oona 25.02.02, 09:26 dawno nie było wątku z Twoim imieniem w tytule coby Cie przed frustracją uchronic-prosze ode mnie,w prezencie i dzien dobry:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 uneczko.................. 25.02.02, 09:28 alez dziekuje Ci bardzo, na pewno menik Cie tu odnajdzie, milego dnia od niesfrustrowanego k.:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: uneczko.................. 25.02.02, 09:33 a Ty sobie zawsze ładnie wszystko po swojemu wytłumaczysz:) menik dostał nakaz ciezkiej uczciwej pracy w ramach procesu resocjalizacji i raczej sie tu nie pojawi za wczesnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: uneczko.................. 25.02.02, 09:34 wczoraj faktycznie z nikim sie nie tlukl, ale lecial na pompeczke i nowke gizelke:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: uneczko.................. 25.02.02, 09:36 czytałam paplo:) leciał ale bez zapału rutynowe działanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: uneczko.................. 25.02.02, 09:40 on tak zawsze rutynowo rzuca przynete, ale nie wszystkie rybki sie na to to biora:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: uneczko.................. 25.02.02, 09:46 sie nie boje wierze w siebie jako kobiete:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kitek: 25.02.02, 10:21 "Nie matura, lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera" :)) kitek1 napisał(a): > on tak zawsze rutynowo rzuca przynete, > ale nie wszystkie rybki sie na to to biora:) Odpowiedz Link Zgłoś
gazelka Re: uneczko.................. 25.02.02, 12:52 hmm, gazelka wita i przeprasza ,ze tak uciekla wczoraj:O) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: uneczko.................. 25.02.02, 10:04 Odłożył na bok inne nawyki (wszystkie) na rzecz jednego z dwóch starych, które lubi najbardziej: zarabiania pieniązków :)) dzien dobry oona napisał(a): > a Ty sobie zawsze ładnie wszystko po swojemu wytłumaczysz:) > menik dostał nakaz ciezkiej uczciwej pracy w ramach procesu > resocjalizacji i raczej sie tu nie pojawi za wczesnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: uneczko.................. 25.02.02, 10:09 esperal mu wszyli- wiec nie ma nawyku- zostal przytlumiony :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: uneczko.................. 25.02.02, 10:11 nie to to jakis inny nawyk musiał zostawic? bieganie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: uneczko.................. 25.02.02, 10:20 yhmm :)) oona napisał(a): > hm,a ten drugi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: uneczko.................. 25.02.02, 10:21 Men- nie przechwalaj sie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario 25.02.02, 10:41 ja nie zazdroszcze- Maryjka juz dawno mnie z tego wyleczyla :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mario 25.02.02, 11:02 A ten "w kółko Macieju" :))) Mi nie o taka zazdrość chodziło, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario 25.02.02, 11:05 aha- to niby Tobie mam uneczek, sloneczek, karinek, myszek, niun i innych stworzen zazdroscic? Oki- masz to u mnie jak w banku :o) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mario 25.02.02, 11:16 E tam, nie gadam z Tobą, to takie "bicie piany", O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Mario 25.02.02, 11:23 nie no,czy mi sie wydaje czy widze pozytywne skutki moich dzialan resocjalizacyjnych??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 11:26 odrazu w takie samouwielbienie :)) Może to ten feniks w nowym wcieleniu,a poza tym nad ranem może sie odwrócic ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 11:31 do samouwielbienia oonej daleko ale myslała,ze ze szkół madrych jeszcze co nieco pamieta bo,nie straszac menika,kształcono ja co nieco własnie na okolicznosc przywracania takich upadłych aniołów jak menik spoleczenstwu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 11:34 To jakaś szkoła klasztorna była, hę ?:)) A dlaczego odrazu społeczeństwu całemu ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 11:39 spoko,nie klasztorna,bardzo profesjonalna:) niech całe spoleczenstwo ma pozytek ze zreformowanego menika!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 11:48 No to ja sie nie zgadzam - co, filantropa ze mnie Oona chce zrobic ?:)) Jeszcze troche zd zostało ! Oj, ten profesjonalizm zaczyna mnie zastanawiać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 11:54 papiery sa,ale praktyki nie było wiec niech sie nie boi w koncu pare latek juz mineło i co nieco wiedzy wywietrzało z główki:) pozostanie oonej zdanie sie na instynkt a wiec nie bedzie grozniejsza niz inne panie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 11:58 No może być groźniejsza Oona, ale w tych testach praktycznych tzn. zyciowych :)) Ale na menie nie da rady eksperymentować, to wyjątkowy i szczególny okaz :)) upadłego anioła :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:00 hihi oona,jak to grzeczna dziewczynka,gustuje w takich:) ale,uwaga,w upadłych w dobrym stylu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:07 Cd. resocjalizacji czy ostrzeżenie ?:)) Oon uważa, że jest ten dobry styl, ale jak sie daje tym dobrym stylem czegoś załatwić, to trzeba ogniem piekielnym, tfu wirtualnym, wypalac, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:19 zawsze sie da działac w dobrym stylu:) nie dosc ze vacik to oona jeszcze mu dzis truje:))) biedny menik:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:28 E tam vacik: łatwo przyszło, łatwo odeszło :)) A mówimy o vaciku czy wąciku ? hi, hi :)) A gdzie ten "biedny menik", bo ja go nie widziałem dzisiaj - ta resocjalizacja Oonej działa, ale czy napewno w dobrym kierunku :))) p.s.: to jest własnie ten styl Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:35 no przeciez pisze przez fał jak na fakturkach:)) a ta resocja...to na prosbe Kitka on mnie zawsze na manowce usiłuje wyprowadzic:) umyslił sobie ze mnie menik rzuci jak sie przestraszy zapędów resocjalizacyjnych a on bedzie mnie ochoczo pocieszał :)) jesli mu z Kropką nie wyjdzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:46 A Oona to tak sie odrazu podobno nie daje na manowce sprowadzić, cio ?:)) P.s.: żeby tam Kropka ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:49 ale poudawac moze ze taka niby uległa i za raczke sie daje prowadzic:)) a ktoraz to jeszcze oprócz .?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
a_kicia Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:52 HEJ!SORKI,ŻE SIĘ WTRĄCAM,ALE NIE MAM Z KIM POGADAĆ!;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:56 to jest watek intymny,a kysz stad kiciu!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:03 Boisz sie, że kocurka obudzi ze snu zimowego, hę ?:)) oona napisał(a): > to jest watek intymny,a kysz stad kiciu!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:05 bo to Ty jestes miłosnikiem matematyki a w szczególnosci geometrii a w szczególnosci jakichs tam figur geo...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:09 A ten wątek to już sie nazywa intymny - a nie resocjalizacyjny, hę ?:)) No, ja byłem zawsze dobry z matematyki, tej prawdziwej :) też Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:12 ja humanistka-jak widac w mym nadzwyczaj human-itarnym podejsciu do menika:) wypracowania pisała ponoc superdobre to jej matematyke odpuszczali i przez nich nic nie umie,nic!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:15 No tak, ładne rzeczy sie dowiaduję - to tak z tego human-itaryzmu tylko, hę ?:)) p.s.: taka "duzia" i nic nie umie - znowu podpucha ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:19 z matematyka szczera prawda,niestety:( ale ma duzo innych zalet i zdolnosci!:)) np.talent do jezyków!-tylko wrrrrr bez brzydkich skojarzen:)) zdolnosci lingwistyczne moze lepiej powie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:23 ???????? :))) ale tylko wrodzonych ?:)) No przeciez nie miałem żadnych skojarzeń, ani tyci, tyci - a jakie jeszcze języki zna, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:27 niech nie kombinuje od razu wyzyskiwacz jeden ze jego tłumaczka zostanie:)) praca wyklucza przeciez..te..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:33 Wyklucza ??? Ano tak :)) Ale i tak musiałby najpierw oon egzaminy ustne przeprowadzić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:39 w umowie przedwstepnej nie było koniecznosci znajomosci ilus tam jezyków u kandydatki na... hm,na kogo? to jest bonus,wiec niech sie cieszy i nie grymasi za bardzo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:42 oona napisał(a): > w umowie przedwstepnej nie było koniecznosci znajomosci > ilus tam jezyków u kandydatki na... > hm,na kogo? - JUZ PRZECIEZ WIE OONA :)) > to jest bonus,wiec niech sie cieszy i nie grymasi za bardzo:))- NO PRZECIEZ DZISIAJ NIE GRYMASZE, MOGE DOPIERO ZACZĄĆ, JAK UNECZKA SOBIE ZYCZY :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:45 bo cos o egzaminach mówi..brrrr:) pewnie ze nie grymasi,nawet powieka mu nie drgneła jak oona sie przyznała,ze np.prasowac i gotowac nie umie a to co umie z prac domowych to tego z kolei nie lubi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:51 Ale tylko o egzaminie ustnym :)) A co do tego prasowania -"pożywiom uwidzim" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:55 nie wezme zelaz(s?)ka do raczki!!!:)) nawet nie wiem czy to na pewno przez zet sie pisze:)))) mam doprowadzona do perfekcji umiejetnosc suszenia rzeczy w taki sposób zeby prasowania nie wymagały:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 13:58 No, ale nie białe koszulki i na dokładke z długim rękawkiem :)) 1-sza lekcja: przez "zet" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 14:04 raczej nie ma kłopotów z ortografia wie czego nie wie,dlatego pyta (albo omija):) wiec bedzie nosił t-shirty,i to nieprasowane! zacznie sie ubierac wreszcie jak człowiek przy oonej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 15:25 No niestety do garniturku nie pasują t-shirty - a oon tak od rana do wieczora prawie, średnie dwie koszulki dziennie :)) Niech mysli dalej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 15:27 nad czym ma myslec bo sie zamysliła i rozkojarzyła?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 15:37 Juz nad niczym, też zapomniałem, bo sie tez zamysliłem, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 15:39 niemozliwe!:))))) ciiiiii,bo sobie image zepsuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 15:42 oon tym razem nie rozumie, chyba nadal zamyślony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 15:49 to niewazne juz niech sobie mysli o tym vaciku czy czyms tam rownie przyjemnym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 15:52 Dobrze, to sobie będę mysłał o czyms innym przyjemnym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:30 koniec myslenia o przyjemnosciach gazetka znów działa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 17:35 A o jakich przyjemnościach menik myslał ? A o jakich Uneczka, cio ?:)) p.s.: zdążyłem sobie obiadek zjeść z mięskiem (bez skojarzeń:)) hi, hi - a pan f u mnie profilaktycznie opeer dostał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:52 pan f?chiba nie kojarze ja tam nie myslałam o przyjemnosciach tylko sie na gazetke włamywałam i opijałam kawą cisnionko wyyyyyysokie teraz jak....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 17:55 Pan F jak i ... A nie czekoladką już ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:08 to jest pomysł!:) lece!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 18:15 To ja też lece, no to fruuuuuuuuuuuuuu :) po czekoladkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:34 nie dba o figure boski mój menik???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 18:45 No nie !!!!!!!!:))) To tak po jednej czekoladce ?:)) Leć po drugą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:57 a jak przeholuje z serotoniną???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 19:36 A czym to grozi :)) jam nie medyk :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:43 grozi to popadnieciem w stan nadmiernej wesołosci a ze przede mna długa i kreta droga do domu a pokus na niej wiele.... moze nie bede konczyc coby sie menik nie rozpłakał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 19:57 Straszy(i jednocześnie kusi) menika, he ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 20:06 no,menik raczej nie stanie dzis na jej drodze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 20:07 A Uneczka niestety tez, buuuuuuuuu :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 20:11 dobra dobra,zasuwam prosto do domku klapki na oczy jak u konia kurde,do sklepu musze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 20:12 No to ja tez :) ciba, tfu, tzn. do autka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 20:20 to nie siedzi w domu?? dziezesz do autka,hę?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 20:22 Ale na tylne siedzonko autka, no ..,w pracy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 20:30 Tyyyy cos krecisz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Uneczko, dlaczego straszysz Kicię ?? 25.02.02, 20:32 Yyyyyyyy, ja ????????:))) Nawet kierownica nie bede kręcił :)) W praaaaaaacy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:56 Jam nie taki kabelek jak pan K. - no przecież Uneczka wertuje zawsze dokładnie te wątki z poprzedniego dnia i nocki, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 12:58 bo jak przychodzi o 7 do pracy to co ma robic? przeciez nie wezmie sie za prace bo to srodek nocy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:05 No to dzisiaj cosik słabo rano pracowała, tfu, wertowała :)) Nie powiem, za to ostatnie brykanie Oonej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:08 a co oona wybrykowała? bo swietą panienką sie niemal czuje...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:13 No, przeciez pisała niedawno cos o "truciu" menikowi - ale men ładniej i czulej to nazywa :))bo mu sie to nawet czasami podoba :)) p.s.: no co Ty, o żadne inne brykanie Oonej bym nie smiał nawet podejrzewac, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:15 lubi??? to juz oona za przegladanie starych zeszytów sie wezmie!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:20 No lubi, bo to tak z czułości, cio ?:)) Starych zeszytów czy watków ? A na co ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:26 zeszytów z naukami resocjaliza... no pewnie,ze z czułosci i sympatii bo przeciez jaki by miała interes np. w nawracaniu M...dobra,nic nie mówie bo znowu ktos bedzie na mnie krzyczał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:36 Hi, hi - przeciez oon jeszcze nie krzyczał na Oona za to "brykanie" ?:)) p.s.: ale metody sie zmieniają z roku na rok - a na takiego wyjatkowego u- aniołka to tylko oon zna sposoby :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:42 to taka jedna warśawianka krzyczała:( pewnie,ze sie metody zmieniają zeszyty juz i tak chyba wyrzucone na menika hm...trzeba działac czułoscia,millloo... ciepłem i wyrozumiałoscią,yntuicja mi mówi bingo?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:48 Wawianka krzyczała, za co ?:)) Niech próbuje dalej - potem Oonej powie, czy dobre, czy złe były :)) p.s.: znikam, bedę za 1,5 godzinki, papa :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 13:57 hm,tylko czy oon sam to wie?...:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 14:00 Niech tu oonego pod włos nie birze, i tak się nie wygada :)) p.s.: a poza tym okaże sie w praniu, hi, hi :)) no to fruuuu, lecę Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 14:06 fruuuuuu mnie sie zle kojarzy:) pamieta? jest,jest,jest a potem fruuuuuu... tylko ze oon wciaz nie wie kto ten ideał meski w danym momencie dziejowym dla uneczki czy oona sama...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 15:28 Było normalne fruuuuuuuuu :)) No dobra, to jak często (a raczej kiedy ostatnio) sie zmieniał ten ideał, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 15:29 aaaaale konkretny sie zrobił!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 15:34 Nooo dobra, już sie o nic nie pytam, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 15:36 a co?naprawde chcialby wiedziec?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 15:40 Nie, już albo na razie nie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 15:46 to niech bedzie ta ostatnia odpowiedz bo ta pierwsza brzmi tak jakos.... pachnie obojetnoscia a to nieładny zapaszek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 15:50 No tym razem yyntucyja zamieniła sie w nadinterpretację :)) Juz nie, bo może sie oon domyśla ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No, niech Oona nie wpada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:29 i co oon tam wymyslił jak sie juz niby domyslił?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 17:33 No co, nie można se pomarzyć, hihi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No, niech Oona nie wpada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:49 a,pomarzyc to se zawsze mozna hihi:)) i czesto tylko tyle:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 17:58 Nio, to juz schodzę na ziemię (ale nie spadam :)) No chiba, że jak kocurek, tfu, kotek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No, niech Oona nie wpada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:00 to tez nie zawsze wychodzi:) ja tam przewaznie spadam co prawda na 4 łapy ale za to w niewłasciwe miejsce:( :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 18:07 Ale zawsze, "gdy opadną skrzydła, mozna postawic sobie banki z mydła " :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No, niech Oona nie wpada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:34 nio,banieczki z mydła fajna rzecz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 18:46 Ale nie od przekuwania szpileczka, cio ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No, niech Oona nie wpada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:56 oona nawet banieczki mydlanej nie skrzywdzi za pomocą szpileczki!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 19:24 hi, hi - no to znowu chyba zaczne marzyć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No, niech Oona nie wpada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:28 o czym?o torturach z mojej ręki?:)) @ Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 19:34 Dobra, lecę :)) Moga byc, ale to z pana M., tego dawnego ? z poczty gazetki, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No, niech Oona nie wpada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:40 tys jednak nie zreformowany widze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 19:56 Ja se tylko wspominam :))) dawne czasy nie ma @ Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:05 komuzzesz ja to wysłałam wiec?hm...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:07 No to ja tego niestety nie wiem, i siem nawet nie domyślam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:09 bo nie ma sie nad czym dałam re...na jego list wiec musi dojsc do niego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:13 Kiedys dojdzie .., ma sie cieszyc, czy krętymo drogami iść, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:19 e tam ,kilka ciepłych słowek tylko normalka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:29 a co ja dotad inwektywy Ci wrzucałam??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:31 Nieeee, tylko jak mnie nie było pół godzinki, to mi cosik Uneczka sie rozbrykała, za szybko, hi, hi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:34 a co oon wieczorkami wyprawia,hę? a czat?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No, niech Oona nie wpada 25.02.02, 20:35 Czat ???? A co to jest ?:)) Pracuje, już w tej drugiej uprasowanej koszulce :)) Odpowiedz Link Zgłoś