Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kącik poezji

18.04.03, 22:16
    W rywalizacji na wzajemne prowokacje, pomówienia, podszywanie sie i
    oczernianie postanowilem nie zostawac w tyle. Niech przemówi poezja:

"BZYK: Bzyczy bzyk znad Bzury zbzikowane bzdury, bzyczy bzdury, bzdurstwa
    bzdurzy i nad Bzurą w bzach bajdurzy, bzyczy bzdury, bzdurnie bzyka, bo
    zbzikował i ma bzika!"

Utwór zalecany do glosnego recytowania przez Polskie Towarzystwo Logopedów
    Obserwuj wątek
      • bzyk7 Re: Kącik poezji 18.04.03, 22:26
        Następny prostaczek... no...
        Poezja kibola jest rzeczą ja najbardziej żałosną.

A może to ty jesteś tym podszywaczem. To by pasowało.
        Obraził sie biedak m04 za to, że opieprzyłem go za kibolowanie betonowe i o
        wysmiewanie sie z rzekomych "glory hunters".
        A najbardziej nie lubi anglofil tego, że pisze otwarcie o drewniactwie piłki
        angielskiej.

No i jak tu rozmawiać z babami...Obrazają sie takie i potem atakują zza węgła.
        Ale to przecież zbabieni faceci są zwykle kibolami.
        • Gość: Geezoos Re: Kącik poezji IP: *.acn.waw.pl 18.04.03, 22:36
          to jest przeciez wierszyk zalecany przez PTL. Zero komentarza, tylko wierszyk.
          Oj, ubodlo. Oj, dziecko sie nabdz(d)yczylo i wyzywa od prostaczkow. Widac ze
          nie umiesz rozmawiac merytorycznie. M04 chcial podyskutowac a ty rzucasz
          obelgi. Czyzby brakowalo argumentow? A moze twoje korzenie wywodza sie z Pragi,
          gdzie, jak wiadomo, nie umie sie rozmawiac a daje w pysk? Biedny, biedny Bzyk
          znad Bzury :(
          • bzyk7 Re: Kącik poezji 18.04.03, 22:40
            Nic mnie nie ubodło...
            Ja nie wdaję sie w dyskusje z miłosnikami drewniactwa angielskie, niemieckiego
            i legijnego...
            Czasem tylko opieprze za ewidentną bzdurę...
            Baby w stylu olabogi i m04 i acn.wav.pl są pamietliwe i próbują wykorzystać
            każdą sytuację, żeby sie odgryźć, a nie dostać przy tym za mocno po łapkach.
            Bo ja nie mam za wiele czasu na dyskusje...
            Ja piszę jak jest.
            • Gość: Geezoos Re: Kącik poezji IP: *.acn.waw.pl 18.04.03, 22:45
              bzyk7 napisał:

> Ja nie wdaję sie w dyskusje z miłosnikami drewniactwa angielskie,
              niemieckiego
              > i legijnego...

wiem, wiem, preferujesz drewniactwo rodem z grodu Kraka.

> Baby w stylu olabogi i m04 i acn.wav.pl są pamietliwe

Alez mylisz sie. Rzeczone baby nie sa pamietliwe, ale ty nie dajesz o sobie
              zapomniec. Zjawiasz sie codziennie i bzyczysz bzdury. Zeby udowodnic sobie ze
              nikt nie chowa urazy do twojej wielkiej postaci zniknij z forum i wejdz za rok,
              no moze za 5 lat. Zobaczysz ze nikt o tobie nie bedzie pamietal.
              • bzyk7 Re: Kącik poezji 18.04.03, 22:59
                Gdybym opowiadał bzdury, to by łatwo było to obalić.
                Jakoś nikomu sie to nie udało.
                Legionisci po prostu albo odpadają, albo stosują paranoiczne ataki w stylu
                acn,wav.pl...
                Bzdurę można łaztwo obnażyć logiką.. I niestety mi sie to udaje, legionistom
                nie bardzo.

A zupełnie nie rozumiesz, że nikt nie ma mnie pamietać. Dlatego wybrłem
                smieszne pseudo, bo ono nie ma znaczenia.
                Ja nie szukam kolegów jak ty. Tylko pryncypia.
                Ci co szukają osobistego uznania, albo kolegów podpisują sie np. Porter.
                Jak zauważyłeś ja szybko konczę prywatne rozmówki, bo nie mam na nie czasu.
                Piszę tylko wtedy, gdy mam argument merytoryczny.
                • Gość: Legionista Hmmm... obalony (obsmiany) to ty jesteś dawno IP: *.acn.pl 18.04.03, 23:27
                  zaslepiona bezmozga dziewczynko, wszysyc na tym forum się z ciebie smieją ale
                  ty nadal jesteś najmądrzejszy i nie zauważasz tego że jestes tu sam!
                • Gość: dexter Re: Kącik poezji IP: *.acn.pl 18.04.03, 23:31
                  bzyk7 napisał:

> Gdybym opowiadał bzdury, to by łatwo było to obalić.
                  > Jakoś nikomu sie to nie udało.
                  > Legionisci po prostu albo odpadają, albo stosują paranoiczne ataki w stylu
                  > acn,wav.pl...
                  > Bzdurę można łaztwo obnażyć logiką.. I niestety mi sie to udaje, legionistom
                  > nie bardzo.

Bo po prostu jak nie masz co odpowiedzieć, to wogóle nie odpowiadasz.
                  Przykładowo tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=5680391&a=5682935
                  O merytoryczności twoich wpisów nie ma chyba za bardzo co wspominać. Choćby w
                  tym wątku dotyczącym Kosowskiego- łyknij sobie coś na uspokojenie, a potem
                  przeczytaj mój pierwszy wpis, twoją odpowiedź i zastanów się z kim tu coś jest
                  nie tak.

Ps. Taka jedna rzecz mnie jeszcze nurtuje- kiedy ostatni raz widziałeś jakiś
                  mecz Wisły/Legii ?
                  • bzyk7 Re: Kącik poezji 19.04.03, 03:24

> Bo po prostu jak nie masz co odpowiedzieć, to wogóle nie odpowiadasz.
                    > O merytoryczności twoich wpisów nie ma chyba za bardzo co wspominać. Choćby w
                    > tym wątku dotyczącym Kosowskiego- łyknij sobie coś na uspokojenie, a potem

Chyba nie chcesz polemizować z tym, czy uważam Kosowskiego za jednego " z
                    czterech najlepszych lewych pomocników"?
                    To byłaby polemika na waszym poziomie...
                    Kosowskiego uważam za jednego z najlepszych. Nie wiem czy czterech, bo znowu
                    nie znam wielu. Ale lepsi to są tylko na prawej i w środku pomocy.

I po co ci to? Po co takie rozmówki.
                    Ja nie kłócę sie z takimi ocenami. Kłócę sie z mentalnoscią wiochy, który
                    wychodzi z dziennikarzy i kiboli, że polski piłkarz to niedobry i gdzie mu tam
                    do innych.
                    Widać jak gra Kosowski. Czasem gorzej, a czasem swietnie. Z Parmą grał pięknie.
                    Nie wiem jak ostatnio z Legią, ale podobno też swietnie.

• bzyk7 Re: Kącik poezji 19.04.03, 03:30
                      A co do Kosowskiego, to chyba Lyon jednak uważa go za jednego z najlepszych.
                      Wbrew nadziejom takich fanów Legii, jak ty.
            • mihal_04 Re: Kącik poezji 18.04.03, 22:59
              ciekawe bzyku, ale poezja to nie jest, raczej sience fiction (ze wskazaniem na
              fiction). nie pamietam bym mial (nie)przyjemnosc z toba polemizowac na
              jakikolwiek temat wiec na pewno sie nie odgryzam. jesli chcesz mozesz to
              przyjac jako niczym nieuzasadniony atak, ale przeciez nic tu nie bylo
              skierowane do ciebie (bzyka siedem) a sam wierszyk nie jest niestety mojego
              autorstwa. ciesze sie jednak, ze zainteresowala cie poezja =]
      • Gość: Legionista Czyzby Logopedzi odwiedzali to forum? IP: *.acn.pl 18.04.03, 23:20
        Bo ten wierszyk o bz(d)ky do całkowita prawda.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka