10 - zeby ci juz nikt nie dorownal Darek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Michalczewski pokonał Harmona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.03, 03:48 kiedy skończy się ten cyrk z podstawianiem kelnerów Michalczewskiemu? nie chodzi mi tu o motywy kto jest polakiem a kto niemcem,chodzi mi o względy czysto sportowe walka nudna jak flaki z olejem,nie wiem czy TIGER jest już tak zleniwiały czy to przez tych trzeciorzędnych pięściarzy którzy nawet ni mają tyle honoru żeby udawać że im zależy no i pojawia stały punkt programu,kto jest lepszy Jr Jones czy Michalczewski,według mnie Jones jest lepszy.Do walki nigdy nie dojdzie bo po co? każdy zachowa swój status niepokonanego i wilk jest syty i owca cała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuo Re: Michalczewski pokonał Harmona IP: 217.110.82.* 30.03.03, 11:57 a ty wojtek pewnie nastukal bys darkowi w pierwszej,a r.j.juniorowi dopiero w trzeciej rundzie.jestes typem,ktory z zalozenia ma inne zdanie-niekoniecznie madre,ale najwazniejsze ze przeciwne wiekszosci.atrybut filozofa z pod budki z piwem. a co powiesz o malyszu?daleko skacze bo w locie pierdzi? GRATULACJE DAREK!!!bedzie otke,junior? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgh Re: Michalczewski pokonał Harmona IP: *.eurotek.com.pl 31.03.03, 16:49 Gość portalu: wojtek napisał(a): > kiedy skończy się ten cyrk z podstawianiem kelnerów > Michalczewskiemu? > nie chodzi mi tu o motywy kto jest polakiem a kto > niemcem,chodzi mi o względy czysto sportowe > > walka nudna jak flaki z olejem,nie wiem czy TIGER jest > już tak zleniwiały czy to przez tych trzeciorzędnych > pięściarzy którzy nawet ni mają tyle honoru żeby udawać > że im zależy > > no i pojawia stały punkt programu,kto jest lepszy Jr > Jones czy Michalczewski,według mnie Jones jest lepszy.Do > walki nigdy nie dojdzie bo po co? każdy zachowa swój > status niepokonanego i wilk jest syty i owca cała Palancie dwie sprawy!!! 1. Roy juz przegrał 2. Z tym kelnerem Roy sie meczył 10 rund a na dechy go nie położył. A pozatym on był na 6 miejscu i miał pełne prawo walczyć z Darkiem. Jednak uważam że Darek powinien sobie już dobierać słabszych przeciwników Hall był zajebisty a i temu nic nie brakowało. Te dwie walki i na emeryture nie dozyje poznej starosci a nie trzesie sie po parkinsonie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Michalczewski pokonał Harmona IP: *.proxy.aol.com 30.03.03, 03:45 Patrzac na jego kariere to mysle,ze on nasz jest ! madry chlopak,wie jak pieniadze robic !!!Shalom Darek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek_ Brawo Darek!!!!! IP: *.trentn01.nj.comcast.net 30.03.03, 06:19 Gratulacje z new jersey !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek37 Re: Michalczewski pokonał Harmona IP: *.icpnet.pl 30.03.03, 08:20 Michalczewski to cwaniak jest wlascicielem resteuracji i dlatego bije kelnerow.Wcale nie liczy sie z Kodeksem Pracy.Jak tak mozna?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goku Re: Michalczewski pokonał Harmona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 09:55 Może nie zauważyliście ale Michalczewski jest coraz gorzej przygotowany. Nie mówie o kondycji. Pomijając to że jest gruby i wolny to dodatkowo większość jego ciosów nie trafia. Niedługo mu ktoś dokopie. A porównajcie go z Rayem Jonesem Jr.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: Michalczewski pokonał Harmona IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.03.03, 11:44 lata robia swoje niestety (dlatego tez coraz ciezej sie przygotowuje w gorach bo inaczej po prostu nie zameczy rywali). jedni moga dluzej inni krocej. tak czy inaczej niech wygra przenajmniej jeszcze 2 walki i przejdzie do historii boksu czy sie to komus podoba czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batman forever Re: Michalczewski pokonał Harmona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 14:45 Gość portalu: Goku napisał(a): > A porównajcie go z Rayem Jonesem Jr.. Porownujemy i co widzimy ? Ze RJ nie znokautowal Harmona i walke wygral poniewaz przeciwnik doznal kontuzji. Wczorajsza walke kontrolowal od poczatku (!) do konca, a to ze nie rzucil sie na przeciwnika w pierwszych sekundach to taktyka (zwycieska taktyka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Michalczewski pokonał Harmona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.03.03, 10:23 To jest przykład prawdziwego fightera ,On i Małysz to prawdziwe gwiazdy na naszym ciemnym niebie!Kto był w ringu ten powinien docenić te osiem rund! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Michalczewski pokonał Harmona IP: *.chello.pl 30.03.03, 17:24 zgadzam się! gdyby nie Małysz, Michalczewski oraz powiedzmy Korzeniowski to nie mielibyśmy w ogóle z czego się cieszyć, jeśli chodzi o sport. to są nasi jedyni bohaterowie i oby zwyciężali jak najdłużej!!! walka Michalczewskiego była otarciem łez po żenującym meczu naszej reprezentacji z Węgrami!!! Gość portalu: rychu napisał(a): > To jest przykład prawdziwego fightera ,On i Małysz to prawdziwe > gwiazdy na naszym ciemnym niebie!Kto był w ringu ten powinien > docenić te osiem rund! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: Michalczewski pokonał Harmona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.03, 11:46 gdzie jest ta pipeczka, ktora wczoraj tu pisala o jakis swoich szokujacych dla darka przeczuciach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Michalczewski pokonał Harmona IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.03, 12:24 Darek moze i niema juz tej pary co 2-3 lata temu ale i tak potrafi kazda walke na swoja kozysc przekrecic a r.j jr tez juz nie jest taki kozak -ogladalem kilka jego ostatnich walk zanim przeszedl do ciezkiej i bylem w wiekszosci rozczarowany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHALCZEWSKI Re:R.J.JUNIOR TO DUPEK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.03, 14:42 WYSTARCZY PRZYPOMNIEĆ JEGO OSTATNIĄ WALKĘ W WADZE CIĘŻKIEJ BYŁ W POWAŻNYCH OPAŁACH A KOMENTATORZY TAK SIĘ NIM ZACHWYCALI JAK BY OGLĄDALI JAKĄŚ INNĄ WALKĘ NIŻ JA,A ON SIĘ ZACHOWYWAŁ JAK PAJAC.CO DO HARMONA TO ON WALCZYŁ Z JUNIOREM I WYTRZYMAŁ Z NIM DŁUŻEJ NIŻ Z MICHALCZEWSKIM BO DO 10 RUNDY, WIĘC KELNEREM RACZEJ NIE JEST . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.Sugar Gratulacje dla Darka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 19:25 Dotychczas myślałem, że z Juniorem Darek nie miał by szans, ale ponieważ boks to nie tylko taniec i technika, ale także siła ciosu, wytrzymałość na ciosy, upór, determinacja, wytrwałość - i w tym wszystkim Darek jest lepszy, Michalczewski choć już nie jest tak dobry jak kiedyś jest naprawdę świetnym bokserem, i w najlepszej formie co najmniej równy Juniorowi, ktróy bardziej najbardziej dba o show i kasę. Gratulacje dla Darka, pokazał klasę w trudnej sytuacji, bo na początku było naprawdę źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Michalczewski pokonał Harmona IP: *.ci.uw.edu.pl 01.04.03, 10:04 A ile skoczył??? Czy dalej od Adama? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Damski bokser IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.05.03, 00:44 " Bild" podal , ze byla (?) zona oskarza , naszego mistrza o pobicie , w Polsce jakos cicho o nastepnym sukcesie mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vespa Re: Damski bokser IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.03, 18:23 Zonie Michalczewskiego koncza sie pieniazki. Zycie na Florydzie najtansze chyba nie jest. Nie chce go bronic, bo nie wiem gdzie prawda, ale zbliza sie termin rozwodu i ta cala nagonka jakas taka ni w pipke ni w oko. Dlaczego dopiero teraz otworzyla buzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Damski bokser IP: *.orion.pl 09.05.03, 13:11 Gość portalu: Vespa napisał(a): > Zonie Michalczewskiego koncza sie pieniazki. Zycie na Florydzie najtansze chyba > > nie jest. > Nie chce go bronic, bo nie wiem gdzie prawda, ale zbliza sie termin rozwodu i > ta cala nagonka jakas taka ni w pipke ni w oko. > Dlaczego dopiero teraz otworzyla buzie? Widzialem jej zdjecie, nie wyglada, jakby Tygrys ja bil. A powinien. Odpowiedz Link Zgłoś