Gość: ucho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:08 rzadko oglądam pilkę ręczną,ale jestem pod wrażeniem.Tak trzymać chłopaki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misio Re: Przestali nas lekceważyć IP: 81.15.223.* 23.01.07, 15:37 ja też nieczęsto oglądam, ale czas zacząć :)) BRAWO!!! Chłopaki grali z gospodarzami, którzy mieli niesamowity doping, ale na koniec na trybunach była cisza :) oprócz sektora polskiego oczywiście :))) BIERZCIE PRZYKŁAD Z SIATKARZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vixo Re: Przestali nas lekceważyć IP: 62.121.132.* 23.01.07, 16:21 Coś się dzieje dobrego w polskim sporcie drużynowym. Siatkarki, siatkarze, teraz szczypiorniści. Nawet piłkarze, pomimo kompromitującego zachowania PZPN, odnoszą sukcesy na miarę swoich możliwości. Byle tylko Listkiewicz nie wrócił... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszewsky Re: Przestali nas lekceważyć 23.01.07, 18:17 Jeszcze koszykarze - przecież po latach straszliwej posuchy awansowali do mistrzostw Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tifoso TRENER - fachowiec to i wyniki są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 18:31 jak w każdym sporcie, skopanej nie wykluczając ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recznik Re: TRENER - fachowiec to i wyniki są IP: *.orange.pl 23.01.07, 22:56 No, jako byly podopieczny trenerow Zglinickiego, Kowalczyka i Cieslikowskiego nie zgadzam sie, ze tylko trener o tym decyduje. Naprawde mamy chlopakow z takimi jajami, ze daj Boze. Zgadzam sie jednak, ze trener Wenta to zajeb... fachowiec, pamietam jako szczyl w podstawowce mecze Wybrzeza z Metaloplastika Szabac, etc. (i ten niesamowity nadgarstek Waszkiewicza...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avvg Re: Przestali nas lekceważyć IP: *.chello.pl 23.01.07, 18:56 tylko na polsacie sport to jest, czy jeszcze gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Stęk Przestali nas lekceważyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:01 nietety to sport niszowy, w USA nikt się tym nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiking Re: Przestali nas lekceważyć IP: 193.24.202.* 23.01.07, 19:55 Czy sport niszowy ? Ja bym się spierał. Po 11 tys kibiców na meczach MŚ.Dla Niemców to sport narodowy z piłką nożną.W naszej lidze też nie jest źle- w Kielcach na mecz szczypiorniaka potrafi przyjść 3 tys kibiców. Wiele stadionów piłkarskich pierwszo ligowych klubów może pozazdrościć takiej widowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Stęk Re: Przestali nas lekceważyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:58 ale w Ameryce się tym nie interesują, a także w Afryce, czyli to sport niszowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Przestali nas lekceważyć IP: *.toya.net.pl 23.01.07, 20:54 Czyli baseball i futbol amerykański to sporty nie niszowe bo uprawiane są w Ameryce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timberwolve Re: Przestali nas lekceważyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:56 W Ameryce to się prawie niczym nie interesują poza koszem, baseballem, footballem amerykańskim. No może jeszcze hokejem. Przyjmując twoje rozumowanie, piłkę nożną, siatkówkę i wiele innych dyscyplin trzeba by było uznać za niszowe, a przecież wcale takie nie są. To, że w wielkim UeSA nie mają wielkiej widowni to jeszcze nic nie znaczy. Ja na przykład nie rozumiem, jak można oglądać NFL albo, o zgrozo, Lacrosse czy jak to tam się nazywa. W pierwszym na 10 min. transmisji przypada 1 min. gry, drugi sam w sobie jest ciekawy, bo mięśniaki ganiają z siatkami na motyle, ale też jakoś za nim nie przepadam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seseba Re: Przestali nas lekceważyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:34 gratulacje wygranej i tak dalej trzymać, Polska jest z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafka Re: Przestali nas lekceważyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:42 rzadko oglądasz , bo tak naprawdę nie ma gdzie oglądać handballu w tym kraju, TVP, TVN nawet nie wspominają o wynikach w swoich serwisach, nie mowiąc o pokazówkach, wyborcza to samo, mam nadzieję, ze to przełom dla pilki ręcznej w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nmno Nareszcie w mediach zaistnieliśmy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:43 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handballfanka Re: Nareszcie w mediach zaistnieliśmy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 20:00 dlaczego nikt nie zauważy, że nasi szczypiorniści co roku startują w imprezie rangi mistrzostw świata czy Europy? są drużyną znacznie lepszą od siatkarzy, a o ich wynikach nikt nie mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NW Re: Nareszcie w mediach zaistnieliśmy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:43 Ostatni sukces polskiej męskiej piłki ręcznej w MŚ to 3 miejsce w 1982 roku. Polacy w ME: 2002 - 15 miejsce, 2004 - 16 miejsce, 2006 - 10 miejsce. To te niby sukcesy które miałyby sprawić że ME w ręczną zasługują na transmisje w tv? :))) W ten tekst że "są drużyną znacznie lepszą od siatkarzy" mocno powątpiewam handballfanko :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Przestali nas lekceważyć IP: *.sanetja.pl 23.01.07, 20:00 No w końcu handbalowe zawody tej rangi z Naszymi i to tak grającymi!Do or die! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: DsF transmituje 19.30 środa z Francją IP: 195.136.49.* 23.01.07, 20:12 co prawda równolegle z meczem chorwacji .Wstyd korzeniowski że misje za ciebie wykonuje polsat sport i DSF .Mś w piłce ręcznej sa znacznie ciekawsze niż to co sam uprawiałeś 4 godziny chodzenia to nuda i jak widzisz młodzieży to nie przyciągneło mimo relacji z twoich zawodów a tutaj tracisz szanse niepowtarzalną na zaciekawienie młodzieży.Piłka nożna nie, siatkówka nie, ręczna nie o co k...ci chodzi.Zrobiłes sobie tvp sport co i tak nic ciekawego nie nadaje to jeszcze jest nieosiągalny ale ogladasz to ty i twoi koledzy z roboty,życzę sobie żeby ciebie nie było w TV im szybciej tym lepiej na rynek marsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Co telewidzowie sądzicie ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.01.07, 21:47 drodzy panstwo to nie jest normalne, że telewizja publiczna na ktora łozymy pieniądze oddała innym telewizjom MS w piłce siatkowej, piłce ręcznej, częściowo i w noznej, nie wspominam juz o repertuaże podczas swiat itp. Co telewidzowie sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recznik Re: Co telewidzowie sądzicie ? IP: *.orange.pl 23.01.07, 22:51 Kiki, to nic nowego, ale od tego mamy wolny rynek, zeby Polsat, czy Cyfra daly nam taka rozrywke, na jaka nas stac. Zapraszam wszystkich chetnych do mnie na ogladanie kolejnych meczow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baraja Re: Co telewidzowie sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 23:39 To przestan płacic chodziarzowi wujciu, zakup cos priv! Chyba, że wolisz wąsatego buraka na szkoczni ! Ja nie, ogladam Bartka Jureckiego & Co, a to jest dopiero czod ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recznik Re: DsF transmituje 19.30 środa z Francją IP: *.orange.pl 23.01.07, 23:05 Nie do konca jestem pewien, ale DSF to raczej stacja prywatna, a nie ARD, czy ZDF. Do Korzenia mam szacunek za medale i ciezkie treningi; w publicznej niech jak najwiecej bedzie masowki, imprez dzieciakow, juniorow, etc. Sport wyczynowy kosztuje i stacje prywatne jak najszybciej niech wprowadza PPV (placenie za ogladanie danej imprezy). A zawsze zostaje nam siec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recznik Przestali nas lekceważyć IP: *.orange.pl 23.01.07, 22:48 Czapki z glow, Panowie! Szacunek dla Kasy i Bartka, a dla wszystkich duze piwo po turnieju. Panie trenerze - z checia zaprosze Pana na spotkanie poswiecone technikom motywacji do mojej firmy. Jako byly czynny zawodnik jestem wreszcie dumny, ze gralem w reczna, a nie w noge, siatke, czy kosza. Tak trzymac i oby Adam Malysz do konca byl z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko polsat sport Re: Przestali nas lekceważyć IP: *.chello.pl 23.01.07, 22:56 ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiarusstary Przestali nas lekceważyć IP: *.ruc.lama.net.pl 23.01.07, 23:00 Najwyższa pora ! W końcu to Polacy wymyślili tę grę. Legioniści internowani w Szczypiornie.Stąd polska nazwa szczypiorniak.A wymyślili z oszczędności : mieli jedną piłkę i nie chcieli jej szybko zniszczyć grając w "nogę" Odpowiedz Link Zgłoś