Gość: zachwycony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: silko Re: Mazoch zostaje w Polsce IP: *.92.udn.pl 22.01.07, 20:06 Jan , szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo Re: Mazoch zostaje w Polsce IP: 80.54.202.* 22.01.07, 20:24 Jaki Macoch, jejku, co za literówki!!!! kto pisał ten artykuł?? czy przeczytał go choć raz? Janku, wracaj do zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
szurum-burum1 Re: Mazoch zostaje w Polsce 22.01.07, 22:14 To jest to, co mnie mocno irytuje w pt. internautach. Wytykasz literówkę, tymczasem sam popełniłeś w swoim artykule dwa błędy ortograficzne. Gratuluję dobrego samopoczucia :/ A Jan niech oczywiście szybko wraca do zdrowia, choć trzeba obiektywnie przyznać, że jednak swobodny spadek po balistycznej nie należy do naturalnych działań człowieka - stąd też i ryzyko z tym związane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z pijanego gangu : IP: 62.233.214.* 22.01.07, 22:52 ii]] Z pijanego gangu : Wiadomość wydrukowana ze stron: wiadomosci.wp.pl Sąd ocenia alkoholowy eksces policjanta 2007-01-22 (14:05) (PAP) Proces policjanta, oskarżonego o oddanie dwóch strzałów do innych funkcjonariuszy policji rozpoczął się przed Sądem Rejonowym w Kielcach. Do zdarzenia doszło w nocy z 6 na 7 czerwca 2006 roku w Kielcach. Policjanci zostali powiadomieni o awanturze rodzinnej w mieszkaniu ich kolegi. Patrol interwencyjny wyprowadził z mieszkania żonę, teściową i 2,5-letnie dziecko policjanta oraz znajomą. Policjant groził, że popełni samobójstwo. Dwukrotnie strzelił. Negocjatorzy skłonili go do oddania broni, którą przekazał komendantowi miejskiemu. Został zatrzymany przez antyterrorystów. Był nietrzeźwy. eSBecki gang rządzi w KW Policji w Krakowie : Kiedy zostaną zwolnione dwa CBŚ-e , działające w eSBeckim gangu ??? eSBek Ryszard Grabski nadal jest szefem Sekcji Ruchu Drogowego Komendy Miejskiej Policji w Krakowie . Ryszard Grabski : www.gazeta.policja.pl/archiwum/2304/s9a1.html Łukaszewicz www.malopolska.policja.gov.pl/grafika1/kierownictwo/lukaszewicz_zastepca.jpg Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzmanek Mazoch zostaje w Polsce IP: 80.48.74.* 22.01.07, 20:57 mozoch a nie macoch. Nauczcie się pisać i troche szcunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Mazoch zostaje w Polsce IP: *.man.poznan.pl 22.01.07, 21:22 to pewnie nie literówka, tylko wscibski Word na chama poprawił :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Najlepsze z tlumaczen organizatorow za co moga byc IP: 212.24.144.* 22.01.07, 21:41 odpowiedzialni " ... zderzeniem zawodnika w powietrzu z zerwanym z uwięzi balonem reklamowym ... " Nawet nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Najlepsze z tlumaczen organizatorow za co mog IP: *.mynow.co.uk 22.01.07, 21:50 Kazdego roku w Zakopanem jest jakis skandal. A Pan Nadarkiewicz zawsze jest szczesliwy i nigdy nie ma nic do zarzucenia organizatorowi czyli sobie... Niesamowite... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SławEk Oby tylko nie na zawsze. IP: 212.160.102.* 22.01.07, 22:07 Zyski przesłaniają wszystko.Tylko kasa sie liczy,tak jest w każdej dyscyplinie,zawodnicy się znajdą nie ten to inny.Taki jest sport wyczynowy,a poprzeczka coraz wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Oby tylko nie na zawsze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:20 wszystko będzie jasne jak go wybudzą, albo będzie roślinką albo będzie ok. Janek trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliwka Upadek skoczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 23:14 Nie jestem znawcą skoków, i nie bronię organizatorów bo mam do nich pewne zastrzezenia ale patrząc na skok Mazocha widac, ze popełnił błąd nie reagując własciwie na ewentualny podmuch wiatru rękoma co zreszta wspominał Małysz. Jest mi go bardzo żal bo młody i sympatyczny chłopiec po prostu brak doświadczenia ale wszystko powinno się dobrze skończyć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlaczego skąd określenie "umieralnia na Kopernika" ?? IP: *.77.classcom.pl 23.01.07, 00:23 Takie określenie usłyszałem ostatnio o neurologii przy Kopernika (czy sąsiadującej ulicy). Zna ktoś powody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Skok go nie załatwił,ale polski szpital to zrobi.. IP: *.acn.waw.pl 23.01.07, 00:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amman huj nie trener!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:31 co nas to obchodzi skoro ma takiego trenera co jest tego swiadomy ze moze myu sie cos stac z powodu silnego wiatru gdy by nie kask to juz dawno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Janus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 17:15 Janeczku wracaj do zdrowia a jak zle ci bedzie to mow ja tam pojade i skopie im pupalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Mazoch zostaje w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:42 WRACAJ JAK NAJSZYBCIEJ DO ZDROWIA Odpowiedz Link Zgłoś