Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przestali nas lekceważyć

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:08
    rzadko oglądam pilkę ręczną,ale jestem pod wrażeniem.Tak trzymać chłopaki...
    Obserwuj wątek
      • Gość: misio Re: Przestali nas lekceważyć IP: 81.15.223.* 23.01.07, 15:37
        ja też nieczęsto oglądam, ale czas zacząć :)) BRAWO!!! Chłopaki grali z
        gospodarzami, którzy mieli niesamowity doping, ale na koniec na trybunach była
        cisza :) oprócz sektora polskiego oczywiście :)))

BIERZCIE PRZYKŁAD Z SIATKARZY!!!
        • Gość: vixo Re: Przestali nas lekceważyć IP: 62.121.132.* 23.01.07, 16:21
          Coś się dzieje dobrego w polskim sporcie drużynowym. Siatkarki, siatkarze,
          teraz szczypiorniści. Nawet piłkarze, pomimo kompromitującego zachowania PZPN,
          odnoszą sukcesy na miarę swoich możliwości. Byle tylko Listkiewicz nie wrócił...
          • bartoszewsky Re: Przestali nas lekceważyć 23.01.07, 18:17
            Jeszcze koszykarze - przecież po latach straszliwej posuchy awansowali do mistrzostw Europy.
      • Gość: tifoso TRENER - fachowiec to i wyniki są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 18:31
        jak w każdym sporcie, skopanej nie wykluczając !
        • Gość: recznik Re: TRENER - fachowiec to i wyniki są IP: *.orange.pl 23.01.07, 22:56
          No, jako byly podopieczny trenerow Zglinickiego, Kowalczyka i Cieslikowskiego
          nie zgadzam sie, ze tylko trener o tym decyduje. Naprawde mamy chlopakow z
          takimi jajami, ze daj Boze. Zgadzam sie jednak, ze trener Wenta to zajeb...
          fachowiec, pamietam jako szczyl w podstawowce mecze Wybrzeza z Metaloplastika
          Szabac, etc. (i ten niesamowity nadgarstek Waszkiewicza...)
      • Gość: avvg Re: Przestali nas lekceważyć IP: *.chello.pl 23.01.07, 18:56
        tylko na polsacie sport to jest, czy jeszcze gdzieś?
      • Gość: Rafał Stęk Przestali nas lekceważyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:01
        nietety to sport niszowy, w USA nikt się tym nie interesuje.
        • Gość: wiking Re: Przestali nas lekceważyć IP: 193.24.202.* 23.01.07, 19:55
          Czy sport niszowy ? Ja bym się spierał. Po 11 tys kibiców na meczach MŚ.Dla
          Niemców to sport narodowy z piłką nożną.W naszej lidze też nie jest źle- w
          Kielcach na mecz szczypiorniaka potrafi przyjść 3 tys kibiców. Wiele stadionów
          piłkarskich pierwszo ligowych klubów może pozazdrościć takiej widowni.
          • Gość: Rafał Stęk Re: Przestali nas lekceważyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:58
            ale w Ameryce się tym nie interesują, a także w Afryce, czyli to sport niszowy.
            • Gość: pablo Re: Przestali nas lekceważyć IP: *.toya.net.pl 23.01.07, 20:54
              Czyli baseball i futbol amerykański to sporty nie niszowe bo uprawiane są w
              Ameryce?
        • Gość: Timberwolve Re: Przestali nas lekceważyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:56
          W Ameryce to się prawie niczym nie interesują poza koszem, baseballem,
          footballem amerykańskim. No może jeszcze hokejem. Przyjmując twoje rozumowanie,
          piłkę nożną, siatkówkę i wiele innych dyscyplin trzeba by było uznać za niszowe,
          a przecież wcale takie nie są. To, że w wielkim UeSA nie mają wielkiej widowni
          to jeszcze nic nie znaczy. Ja na przykład nie rozumiem, jak można oglądać NFL
          albo, o zgrozo, Lacrosse czy jak to tam się nazywa. W pierwszym na 10 min.
          transmisji przypada 1 min. gry, drugi sam w sobie jest ciekawy, bo mięśniaki
          ganiają z siatkami na motyle, ale też jakoś za nim nie przepadam. Pozdrawiam
      • Gość: seseba Re: Przestali nas lekceważyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:34
        gratulacje wygranej i tak dalej trzymać, Polska jest z wami.
      • Gość: kafka Re: Przestali nas lekceważyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:42
        rzadko oglądasz , bo tak naprawdę nie ma gdzie oglądać handballu w tym kraju,
        TVP, TVN nawet nie wspominają o wynikach w swoich serwisach, nie mowiąc o
        pokazówkach, wyborcza to samo, mam nadzieję, ze to przełom dla pilki ręcznej w
        Polsce.
      • Gość: nmno Nareszcie w mediach zaistnieliśmy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:43
        :)
        • Gość: handballfanka Re: Nareszcie w mediach zaistnieliśmy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 20:00
          dlaczego nikt nie zauważy, że nasi szczypiorniści co roku startują w imprezie
          rangi mistrzostw świata czy Europy? są drużyną znacznie lepszą od siatkarzy, a o
          ich wynikach nikt nie mówi
          • Gość: NW Re: Nareszcie w mediach zaistnieliśmy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:43
            Ostatni sukces polskiej męskiej piłki ręcznej w MŚ to 3 miejsce w 1982 roku.

Polacy w ME: 2002 - 15 miejsce, 2004 - 16 miejsce, 2006 - 10 miejsce.
            To te niby sukcesy które miałyby sprawić że ME w ręczną zasługują na transmisje
            w tv? :)))

W ten tekst że "są drużyną znacznie lepszą od siatkarzy" mocno powątpiewam
            handballfanko :))))

• Gość: miki Przestali nas lekceważyć IP: *.sanetja.pl 23.01.07, 20:00
        No w końcu handbalowe zawody tej rangi z Naszymi i to tak grającymi!Do or die!
      • Gość: as Re: DsF transmituje 19.30 środa z Francją IP: 195.136.49.* 23.01.07, 20:12
        co prawda równolegle z meczem chorwacji .Wstyd korzeniowski że misje za ciebie
        wykonuje polsat sport i DSF .Mś w piłce ręcznej sa znacznie ciekawsze niż to co
        sam uprawiałeś 4 godziny chodzenia to nuda i jak widzisz młodzieży to nie
        przyciągneło mimo relacji z twoich zawodów a tutaj tracisz szanse niepowtarzalną
        na zaciekawienie młodzieży.Piłka nożna nie, siatkówka nie, ręczna nie o co
        k...ci chodzi.Zrobiłes sobie tvp sport co i tak nic ciekawego nie nadaje to
        jeszcze jest nieosiągalny ale ogladasz to ty i twoi koledzy z roboty,życzę sobie
        żeby ciebie nie było w TV im szybciej tym lepiej na rynek marsz.
        • Gość: kiki Co telewidzowie sądzicie ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.01.07, 21:47
          drodzy panstwo to nie jest normalne, że telewizja publiczna na ktora łozymy
          pieniądze oddała innym telewizjom MS w piłce siatkowej, piłce ręcznej,
          częściowo i w noznej, nie wspominam juz o repertuaże podczas swiat itp.
          Co telewidzowie sądzicie?
          • Gość: recznik Re: Co telewidzowie sądzicie ? IP: *.orange.pl 23.01.07, 22:51
            Kiki, to nic nowego, ale od tego mamy wolny rynek, zeby Polsat, czy Cyfra daly
            nam taka rozrywke, na jaka nas stac. Zapraszam wszystkich chetnych do mnie na
            ogladanie kolejnych meczow...
          • Gość: baraja Re: Co telewidzowie sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 23:39
            To przestan płacic chodziarzowi wujciu, zakup cos priv! Chyba, że wolisz
            wąsatego buraka na szkoczni ! Ja nie, ogladam Bartka Jureckiego & Co, a to jest
            dopiero czod !
        • Gość: recznik Re: DsF transmituje 19.30 środa z Francją IP: *.orange.pl 23.01.07, 23:05
          Nie do konca jestem pewien, ale DSF to raczej stacja prywatna, a nie ARD, czy
          ZDF. Do Korzenia mam szacunek za medale i ciezkie treningi; w publicznej niech
          jak najwiecej bedzie masowki, imprez dzieciakow, juniorow, etc. Sport wyczynowy
          kosztuje i stacje prywatne jak najszybciej niech wprowadza PPV (placenie za
          ogladanie danej imprezy). A zawsze zostaje nam siec...
      • Gość: recznik Przestali nas lekceważyć IP: *.orange.pl 23.01.07, 22:48
        Czapki z glow, Panowie! Szacunek dla Kasy i Bartka, a dla wszystkich duze piwo
        po turnieju. Panie trenerze - z checia zaprosze Pana na spotkanie poswiecone
        technikom motywacji do mojej firmy. Jako byly czynny zawodnik jestem wreszcie
        dumny, ze gralem w reczna, a nie w noge, siatke, czy kosza. Tak trzymac i oby
        Adam Malysz do konca byl z Wami.
      • Gość: tylko polsat sport Re: Przestali nas lekceważyć IP: *.chello.pl 23.01.07, 22:56
        ????
      • Gość: wiarusstary Przestali nas lekceważyć IP: *.ruc.lama.net.pl 23.01.07, 23:00
        Najwyższa pora ! W końcu to Polacy wymyślili tę grę. Legioniści internowani w
        Szczypiornie.Stąd polska nazwa szczypiorniak.A wymyślili z oszczędności : mieli
        jedną piłkę i nie chcieli jej szybko zniszczyć grając w "nogę"
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka