adcubar 08.11.06, 00:27 też tak uważam obserwuję Przysiężnego od dłuższego czasu ma teraz chłop obniżenie lotów ale może błysnąć )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aqq Fibak: Tenis wreszcie zaistniał IP: 193.109.212.* 10.11.06, 15:00 czy ten wywaid jest sponsorowany przez krauzego??? "Pan Ryszard Krauze nie żałuje pieniędzy na Prokom Team" - i jaki to ma związek z sukcesami np. łukasza kubota??? Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Fibak: Tenis wreszcie zaistniał 10.11.06, 15:20 Gość portalu: aqq napisał(a): > czy ten wywaid jest sponsorowany przez krauzego??? > "Pan Ryszard Krauze nie żałuje pieniędzy na Prokom Team" > - i jaki to ma związek z sukcesami np. łukasza kubota??? pewnie taki mistrzu, że Kubot jest członkiem Prokom Team. jak prawie wszyscy nasi czołowi gracze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Fibak: Tenis wreszcie zaistniał IP: *.ericsson.net 11.11.06, 13:28 czyzby szly na to pieneidze z informatyzacji ZUSu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToM Fibak: Tenis wreszcie zaistniał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:19 A ja myslalem ze wygrala Wimbledon... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moki1 Re: Fibak: Tenis wreszcie zaistniał IP: *.chello.pl 10.11.06, 15:38 > A ja myslalem ze wygrala Wimbledon... :))) Nie martw sie. Kazdy sie moze pomylic. Wazne ze potrafisz przyznac sie do bledu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek-t Re: Fibak: Tenis wreszcie zaistniał IP: *.chello.pl 10.11.06, 18:00 Wimbledon (oczywiście na razie juniorski) wygrała w ubiegłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack poprawka, Kubot doszedl do III rundy IP: *.eds.net 10.11.06, 18:00 US OPEN, nie do II. Dla dziennikarzyny to bez znaczenia... A Fibak sladem wielu bylych gwiazd tenisa jest zaangazowany w szkolenie przyszlych mistrzow.... OK, OK, wiem ze zartuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Siostry Radwańskie IP: *.pchelp.2-0.pl 10.11.06, 18:03 Pozdrawiam siostry Radwańskie i życzę powodzenia. Oby tak dalej. Zapraszam wszystkich którzy chcą je spotkać na treningach na korty Nadwiślan Kraków. W sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś