Gość: www Brawo Piotr Gruszka!!!!!!!!! IP: *.slowianin.pl 04.12.06, 23:27 -------------------------------------------------------------------------------- Dobrze powiedzial tym smierdzielom dzialaczom ktorzy sobie glupie przyspiewki urzadzali na trybunach!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panie autorze... Wybierz najlepszego polskiego siatkarza mistrzo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 07:45 ...Pliński w pierwszej szóstce był już od ponad roku!!!! Na Mistrzostwach Europy wskoczył do niej... a odkryciem obecnie to jest dla lajkoników ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Wybierz najlepszego polskiego siatkarza mistrzo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 09:28 w jakim Nowym Miescie?, o ile sie orientuje to Lukasz pochodzi z Dobrego Miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
opty2 Re: Wybierz najlepszego polskiego siatkarza mistr 05.12.06, 14:28 oj, trudno naprawdę Zagumny to filar, jego postępy widać gołym okiem Wlazły - zimna krew, jedyny nie przestraszony Brazylią Winiarski - o rany ten to ma speed, mało kiedy zawodził Kadziewicz - zagrywka super, blok dobry ale nie na Brazylię (jeszcze im pokaże) Pliński - odkrycie, górą Kaszubi, jestem za:) Świderski - instytucja, sam dla siebie klasą (trochę przemęczony) Gacek- człowiek od mało wdzięcznej roboty ale jakiej ważnej, piękne obrony! Gruszka - on jest jak monument, w tym meczu z Rosją podziwiać tylko Szymański - świetny atak, nie tylko na tych MŚ, świetne dwa sezony Bąkiewicz - trochę mało pograł, szkoda, odbiór bardzo dobry Grzyb - super duet z Zagumnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klonik Wybierz najlepszego polskiego siatkarza mistrzo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 15:28 Kocham sie w Kadziewiczu:-]Jest boski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Wybierz najlepszego polskiego siatkarza mistr IP: *.marymont.pl 05.12.06, 15:42 jeśli chodzi o Kadziewicza - w pełni potwierdzam ;) zobacz te linki ;) img145.imageshack.us/img145/5872/img2623vi4.jpg img90.imageshack.us/img90/1583/img2673nb2.jpg img169.imageshack.us/img169/1245/img2849js7.jpg img292.imageshack.us/img292/6341/img2917ui3.jpg img299.imageshack.us/img299/6554/img2921di8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wybierz najlepszego polskiego siatkarza mistr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 17:01 fajne fotki :) Zgadzam sie, numerem jeden jest dla mnie Kadziewicz.Bardzo dobrze zagrał w bloku, a jego zagrywka w meczuz Rosja pomogła odwrócić zła passę. Brawo, oby tak dalej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: Kadziu już niedługo na żywo :) 07.12.06, 17:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=53549378 mf Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: as Łukasza - Pl - Rosja 07.12.06, 18:01 www.youtube.com/watch?v=ZDwvXvDCoTI ps. dziś w wywiadzie z Plińskim czytałam, że ten as był niedługo po tym, jak jeden z Rosjan pogroził nam pod siatką palcem. Dobrze, że Kadziu tak zaserwował, nie będzie Rosjanin nam groził ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estera Wybierz najlepszego polskiego siatkarza mistrzo.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 13:50 waczam sie miedzy WLAZLY,a WINIARSKI ale chyba to pierwsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiaq =] Wybierz najlepszego polskiego siatkarza mistrzo.. IP: *.crowley.pl 10.12.06, 14:55 Według mnie najlepszymi i najprzystojniejszymi siatkarzami są Kdziu & Wlazły :) I love they!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Michał winiarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:33 To śmieszne ale mój piesek też wabi sie Rokcy i jak gram na gitarze to rowniez ucieka :) Pozatym bardzo lubie pana Michała no i oczywiście cała reprezentację:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Wybierz najlepszego polskiego siatkarza mistrzo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 13:59 Moim zdaniem najlepszym siatkarzem MŚ był Mariusz Wlazły, ponieważ dobrze serwował, świetnie atakował(choć były gorsze momenty). No i w końcu byłnominowany jako drugi do nagrody MVP. To mu się należało za trud włożony w te wszystkie mecze!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś